Årets siste sommerdag

 

 

 

Ah, herregud. Det får så alt for fort fra April til September. Jeg er tidenes vår og sommer-jenter og elsker alt som er lyst og grønt. Høsten er for så vidt grei den også, på dagtid. Jeg liker fargene, haha. Også er jeg helt ekstremt mørkeredd. Denne sommeren har flydd forbi, og jeg har ikke en gang fått bikini skille. I år hadde jeg planlagt tidenes sommeridyll. Vi skulle på biltur til Lofoten, noe vi gjorde. Vi bare var ikke så heldig med været, så det ble rett opp og rett ned. Vi kjørte faktisk bil i 38 timer i strekk på veien hjem igjen, med et par timer søvn på en rasteplass, også byttet vi på å kjøre og sove. Lofoten var fint da, og vi koste oss selv om det ikke ble som planlagt. Vi skulle grille hver dag, for jeg elsker pølse i brød. Jeg tror dønn ikke vi har tent i bålpanna etter at vi fikk ferie. Gikk fra at vi grilla hver dag, til å ikke grille i det hele tatt.

 

 

Jeg har møtt farfar igjen i sommer for første gang på veldig mange år. Sist jeg var oppe for å besøke han hadde han glemt at vi skulle kommer og var på vei til Sverige. Da var jeg skuffa. I år kunne han ikke «glemme» at jeg slukke komme å dra noen plass, for det er korona, så da kjørte jeg og Vegard innom til han på vei ned igjen fra Lofoten. Jeg har også jobba en del i sommer, fått så mye ros av enkelte passienter at jeg tror jeg er uslåelig også fått så mye negativ dritt av andre at jeg har vært nødt til å ha alvorsprater, haha. Jeg gleder meg allerede til sommeren 20201, må den bli Covid19 fri<333

 

 

ses

 

 

Uken som gikk

 

AKKURAT NÅ  //   har jeg egentlig forelesning om sansene, men jeg skjønner ingenting, så jeg skal se videoer selv senere i dag. Jeg har foreleseren på ørene, så jeg hører etter i tilfelle det kommer noe som jeg kjenner igjen om kan prøve å forstå. Vegard er ute å handler inn bære til bildene vi skal ta i dag til salgs annonsen. Jeg sitter på gulvet med stuebordet, for det er ikke plass på kjøkkenbordet. Satte meg på en pute i håp om at det ikke skulle bli vondt i mitt forslåtte halebein, men det hjalp ikke, haha. Jeg hørte ordet fantomsmerter fra foreleseren, og da hadde jeg litt peiling. Det blir brukt så mange vanskelige og nye ord at jeg sliter med å få med meg noe som helst. Alle sier det blir bedre etter jul da, så jeg gir studiet litt mer tid før jeg bestemmer meg for om det er dette jeg vil.

 

UKENS OPPTUR  //   når vi satte oss ned i sofaen i går og så på alle de rene og ryddige overflatene i huset. Fiskebollen er vasket, alt er rydda, jeg tror ikke jeg har sett det så rent og ryddig her før. Det lukter rent og det føles godt i hele kroppen. Vi har levd rundt esker å flyttekaos i oven en uke, så da er det ekstra deilig å kunne gå uten og måtte løfte bena over ting for hvert skritt.  

 

UKENS BILDE  // 

 

Det var ikke vi som vant sjokoladen, men tenker det er greit å late som vi gjord.

 

UKENS KJIPE  //   la meg bare si, det tærer på humøret når man må bruke hvert eneste ledige minutt på å vaske, rydde eller pakke. Vi har ikke kunnet planlegge noen ting uken som var fordi vi ikke har visst om vi har hatt tid til noe annet enn ryddingen og vaskingen. Vi har ikke spist skikkelig middag en eneste dag denne uken, har bare bestilt pizza, eller spis på mc donalds, som jeg ikke er noe super fan av. Jeg har ikke hatt lyst på fast food på tre år tror jeg, så vær gang vi drar dit for å spise så er det bare kriseløsning.

