Mandags innspirasjon

Heidere!

Nå er ferien over for meg hvert fall og i dag starter en ny uke på skolen, med et nytt prosjekt og mye mere energi siden jeg har hatt ferien på meg til å sove. Men selv om det er den første dagen i uka, og jeg har hatt en hel uke på meg til å sove å slappe av er det alikevell litt som må til for at jeg skal klare og fullføre denne uken også. Hver mandag pleier jeg å søke på ting som kan hjelpe meg å komme gjennom uken. Det hjelper faktisk, og jeg kjenner at jeg blir super glad langt inni meg av å se på slike bilder. Jeg tenkte jeg skulle dele noen av disse bildene med dere, og i dag har jeg sett på litt syden eller sommer bilder, fordi jeg er så lei av det dårlige været å gleder meg sånn til sommeren kommer.

Bilderesultat for we heart it summer   Bilderesultat for we heart it summer  Bilderesultat for we heart it summerBilderesultat for we heart it summerBilderesultat for we heart it summerBilderesultat for we heart it summer

Sunday people

Heihei dere!

Jeg kan vell starte med å beklage for at jeg har vært så dårlig til å blogge i det siste, men jeg har ikke vært helt i for også har det hvert så mye med skolen. Men nå er jeg frisk og har tid til å sette meg litt ned. I helgen har jeg vært med Eirik, hele helgen faktisk, det er så herig å få ha han litt for meg  selv. Vi bakte boller, og vi er egentlig ikek noe flinke på kjøkken noen av oss. Men de ble god! Vaniljeboller var det faktisk.


De ble faktisk utrolig god!

I dag var vi ute i snøen og rant litt på akebrett sammen med Arne Martin.