Ny uke, nye muligheter

Hei dere!

Det er Mandag, og 4 dager igjen til helgen. Jeg slet med og komme meg ut av sengen i dag morges, gruet meg til å gå på bussen, og bestemte meg allerede i går at jeg skulle gå i kantinen å kjøpe mat på skolen i dag. Kjenner jeg hadde hatt godt av en uke til med fri, selv om jeg har vært oppe før 8 hver dag i ferien, spist frokost 8, fått lada opp kroppen med sol og holdt døgnrytmen min vedlike, så var det ufattelig vanskelig å komme seg både i seng og ut av sengen. Jeg hadde det jo så fint i Spania, hvorfor kunne jeg ikke bare bli der? Jeg har allerede begynt å se på flybilletter, jeg er klar for å reise igjen nå med en gang. Så nå skal det spares, jeg skal ikke kjøpe nye klær før neste gang jeg er ute å reiser, eller jeg finner noe på salg jeg bare må ha.

 

Fine dager i Spania

Hei dere!

Jeg er hjemme igjen, etter 5 helt fantastiske dager i Spania med korpset og Eirik. Jeg, Kjersti Sofie og Eirik tok bussen opp til Bergen på Søndagen, ble hentet av Tante der og dro ut å spiste med gjengen på egon, vi overnattet der, og tidlig Mandags morgen kjørte vi til flyplassen og møtte de andre. Vi tok flyet ned og har kost oss en hel haug etter det, iallefall gjorde jeg det. Jeg har til og med fått litt farge, ikke mye, men litt. Nok til at jeg er stolt over det, for egentlig får jeg ikke farge, jeg må alltid jobbe litt ekstra mye for det liksom, å nå bare kom den. Jeg har tatt over tusen bilder, kjøpt en hel haug av bueno og litt nye klær. Jeg har så mye å fortelle, og enda mer og vise! Jeg har en plan om å fordele det utover på flere innlegg, mer å ta i mer og være glad i!

 

Ingen kan si jeg ikke prøvde

Hei dere!

Nå er det godt med helg, selv om jeg bare har vært på skolen 2 av 5 dager denne uken. Nå slipper jeg å ligge hjemme å tenke på alt fraværet jeg får, og det er godt. Jeg kom meg på skolen i går, måtte for første gang ta av meg ytterjakka i bussen fordi det var så varmt, det var til og med rett før jeg tok av meg genseren også. Jeg holdt på å svette ihjel. Med en tett og rennende nese og vondt i hode startet jeg skole dagen, tok meg enda en paracet og kom meg gjennom flere timer, men jeg var nødt til å lytte til kroppen, og 1300 gikk jeg til busstasjonen og tok bussen hjem. Jeg kan love dere at det var skikkelig god følelse og komme hjem å vite at ikke bare hadde jeg vært på skolen, men jeg hadde også klart å følge med! Nå er ikke media å ungdomsbedrift de verste fagene, men for en syk kropp holder det.

Jeg sovnet på sofaen rett etter å ha spist mat, og klokken fem gikk jeg ned å la meg i sengen og sov til Eirik vekka meg klokken 2045. Det er faktisk alltid godt å våkne til han, vi gikk opp å spiste mat og så litt på en film på TV´n før vi gikk ned å la oss igjen litt før tolv.

SÅ KLAR FOR Å BLI FRISK!

Hei dere!

Det verste jeg vet, det er faktisk å være syk. I hvert fall er det noe av det verste. Jeg har siden Mandag kveld hatt vondt i hele kroppen, kjent små støt når jeg har flytta på meg, hatt rendene og annet hvert tette nesebor. Jeg har vært kvalm, kaste opp. Hatt veldig lyst på pasta, grandiosa og eple juice, og slitt med å sove. I tillegg har jeg hosta i et sett, jeg hoster først en gang, også noen sekunder etterpå hoster jeg igjen. Du vet sånn “ku host”? Et host med skikkelig kraft og som gjør enda vondere enn det høres ut, det er sånne host jeg har fått. Jeg har faktisk vært skikkelig klar for å komme meg på skolen helt siden Onsdag, men kroppen har sagt nei, hver morgen.

Men nå er jeg klar for å prøve meg, og i morgen skal jeg hoppe ut av sengen, snyte meg, ta en halsdrops, kle på meg, gre håret, pusse tennene, spise mat, og ta bussen til skolen. Det er mindre enn en uke igjen til dette prosjektet her skal leveres, og det vi har nå er foto. Foto er det jeg kan best (skrytskryt) og da er der så sykt kjipt å ikke klare å fullføre på grunn av litt feber, forkjølelse og stikking i kroppen. De fleste andre som har vært syke i klassen har jo faktisk komt på skolen uten tenke på at de kan smitte folk, så nå skal jeg gjøre det samme! Kryss fingrene for meg dere, jeg trenger all den hellen jeg kan få!