 

UKENS MAT   //    denne uken har vi ikke spist noe annet enn pizza og fastfood. Eneste som jeg kommer på at vi har spist som var hjemmelaga er kylling og ris i fløtesaus som vi fikk i Sveio når vi var der på torsdag, eller tirsdag –  og hjalp å kjøre inn materialer.

 

UKENS GLEDE  //   brødrene mine kom hit på lørdagsmorgen og hjalp oss å male ute, luke litt ugress og vaske kjøkkenet. Vi spiste frokost sammen, og til og med fosterbroren min spiste havregrøten min. Selv om han ikke liker det, haha. Vi så på hele han at han slet med å svelge ned hver eneste skje. «Tror jeg må ha litt mer kanel på» «Litt mer sukker» «det beste med denne grøten er smøret» hahaha. Vi var også på innflytningsfest på lørdag, en liten tur innom, også bestemte vi oss for å dra en liten tur innom i bursdagen til en venninne av meg. Superkoselig. Jeg elsker jo å omgås folk, haha.

 

ses

 

 

ideal of Sweden og rabattkode

Reklame | IDEAL OF SWEDEN

 

 

God morgen og snart god helg dere! Fredag morgen er en av mine favoritt morgninger, jeg vet det er siste dagen i uka alarmen begynner å ringe kvart på seks og det ligger to dager fremfor oss uten alarm. Jeg har hatt en sykt hard uke på skolen denne uka, og i går hadde jeg skikkelig knekken. Vi har begynt å lære om nervesystemet og må pugge en hel haug av ord og utrykk, også må vi kunne navnet på nervene på både norsk og latin. Dette året kan gå begge veier merker jeg. Enten så får jeg det skikkelig bra til, eller så går det ikke i det hele tatt, haha.

 

Men dere! Jeg har en rabattkode dere kan bruke på ideal of sweden sine nettsider. INGRIDMARIE09810 gir dere 10% av på alt, i tillegg til de tilbudene som allerede er. Nå får du nemlig med en ekstra vare når du handler, 2 for 1, 6 for 3 eller 10 for 5 + rabattkoden min for gir 10% ekstra. Hvor digg er ikke det? Dobbelglede + 10%!  Jeg har bestilt meg et deksel og en ladeplate som matcher. Vi holder jo på å gjøre huset klar for salg, så ladeplata passer perfekt oppå det nye konsollbordet vårt, også er det så deilig å bare kunne legge mobilen fra meg på platen også lader den.

 

 

 

 

Monstera

 

Hei og god tirsdag alle sammen! I dag var det tungt å stå opp, tror jeg sov gjennom seks av åtte alarmer før jeg reagerte. I dag blir en skikkelig tung dag kjenner jeg, det er så vidt gradestokken bikker 10 grader og så langt i dag har det bare regna. Vi skulle egentlig ut på tur for en time siden, men da regna det helt sykt så jeg tror vi var ganske enige om å utsette den turen både jeg og hunden. I går måtte jeg ha på boblejakke når vi gikk på tur for det var så kaldt. Det går alt for raskt fra sommer til vinter..

 

Haha, nå ble det mye syting her. Jeg fikk nytt smykke av Vegard på fredag. Se så fint!! Det er et gullsmykke med en monstera på, som passer helt perfekt til planten vi har i stuen, som også er en monstera, haha. Vi gikk forbi smykket på Bjørklund her for en tid tilbake og jeg sa at det skulle jeg kjøpe meg etter neste lønning, også kom han plutselig med det etter han hadde vært på jobb<3 Nå må jeg egentlig bare planlegge noe enda bedre å gi tilbake når han minst venter det. Endelig skinner sola her, så vi skal ut en tur før det begynner å regne igjen.

