Halloween Tag

1.Favoritt halloween film?

  Jeg vet ikke, jeg husker ikke hva filmene jeg ser heter, haha!

2. På en skala fra 1-10, hvor godt liker du halloween?

  En sterk 6?er, har egentlig aldri hvert noe stor fan av halloween.

 

3. Ditt beste halloween minne?

  Halloween festene vi hadde på barneskolen, de var ganske bra!

 

4. Har du alltid likt halloween?

  Jeg har alltid likt å kle meg ut, og sminke meg så halloween er en god dag og gjøre dette på. Så ja, jeg har alltid likt halloween, ikke den delen hvor man går knask eller knep, men den biten hvor man kler seg ut.

5. Hvordan kommer du i halloween humør?

 Eh.. Jeg kommer egentlig ikke i halloween humør, jeg bare gleder meg til godteriet.


6. Favoritt halloween dekorasjon?

  Jeg liker sånne spøkelser som henger i taket.
 


7. Beste halloween lukt?

  Lukten av godteri!

 

8. Favoritt godteri?

  Sjokolade, uten tvil!

 

9. Vampyrer eller zombier?

 Vampyrer tror jeg.

 

10. Hva er du redd for?

  Jeg er liv redd klovner!

 

11. Ditt beste halloween kostyme?

  Heksekostymene mine.

 

12. Tror du på spøkelser?

Ja, det gjør jeg.

 

—-:)

Torsdag hele dagen!

Heisann sveisann!

I dag er den store OD dagen, eller Gi en dag som jeg har hørt at det heter på skolen. Til dere som ikke vet hva dette er, så er det en dag man bruker til å jobbe, enten hjemme eller i en bedrift, for og samle inn minst 400 kroner slik at jenter i Malawai og Etiopia får muligheten til å gå på skole, få en utdanning og senere en jobb. Jeg har jobbet hjemme hele dagen, og det har faktisk vert litt moro!

Glansbilder..

Aldri forlat din BH..

 

..I garderoben når du går for og ha gym. Det hjelper ikke å la den ligge på bunn av en pose med andre klær over, den må låses inn. Hvis ikke? Vel, da risikerer du og miste den, noen tar den og du får den ikke tilbake. Dette skjedde med meg i dag. Ikke bare meg, men mange av de andre jentene i klassen også. Ikke alle har med lås slik at vi kan låse inn tingene våre, så vi låner litt plass hos noen av de som har det, men der er ikke plass til alt, for skapet blir jo fult. Så noe av det blir liggende igjen på benken. Det siste du tenker på når du lar det ligge der er at noen skal gå inn å ta det, vertfall ikke når man går på videregående.

Det er ikke første gang at jenter kommer opp i garderoben og BHen deres er borte.  Men jeg vil likevel ha min BH tilbake. Det er så utrolig kjipt og ikke ha den, gå hjem med sports BH, jeg går å gleder meg hele gymtimen til og får ta av sportsBHen og på meg den “vanlige” Bhen. Men, når vi kom opp etter gymmen i dag lå klærne våre strødd utover benkene og på gulvet. Noen hadde vert å tatt Bh’ene våre.

Noe så barnslig! Greit nok det at de tar dem, men legg dem uten for, heng dem på døra eller legg dem på bakken, slik at vi får dem tilbake. Har de ikke nok Bher selv? Haha, nå har vertfall vi en mindre enn det vi hadde før vi gikk på skolen i dag. Jeg skal til bynen litt senere denne uken for å kjøpe meg en ny, eller kanskje to, slik at jeg har en ekstra, bare i tilfelle jeg “mister” den igjen..

 

Såå, dagens tips er:

Ikke gå fra Bhen din i garderoben, lås den inn i ett skap eller ha den på deg. Plutselig er det din noen stikker av med.

Klassekjendis!

Heihei!

 

På skolen de siste ukene har vi jobbet med forskjellige oppgaver. En av de i klassen valgte å lage musikkvideo. Han brukte to uker på å planlegge filme og redigere. lik gjerne!

