Mål for uke 15

Det er Mandag igjen, jeg ligger hjemme i sengen, magen min er ikke helt der den skal i dag, så jeg kommer meg ikke noe sted for øyeblikket. Jeg skal snart prøve å komme meg opp å spise litt mat, for magen min er helt tom. Det eneste som er i den er vann, for jeg satte et glass på nattbordet mitt i går kveld, heldigvis for det! I skrivende stund er klokken litt over 9, og jeg kjenner jeg er nødt til å ta meg en dusj og vaske ansiktet. Jeg har tidligere uker lagt mål for uken som kommer, og det har faktisk hjulpet veldig. Når jeg har skrevet ned målene mine, så blir de lettere å holde enn om jeg bare sier dem inni meg. TIPS TIPS til dere!

Bli ferdig med denne periodens media prosjekt. De to siste ukene (+ denne så blir tre) har vi jobbet med infografics på skolen. Det går ut på at vi skal få frem informasjon om en ting for eksempel dyre død, gjennom tabeller, former og litt tekst. Ikke bare gjennom tekst. Poenget er vell å skjønne tallene ut fra tabellene ikke ordene.
 

Trene. Jeg har faktisk vært flink å trent to ganger i uka siden påsken, og det må jeg opprett holde. Så planene er å trene, minst to ganger denne uka.
 

Legge meg tidlig. Jeg hadde som nyttårsforsett å legge meg tidlig, noe jeg feilet med etter at paradise hotel startet igjen, wups. Men nå skal jeg heller se det på TV3 play etter at jeg har kommet hjem fra skolen dagen etter. For paradise er god underholdning dere!

Spise frokost før jeg går på skolen. Jeg tror ikke jeg har spist frokost før jeg går på skolen mer enn 5 ganger etter at jeg begynte på videregående, og da er det mamma som er oppe før meg og lager den til meg. Jeg er så treg ut av sengen at jeg ikke rekker det. Så denne uken skal jeg ha det klart i kjøleskapet eller komme meg tidlig nok opp til at jeg rekker å lage litt frokost.
 

Rydde rommet mitt. Jeg har ikke noe mega rotete rom, det går ant og se gulvet liksom. Men allikevel er det litt rot her og der, og det skal jeg få ryddet opp. Jeg skal rydde i alle hyller og brette klærne mine på nytt.

 

 

Oh happy day!

Hei og hallo dere!
 

For en dag det har vært, sola skinner, det er varmt nok til at vi slipper å bruke vinterjakka og sammen med korpset mitt vant vi i dag 1. Plass på korpskonkurransen vi var med på! Lykkerus! Vi gikk på scenen, spilte og koste oss. Gikk av og var ferdige, fornøyde var vi også, hørte på de andre korpsene spille, spiste litt kake og var egentlig klare til å få vite plasseringene. Jeg ble så utrolig glad når de sa Sveio vant, fysøren! Men gud så fortjent. Vi har øvd mye hele gjengen den siste tiden. Nå føler jeg at jeg kan gjøre alt, jeg har gått tur i dag, sminket meg, lagt smoothie, vært med Eirik og skrevet opp hva jeg kan blogge om fremover. Ikke bar økte lysten min til å øve mer når vi vant i dag, men jeg har også fått veldig lyst til å begynne å blogge igjen!