 

 

 

 

 

En uke full av pakking

 

 

Herregud så sliten jeg blir av å være hjemme hele dagen. I dag har vi bare hatt digital undervisning på skolen, så jeg har bare brukt hele dagen på å vente på neste time. I morgen er det heldigvis litt opplegg på skolen, så da klarer jeg kanskje dagen uten å sovne. Vi har mye pakking og vasking fremfor oss denne uken og jeg er allerede lei, haha. I morgen er planen å bli ferdige på badet, vaske veggene, gulvet, dusjen, skapene, døren. Alt skal rengjøres og det skal skinne, haha. Planen er å ta for oss et og et rom så føles det forhåpentligvis som litt mindre arbeid. Jeg gleder meg til å kunne si at vi er ferdig, eneste problemet da er at vi må holdet det rent og ryddig frem mot alle visningene som skal være. Vi er egentlig to rotehoder som liker å ha det ryddig begge to. Eneste problemet er at rotingen ofte overdøver trangen til å ha det ryddig.

 

Målet for helgen var å fylle opp fem flytteesker med ting, det klarte vi ikke. Men det er snart tre fylle esker med ting fra kjøkkenet, så noe har vi fått til. I morgen skal jeg fylle opp en eske med klærne min, mulig to for jeg har en del også tror jeg kanskje vi skal prøve å få kjørt litt vekk slik at det blir litt bedre plass. Tenker også jeg skal ta litt før – etter bilder av hele rydde /style prosessen, det er hvert fall slik jeg liker å se selv. Er så spennende å se forskjellene, vi lever jo i vårt eget rot akkurat nå. Det eneste som gjør at det ikke klikker for meg nå er tanken på at på denne tiden neste mandag, så er det helt ryddig her, alt er rent og vi trenger ikke løfte en finger. Nå skal vi ned å legge oss, for vi skal opp klokken 6 i morgen tidlig, akkurat som alle andre morgner. Gleder meg allerede til helg.

 

 

 

 

natta

 

 

Snapshots fra helgen

 

God morgen fininger! Håper dere har hatt en fin helg og er litt mer klar enn meg for denne mandagen. Vi har hatt en sinnsykt travel helg og har gjort noe hele tiden. Egentlig ganske deilig, men skulle gjerne hatt en dag til bare sofaslasking og godisspising. Vi er begynt flytteprosessen, så vi pakker alt vi eier i esker, klærne våre ligger strødd på soverommet for øyeblikket for vi har nettopp tømt en kommode som var full av klær som skal bort før bildene og visning. Hele denne uken skal brukes på å pakke, rydde og vaske. Denne helgen har vært fylt med godt selskap, god mat og en hel haug av ting å gjøre. Jeg er ikke så flink på å ta bilder av ting jeg gjør, for jeg liker å la mobilen ligge i lomma, men tenker egentlig at jeg skal bli bedre. Det er så koselig å ha bilder å se tilbake på senere i livet.  Her kan dere få nyte det lille jeg fotograferte fra helgen, og tenke “wow, og dette er ikke i nærheten av alt som skjedde” Haha, kødda, men enjoyyy<3

 

 

 

Vegard er på vei til å bli en veldig flink fotograf, han har bare litt å lære om utsnitt og sånt.

 

 

 

 

 

 

 

Nå skal jeg gjøre meg klar til forelesningen som starter om 5 minutter, vi ses dere!

 

Uken som gikk

 

God søndag! Disse helgene går så alt for fort nå etter at sommerferien er over. Kunne trengt en dag til hvor vi bare kunne vært hjemme og slappet av. Vi har gjort noe hele helgen, og har nesten ikke rukket å sitte på sofaen lenger enn tretti minutter om gangen. Egentlig litt greit det også, for vi er rastløse begge to å elsker og ha noe og gjøre til en hver tid. Nå er jeg klar for en ny uke med en hel haug digitale forelesninger og sunn mat.

