Måndeii

Aloha fininger!

Har dere hatt en fin mandag så langt? Her i Haugesund er himmelen blå og solen skinner. Jeg sitter i klasserommet og er endelig ferdig med å redigere 2 av 4 -eller 5 bildet til media oppgaven min. Nå skal jeg snart lukke macen å gå til busstasjonen, jeg får ta den tidlige bussen hjem i dag. Det er så sykt deilig å være hjemme halv tre i stede for halv fem. Jeg føler jeg får så mye mer ut av dagen når jeg får to ekstra timer hjemme. Plan for i dag er å spise når jeg kommer hjem, redigere litt mer bilder, sitte barnevakt, korps og så skal jeg ta meg en og en halv time med trening. Det skal bli deilig!

Også glemte jeg å trykke publiser, middagen er god, kaninene er matet og det er deilig å være hjemme!

2016: Januar – Juni

JANUAR

Jeg var kommet halvveis på videregående, og var veldig klar over at jeg måtte jobbe godt med skole de neste månede og at det var lenge til sommerferien. I Januar var jeg faktisk flink til å blogge, og dette var den siste ordentlige “blogge-måneden” jeg klarte i 2016. Det kom snø og jeg sto på skøyter. Ungdomsbedriften gjore det veldigbra, vi hadde tjent gode summer før juleferien som var på konto. Jeg og Charlotte tok oss også en kjøretur på en av landeveiene i Sveio, stoppet og tok bilder, skiftet og kjørte litt til, stoppet og tok flere bilder. Slik holdt vi påi nesten 2 timer tror jeg. Jeg fikk også 10000 følgere på instagram, og ble sponset av To Die For med en superfin bikini!

 

FEBRUAR

Jeg dro til Spania med korpset og Eirik, koste meg i varmen i fem eller seks dager. Vi øvde mye, men vi fikk tid til å sole oss litt, shoppe og titte på alt vi ville se, dette er en tur jeg skulle ønske jeg kunne gjenta!

MARS

Jeg husker jeg reiste en tur til Bergen og var på fylkestyremøte og overnattet hos Tante Randi, superkoslig! Jeg klarte å glemme både penger kontant og kort hjemme, så det ble ikke mye shopping. Men god mat fikk jeg! Jeg jobbet med det jeg vil si er en av mine best gjennomførte medieoppgaver, jeg lagde en video som handler om det presset mange føler på sosiale medier og hvor hardt mange prøver for å få det perfekte livet. Eirik ble 18 og vi feiret dagen hans!

APRIL

Eirik fikk lappen 13. samme dag som pappas bursdag, endelig kunne vi råne rundt alene! Jeg var blitt flink å trene og var kommet godt inn i det gamet. Jeg husker egentlig ikke så mye fra April, men det ble nok et par koslige roadtrips og mest sansynlig god mat.

MAI

Det var pent vær, jeg tok turen til Oslo på klassetur, vi besøkte filmmuseet, var på fotokurs, så et stykke på teater og shoppet, mye. Det var utrolig pent vær, jeg fikk soleksem bak på leggene og på den ene tok det helt av. Jeg ble lilla og ekkel, det så ut som utslett. Det var 17. Mai og jeg slapp eksamen og var glad for det!

JUNI

Jeg kom opp i medieeksamen akkurat som alle de andre i klassen min. Jeg ble syk rett før vi skulle få eksamensoppgaven, og var usikker på om jeg skulle klare å fullføre, men jeg bet tenna sammen og jobbet som en gud, kom hoppende ut av eksamensrommet med 6’er!! Tok meg en vellfortjent ferie, det var fint vær i et par dager, så jeg brukte mye tid ute. Jeg begynte også å blogge hos Nouw. Jeg var med å arrangere 4H leir, og reiste til Stavanger for å delta i NM med korpset.

 

Teite spørsmål jeg svarte på som liten

Hallaien fininger! Jeg ligger i sengen min, og tenker over alle nyttårsforsettene mine som jeg allerede har brutt.. Angrer litt på valgene mine til nå i år. Også begynte jeg å tenke på q-tips, som de nettopp snakka om på nyhetene og kom på hvor mye teit jeg ble spurt om som liten, som jeg hadde null peiling på hva var. Jeg var en u-viten liten unge, og heldigvis for det. Her har dere noen av spørsmålene jeg kom på i farta, kos deg!


