Black on black

Også begynte det selvfølgelig akkurat å regne når jeg skulle ut å ta bilder. Jaja, jeg rigga opp inne på rommet mitt å fikk uansett tatt noen bilder jeg. Det er litt trangt her inne kanskje, men det går fint. Jeg satte meg ned på gulvet med selvutløseren og knipset i vei i rotet mitt. Bildene ble ikke så veldig bra, men her er  dagens antrekk sånn ca uansett:

Bukse fra Cubus og genser fra Nelly, vi blogges fininger<3

Operere brystene mine og høytidelige mennesker

Denne ukens planer♥

Mandag:  Planen er å få ryddet rommet mitt 100% ferdig, i dag ser det ikke ut. Jeg har ingenting under sendes så alt som skal under der står fremme på gulvet, alle skuffene i klesskapet mitt er ikke ledige til mine klær enda, så det ligger en haug med klær inne der hvor man henger klær og en stor klump på gulvet. Forhåpentligvis ta meg en tur på trening, jeg gikk opp 10 kg når jeg gikk på no medisiner i fjor/tidlig i år. Det er så sinnsykt lett å legge på seg, å så ekstremt vanskelig og kvitte seg med det igjen etterpå. Jeg krysser fingrene for at jeg klarer å holde meg til treningsrutinen denne gangen, det pleier å værer no sånt som 3 uker på 5 uker av, yeah..  Også skal spille to timer med korpset.

Tirsdag: Nå er forhåpentligvis rommet mitt ferdig rydda. Jeg skal prøve å få filma room Tour, kanskje ta litt bilder av rommet til bloggen. På tirsdag har jeg faktisk ikke så veldig med planer ettersom at jeg har jobbe år/ fri år :))))

Onsdag: Jeg skal til legen for å be han om og henvise meg videre for nummer 1 tinnitusen min og nummer 2 så vil jeg opperere brystene mine, ikke gjøre dem større, men gjør dem mindre. Jeg er redd de i fremtiden vil bli så store at jeg vil få store ryggsmerter av dem, derfor skal jeg se om jeg kan kvitte meg med litt av dem nå uten at det gjør at jeg ikke kan amme når jeg får barn. Og tinnitusen min er blitt så ille nå at jeg nesten ikke hører noe annet. Resten av onsdagen satser jeg på å få trent litt også får vi se hva resten av dagen bringer. 

Torsdag: Jeg vurderer om jeg skal dra ned til Kristiansand å besøke Eirik på torsdagen, fredagen eller mandagen. Jeg er enda ikke sikker for egentlig så er det seminar i helgen. Eventuelt at jeg blir med på seminaret på lørdagen og drar ned til Eirik på søndagen. Dette skal diskuteres å planlegges med han og mamma, så får vi s hva det blir til. Om jeg ikke drar ned denne dagen tenker jeg å bruke dagen på og forhånds ta antrekksbilder til bloggen slik at jeg har mye bra å by på nede i K-town. Jeg skal tross alt lykkes med bloggen denne gangen. Topplista, vi snakkes om tre-fire måneder<3 neida, joda.

Fredag: Igjen, drar jeg kanskje til Eirik. Men gjør jeg ikke det så skal jeg bruke dagen på og ta bilder, igjen, haha. Jeg har virkelig en plan om å få til dette denne gangen. Jeg tenker også at jeg kanskje skal skrive et blogginnlegg om hvordan man kan slutte å ta seg selv så høytidelig. Det er det ingen tvil om i verden at noen mennesker trenger å lese. Og jeg tar meg selv ca 10% høytidelig, det er 1 av 10. Jeg gikk fra å rødme bare noen sa navnet mitt høyt i klasserommet til å ikke bry meg om å miste tre milkshakes på gulvet på burgerking i rushen. ( jeg plukka det jo opp da, og tilbydde meg å tørke opp selv liksom.)

Lørdag: Det står mellom Eirik og seminar. Blir det Eirik skal jeg lage god middag til oss også skal vi nok trene litt. Blir det seminar skal jeg øve noen timer også skal jeg på bowling. 

Søndag: Samme greia, Eirik eller seminar. Neste uke blir dette spalten enda bedre. Når jeg tenker meg om nå så vet jeg ikke om den blir det. Hele den uka er jeg hos Eirik og vi har nok ikke så mye planer. Gu jeg savner han. 
 

Har du noen planer for uken som kommer? 

