Julegrantenning

Heihei! Det er faktisk snart jul! I går var første søndag i advent, og det første av fire lys ble tent. Korpset var å spilte på julegrantenningen i sentrum, så nå går det i lyn fart mot jul! I morgen er det første Desember, og det er bare 25 dager igjen til julaften. I går bakte vi pepperkaker hjemme før vi gikk å spilte lyset på i jule grana. Det lukta godt i hele huset. Det sludda ute, så det så ut som det som kom ned fra himmelen var hvitt. Jeg elsker denne tiden på året, god mat, varme klær og ovnen kan stå på uten at man svetter i hel. Fra i morgen av skal jeg legge ut en video på youtube hver dag frem til jul, hvis jeg klarer det, haha!


 
Arne Martin fikk låne kameraet mitt i går og knipset i vei av alt han kunne finne av ting og folk!

Funday morning

Hei sann dere! Det er Søndags morgen, og haglet har slått ned utenfor vinduet mitt. Det regnet, lynte og tordnet, og jeg har komt meg ut av sengen, sminket meg og kledd meg. I går var jeg i Stavanger, med mamma, Kjersti Sofie, Arne Martin og Eirik, og fikk kjøpt med hjem noen god biter. Et nytt bord som jeg og Eirik klarte å sette sammen nesten helt selv (pappa kom inn å hjelp litt, heldigvis!) Vi måtte faktisk skru opp igjen skruer og flytte på brikker flere ganger fordi vi hadde plassert dem feil vei, haha! Men det ble knall bra når vi ble ferdige, vi flyttet på sengen og plasserte bordet inni kroken. Jeg satte en boks under, og mine tre nye roommates på bordet, tre kaktuser, i rosa potter! Jeg har en fra før av, som jeg har hatt siden 6. Eller 7. Klasse, den heter Frida og har to rosa blomster på deg, min favoritt kaktus off all time.

Antrekk 26.11.15

Juhu! Det er helg, just in time! Jeg kjente det var skikkelig tungt å komme seg ut av sengen i dag, selv når jeg fikk sove helt til klokken syv. Yes, jeg får sove lenge når jeg får sove til syv.. Det er nesten litt trist, haha! Etter skolen skal jeg en tur på Amanda sammen med Charlotte for å få brukt litt penger. Er det salg så er det salg!

Gårsdagens antrekk!

Alle bukser er for korte liksom

Hei sann dere, og god Torsdags ettermiddag! Jeg er endelig hjemme fra skolen, og har fått tatt av meg skoene. Om bare en dag er det faktisk helg, og ikke nok med det, men det er også black Friday. Selv om jeg aldri har vært noe “Wow, nå skal det shoppes” er det litt kult. Tilbudene mange av butikkene har er ikke til å skryte så veldig av selv om butikken skryter seg opp i taket. 30% på en vare er liksom ikke så mye når man tenker på hvor syke tilbud de har borte i USA foreksempel. Når vi først skal kopiere noe, bør vi gjøre det skikkelig.

Jeg og Charlotte tok oss en tur ned til by parken i fritimen i dag og tok litt antreks bilder, som jeg har tenkt til å dele senere i dag. Hver gang jeg ser på bilder som er tatt av meg, innser jeg at boksene mine er tre-fire centimeter for korte. Men jeg har lært meg å leve med det, og skal en dag få det til å bli inn å gå med bokser som er litt for korte i bena. Jeg har også ryddet litt på macen idag, og der fant jeg en video som jeg skulle ha publisert for over tre måneder siden, hvor jeg, Eirik og Arne Martin smaker på det finske godteriet jeg og Eirik tok med hjem etter vi hadde vært på leir der borte i sommer. Jeg lo godt når jeg satte den på, haha! Så nå holder jeg på å laste den opp på youtube, men det tar sin tid.

 

En første gang for alt

Heihei dere! Da sitter jeg her, på en sushi-resturang, Sabi sushi for første gang i hele mitt liv. Jeg har nettopp smakt min første sushi bit, jeg fikk ikke til spisepinnene, så jeg måtte ty til fingerspising. Jeg dyppet den råe laksen og risen i soyasaus, og puttet den i munnen. Jeg klarte ikke en gang å bite av den, fy for en smak. Jeg er ikke noe kjempe glad i fisk, men laks har jeg alltid elsket, så jeg tenkte at dette gikk sikkert fint. Men der tok jeg feil. Jeg la den fint tilbake på talerkenen og tok meg litt vann. De andre skal nå bestille mer, men jeg blir sittende å se på. Etterpå skal jeg ta en tur ned til den ene thai resturangen å kjøpe meg mat der, for den vet jeg at jeg liker!

