Dritt.

Forbanna dritt media, ah! Jeg har aldri i mitt liv levert noe jeg er så misfornøyd med som med dette prosjektet her. Det gikk fint de to første ukene når det kun var bildene jeg jobbet med, for bilder kan jeg ta, men når jeg måtte begynne med resten innså jeg at dette går ikke. Jeg har tatt meg vann over hode å fått reker i begge neseborene som har lagt egg i hjernen min for dette her gikk drit. Så sykt drit. Jeg klarer ikke å gråte fordi jeg vet dette ikke er noe å sippe over. Det er en karakter, og jeg er veldig klar for å få tilbake en toer. Men fy faen så jeg har jobba. Jeg starta med å ta biler den første uken av prosjektet, jobbet med disse bildene i to uker, også begynte jeg på skissingen å planleggingen av alt annet som også skulle være med i prosjektet. Men der stoppa det liksom. Jeg klarte ikke lenger å se noe glede i å jobbe med det, jeg så ikke lyset i enden av tunellen. Nå har jeg innsett at jeg gikk meg vill inni der og finner aldri veien ut igjen. Ikke med dette prosjektet her hvert fall. Overskriften på rapporten min er “Rapport -Sjekk one note!” Jeg skrev 144 ord, og det var det.

Jeg har heldigvis en 4+ (som jeg mener burde vært hvert fall en 5-) og en 5’er i dette faget fra før av. Så jeg satser på at denne karrakteren ikke drar meg lenger ned enn til 4’eren. Nok klaging, jeg måtte bare få ut all min frustrasjon over alt dette tullet. Tilbake til den posetive meg, som ser det posetive i alt.

 

God natt, xoxo.

Outfit

Jeg var hjemme fra skolen rett over 11 i dag, superdeilig å kunne dra hjem og slappe av litt før jeg måtte jobbe videre med skolearbeid.


Jakke – HM (lignende her)    Bokse – Cubus   Sko – Nike   T-skjorte – BikBok

Jeg har laga middag, sett på TV og sovet. Jeg har brukt fire timer på å få ut dette innlegget, og er enda ikke startet med rapporten til gårsdagens prosjekt som skal inn i kveld. Denne oppgaven her har ikke fanget min interesse i det hele tatt, og jeg liker egentlig å jobbe med slike ting. Jeg er så langt i fra fornøyd med produktet og skulle egentlig ønske jeg kunne valgt oppgave på ny. Jeg blir sint når jeg tenker på hvor stygt det er, årh! JAJA, nå har jeg sovet godt i 40 minutter, spist kvikk lunsj og nå er jeg klar for avslutning på arbeidsstua. Rapporten tar jeg i kveld, også får det gå som det går.
 

I siste liten

Hallo dere!

Nå sitter jeg som vanlig å jobber med media produktet mitt i sisteliten før det må leveres om under to timer. Jeg er ikke i nærheten av ferdig enda, men har null lyst til å jobbe med det. Jeg synes denne periodens oppgave er skikkelig kjedelig og forstår meg egentlig ikke helt på den. MEN, nok klaging! Jeg var en tur innom på Amanda og shoppet litt etter skolen i dag, siden jeg var ferdig på skolen 1230 hadde jeg veldig god tid på meg. Jeg hadde i tillegg sagt jeg kunne kjøre både Eirik og Kjersti Sofie hjem fra skolen i dag. Jeg fikk med meg hjem et par nye plagg, blant annet jakken dere ser på bilden under, jeg falt pladask for den. Jeg kjøpte også en hvit t-skjorte som også er på bildene under faktisk, jeg klarte å søle middag på den jeg hadde på meg før i dag så da måtte jeg bytte. I tillegg kjøpte jeg en gul en og to hårbånd, jeg har en del gavekort som jeg fikk i julegave jeg må få brukt opp, tror ikke jeg skal ha noe problem med det.


Nå må jeg jobbe med oppgaven min, kryss fingrene for at jeg blir ferdig da dere, xoxo!

Og der kom vinteren tilbake

Hei dere!

Det var deilig å våkne i dag etter en heftig treningsøkt i går kveld, helt rent hår og nytt sengetøy. Jeg følte meg for første gang på lenge uthvilt, selv om jeg sov gjennom de fleste av alarmene, bare fordi jeg kunne. Det var ikke kaldt ute i dag morges på vei til bussen i det hele tatt, og det så ut som om det skulle bli sol, noe det ble. I tillegg til den deilige morgningen har mamma kjøpt ny bokse til meg, etter at favoritt boksen min raknet på baksiden av kneet sist uke. Onsdag er den deiligste skole dagen av alle, skolen er ferdig etter 5. Time. Og mens jeg sitter der i historien og ser på film snur jeg meg og ser ut vinduet, også snør det!? Det var så deilig og fint være tidligere på dagen, jeg må innrømme det at jeg var rimelig redd for at det skulle begynne å regne etter at det var ferdig å snø. Men heldigvis kom solen, og det ble varmt igjen.

 


Genser: Manneavdelingen på HM  Bukse: Cubus  Sko: Nike

A BRAND NEW ICON

I dag er jeg blant de første i verden som får vise frem den superpene nye klokken til Daniel Wellington, nemlig Classic Petite. Denne kolleksjonen er så utrolig fin! Jeg har gledet meg til å vise den frem og fortelle dere om den nye klokken. Jeg ble kjempe spent når jeg fikk høre at de skulle komme med en ny kolleksjon og enda gladere når jeg fikk høre at jeg skulle få vise den frem til dere!

Se så lekker dere! Dette er min tredje klokke fra DW, og ingen av dem har skuffet i det hele tatt så langt! Klokkene er stilrene og passer til alt. Det som er felles for alle klokkene til Daniel Wellington er at de er ganske like, mens denne nye modellen skiller seg litt mer ut. Med den superlekre reimen i rustfritt stål, den er super god på håndleddet og er lett å justere selv.

I den nye kolleksjonen kan du velge mellom sølv og rosegull, du kan også velge om du vil ha hvit eller svart urskive, så i alt er det altså 4 klokker i kolleksjonen! Selv har jeg rosegull med svar urskive. Dette er klokker du kan bruke til en hver anledning, den er ikke for stor og ikke for liten. Dette er også Daniel Wellington sin aller første 32mm klokke!

En liten glad nyhet til deg som har lyst på din egen klokke, med rabatt koden ?INGRIDMARIE? får du 15% rabatt på kjøp av alle klokker på danielwellington.com. Koden gjelder frem til 15. April
 

Nu kör vi

Hallaien!

Woh, nytt blogg design er på plass, jeg har mer bloggmotivasjon nå enn det jeg har hatt på lenge og tiden strekker forhåpentligvis til. Nå skal jeg blogge skikkelig, ikke noe av og på, for jeg vet veldig godt at jeg vil dette. Russetiden begynner om under en måned, noe jeg ikke har tenkt til å gjøre så mye ut av. Æh jeg gleder meg til å komme i gang igjen, som sagt før har jeg savnet det, veldig! Planen for bloggen fremover er å dele fra livet mitt, jeg har begynt å spise sunnere, lager mye lunsj mat til skolen, er snart ordentlig i gang med treningen igjen og jeg har komt inn på folkehøyskole til neste år, og gleder meg veldig til det! Jeg føler endelig jeg har litt kontroll på livet, jeg vet liksom hva jeg skal til neste år, superdeilig! Men, nå skal jeg fulle inn lønnslipp og øve litt matte. Så vi blogges senere!