Girls night

Heisann!

Sola skinner og jeg sitter inne å leser til matteeksamen. Jeg våkna flere ganger i natt å stressa over at jeg ikke hadde fått lest nok, og spratt opp av sengen for å begynne å jobbe. Så nå har jeg jobba med matten siden kokka 10. I går var vi på hytten til farmor og bestefar og rev ned alt på det ene soverommet i kjelleren, da kom gjengen fra Bergen ned, vi grilla også avslutta vi kvelden med kvelds og kake hos farmor og bestefar i byen.

På Onsdag etter at jeg var ferdig meg norskeksamen dro jeg og Charlotte inn på Skre hvor hun har naust for å ha en litta jentekveld med litt mat og vin. Vi så en episode med home and away, laga mat, spiste maten, gikk ut å satte oss et par timer før vi gikk inn igjen og så paradise. Charlotte er så veldig flink til å lage mat, fy søren så godt det var. No grønn pasta greier med kjøttdeig og tomat purre, om det er rett(?) haha. Jeg koste meg hvert fall veldig, og gleder meg til neste gang! xoxo

 

Let´s drop the candy

Heisann!
 

I dag har jeg endelig funnet en bikini topp som passer, i tillegg til en badedrakt og to bikini truser. Jeg har ikke tellingen på hvor mange bikinier jeg har prøvd som ikke har passa, så det var sykt deilig og endelig finne en. Kjekke Charlotte som har vært med meg og prøvd flere ganger, det gjør det litt morsomt å prøve de utallige små bikinitoppene. I dag var det faktisk rett før jeg tissa på meg inni garderoben, jeg skulle ta en selfie i speilet med trusa under badedrakten også stikker Charlotte hode sitt inn akkurat i det jeg tar bildet. 3 minutter før hadde vi ledd av et annet garderobebilde hvor en mor har med seg datteren inn når hun prøver bikinier og datteren står med en av morens topper over sine egne pupper, haha, jeg ler så jeg gråter av det bildet. Eirik var med meg hjem etter skolen i dag, og jeg skulle egentlig ha moteoppvisning med mine nye innkjøp, men gjett hvem som sovna da? Yesss, vi fikk ikke tid til hverken moteoppvisning eller grillingen vi hadde planlagt.

Nå er det ikke lenge til jeg drar til Sri Lanka, en måned og 4 dager, 35 dager faktisk. Det er helt sykt! Jeg gleder meg i hel, jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til noe. Jeg startet i januar og skulle trene meg klar til turen, men jeg datt av et stykke uti april og har etter det bare spist mat og feita meg opp, nesten. Så nå har jeg bestemt meg for å ikke spise mer godteri eller drikke noe brus før jeg drar. Om jeg klarer det har jeg mine tvil om, men nå skal jeg bevise for meg selv og alle andre at viljestyrken min er sterke enn lysten. I can do it, jeg krysser hvert fall fingrene for at jeg klarer det, haha!

 

Livet smiler!

Hallaien! Titter innom en liten tur for første gang siden sist, dette året har vært stapp fult av alt for mye som har gjort at jeg ikke har hatt tid til noen ting. Nå er eksamensperioden for real i gang for min del, og i morgen har jeg første forberedelses dag i matte, og på Onsdag smeller det løs med norsk hovedmålseksamen. Jeg gleder meg så bare juling til å bli ferdig med skolen, selv om det blir litt rart. Men, la meg ramse opp hvorfor livet er så bra for tiden.

-Jeg kom opp i matte skriftlig eksamen og slipper derfor muntlig.
-Jeg har tatt mine første tatoveringer, og de er sååå fine!
-Om en måned og frem dager drar jeg til Sri Lanka, Guud så jeg gleder meg til denne turen!!
-I går fikk jeg og Eirik tre fisk når vi var å fiska, og jeg fikk den største!
-Jeg er ferdig med Sveiomarknads avisa og har tid til å drive med andre ting igjen.
-Sommeren nærmer seg med stormskritt
-Jeg er ferdig med naturfag og historie FOR ALLTID!! <– dette må nok være det beste, hihi.

Livet er altså så bra som det kan være for en 18 år gammel jente i starten på eksamensperioden. La oss ta en skål for flaks i eksamensopptrekk, pene tatoveringer, nedtellingen til Sri Lanka og varme sommerdager som kommer. Snakkes senere vakre mennesker!


// TAKK TIL KRISTOFFER SOM LAR MEG LÅNE DEN KULE GENSEREN HANS! FØLG HAN PÅ INSTAGRAM HEEER!!