Jazzing

Halla balla!

Det er Søndayy, og bare to dager igjen av sommerferien 2016, det gjør litt vondt inni meg å si det. Sommeren har gått så sykt raskt! Nå starter jeg siste året på videregående, noe jeg både gleder og gruer meg til, men jeg skal ha en positiv holdning til alt i år. I går var jeg på konsert med Eirik, Snarky puppy spilte på sildajazzen, og jeg var selvfølgelig med. Jeg har ikke hørt så mye på dem fra før av, men det var syykt bra! Vi sto en stund etter konserten og snakka med to av de fra bandet og bare storkoste oss med dem før vi kjørte hjem til Eirik og la oss.

 


Topp-bikbok  //  Bokse-cubus  //  Jakke-HM

Ryddig og pent!

Juhii fininger!

Nå gjør jeg meg klar til familieselskap her i heimen. Jeg har funnet frem antrekket for i dag men er enda litt usikker på om jeg skal gå for dette eller en kjole. Det lukter godt i hele huset, mamma har fikset mat i hele dag, jeg har ryddet og støvsuget litt rundt i huset, rommet mitt er helt strøket der hvor man kan se hvert fall. Jeg har fult opp alt av skuffer og skap, og sengen min er det ikke mulig å se under, for under der er det fult fra veggen og ut. Nå skal jeg sminke meg litt, få på meg noe annet enn joggebukse og forhåpentligvis så rekker jeg å ta litt antrekks bilder inne på det ryddige rommet mitt, for været ute er ikke dugende.

Tar en styrkeøkt bare

Hallaien fininger!

Det går ikke helt min vei med denne døgnrytme fiksingen, jeg er så utspekulert når jeg våkner og bare skrur av alle alarmene. Klokken 10 kom jeg meg opp og ut av sengen. Nå er planen å ta meg en liten styrkeøkt, litt armhevinger, knebøy og situps ++ Jeg må trene bort all buenoen jeg putter i meg i løpet av en dag. Fra og med skolestart skal jeg kun spise godteri og drikke brus i helgene. Nå skal det bli godt å svette litt.


 

Tighits – Adidas  //  Singlett – HM

 

Rubicon

Helluuen!

Jeg liker slike late night innlegg, det er da jeg er på mitt mest kreative og vet veldig mange andre er det også! Jeg sitter på den harde kontorstolen min og begynner å bli riimelig klar for loppissen etter hvert håper jeg. Jeg var så himla godt i gang med den døgnrytme fiksinga mi, også ødela jeg den i dag morges, sov gjennom alle alarmene eller skrudde dem av. Jeg hadde til og med snakka med mamma mens jeg sov, yeah.

Nå sitter jeg å planlegger litt bloggings og videoer for fremtiden, det er faktisk noe av det kjekkeste jeg vet om, å bare skrive å planlegge.  Jeg har funnet frem en Rubicon boks som sto i kjøleskapet her nede, jeg tror det er brus faktisk. Og litt bueno som er det aller beste jeg vet, uten tvil. Jeg innså plutselig i dag, at om 6 dager starter jeg på skolen igjen og jeg er så langt i fra klar. Ahh, siste året på VGS, diiiiigg!
 

Jeg holder også på å kikker etter et nytt desig, men jeg er så kresen at jeg har ikke funnet noen enda. Så om du har lytst til å hjelpe en ung kvinne i nød, så tas hjelpen i mot med takk!!

Nike babes

Hallaisen fininger!

I dag måtte jeg kjempe meg ut av sengen når alarmen ringte ti på seks i dag morges. Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg har klarte det, men døgnrytmen min er blitt helt ødelagt. Jeg klarte og holde den noe lunde vedlike helt frem til August kom, da ble det lange netter med youtube videoer og blogg lesing. Jeg hadde kjøretime ti over syv i dag og måtte derfor tidlig opp, noe jeg klarte med glans faktisk, et klapp på skulderen til meg, og takk til Eirik som ringte meg litt etter min første alarm hadde gått av.

Før jeg skal gjøre meg klar til middagen og lese litt mer teori må jeg vise dere et av mine siste tilskudd i sko garderoben. Jeg har alt for mange sko, men sko er likevel noe av det jeg aldri kan få nok av.

 

Jeg har ombestemt meg!

Hallo verdens aller vakreste deg!

For litt over en måned siden så satt jeg å lurte på om jeg skulle fortsette å blogge på blogg.no, eller om jeg skulle bytte til Nouw. Som de fleste sikkert har skjønt byttet jeg, og jeg var storfornøyd i starten, endelig kunne jeg fikse designet mitt på en enkel måte og bli den ?perfect life? ?bloggeren jeg trodde jeg ville være. Men herregud, jeg er jo så langt i fra en slik blogger. Det tok meg to uker før jeg innså at jeg angra, men jeg har vell vært litt for flau over det til at jeg har klart å innrømmet det.

Det å bytte til nouw var nok det rette for meg når jeg gjorde det, og jeg er veldig glad for at jeg gjorde det for det fikk meg til å innse hvor godt der er å kunne dele det jeg trenger for at bloggen skal være meg, ikke bare alt det fine. Jeg har også vært en tur innom youtube mens jeg har vurdert hva jeg skal gjøre, og det er faktisk drit gøy! Så det skal jeg nok fortsette med. Nå har jeg til og med fått over 200 abonnenter, så nå er det bare å gønne på ass.


 

Ja, jeg har altså tenkt i fleng, og funnet ut at jeg heller vil dele livet mitt slik jeg ønsker å se tilbake på det, enn slik jeg vil at det skal være i dag. Hvem ønsker vell ikke å leve et liv hvor alt er en dans på roser? Well, not me any more. Så nå har jeg bestemt meg for at her skal jeg være. Dette vil bli mitt hjem, min dagbok, mitt eget lille sted og inspo bloggen min (tror jeg hvert fall!)  Lets live the real insp-life!!