 

 

AKKURAT NÅ  //   sitter jeg i sofaen med beina på bordet. Vi er akkurat kommet hjem fra familieselskap i Sveio. Jeg har akkurat tømt skålen vi hadde med smågodt på bordet slik at det ikke skal være noe godis igjen til neste uke, da skal vi spise sunt og holde oss unna alt unødvendig sukker. Hater de første dagene uten godteri, for jeg blir i så sykt dårlig humør, haha. 

 

 

UKENS OPPTUR  //   jeg har endelig fått litt oversikt over hvilke bøker jeg trenger til skolen og vet hvor jeg skal trykke for å finne de forskjellige linkene på nettsiden vi bruker til forelesninger og info. Jeg eier ikke ordens gener i det hele tatt, og klarer ikke ha styr på noen ting. Så nå når jeg endelig har begynt å få litt orden og kontroll føler jeg at jeg har mestret alt. 

 

 

UKENS BILDE  // 

 

 

<33333

 

UKENS KJIPE  //    jeg var inne på tanken om jeg skal droppe ut av studie helt i starten av uka. Ikke forsto jeg hva vi gikk gjennom under forelesningene og ikke klarte jeg å sette meg ned og pugge noe særlig heller. Jeg er ikke så teoretisk av meg, så sliter litt. Jeg gleder meg så sykt til disse tre årene er over og jeg aldri må tilbake på skolebenken igjen, noen gang! 

 

 

UKENS MAT  //    JEG HAR LÆRT MEG Å LIKE REKE!! Hvem skulle trodd? Jeg har prøvd hele livet å lære meg å like det uten noe hell, men på lørdag var vi hos søsteren til Vegard på reke aften, og jeg spiste en og en halv skive med reke. Hadde på en hel drøss med smør, rødløk og majones, og jeg måtte ha salaten på toppen. Jeg klarer ikke se at det er reke jeg spiser for jeg synes det ser så ekkelt ut også liker jeg ikke konsistensen. Men jeg tror jeg har knekt rekekoden!! 

 

 

UKENS GLEDE  //   Gårsdgens rekeaften med Vegard sine søsken og vår sviger bror var veldig koselig. Elsker å tilbringe tid med dem! Vin, godteri, kortspill og rekeskiver, jeg gleder meg til neste gang! Vi var også i familie selskap i dag sammen med familien min, alltid koselig å møte dem igjen. Vi er også kommet godt i gang med pakkingen, elsker når vi har fellesprosjekter som vi kan bruke tid på. Elsker Vegard generelt egentlig, kliss 

 

 

Vi ses neste uke<3

 

 