 

Bruker du Q-tips eller?
Jeg trodde helt ærlig at q-tips var noe man brukte til å vaske tissen og rompa med. Jeg ble dritflau hver eneste gang noen spurte meg om jeg brukte det, og forsto meg ikke på de som sa ja, såå flaut å putte noe inn i rompa for å vaske. Så jeg så alltid stygt på de som spurte, lo litt å sa “Nei æsj, er du ekkel eller?” Hadde jeg bare visst..

Er du homo?
Altså, jeg trodde at om man likte menn eller gutter så var man homo. Uansett hvilket kjønn man var. Så jeg gliste til å svarte alltid “Ja, det er jeg faktisk, er du lesbisk?” Jeg trodde nemlig også at om man var forelsket i damer eller jenter var man lesbisk uavhengig av kjønn. Jeg husker så godt den dagen jeg fikk beskjed om at det å være homo betydde at man liker en av samme kjønn, da var jeg flau..

Har du aids?
Tro det eller ei, men dette ble jeg faktisk spurt om ofte. Og som du sikkert allerede har skjønt visste jeg ikke veldig mye og kjønns-sykdommer eller legninger. Jeg visste hvordan man lagde barn, og det var det. Dette spørsmålet kunne komme når vi satt i grupper i timene og jobbet, når jeg ikke hadde noen steder å gjemme meg. Jeg trodde det var en sykdom som rever fikk, altså rabies. Så jeg sa som regel noe slik som dette “Tror du jeg er en rev eller?” også lo jeg godt før jeg sikkert fortsatte meg noe som “Du er en ku, for du har pupper.” Gjett om jeg følte meg kul etter å ha kaldt en gutt for en ku, wow!


 

Hvorfor banner du aldri?
“Jeg banner jo j*vla hele tiden!” “Åh, shit i h*lvette jeg får ikke til å knytte opp skoen min” “F*en i h*elvette, denne j*vla dritt ballen suge så j*vlig” Det var noe slik som dette som kom ut av munnene min etter at spørsmålet ble stilt. Jeg banna aldri, og hadde null erfaring i hvordan jeg skulle gjøre det, så jeg putta inn de banneordene jeg kunne der jeg trodde de skulle være, og kjørte på. Jeg klarer faktisk ikke å plassere banneord riktig i setninger i dag heller, vet helt ærlig ikke hvor jeg skal bruke dem.

Har du hår i rompa?
Hæ, er det mulig å få hår i rompa!? Altså, jeg visste jeg skulle få litt hår på tissen for det hadde allerede begynt å vokse litt, hår under armene hadde jeg fått og monobryna som jeg barberte bort hadde jeg hatt siden 4. klasse. Men at det var forventet at jeg skulle få hår i rompa også, nei æsj. Det holdt med hår under armene for min del, det var vanskelig nok.

 


 

Skal vi ta tiss mot tiss?
Jeg hadde nettopp lært hvordan man lagde barn, og at det var med at en mamma og en pappa tok tiss mot tiss. Aldri i mitt liv og jeg skulle gjøre det. Ikke hadde jeg fått mensen, og jeg er neimen ikke sikker på om penisen hans var lenger enn lillefingeren min. Men det tenkte ikke jeg på da, for da var jeg satt ut. Tenkt deg å bli mor før man har begynt på ungdomsskolen. Aldri i mitt liv om jeg skulle gjøre tiss mot tiss med noen.

Tror du at du er kul eller?
Kjære deg, jeg trodde ikke, jeg visste! Jeg gikk meg alt for store joggebukser, en volcom jakke som jeg hadde fått til jul og en WEZC caps jeg hadde spart til å brukte over 500kr på. Fyy søren jeg blir flau når jeg ser tilbake på denne perioden. Det verste er det at jeg var sikker på at jeg var kul, jeg trodde jeg var den kuleste av alle. Der gikk jeg, med joggebuksa mi som sikkert var en L, en grå veldig slitt jakke som jeg brukte hver dag, en singlet langt nedover rompa, et tynt hårbånd rundt hode og capsen min. Og som om de ikke skulle være nok, hadde jeg lillaskate sko, som jeg tror jeg kjøpte flere par av fordi jeg likte dem så godt.