Ubesluttsom til 100

Om jeg skal beskrive meg selv ned et ord, så vil det ordet først være lykkelig. Om jeg får spørsmålet om å beskrive meg selv ned to ord, så vil det været lykkelig og ærlig. Får jeg spørsmålet om å beskrive meg selv med tre ord, så vil det vært lykkelig, ærlig og ubesluttsom, veldig ubesluttsom. Jeg tror helt ærlig at du ikke finner et mer ubesluttsomt menneske enn meg. De siste ukene har jeg tenkt på å farge håret, men jeg har ikke visst om jeg vil ha det blondt eller brunt. Jeg har gått så mye fem og tilbake, at nå måtte jeg bare få gjort noe.

Flere bilder kommer senere i kveld, for 10 minutter siden var huset fult av 12-åringer, vi har spist taco og kake til vi trilla ut dørene alle sammen! Jeg skal bruke de neste timene på å rydde ferdig rommet mitt, ta bilder av meg selv og se videre på orange is the new black. Jeg har kommet til første gang de tar over fengselet, herregud så spennende!

GIRA PÅ LIVET, FØLELSER OG TANKER

En screenshot er i kveld alt jeg har å by på<3
 

Hei, igjen. Så sitter jeg her da, klokken ti på halv to på natten. Min bror blir 12 år i dag, gratulerer med dagen til verdens beste Martyyy<3 Jeg har det så sinnsykt bra om dagen, samtidig som det skal så lite til for at jeg brekker sammen i gråt. Sist jeg gråt var i går, da gråt jeg flere ganger. Og veldig mange tårer den siste gangen. Jeg gikk fra 110 til 17 på under en time. For sannheten er den at langdistanse forhold er ikke så forbanna lett som alle jeg har sett på YouTube skal ha det til. For all del, jeg elsker Eirik (kjæresten min) og stoler på han mer enn jeg stoler på noen andre. Men hvorfor i alle dager må han ha det så travelt når jeg savner han så fælt? 

Nok syting, jeg er jo faktisk veldig heldig. Han tar seg tid til å snakke med meg så ofte han kan og vi ringes opp til flere ganger daglig. Det er ikke alltid vi sier så mye, men nå i starten av denne nye tilværelsen er det godt å vite at bare at han er tilstede og tenker på meg. Midt oppi all gitar øvingen, nye venner og konserter. Nå er det sånn ca. bare en uke igjen til jeg reiser ned til han, å det gjør godt i sjela! 

Nei gu, nå må jeg beklage meg for alt dette klisset. Jeg bare har virkelig bestemt meg for å dele alt. 110% meg. Jeg har flere veldig tøffe innlegg klar, et av dem skrevet for 9 måneder siden og det vet jeg ikke om jeg noen gang tør å poste. Men jeg vet det vil gjøre meg godt å få det ut. Men nå er jeg gira på å begynne skikkelig og blogge igjen. Jeg er gira på bloggen og generelt gira på livet. Jeg gleder meg til å fyre på med bilder av meg selv, det helt nye rommet mitt, mine nye innkjøp, mat og hverdag. Og jeg gleder meg til å bli personlig, jeg gleder meg til å endelig, etter nesten 4 år med blogging, åpne meg helt. Ikke skjule så mye hele tiden. For det er mye, alt for mye som har foregått i min fortid. Ting jeg gjerne skulle ha vært foruten. 

Well, love you all! xoxo your girliiii

VELKOMMEN!

Hallo alle sammen! 


Long time no see. Altså, nå har det gått over et halvt år, nærmere syv måneder faktisk. Gu jeg har savna å skrive, ta og redigere bilder. Jeg har vurdert, skrevet for og mot, og vært så heftig nede i tenkeboksen at jeg har nesten ikke visst hvordan jeg skulle klare å komme meg opp igjen. Men nå, har jeg bestemt meg! Og her sitter jeg da, med beina på stuebordet og macen på magen. Dobbelhakene får lufta seg godt og magen rumler nok snart kjenner jeg den riktig. Bloggdesignet mitt skal fikses i løpet av de neste ukene, jeg skal snart sette meg ned å ta meg ordentlig god tid til og gjøre det skikkelig. 

Nå er jeg klar til å virkelig være 100% ærlig, dele mine nye strekkmerker, dobbelthakene mine og hvordan det føles å vær i et langdistanse forhold. Jeg holder på å komme inn i treningsrutiner igjen, det er ikke bare bare, haha! Jeg skal dele personlige innlegg om fortiden min, nå-tiden og fremtiden og om hvordan den også påvirker meg i dag. Hverdagsinnlegg, motinnlegg og antriksinnlegg. Det blir tips og triks, og myemye glede. Herlige fred jeg gleder meg!! Nå jobber jeg med å finne ut om jeg vil ha teksten midtstilt eller sidestilt, plis gi meg beskjed om hvordan du liker det best! Håper du vil følge med meg videre, vi blogges!


Jeg aner ikke hvorfor bildet fikk så dårlig kvalitet, det er ikke slik før jeg laster det opp. Men det får bare gå for denne gang!