Helgens planer

I dag sto jeg opp klokken seks og var ute av sengen før klokka var syv. Jeg vurderte å bare bli liggende i senga og sove et par timer til når Vegard dro på jobb, men jeg kom meg opp av sengen og ut på tur. Tenk at jeg har spist frokost, gått tur, matet alt som er av dyr her og vasket doen før klokken 10! Jeg er tidenes sovedyr og elsker å sove, i går skulle vi ha oss en 30 minutters powernap og jeg skulle passe på at vi kom oss opp når alarmen ringte. Vi sov i to timer :-))) Vi fikk gjort mye selv om vi sov lenge da. Jeg tok ut alle kopper og krus som ikke er hvite fra det ene skapet slik at det skal se fint ut på bildene som skal bli tatt neste mandag.
I dag er det skikkelig dårlig vær her i Haugesund, så vi får ikke gjort noen ting ute. Jeg skrapte maling på altanen på onsdag, og hadde egentlig tenkt å male det rett etterpå. Men været ble plutselig veldig grått, så jeg satte malingspannet og penselen tilbake i boden, heldigvis. For en time senere begynte det å regne, haha. Håper det blir pent vær nå snart så vi får malt før bildene. I går hadde vi også besøk av interiørdesigneren som gav oss litt stiltips til hvordan bildene ville bli best mulig. Mye av det hun fortalte oss var ting vi allerede hadde tenkt på og konkludert med at kom til å se best ut, så det var digg å få litt bekreftelse på at det vi vil og tenker er riktig.
Helgens to do:  
🌞 Vi skal rydde i helgen og målet er å pakke oppi hvert fall fem flytteesker. Less is more, så vi skal fjerne mye av det som ikke er hvit og glass fra skapene man kan se gjennom, for da ser det ryddigere ut og blir elegant.
🌞 Vi skal å handle blomster til pottene våre ute, som tårler at det blir kaldere og som gir litt farge i gården her nede. Gleder meg til å bytte ut sommerblomstene med noe nytt å friskt. For de vi har nå er blitt brune.
🌞 I morgen skal vi servere i konfirmasjon hos naboen vår hjemme i Sveio også skal jeg ta bilder av konfirmanten under og etter festen.
🌞 Om været blir bedre så skal jeg ut å ta bilder sammen med Kjersti Sofie og Vegard om vi får tid. Det er snart tomt i bildemappen så er greit å få tatt opp litt bilder så jeg har litt liggende på macen.
🌞 Vi skal på bosset med litt søppel som skal kastes åpenbart, haha.
🌞 Skrive handleliste og planlegge neste uke. Vi ukeshandla den uka her for første gang, men har vært på butikken både Tirsdag og Onsdag, vi feilet litt. Så vi må gjøre en bedre jobb neste uke.
🌞 Jeg har noen forelesninger som jeg ikke har fått sett enda, så jeg må finne tid til å se de også før mandag.
🌞 På søndag skal vi i bursdag til lillebroren min i Sveio, gutten blir 14🥺 Han som skulle være evig baby..
Jeg innser nå at vi har alt for mye å gjøre denne helgen. Jeg tviler på at vi får gjort halvparten av det på listen over, haha. Men vi må prøve å få gjort litt hvert fall. Nå skal jeg ned å rydde ut av kommoden vi har klær i på soverommet, for den skal vi ha ut. Også skal jeg få plass til de klærne vi har oppi der i skapet, og der er det fult allerede. xoxo

8 ting dere kanskje ikke visste om meg

 

Jeg er utrolig ubesluttsom. Det tar tid når jeg står fremfor kjøleskapet eller fremfor godis hylla på butikken, ting tar tid. Om noen spør om jeg vil ha grønn eller blå ombestemmer jeg meg flere ganger før jeg bestemmer meg for hva jeg skal velge. Sykt slitsomt og jeg klarer ikke bli bedre på det. Tror de som bruker mest tid med meg kan bli litt irritert til tider, haha. 

 

Jeg har lest horoskopet mitt fast hver dag i tre år. Hver morgen starter med at jeg går inn på elle og sjekker horoskopet for dagen som er. Jeg har måttet tvinge meg selv til å slutte og lese for jeg blir så sykt påvirket av det jeg leser. Står det dagen i dag blir dårlig så blir den dårlig og om det står den skal bli bra så blir den bra. Skjønner ikke helt hvordan jeg klarer å vri dagene mine så veldig etter det. Nå har er jeg klart og slutte og lese hver dag, og leser heller bare måneds horoskopet. 

 

 

Min værste frykt er å ikke kunne få barn/være steril eller måtte slite med og bli gravid. Håper jo at dette aldri blir noe problem, men man vet aldri. Mine foreldre slet veldig med å bli gravide før jeg ble til. Så for alt jeg vet så kan det være noe som går igjen i familien. Tanken på å ikke kunne få barn er super skremmende, det å få barn er jo en stor del av livet og jeg gleder meg veldig til å både være gravid og ha en ekte baby som bare er min, og Vegard sin i armene. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort om jeg plutselig ikke kunne fått baby, men så er kanskje ikke dette noe jeg burde bekymre meg for, haha. 

 

Jeg har alltid vært en katteperson, men nå har jeg hund. HAHA – bestevennen min er en hund, og kattene mine er blitt igjen hjemme i Sveio. Jeg ble sammen med kjæresten min og nå er jeg hundemamma. Klarer ikke lenger å se for meg livet mitt uten hund, eller uten Arya. Kan anbefale hund av hele mitt hjerte, hilsen kattedama07476.

