I made it, through the entire year

Wahh! Siste dagen av 2015, den faktisk aller siste dagen noen gang, shiiiit! Jeg har siden slutten av November stresset meg i hel med å få tid å mot i meg til og ta meg en svømmetur. For jeg skjønte plutselig at jeg har gått hele 2015 uten å bade! Jeg har vasset ut til knærne, jeg har elverafta og vært gjennomvåt, og kunne da like så greit ha hoppa uti vannet, men gjorde det ikke, stupid! Så i dag når jeg satt i bilen på vei hjem fra byen bestemte jeg meg for å bade, men i det jeg åpnet bildøren og vi var hjemme ombestemte jeg meg. Så nå har jeg funnet ut, at nyttårs-forsettet mitt for 2015 var å ikke bade, hihi. Det er aldri for sent å bestemme seg for no, er det vell? Jeg har i hvert fall bestemt meg for at til neste år, da skal jeg bade, og jeg skal bade mye! Samme hvordan været er. 

Min mening om Star Wars: The Force Awakens

Heisann! Jeg var på kino med Eirik i går å så Star Wars, for aller første gang i hele mitt liv. Jeg har ikke sette noen av de gamle filmene, det eneste jeg har sett er litt “What you need to know about Star Wars” på youtube, og tegnefilmen som går på disney. Jeg hadde prøvd å sette meg litt inn i historien før vi gikk å så den, men hadde glemt å få med meg om de med hvite drakter var gode eller onde. Men de var altså onde! 

Filmen startet rett på, og jeg klarte ikke sitte stille fra start til slutt. Hele filmen var et heftig høydepunkt, til og med for meg som ikke hadde sett noe på fohånd. Jeg hadde ikke sett traileren eller lest noe om filmen. Jeg hadde bare hørt det skjedde noe trist, og det kan til og meg jeg si meg enig i. Før filmen startet tenkte jeg med meg selv at dette blir sikkert noe lange timer, en de 2 timene vi satt der inne føltes som 30 minutter. Jeg hadde hjertet i halsen, og tårer i øyenkroken. Og ikke skjønte jeg at filmen var slutt når den var det heller. Jeg gleder meg som en unge til den neste kommer ut, og har tenkt til å se de andre filmene i løpet av 2016. Hvorfor har jeg ikke sett Star Wars før?

Tiden går så alt for fort..

..Og savnet bare vokser.

I dag, for fire år siden svarte jeg på de verste ordene jeg noen gang har hørt. Jeg klarte ikke tenke klart og var ikke sikker på om jeg skulle tro på det jeg hørte. Det var som en ballong fult av lykke sprakk og en ny en blåste seg opp, men en vond følelse jeg aldri hadde hatt før. Det eneste jeg klarte å tenke var nei, nei, nei, nei. Dette kunne ikke skje.

Jeg lot det ikke være sant, jeg har aldri latt det være sant. Jeg har gått i 4 år å ventet, på at noen skulle fortelle meg at det ikke var sant. Og jeg kommer nok til å gå i flere år, om ikke resten av livet å gå å vente på at noen skal si det. Selv om jeg vet at det har skjedd, vet at det aldri vil bli det samme igjen.

Jeg kan huske det som om det var i går, og jeg kan enda kjenne følelsen jeg hadde. Ballongen ligger inni meg enda, men heldigvis, ligger det en med en god følelse der også. Som får meg til å nyte hvert minutt av livet. En ballong som er full av minner, gode fremtids planer og gode folk, som bare vokser og vokser. Jeg har lært å ta vare på det og de jeg har, nyte hvert øyeblikk, og nyte alle de fine menneskene jeg har i livet mitt.

Min favoritt BB-Cream

Det er ikke ofte jeg anbefaler produkter, men av og til kan det passe seg. Det er vinter og været er ikke akkurat til å skryte av, huden vår blir tørr, og dette kan gå ekstra hardt utover ansiktet vårt. Jeg har siden Oktober i år brukt BB-Creamen til Garnier, den lå plutselig i sminken min, og var sikkert min søster sin. Jeg har aldri vært noe glad i å bruke kremer i ansiktet mitt, siden jeg ikke vil ha kviser, men jeg lot det gå og prøvde den like vell. Og har ikke fått noe mer kviser nå enn det jeg hadde før.