Skal jeg gjøre det?

Juhuu, god morgen alle sammen! Det er Tirsdag igjen, og vi er snart hall veis inn i den nye uken, og om en måned er det jul! Jeg kjenner det krible i magen bare jeg tenker på det. Juletrær, fine kjoler, god mat, julekaker, familieselskaper og ikke minst julegavene, hihi! I dag skal jeg på skolen, jobbe med mitt, dessverre må jeg droppe gymmen på grunn av min tette nese og hals. Og etter på skal jeg ture den på sykehuset, for å sjekke arret jeg har etter jeg opererte i fjor, enten skal jeg operere det på ny for å få fikset opp i hvordan det ser ut, for det er så dratt, ellers lar jeg det bli som det er. Jeg er enda litt i tenkeboksen når det gjelder akkurat den der. Charlotte har sovet her i natt, så jeg fikk sove litt lenger i dag, heldige meg som har en bestevenninne med lappen.

 

Morninger som denne

God morgen dere! Lørdags morgninger er mine favoritt morgninger, og Lørdag er min favoritt dag. I dag våknet jeg faktisk helt uten stemme, og har ikke fått den tilbake enda. Jeg har vært forkjølet lenge nå, og tenkte her om dagen at nå var det på tide at jeg ble kvitt den rendene nesa, men slik skulle det altså ikke gå. Jeg våknet dagen etter med en tett nede og vond hals. Og verre skulle det bli, haha! Men jeg skal ikke klage, det er jo faktisk litt morsomt, jeg elsket å være forkjølet når jeg var liten, selv om jeg helst skulle vært foruten det nå. I går startet jeg ikke på skolen før 0945, slik som hver Fredag. Og cubus hadde 30% på alt av klær og tilbehør. Så jeg og mamma tok turen dit og kjøpte litt julegaver, også kjøpte jeg meg to nye bukser.

Æh, så god de er å ha på, original prisen på dem tror jeg var 300kr, så de var ikke en gang dyre før man trakk av 30%. Disse anbefaler jeg på det sterkeste å kjøpe, kan legge ut navn og slik senere om dere er interesserte i det? På vei til byen i 8 tiden spurte jeg mamma om vi ikke kunne stoppet med vannet og ta bilder, for der er det alltid så fint. Jeg kjører forbi der hver dag med bussen og skulle ønske jeg bare kunne gå av bussen og ta litt bilder, for der er det faktisk så fint, at jeg kunne kommet for sent på skolen, he-he! Men nå fikk jeg det som jeg ville og endelig etter over et helt år, fikk jeg tatt noen bilder!

Ha en fin dag♥

Denne tiden av året

Hei sann dere! Det er så alt for lav temperatur uke, men samtidig er den ikke lav nok. Jeg hadde på meg to ytterjakker her om dagen, for så kjølig var det, i tillegg regnet det som bare det. Jeg har tatt i bruk skjerfet mitt i dag, og vinterskoene er på. Antrekket på disse bildene hadde jeg på meg på Søndag, når jeg var på takke fest med Eirik, før vi tok bussen hadde vi litt tid på busstoppet, så jeg spurte pent om Eirik kunne knipse noen bilder av meg, og Yes, det kunne han! Selv om fokuset er på føttene mine på de fleste av bildene funket de godt nok!

Kjole/genser, kåpe og sko -New Yourker   //   Skjerf -Cubus

Mørke dager

Heihei! Jeg var ute for 20 minutter siden og benyttet de siste minuttene av lyset, og nå er det mørkt! Det er helt sykt hvor fort det mørkner nå, og det blir bare mørkere og mørkere, og enda tidligere. Bare tenk i Desember, hvor mørkt det vil være nå på denne tiden da. Når jeg bytter buss i halv fire tiden ser jeg ikke lenger solen en gang. For to uker siden var det så pent, og nå er det bare mørkt og trist. Selv om mørket er koselig, for all del, men det kunne godt vært lyst bare en time ekstra, slik at jeg rakk å ta bilder utren at de blir kornete, haha!

De mørke tidene kan være så fine, men også helt forferdelige. Jeg personlig hater mørket, jeg klarer værken gå ute i det eller sove i det. Om jeg ikke har strøm på mobilen til å lyse med lommelykt går jeg faktisk ikke, med mindre jeg faktisk må. Så nå skal det bli godt å gå mot lysere tider igjen, selv om det er over en måned til. Men den måneden går nok for som bare det.