 

Slanger, mørket og vann er det skumleste jeg vet. Jeg holdt på å løpe på en slange som lå krøllet sammen i en trapp opp til hytta når jeg var liten. Slik jeg husker det så hoppa den mot meg og var klar til å angripe. Tror aldri jeg har skreket så høyt og løpt så raskt før. Nå klarer jeg ikke sitte med bena på gulvet når det kommer slanger på tv, eller bare er snakk om de. Mørket har jeg vært redd for så lenge jeg kan huske, og jeg går ikke ut i boden alene når det er mørkt ute, nekter. Som alle andre så holdt jeg på å drukne når jeg var liten, jeg bare har tatt litt mer skade av det, haha. Jeg klarer ikke å bade uten at jeg vet at jeg står i bakken. Da får jeg panikkangst og får ikke puste i det hele tatt, jeg har alltid trodd jeg har hatt dårlig kondisjon i vannet, men jeg er altså bare redd. 

 

 

Puppene mine er ekte, og jeg har tenkt til å ta reduksjon. For tre måneder siden var jeg hos spesialist i Stavanger som godkjente meg til operasjon, så jeg venter enda på innkallelse til operasjons timen min. Den bør jeg kanskje snart ringe å etterlyse med tanke på at det er tre måneder siden, og jeg enda ikke har hørt noe. Jeg har slitt med nakken og øvre del av ryggen i mange år på grunn at at brystene mine er så tunge, så det skal bli deilig å få gjort noe med selv om arrene blir stygge. 

 

Jeg har klaustrofobi. Trange rom er det verste jeg vet, og enda verre er å sove feil vei i sengen mens noen (Vegard) holder rundt meg, da klarer jeg ikke sove etterpå. Jeg føler meg fanget i min egen kropp og alt prikker. Det er den ekleste følelsen jeg vet om, og kunne ikke en gang unnet min verste fiende å kjenne på akkurat det. Blir dårlig bare av tanken. 

 

Jeg klarer ikke å spise verken reker eller tomat. Vi skal på rekeaften på lørdag, og jeg tar med meg ost å skinke. Jeg prøver hver gang jeg har muligheten, men det er noe med konsistensen og formen og lukta og egentlig bare alt. En dag skal jeg lære meg å spise det og da skal jeg ha det på skiva hver dag! Tomat har jeg bare gitt opp, jeg spyr bare jeg får det på tunga. Men jeg skulle ønske jeg likte det også, for det hadde sikkert vært digg å snacke på en lørdagskveld nå som vi ikke spiser godteri lenger. 

 

 

… xoxo <3

 

ANTREKK

GENSER FRA JUNKYARD        –      SYKKERLSKJORTS FRA CUBUS

 

 

Hei dere! Endelig over halvveis til helg, og jeg har faktisk bare en dag igjen på skolen og en studiedag så er det fri i to dager. Vi har fylt opp helgen med konfirmasjon, bursdag og rekefest, men håper vi får slappa litt av inni mellom alt som skjer. I dag hadde vi vår første dag i labben på skolen, nå har jeg lært meg hvordan man måler blodtrykk og hva det er man måler. Jeg må innrømme jeg ikke forstår noen ting av det andre vi holder på å lære om enda, men håper jeg klarer og finne en måte som gjør at det blir litt mer forståelig etterhvert. I morgen får vi besøk av interiørdesigner, som skal gi oss noen tips om styling før vi skal ta bilder av leiligheten. Må innrømme jeg egentlig er ganske fornøyd med hvordan vi har det her nå, men blir spennende å se hva en profesjonell mener. Nå må vi egentlig bare rydde alt, for det står noe samme hvor vi snur oss. Hater rot, og hater å rydde. Men nå skal vi spise også skal det ryddes, og aldri rotes igjen, ses´a dere!