I fjor slet jeg med at huden på nesa mi og i midten av panna mi var så tørr, jeg så godt som flasset. Om jeg skulle sminke meg var jeg nødt til å ta fuktighets krem på de tørre stedene nesten en time før jeg skulle sminke meg for at det ikke skulle blir ekkelt. I år etter at jeg har begynt å bruke BB-creamen har jeg faktisk ikke hatt dette problemet i det hele tatt. Jeg legger den rett på huden og tar ikke noe annet enn bronzer oppå. Den holder hele dagen, og dekker faktisk veldig godt. Den er fuktende og gjør at huden ikke tørker, hvert fall har ikke min gjort det i år. Jeg er super fornøyd med denne, og måtte i går på butikken å kjøpe en ny, ettersom den jeg hadde var tom. Og den kosta ikke mer enn 100 lappen!


Dette er ikke sponset og er mine helt ærlige meninger.

Har du prøvd denne? I så fall er du fornøyd?

Lam i leppa

God morgen! I dag var jeg tidelig oppe for første gang siden ferien startet, klokken 1015 klarte jeg å reise meg opp å stå på gulvet. Jeg må nesten si meg litt stolt, haha! Jeg var en tur innom tannlegen i dag for å bårre litt i en tann, jeg hater alt som finnes av strøyter å ting som skal inn i kroppen min. Så mamma måtte være med inn å holde meg i hånden, men etter at strøytene var tatt lot jeg henne gå. Jeg er blitt stor jente nå, så å bårre i en tann, det skal jeg hvert fall klare selv! Nå sygler jeg når jeg spiser, klarer ikke smile skikkelig og kan ikke føle halve over leppa mi. Jeg gleder meg veeeldig til bedøvelsen er ute, for jeg hater når det er lammet. Jeg er nesten redd for at bedøvelsen aldri skal gå ut, haha! 

Juletrefest

God kveld! Jeg sa i går at jeg skulle dele noen bilder fra gårsdagens juletrefest, og her er de. Ikke at det er så veldig mange, men det er noen. Vi spiste god brødmat, julekaker, jeg og Kjersti Sofie, som er min søster spillte litt julesanger, vi sang å gikk rundt jule treet, og jeg elsker og gå rundt juletreet! Vi løpte ut å tok bilder med Otto, som er pappegøyen som kom innom, vi spiste mandariner og nissen kom. Til og meg jeg fikk godtepose av han i år, thank you santa<3 Jeg har fått noe for engelske utrykk, for jeg synes det høres så pent ut, men når jeg bruker de selv om det sikkert ikke høres like bra ut med min engelsk som med engelske folk sin engelsk, haha!

Pizzamaker

Juhuu! Jeg ligger enda godt plaser under dyna, med Eirik ved min side. Vi har tatt teoritentamen sammen et par ganger, og snart er vi klare til å ta teorien. I går kveld før vi la oss fant vi ut av vi skulle prøve pizza stekeren familien fikk til jul av tante og onkel å de. Vi fant frem taco lefser, pizzasaus og kebabsaus, mais, skinke, ost og tomater. Vi tok fullet på pizzaen og satte først min inni. Jeg visste ikke hvor lenge den skulle stå inni, så vi tok en sjanse på at det var 4 minutter, me da var den ikke ferdig. Så jeg skrudde opp varmen fra 2 tallet til 3 tallet og lot pizzaen stå i 4 minutter til. Når den da var ferdig hadde kanten rundt løftet seg opp å blitt helt svart, haha! Så da var den hvert fall ferdig. Eirik sin ble så godt som perfekt stekt, så mens jeg satt å knekte av den svarte skorpen etter at den var blitt litt kaldere, kunne han spise ute noe svidd problem, haha!