Dåp

Hei!

I går var jeg å serverte i barnedåp til naboen min, sammen med min søster Kjersti Sofie. Vi kledde oss opp med svarte skjørt og hvite topper. Dette er første gang vi har servet i noe som dette, så jeg hvertfall var litt spent på hvordan det ville gå. Vi satte frem brus og smørbrød, fikset kaker og kaffe, tok oppvasken og ryddet pent etter oss. Feiringen gikk supert og folkene var fornøyde. Servere i barnedåp, check!

 

Flower power

Hellu!

Trygt hjemme, sliten kropp og vond rompe. Haha, gjett om det var godt å komme hjem i kveld å kunne legge seg i sengen! Jeg satt hele bilturen på vei til Sverige å kastet opp. Etter en halv time kjente jeg at jeg ikke kom til å klare bilturen uten å bli dårlig. Æsj, det må være det ekleste jeg vet.. Utenom veien bort gikk det fint, og jeg fikk kjøpt det jeg ville ha og litt til. Men jeg kjenner det skal bli lenge til jeg kjører så langt i bil igjen.

Snille Eirik og foreldrene hans som kjøpte blomster til meg siden jeg har vært syk de siste dagene. Jeg har virkelig verdens beste kjæreste! En dag skal jeg kjøpe blomster til han også! Noen blå fine noen 😉

AnAnAs

Hellu!

Om bare 8 dager kan jeg skryte på meg at jeg har bursdag, for om en uke og en dag blir jeg 17 år! I fjor hadde jeg en plan om å ta scooter lappen, noe det ikke ble noe av etter som at sommeren var full stappet med jobb, og jeg ville helst ikke droppe jobb for å ta lappen, også begynte skolen, og jeg sakte men sikkert bare bestemte meg for at denne frøkenen her aldri skulle ta scooter lappen. Så om ikke så lenge skal jeg selge min nesten ubrukte scooter, så om du vet om noe som er interesserte er det bare å gi beskjed.

I dag er befinner jeg meg i Sverige sammen med familien, vi skal på ordentlig harry shopping. Jeg virkelig elsker Sverige og godteriet deres, mm!


Den dotten du ser på toppen av hodet mitt er noe av det lureste jeg noengang har laget!


Bukse: Cubus   //   T-skjorte: Carlings   //   Cardigan: Bikbok

Hello Sunshine

Hei dere!

Jeg har virkelig begynt å kjenne at det er sommer, ikke på grunn av varmen, men fordi jeg sover alt for lenge. Jeg skal nyte det å kunne sove til jeg våkner av meg selv så lenge som mulig, for om bare noen få uker begynner jeg å jobbe, og da må alarmen på. Dagen starter 0800, og er ferdig 1500, de første ukene er jeg nødt til å sykle inn, siden mamma, pappa og resten av flokken skal være inne på campingen. Jeg jobbet på samme sted i fjor sommer, og fikk en brun farge jeg bar kunne ha drømt om, om jeg ikke hadde jobbet der. Jeg sto ute hele dagen og plukket for det meste bringebær, og med den fine sommeren vi hadde i fjor, kom rødfargen fort. Jeg klarte ikke være ute etter å ha vært på jobb i starten, siden det var så ille, men etter å ha smurt meg inn med after sun, solfaktor 20 og 30, ble solen min beste venn.

Straight Puggin´

Heihei! De siste dagene har bare flydd bort, og jeg er ikke en gang sikker på hva jeg har brukt dem til. I går var jeg på byen å kjøpte meg nye støvler, en genser og en super søt singlet. Det er godt jeg har fått sommerjobb og vasker i barnehagen resten av året, slik at jeg har litt penger å bruke, haha.

Cool kid

Heihei dere! 

Har dere hatt en fin dag så langt? Gårsdagen feiret jeg hjemme sammen med familien, vi spiste grillmat og jordbær. I dag har jeg kjøpt meg nye støvler og genser. I morgen skal jeg sette meg ned å filme spørsmålsrunden jeg startet for, snart to måneder siden. Men, nå skal jeg ta meg tid til å filme den. Så den kommer snart! 

