Verdens beste milkshake

Eller ikke? Jeg har gledet meg superlenge til å prøve og lage min egen oreo milkshake, men det gikk ikke helt som planlagt. Jeg og Eirik fant frem det vi trengte og satte oss ute i vinterhagen for å mikse den. Jeg tror vi tok litt mye oreokjeks i, og det ente opp med at det så ut som sand. Men jeg tenkte det gikk fint og fordelte det ut på noen glass. Så blandet vi bare is og melk, og helte det oppi glassene etter på. Men æsj så ekkelt. Haha! Kjeksen la seg på toppen og det ble lagvis liksom. Det så ut som sand, noe som i mitt hode gjorde at det smakte sand. Jeg skal prøve å lage det igjen, en annen dag, og da skal jeg få det til.

Topp 5 Reisemål

Maldivene

De lange strendene, det varme vannet og den store solen. Jeg har hatt lyst til å reise til Maldivene så lenge jeg kan huske, men det er jo så dyrt! Så jeg må spare penger i en good stund før jeg kan tur?n ned til drømme øyene.

 Bilderesultat for maldivene  

USA

New York, Los Angeles, Hawaii og road 66. USA må være drømme stedet, jeg reiser hit før jeg reiser til noe annet eksotisk sted. Tenk hvor mye det er mulig å oppleve, åh. Jeg får nesten frysninger bare jeg snakker om det. Disney land, Hollywood walk of fame, skiltet, det hvite hus, alt er større i Amerika.

Bilderesultat for new york  

Sør-Afrika

Safari, slik man ser på TV liksom, løver, flodhester, sjiraffer. Jeg digger slike dyr, jeg er alltid i Afrika avdelingen i dyreparken når jeg er der. Det er så flotte dyr, og i tillegg til dyrene er det varmt. Jeg er så Syden syk, og har mast sånn om det til alle nå, at jeg har funnet ut at jeg skal slutte med det før de blir lei, haha!

Bilderesultat for Sør-Afrika  

Australia

Det er litt det samme som med Afrika, varmen, dyrene og den flotte naturen. Og mest av alt alle de fine strendene. Jeg har en drøm om at en dag skal jeg lære meg å surfe, og hvilket sted kan vell være bedre en Australia til dette?  Og i tillegg bor alle Home and Away skuespillerne der nede, og da får jeg muligheten til å møte dem, haha.

Bilderesultat for australia natur  

Uganda

Dette stedet tror jeg står høyest på ønskelisten for øyeblikket. Jeg er et samvittighet menneske, om jeg kan kallet det det. Jeg sliter med å kaste mat og klær, fordi jeg vet det er andre mennesker her i verden som trenger det. Derfor vil jeg reise hit, være der i noen måneder og hjelpe de som bor der til å få et bedre liv. Det er ikke så mye jeg kan gjøre alene, men det er bedre enn at ingen gjør det. Jeg får vondt inni meg bare jeg tenke på hvor vanskelig mange av de som bor der nede har det. Jeg kjenner noen folk som har vært der nede, og sett hvordan ting faktisk er, og det høres helt forferdelig ut mye av det de forteller. Men hvert fall, hit vil jeg for å hjelpe, ikke for å sole meg og bade. Det kan jeg gjøre inne i bassenger her i Norge.

  Bilderesultat for uganda nature

 

-Noen av disse stedene du også vil til?

Endelig

God helg! Endelig, denne Fredagen har jeg ventet på!

Det er under en måned til sommerferien, og to måneder med fri! Jeg sier nesten ikke noe annet enn at jeg er klar til ferie nå, men jeg er faktisk ikke alene om dette. Ferie modusen er allerede skrudd på, og jeg klarer ikke fokusere ordentlig på skolen, he-he. På Mandag får jeg vite om jeg kommer opp i skriftlig eksamen eller ikke, og jeg har et høyt ønske om å ikke komme opp. For da blir feriemodusen ødelagt, og jeg blir nøtt til å bruke to og en halv dag på matte, IGJEN! Jeg var nemlig så uheldig å kom opp i matte på skriftlig eksamen i 10. Klasse, lykke ful, eller ikke. Siden ferien snart er her, tenkte jeg og ramse opp litt steder jeg har lyst til å reise, men det tar jeg og gjør litt senere, nå skal jeg spise litt mat før jeg går på jobb.

Reklamemodell

Hei dere!

Jeg lover dere, at i kveld skal jeg få filmet den spørsmålsrunden. Jeg har bare utsatt det å utsatt det, og nå må jeg nesten få gjort det. I dag er jeg offisielt ferdig med alle prosjekter i 1. Klasse, ikke noe mer stress med deadliner. Og for en god følelse. Mitt prosjekt vil muligens bli lagt ut senere, men jeg må følge om lov først, for jeg har kledd på Eirik en kjole, haha! Men Ingrid sine kan jeg dele, for der er det jeg som er modellen, og den jenta er super flink! Jeg er glad jeg sa ja til å bli tatt bilde av, hihi.
Here you go;

 

Smooth

God kveld!

Nå sitter jeg godt plaser ved skrivebordet mitt, og skal snart ta å hoppe i dysjen. I dag har jeg vært superflink å gått på trening for andre gang. Jeg svettet som en gris, men det er det som funker! Flinke Sarah og Kjersti Sofie som var med. Etter at vi kom hjem mixet jeg sammen en av de beste smoothiene jeg noen gang har laget.