Her er resultatet:


Regi: Aleksander Risvik 
Jeg synes denne ble utrolig bra, og har allerede sett den flere ganger!

Nivea Lip Butter Bluberry Blush

Heihei!

Nå sitter jeg nede på rommet mitt sammen med Charlotte, vi skal snart i gang med å filme Spørsmålsrunde-videoen. I dag var vi tidlig ferdig på skolen, så jeg fikk sjekke postkassen i dag. Og oppi der lå den en pakke, til meg! Jeg har gått å venta på denne i 4 dager og endelig er den kommet! Oppi denne pakken var det en liten overraskelse. Oppi pakken lå det forskjellige produkter fra NIVEA, og blant disse så lå NIVEA’s populære Lip Butter. Det er kommet et nytt Lip Butter i serien deres som heter Lip Butter -Blueberry Blush.


Den lukter utrolig godt så godt at jeg kunne brukt den hele tiden, og smaker faktisk godt også. Den holder lenge og ser bra ut på, den visses ikke så godt, men den gir litt glans. Designe på den er fint, og det er mulig å se at den lukter godt. Den er lett å ta på og er ikke klissete. Den koster ikke mer en 36 kroner og er definitivt verdt det!


Jeg er vertfall veldig fornøyd med denne, og anbefaler dere på det sterkeste til å prøve den selv!  

God morgen!

God morgen alle snille mennesker!

Jeg tenkte jeg skulle være litt kul å dele en julesang i dag, sånn at alle som leser dette om morningen får en god start på dagen!

Jeg elsker denne sangen!

 

 Ha en god dag videre alle sammen, så ser dere nok mer av meg litt senere i dag! 🙂

Spis deg kvisefri!

Er det mulig å spise seg kvisefri?

Ja, det er det!


 

Vann:

Drikk mye vann. Kroppen består av 70% vann, ett voksent menneske må drikke 2 liter vann hver dag slik at kroppen skal funger ordentlig. Med rett inntak av rent vann stimulerer kroppen sine naturlige funksjoner, som tilførsel av næringsstoffer og fjerner avfallsstoffer. Vann er viktig for å holde huden sunn og fuktig. Drikker du ikke nok vann vil huden din sprekke opp og bakteriene finner veien inn under huden din lett, og da får man kviser.

Mat:

Pass på hva du spiser. For mye mettetfett (det usunne fettet) som kebab, hamburger og pizza, gir deg som regel kviser. Ofte i panna, så om du har mye kviser i panna bør du holde deg borte fra dette i ett par uker, forsvinner de vet du hva du skal gjøre! Om du har mye kviser er det lurt å gå til legen slik at han/hun kan skrive en resept til deg, det finnes nemlig medisiners som hjelper mot kviser. Hvitt mel er også med i å skape kviser, så hver gang du har muligheten spis grovt mel/korn istedenfor.

Sukker:

En god del av oss, eller alle elsker sukker. Godteri, chips og brus. Dette inneholder mye fett og fett er ikke bra for huden. Sukker gjør at hormonet testosteron frigjøres å kommer ut i kroppen. Testosteron øker talgproduksjonen i talgkjertlene, og dette er en av hovedårsakene til at du får kviser og fet hud. Alkohol inneholder mye sukker, og påvirker også hormonene mye. Så hold deg borte fra alkohol så ofte du kan om du har mye kviser. Alkoholen stopper og forbrenningen din.

Krydder:

Både kanel, gurkemeie, pepper, timian og ingefær er bra mot både kviser og aldring, det forhindrer at du får rynker. 

Vitaminer:

Ikke alle får i seg nok vitaminer gjennom maten de spiser. Derfor er det kjekt at det finnes vitamintilskudd. B-vitaminer er godt, det styrker hud, negler og hår.

 

Hold deg borte fra:

Fett

Gluten

Rødt kjøtt

Sukker


Spis mer:

Frukt

Grønnsaker

Mørk sjokolade

Drikk grønn te

 — 🙂