Mondayzz

Hei, og god Mandag dere!

I dag var det virkelig deilig å kunne sove femti minutter lenger enn vanlig, det var etterlengtet. Det er så sykt deilig å kunne kjøre til skolen, sette varmen på fult, skru rompevarmen og rattvarmeren på fult. Deilig! Det er en befrielse og ha lappen, uten tvil, hadde jeg visst det vår så deilig som det er hadde jeg nok fått ut fingeren litt før og komt i gang slik at jeg hadde den til jeg var 18, men nå, fire måneder på etterskudd har jeg den, yes! Jeg skal snart få ut fingeren når det kommer til blogginga også. Få tatt masse mer bilder og skreve en del mer. Jeg gleder meg i hel til å komme skikkelig opp å i gang igjen!

Vi bloggen senere dere!

 

Jeg prøver igjen

Hallaien alle sammen!

Long time no see. Det har gått i et de siste månedene og skolen har tatt den meste av tiden min, men nå er jeg om noen få timer ferdig med det siste “ordentlige” media produktet mitt for dette halv året. Og begynner neste uke på en litt mer valgfri oppgave. Jeg er ferdig meg alt av kjøretimer, øvelse kjøring, teori og oppkjøring, besto oppkjøring på første forsøk i går, skal love deg jeg var og er lykkelig over det!

Yes, men nå skal jeg altså prøve meg på blogging igjen, etter ganske mange måneder med uregelmessig og dårlig blogging. Jeg gleder meg til å komme i gang igjen, og håper du vil følge med meg videre!

Kyss og klem