Gutta Boyz

Her er bildene fra den første bilde takingen med guttene. Det er så koselig å jobbe med dem, de kan både tulle og være serriøse på en gang. Selv om all min motivasjon til denen opgaven er borte, blir jeg i litt bedre humør av å se på bildene av disse kjekke folkene. Hvert fall siden Eirik er på alle bildene, hihi 🙂 Jeg spurte dem super fint om de ikke kunne ha på seg skjorter når jeg skulle ta bildene slik at de matchet litt, og gjett hva!? De husket det alle sammen! “Skal vi smile nå?” “Skal vi være serriøse nå?” “Hvor skal vi se?” “Skal vi se på samme sted?” Yes gutta, dere kan det!

Dagens antrekk 30.09.15

Hei fininger! Er dere like klare til ferien som meg? Jeg kjenner jeg er lei av buss, skole og vekkerklokken min. I morgen har jeg deadline på oppgaven min, og for øyeblikket ser det ikke så lyst ut, men det pleier heldigvis og ordne seg etter jeg har fått jobbet litt. Jeg var med og kurset 10.klassinger i dag, sammen med tre andre fra ungdomsbedriften min. Bukse: Junkyard   //   T-skjorte: Monki   //    Jakke: GinaTricot

Badass på slang

Heihei! For en fin Tirsdag det har vært så langt! Jeg starter skoledagen med to timer gym, og da fikk jeg svidd på litt muskler, både i lårene, armene og på magen. Det er når jeg har gym jeg innser det snart er på tide jeg begynner å trene litt mere, hihi. Flink følte jeg meg hvert fall når jeg gikk til garderoben og var ambusten fordi jeg gav så mye de siste minuttene på sykkelen, jaaamann! :-)) Etter gymmen var det to timer norsk også hadde jeg samfunsfag prøve. De to siste timene hadde vi media, så jeg jobbet med å sette opp CD-coveret, også kom Eirik, Ole Kristian og Morten Georig så jeg kunne ta bilder av dem. Også kjørte fine Charlotte meg hjem siden hun skulle til Sveio. 

I går før korps tok jeg, mamma og Kjersti Sofie å svinkte innom hos naboen og knabba til oss litt plommer, sammen med naboen så klart! Plommeslang med lov, he-he!

 

Dressed for fall

Heihei! Er det flere enn meg som hadde alarm på i natt og gikk ut og skulle se måneformørkelsen. Vell, den store månene jeg hadde forbrett meg på å se, den var der ikke! Den var bare litt større enn det den pleier å være. I går kveld når jeg gikk hjem etter jeg hadde vært å sutte barnevakt var månen svær! I tillegg til den lille månene var det overskyet akkurat der hvor månen var, men det var stjerneklart alle andre steder. Men, det var mulig å se at månen ble rød.

Dagen i dag har gått til skole, og jeg kjenner enda mer i dag enn jeg har gjort før at ferie, det skal bli godt nå!

UKEN SOM GIKK

Ukens høydepunkt: Gårsdagens spille kveld tror jeg jeg må si. Vi skulle egentlig spille poker, men pokersettet som skulle brukes ble glemt i bilden, så vi ente opp med å spille litt poker med monopolpenger, men det funket ikke. Så vi spilte alias istedenfor! Jeg elsker alias, det tror jeg må være et av de morsomste spillene som er funnet på! Også hadde jeg kjøretimer på Fredag, noe som også var mega kjekt!

Ukens motivasjon: At det bare er en uke igjen til høstferien! Jeg kjenner det skal bli super godt å bare bli ferdig med denne periodens prosjekt og levere det også gå hjem å vite at jeg har en hel uke med fri i vente!

 

Ukens sang: hmm, ja si det. Jeg har egentlig ikke en spesiell sang jeg har hørt på denne uken, men om jeg skal plukke ut en må det være Thats how you know av Nico & Vinz. Den bare er super fengende og bra, og yes!

Ukens kjiping: At jeg ikke fikk til de teite høyresvingene når jeg hadde kjøretimer. Arh, jeg kjente jeg ble skikkelig irritert, for jeg klarte jo å svinge til venstre uten problemer! Men, jeg klarte det til slutt.

 

Ukens beste bilde:


Og jeg bare “Frihet” eller ikke..?

Ukens tanke: Jeg har en hemmelig plan om hvordan vi skal få plass til flere flyktninger i Haugesund, som bare mine nærmeste vet om for øyeblikket, så fort denne tanken har blitt satt ut i livet skal jeg fortelle det.

Ukens mest brukte ord: Yes og mann. Disse ordene har blitt flittig brukt, og det tror jeg de kommer til å bli fremover også. Jeg har faktisk startet de fleste blogginnleggene mine denne uken med “Yes”

 

 

Skate kid

Yes, da sitter vi her. Jeg, Eirik og Morten Georg og venter på at 5 andre gutter skal komme hit å være med oss å spise taco og spille poker. Jeg selv har bare erfaring i den ene tingen, og det er ikke poker spillingen. Godteriskålen er godt plassert i fanger mitt og kjøtt deigen lukter på hele kjøkken og ute i innkjørselen. Vi har vært ute og tatt bilder til skole oppgaven min, så nå skal jeg lage cd-cover til Pangea, og logoen er FERDIG!

Smakebit, før innstillingene på kameraet var fikset på.

Magemuskler on point

Yes, this lady is a strong lady! Jeg har tidligere klaget over min at innsatsen min når det gjelder trening er for liten. Jeg har skrytt som det holder hver gang jeg er å trener elle har komt meg ut dørene på joggetur. Men jeg er faktisk ikke flink til å trenge. Men i dag testet jeg magemusklene mine nede i fotostudioet, og må si meg litt imponer over med selv. For de er der! Jeg må bare trene dem litt mer opp, haha! Jeg og Ingrid tok oss den friheten i dag til å gå ned å ta litt bilder. Det var faktisk supermorsomt, og jeg er veldig glad for at vi gjorde det.

Kylie Jenner challenge Fail?

Heihei! De siste dagene har gått i et og skolen har blitt prioritert høyt, derfor har jeg ikke fått suttet meg ned får å skrive før nå. Men nå gjør jeg det hvert fall! Jeg har fått en utrolig vond og ikke fult så hoven lenger leppe. Som her om dagen så ut som en Feilet Kylie Jenner challenge. Men det er det altså ikke, haha! Jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg tror det er et resultat fra all kornett spillingen sist helg. Men nå er den på bedringens vei etter snart en uke med vondt og stikking. Takk til Nivea og Baby lips for at de er så god på leppene!

NEW WEEK, NEW CHALLENGES

Hei fininger! Det er mandag og om bare to uker har vi faktisk fri og de fleste av oss kan sove til vi våkener av oss selv! Denne Mandagen har jeg ikke gjort annet på skolen enn å jobbe og jobbe med logoen min, for i dag skulle den leveres! Jeg kjente det var super godt å levere inn logoen og profilguiden, for det har jeg vært lei av å lage, haha! Yesyesyes, nå skal det hvert fall bli godt å komme i gang med det jeg har gledet meg til å jobbe med i dette prosjekte, fotografering og redigering. Wihuu!