 

Innlegget er skrevet på kvelden, nå sitter jeg egenltig på skolen og skriver norsk. Men, jeg håper innlegget falt i smak, også bloggen vi igjen!

 

Ny klippa!

Hei fine!
Siste dagen av juleferien går alt for fort mot slutten, klokken er halv elleve, jeg ligger i sengen med dynene mine på. Ovnen har jeg skrudd på level 4 av 6 mulige, for så kaldt er det her inne. Det er endelig kommet snø, den har jeg ikke fått utnyttet i dag, men jeg krysser fingrene for at den enda er her i morgen. Dagen i dag startet med en full blære klokken 07, jeg vokner aldri av at jeg må tisse meg i dag gjore jeg altså det. Løpte på do, måtte krysse bena i det jeg åpne dolokket for jeg var helt på ekte i ferd med å tisse på meg. Jeg fikk satt meg på do, tissa, droppa håndvaksingen å gikk og la meg igjen. Lur som jeg er når jeg er trøtt fant jeg ut at to timer med søvn var alt for lite, så jeg skulle heller holde meg våken til alarmen ringte klokka 9 og Eirik også våkna. Etter en time (altså klokka 8) innså jeg at en time med søvn hadde ikke skada, så jeg la meg like så greit til å sove igjen.

Jeg tok ikke på meg bh når jeg våkna i dag, og tok den heller ikke på senere på dagen. Lot brystene puste fritt i dag, rett og slett. Jeg har også klippet håret i dag, for første gang hjemme. Eller Kjersti Sofie klippet det. Fjernet den del av det slitte håret på en så inn i hampen lur måte. Tok litt bilder av når jeg gjore det på Kjersti Sofies hår, tenker å dele det med dere i morgen, både bilder og beskrivelse 😉 Nå er klokken blitt kvart på elleve og jeg har lovet meg selv og være helt avkoblet før elelve hver eneste ukedag, så vi blogges i morgen. Natta

Bleikfisen sjæl..

10 spørsmål og svar

 

1. Kan du beskrive deg selv med 3 ord?

Kreativ, omtenksom og glad.
 

2. Hva har du alltid i vesken?

Mobil, sertvikatet, bankkortet, en lepsyl, parfyme og en minnebrikke.

3. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?

Instagram, Facebook, VSCO, Pinterest, Snapchat og pokemon Go, som for øyeblikket har valgt å streike helt. Så det har blitt lite pokemon-gaming i ferien.

4. Hvem ringer du til når du er sint/lei?

Eirik, Charlotte, Mamma eller Pappa.

5. Hva bestiller du på cafè?

Kakao eller after eight-kaffen fra Totalen♥

6. Hvilke uvaner har du?

Jeg biter negler, uheldigvis. Knekker leddene mine, tar skulteren ut av ledd og kjenner på den (mm, ja asj..) jeg snufser hele tiden, selv når jeg ikke er forkjøla og stirrer på ting jeg synes er stygt.

 

7. Har du noen piercinger?

Har tre hull i det ene øret, et i det andre. Uten om disse har jeg ingen. Men har en plan om å ta to hull til i øret med bare et i.
 

8. Hva synes du om tatoveringer?

Synes det er superkult! Skulle ønske jeg hadde guts nok til å ta en selv også, men jeg er ikke tøff nok. Har faktisk begynt å kikke litt på små fine tatoveringer, men det blir nok ikke gjort noe med det første.
 

9. Har du en eller flere sanger du aldri går lei?

Eirik lagde en liste på spotify når vi nesten nettopp hadde blitt kjærester, de første sangene der går jeg aldri lei. What do you mean av Justin Bieber blir aldri gammel og Fairytale av Alexander Rybak, my man♥ 
 

10. Norge på sitt beste?

En varm Mai dag etter 17. Mai hvor alt er grønt og lyst, folk smiler til hverandre og vannet er varmt.