Shopping at Swedens airport

Hei kjære dere!

I går kom jeg hjem til min etterlengtende seng og en høyt ønsket taco. Vi reiste med buss fra campen klokken 0200, og var fremme på flyplassen litt over klokken 08 tror jeg. Vi sjekket inn bagasjen og gikk til gaten der vi skulle gå inn i flyet gikk på taxfreenen og kjøpte Kinder bueno, satte oss inn i flyet og kjørte til Sverige, jeg var klar for en lang flytur, men plutselig var vi i Sverige. På flyplassen hadde de Victoria?s Secret, og 50% på en hel haug av varene, ahh! Så jeg kjøpte meg noen god biter, før jeg gikk og kjøpte meg hamburger sammen med Eirik.
Jeg har hatt lyst på hamburger unger hele leiren, jeg har aldri vært så sugen på hamburger før i hele mitt liv, men denne uken her, har hamburger og taco stått øverst på ønskelisten når det gjelder mat. Senere i dag, eller i morgen kommer et innlegg med mobilbildene mine fra Finland. Nå skal jeg en tur til Charlotte og hilse på henne 😀

Have to love them

Fikk du litt lyst til å løpe bort til kjøleskapet for å se om du har bær nå? Og om ikke det er der, så vil du faktisk vurdere å løpe på butikken for å kjøpe deg noen. Jeg kjenner jordbær suget i magen i det jeg skriver dette. Jeg er ikke noe glad i de store blåbærene man kjøper i butikken, de som er hvite inni, de gir jeg lett bort til Eirik, haha! Bringebær spiste jeg så mye av i fjor at jeg egentlig burde vært lei av det, men jeg elsker de enda, og skal tilbake og plukke enda mere etter at jeg er kommet hjem fra Finland. Lenge leve sommerjobb<3

 

 

Telting

Jeg er på leiri i Finland for øyeblikket, mest sansynlig uten internett, macen min ligger hjemme, og jeg er usikker på om mobilen min har strøm, haha! Jeg har sittet flere timer og forhånds blogget, slik at mine kjære lesere skal ha noe nytt å lese på når de stikker innom bloggen min. Hver dag (nesten) klokken 1200 vil det komme et nytt innlegg, jeg har tatt bilder, funnet musikk, sminket meg, skiftet klær og kost meg forran macen. Jeg digger å sitte å skrive, ta bilder og redigere dem. Og nå som jeg drar til Finland blir det litt som om jeg enda er hjemme selv om jeg er borte. Jeg skal sove i telt, på en luftmadrass i en hel uke, om ryggen min overlever dette skal jeg bli et helt nytt menneske.

Ready, set, FINLAND!


Nå sitter vi klare til å dra hele gjengen, jeg, Eirik og Kjersti Sofie. Vi har spist jordbær med vaniljesaus, og stappet oss fulle på det og skal snart hoppe til køys for å lade opp bateriene. Slik at vi er fulle av energi og klare til å dra om bare 4 og en halv time. Jeg kjenner det i magen nå kan man si. Vi skall fly to fly og flyskrekken dirrer i magen, æh! Jeg har pakket alt, og det ligger klart. Jeg skal ha med meg kameraet, så om jeg rekker å filme skal jeg samle det sammen i en liten video å dele min flotte, fine, fantastiske uke på Finland med dere.

Nesten klar

Om to dager befinner jeg meg i Finland og er klar for en hel uke der borte, med fjellturer, elverafting, teltsoving og en hel haug kjekke folk. På onsdag kveld, torsdag morgen kjører vi til Bergen for å ta fly til Danmark, og så videre til Finland. Vi skal møte på flyplassen 0430, og soving i bil, det er noe jeg ikke klarer, og ikke får jeg til å sove på fly heller, jeg har hvert fall ikke fått det til før. Så det blir nok en lang dag. Nå har jeg pakket det meste av det jeg skal ha med, og alt ligger på en stol og på kisten vedsiden av. Jeg skal snart legge det på gulver, brette det og se om jeg har for mye eller forlite av hvert plagg, så er jeg klar til avreise!