NM 2015

For en dag dette var, nervene var så høye at jeg trodde jeg skulle tisse i buksa. Det er ikke ofte jeg er nervøs og jeg pleier egentlig ikke å være det før jeg skal ut å spille med korpset, men denne gangen var jeg. Men det gikk fint, og jeg gikk av senen og var fornøyd med både min egen og alle de andres innsats. Vi stilte oss opp etter å ha spilt for å ta noen bilder, også dro vi til kongeparken for en ordentlig sommeravslutning.

I kongeparken sto mamma, Arne Martin og Eirik å ventet. Det var så utrolig godt å se dem igjen å tenke at i kveld får jeg sove i min egen seng! Jeg får så vondt i ryggen av å ligge på sånne luft madrasser og nå som jeg hadde vondt i ryggen fra før at ble de ikke akkurat noe bedre. Etter å ha kjørt litt karuseller satte vi oss ned i de grillhusene og grilla pølser, det er så koselig og sitte sammen med alle de kjekke folkene. Også er det så koselig at de har tatt Eirik så godt i mot. Det var noen helt supere dager, og jeg gleder meg faktisk til sommerferien er over slik at vi får vært samme igjen.

Sandal

Heihei!

Endelig, etter 10 lange måneder med skole kan jeg nå si, god sommer! Det er en så utrolig god følelse, som jeg har gledet meg til å ha hele uken. 10 måneder med hardt arbeid, pugging og vekkerklokker skal nå feires med 2 måneder ferie. Jeg blir helt god i hele meg når jeg tenker på det. Selv om jeg har skaffet meg sommerjobb og er nøtt til å våkne i syv tiden 5 dager i uken store deler av sommeren, er det likevel sommerferie. Om litt over en time sitter jeg på en minibuss på vei til Stavanger, i morgen skal først korpset spille i NM også skal vi i kongeparken. Det eneste som mangler nå er varmen, jeg håper virkelig den kommer snart. Nå har vi vært tålmodige lenge nok. I morgen er det meldt sol i Stavanger hvert fall, så da får jeg forhåpentligvis en smakebit på varmen.

I går var jeg på nattåpent på Oasen sammen med Eirik og fant meg en jakke og noen sko. Eirik fant seg noen fine sko han også og en t-skjort. Skoen var på 30%, først gang jeg gikk forbi stoppet jeg å så på dem, men jeg klart og gå videre. Men når vi gikk forbi igjen klarte jeg ikke å la dem ligge, så de ble med meg hjem. Jeg er superglad for at jeg kjøpte dem, hadde jeg ikke gjort det hadde jeg nok angret i dag, så godt kjenner jeg meg selv. Jakke jeg kjøpte var en lang og grå ute jakke med et utrolig godt stoff, den falt jeg for med en gang og det var i tillegg halv pris på den, så den tok jeg enkelt og greit med meg bort til kassen og betalte.

Ready for work

Heihei!

I morgen skal jeg på skolen for aller siste gang dette skole året. Siste gang jeg må huske å skru alarmen på om kvelden, før jeg skal begynne og jobbe i sommer da, haha! Jeg har en god følelse inni meg og kjenner det skal bli godt med sommer ferie, selv om jeg har hatt det i over en uke allerede. Men det blir liksom ikke skikkelig sommerferie før alle i huset kan sove lenge. Det er ikke lenge igjen til jeg får sommerferie fra jobben også, så nå er det siste innspurt med ordentlig vasking de neste dagene. I morgen reiser jeg til Stavanger på NM sammen med en hel haug herlige folk, også skal jeg i kongeparken på Lørdagen, etter vi har spilt. Dere kan forresten se oss spille på TV2 sumo klokken 1105. Jeg kjenner det litt ekstra i magen når jeg snakker om det, selv om jeg egentlig ikke blir nervøs før konkurranser. Men, jeg regner med det skal gå fint, for vi har vært flinke til å øve hele gjengen 🙂

Bukse: Cubus // Jakke: Monki // T-skjorte: Cubus // Sko: Nelly