Jeg tok ikke noe mål på hvor mye jeg tok av hver ting, så her er en ca. oppskrift. Den ble hvert fall super god!

litt jordbær
dobbelt så mye bringebær
bittelitt eplejucie
en hel del vanilje yoghurt
shake pulver (opp til deg)

 

Sheiken

Hei dere!

Bowling, jeg elsker det. Det er det mest geniale spillet jeg vet om, og jeg tror jeg kunne spilt det dagen lang. Men hadde det ikke vært for gjærende, eller grindene som er på sidene tror jeg ikke jeg hadde orket å i det heletatt gått inn på bowlingen, for de er nødvendige å ha oppe, for min del hvert fall. I går var korpset på bowlingen og koste oss sammen der. Vi fordelte oss på tre banen og spilte to runder, jeg kom på andre plass den første runden, og første plass den andre! Jeg lærte til og med en av mine herlige med musikanter å bowle, og gjett hva, han klarte STRIKE! Jeg kjente jeg ble litt stolt. Jeg fikk også dratt Eirik med meg. Han var den eneste på banen der vi spilte som ikke hadde gjære på, og klarte strike han også.

I dag har jeg tenkt til å få filmet spørsmålsrunden, men jeg skal først skrive rapport som skal leveres i morgen, dette er det siste prosjektet vi har dette året, ikke mer 1. Klasse media. Det er snart sommer! Åh, det kiler inni meg bare jeg tenker på det.

Nyt resten av Onsdagen dere!

Run for it

Hei dere!


I går ble løpet jeg har pratet litt om arrangert og fullført. Det var to løyper, en på 4 km og en på 8 km. Jeg startet løpet og beste meg etter 10 minutter for at jeg også ville løpe, eller jogge så gå også jogge igjen. Så jeg dro med meg Eirik, og jogga et lite stykke oppover, før min dårlige kondis sa at jeg måtte ta en pause, jeg ble nesten litt skremt over hvor ille det var. Men etter hvert som vi begynte å ta folk igjen gikk det bedre. Vi hadde selvfølgelig klart å legge fra oss mobilen borte på skolen hvor vi startet begge to, så mamma måtte ringe min søster som også løp, og hun måtte springe etter meg for å ta meg igjen (jeg hadde nemlig tatt henne igjen.) Så hun kom løpende med barnevogn og sparkesykkel i hånden. ?Ingrid Marie, du ska ta blodprøvar, du må skynta deg? Så vi satte opp tempoet.

Heldigvis kom mamma kjørende og plukket oss opp etter en liten stund. Så kjørte vi ut til legevakten og fikk tatt blod prøver. Jeg hater faktisk så sterkt å ta blod prøver, jeg synes det er helt grusomt. Men, jeg har blitt bedre enn slik jeg var for bare 1,5 år siden. Da rant tåren før jeg var komt inn på legekontoret. Når vi kom tilbake kjøpte vi oss mat og kaker, fikk medaljer og tok litt bilder som skal sendes inn til lokal avisa. Neste år anbefaler jeg dere å komme og løpe den lange løypen på 8 km samen med meg. For den skal jeg klare!

Etter Eirik hadde gått på bussen gikk jeg og Kjersti Sofie opp på treningsenteret og tok oss en time med ordentlig hard trening. Jeg har ikke vært noe flink til å trene før, man skal etterhvert få laget en treningsplan slik at jeg får kommet meg i form igjen. Jeg gleder meg til å starte, for jeg ser allerede ressultater etter bare to timer på trening.

 

 

Mandags inspirasjon

Hei dere!

Mandag igjen dere, og fri! For en god følelse, og våkne uten at alarmen ringte i dag. Haha, jeg var faktisk nøtt til å ha alarm på, for jeg skulle ut klokken tolv, og hadde en plan om å spise ordentlig frokost sammen med Eirik. Vårga R0ndt var i dag, det er et løp, hvor man løper enten 4 eller 8 km. Jeg tok den korte, flinkflink. Jeg har fått helt skodilla i det siste, og ser på sko hele tiden, nå skal jeg snart kjøpe meg enda et par, jeg må bare sjekke prisene rundt om kring først. Så denne ukens Mandags inspirasjon er sko.

Moda Buty Sportowe     Adidas superstar     D

°     Want this     °

°     😍😍    

Pin by katie t on COOL CLOTHES | Pinterest          💛💜💚💙

sneakers | via Tumblr     nike air tumblr - Google Search     style | Tumblr

 

 

På rocker’n

Hei dere!

Gårsdag startet med skole, så kom mamma å hentet meg etter jeg var ferdig så jeg slipp å ta buss. Det er faktisk så utrolig herlig å slippe å sitte på den bussen for så og bytte buss, jeg tørr liksom ikke å sovne på den i tilfelle jeg ikke våkner. Etter jeg kom hjem fant jeg meg en skive med noe salami på, den var faktisk skikkelig god, det var ikke sånn ?vanlig? salami, denne var mindre og hadde en helt annen smak. Så gikk jeg på jobb.

Etter jobb gikk jeg hjem å spiste, så kjørte jeg og mamma til byen, også kjørte hun meg til Eirik. Først var vi oppe på klubben og koste oss der sammen med de andre å spilte Bingo, jeg elsker bingo, så lenge jeg vinner, men det gjorde jeg ikke denne gangen, men men man kan ikke vinne hver gang, haha. Senere på kvelden gikk vi hjem til han å så den første Olsenbanden filmen. Åh, det var en god følelse å se den igjen! Valborg oh oh  yeah yeah. Vi spiste jordbær, chips og dipp å frakk Love og bringebær brus. En vellykket kveld!