Dette gruer jeg meg til

 

Jeg gruer meg til å bli gammel. Ikke fordi jeg ikke vil bli gammel, men fordi at da har så mange av de jeg er glad forlatt meg skulle jeg til å si, de har død liksom. Ikke alle da selvfølgelig, men mange av dem. Jeg har allerede startet å miste noen av de som står meg nær, og det er så utrolig tøft i den første tiden etter. Men det går jo bedre etter hvert, alt blir bedre med tiden. Men hvert fall, det jeg kommer på at jeg gruer meg  til nå er å bli gammel. Også gruer jeg meg veldig til neste skole år, fordi det er et så viktigt år. Dette kan være det siste året jeg går på skolen og det kan være det året jeg bestemmer meg for å studere videre å bli noe som krever en lang utdannelse. Jeg bare håper at jeg kommer inn til neste år, men jeg regner egentlig med at jeg gjør der, så lenge jeg jobber for det. 


10 ting jeg ønsker meg

Denne var utrolig vanskelig, for jeg har alt jeg trenger, egentlig. Men jeg kom på litt da.

 

 

1.     En baby kanin.

Jeg ønsket meg egentlig en til jul, men fant vell fort ut at jeg ikke kommer til å få det før det blir litt varmere i været, slikk at den ikke dør av kulden liksom.

2.     Fint vær.

Haha, jeg kjenner jeg er skikkelig lei av alt regnet, kulden og vinden som har vært her nå de siste ukene og jeg gleder meg skikkelig til det blir litt mer sol og varmt.

3.     Syden tur!

Jeg har så utrolig lyst til å reise til Syden, bare for å komme meg bort fra all kulden her i Norge å få litt farge på kroppen, ikke det at jeg blir så brun da, men uansett.

4.     Et lite rom vedsiden av rommet mitt.

Hvor jeg kan legge alt jeg ikke bruker, men som jeg tror jeg vil få bruk for senere. Det hadde ikke slått feil.

5.     Bedre karakterer

Dette er noe jeg må jobbe for, men jeg vet jeg skal klare det om jeg bare biter tennene sammen og blir litt mindre skolelei.

6.     At godtestoppen skal bli over!

Nå har jeg gått over to uker uten å spise godteri, og jeg kjenner ikke det sjokolade suget som jeg gjorde før lenger, men det skal uansett bil super herlig å kunne sette seg ned en kveld å kose meg med godteri. Nå er det bare 6 uker igjen!

7.     Et stort og fint hus i fremtiden.

Helst brunt med orange lister eller brunt sånn funciz hus.

8.     Daniel Wellington klokke.

Jeg har ikke tenkt til å kjøpe meg den selv enda, men om en liten stund, etter sommeren muligens så har jeg den nok jeg også.

9.     Moped lappen.

Jeg må egentlig bare bite tennene sammen og ta den, for jeg mangler bare teorien, men det er så vanskelig å sette seg ned å øve liksom, å jeg tørr ikke ta den før jeg vet jeg kan det jeg må kunne liksom.

10.Bedre buss system.

Helt ærlig synes jeg  det og ta buss er et styr. Bussene er sene, for tidlige eller så kommer de ikke i det hele tatt. Det blir byttet på rutene i sisteliten så vi må sjekke buss tidene rett før vi skal ta bussen for å se om det faktisk går en buss, slik som det sto sist du sjekka.

 

 

Farvell Mandag

Nå er snart den første dagen i uken over, så da er det bare fire dager igjen til helgen, det skal bli super godt med helg igjen. Selv om jeg ikke får sove så lenge siden jeg skal på LIV-samling. Dagen i dag gikk egenltig som planlagt, utenom at jeg ikke fikk redigert så mye på den lyden som jeg burde ha gjort for jeg fant så mye annet moro å gjøre. Men, i morgen skal jeg hvertfall redigere, mye!

 

Hei Mandag

God morgen kjæredere! Nå er jeg super klar for en ny uke. Det var like tungt og våkne i dag som det pleier å være hver Mandag. Denne uken har jeg bestemt meg for å spise mye sunt, hvert fall mye frukt, jeg skal ikke skryte på meg for mye, for jeg er et ordentlig mat vrak til tider. 5 om dagen godt for magen, haha. Dagen i dag skal jeg bruke på å redigere lyden til skoleoppgaven min, to timer matte, buss, litt mer redigering, korps også skal jeg forhåpentligvis Skype litt med Eirik.

Jeg slenger med litt frukt bilder, bare for å friste dere andre også:-)

Healthy healthy healthy   Will | via Tumblrmorning food💕YummyWill | via TumblrTumblrBreakyyyy ❤️:)  .💕🎀💝UntitledUntitledUntitled

Bildene er fra WeHeartIt

 

Dagens antrek

Jeg og Arne Martin var ute å tok litt bilder sammen idag, av hva vi har på oss og slikt. Så de vil vi dele med dere nå:-)

Vi fant også en koslig sang som dere kan høre på mens dere ser på bildene, og som dere sikkert kommer til å tenke på resten av dagen, det kommer jeg til og gjøre hvert fall.

 

Dette har skjedd de 3 siste årene

Heidere!

I løpet av de tre siste årene har livet mitt endret seg en god del. I 2012 var jeg 13 og 14 år, og gikk i 8. Klasse og 9. Klasse. Jeg har vokst litt i høyden, vokst litt i hode og vokst som person. Jeg har lært mye, både på skolen og i privat livet, jeg har lært at jeg er god nok. Jeg har blitt flinkere på det jeg har øvd på, jeg har fått dårlige karakterer og gode karakterer. Jeg har mistet venner og fått en hel del nye venner. Jeg har hatt meg en tur til Syden, konfirmert meg, hatt både muntlig og skriftlig eksamen.

Jeg har lært et nytt språk, som jeg ikke husker så mye av. Hola, Me llamo Ingrid Marie. For dere som ikke skjønte det, så var dette spansk. Jeg har begynt på videregående, lært å ta ordentlige bilder, lært å redigere film og lyd. Jeg møtte Eirik, og fikk verdens beste kjæreste.Jeg har fått ny hårfarge, jeg begynte å blogge, pusset opp rommet mitt, fått min første jobb, hatt godte topp i snart 2 uker og har verken spist godteri eller drukket brus disse to ukene. Lagt ut min første egene video på youtube.

 

Disse bildene er fra 2012, da var jeg 13/14 år, haha.