Bursdagsgutten

I dag blir min fine lillebror 9 år! Det er hele 9 år siden jeg gikk i 3. klasse og mormor kom kjørende ned til skolen for å gi meg besked om at jeg ikke hadde fått en lillesøster, men lillebror. Akkorat som jeg visste! Det er 9 år siden jeg bestemte meg for å dokumentere livet mitt gjennom video, og filmet første gang jeg var med og skiftet bleie på han, og han tisset opp i luften, haha! Han blir fremdeles flau når han hører det. Jeg tok turen ned til BR leker på skolen i dag for å kjøpe gave til Arne Martin fra meg og Eirik. Samtid som vi samlet inn brosjyrer til reklamefilmen vi skal lage, jeg fant en eske med lego og noe disney figurer som jeg tenkte han ville like, og legoen falt hvert fall i smak! 

Gårsdagens

Heihei!

I går feirte jeg og Arne Martin familieselskap sammen. Vi spiste taco og pastasalat til middag, og kakene sto klare på kjøkkenbordet et par timer etter på. Jeg hadde på meg en grå strikke kjole fra veromoda, og jeg kjente det ble varmt.

Kveldstur

God morgen fininger! Her om dagen tok jeg og Kjersti Sofie en litten snartur ut for å ta litt bilder. Og for et fint vær det var. Solen var på vei ned, og jeg hadde med meg kamerae. Det var ikke for varmt og ikke for kaldt, alt var bare helt skjønt! Naboen hadde laget traktor egg/ rundballer også innså jeg at sommerferien virkelig er over. Det tar alltid litt tid for meg før jeg innser at ting har startet eller sluttet, for jeg får verken sommerføleses, eller julefølese, eller noen andre sånn koslige følelser. Jeg blir forelsket da eller er, og heldigvis for det! Jeg elsker slike kvelder som dette, hvor jeg bare kan nyte alt. 

På date med kjekkasen

Hei! I går var en super koselig dag. Jeg startet dagen med en alarm som ringte 0550, jeg skrudde den av, så ringte det en 0600, jeg skrudde den av, også ringte det en 0610 og da kom jeg meg ut av senga. Jeg kledde på meg og sminket meg smurte mat pakke til skolen og spiste frokost. Så gikk jeg til bussen. Vi startet skoledagen med en time samfunnsfag, også hadde vi media resten. Klokken 1115 gikk vi ut å hadde aktivitets dag, noe som var veldig koselig. Hele skolen samlet seg også var hver klasse et lag, så vi konkurerte mot hverandre. Så gikk vi inn igjen og fortsatte på planleggingen av reklamefilmene våre. Etter skolen ble Eirik med meg hjem, noe som var utrolig kjekt. Vi vaska begge garasjeportene, også gikk vi ut å spiste pizza. Monte rosa her i Sveio må ha den beste pizzaen i verden! Så vi kjøpte to små pizzaer, en kebab og en med skinke, mais og ost. Så satt vi der i sikkert to timer og snakket og koste oss. Også tok han bussen hjem.

Back to normal

Hei du! Nå er joggebuksen på, jeg og Eirik sitter på hver vår mac og jobber. I dag var den første ordentlige dagen tilbake på skolen og vi begynte med vårt første posjekt. I dette prosjektet skal vi lage reklamefilm, angående stemmerett, partier og at det snart er valg. Vi har brainstorma litt og fikk en plan. Så nå er vi godt i gang og er klare til å starte, snart hvert fall. 

Shopping on Sale

Heihei flotte dere!

Enda en skole dag er over, og om bare to dager er det helg! Jeg sa for noen dager siden at jeg hade vært i stavanger og kjøpt meg litt nye ring. Og at jeg skulle vise dere senere. Nå er senere. Dette er bare to av tingene jeg kjøpte, jeg kjøpte også masse ringer og en babylips, men de har jeg ikke tatt noe bilder av enda. Begge plaggene er fra carlings. Håper du har en fiin dag videre! 🙂