UKEN SOM GIKK

Ukens høydepunkt: Skapet mitt som kom på Mandag, og som var oppe og ferdig montert på Fredag, jaaa! Fy fader så digg! Jeg gleder meg skakk til å være ferdig å putte alt inni og kunne dele bilder med dere, det er så fint. Og daten min med Eirik, tenk deg å våkne tidlig på Mandags morgen, sitte på skolen i 8 timer og alt er bare et strev, også får du gå ut med favoritten og spise god mat!

Ukens motivasjon: Jeg hadde som mål denne uken å klare og fullføre alle målene på skritt-appen min Breeze. Noe jeg nesten klarte, jeg mangler bare fredag. Det var en skikkelig kjip følelse å våkne Lørdags morgen å vite at om jeg bare hadde gått litt til hadde jeg klart det, ærh! Jaja, bedre lykke neste uke.


Ukens sang:
Me, Myselfe & I, for en kul sang! Den er faktisk 3 måneder gammel, men jeg har ikke hørt den før sist uke.

Ukens kjiping: Det må være at jeg ikke klarte alle skrittene på Fredag, jeg manglet ikke mange skrittene heller og det gjør det enda mer drit. Jaja, jeg skal klare det neste uke!


Ukens beste bilde:
Jeg blir både sulten og glad over å se på dette bilde!

Akkurat nå: Har jeg plassert meg i sofaen, satt en pizza i steke ovnen. Huskestue står på TV?n og jeg kjenner jeg snart er nødt til å strekke litt mer ut etter dagens treningsøkt for rumpa mi gjør vondt. Vi er nettopp kommet hjem fra Eirik hvor min familie var på kaffe og kake hos dem, super koselig! Vi spiste kaker og drakk kaffe (cola) også spilte vi ryktet går, som er et tegne spill.
 

Planer for neste uke: Neste uke SKAL jeg klare alle dagene på skritt appen! Jeg skal på konsert og høre flinke Eirik spille, jeg gleder meg! Jeg skal rydde rommet, øve på prøve, trene, bli litt sterkere, spise lite snop(Iwish) Nyte livet, og sove godt.

 

So tan, so happy

Hei dere!

Klokken er ikke mer enn 21.20 når jeg skriver dette, men jeg har faktisk vært våken siden 06.20 i dag, og det blir mange timer. Faktisk hele 15 timer, av disse 15 timene har jeg vært på skolen i 8 av dem, sittet på buss i 2, spist i sikkert 1 gått i hvert fall 30 minutter, vært med små kids i 2,5 og dusja i 30 minutter. Og brukt den siste halvtimen på å skrive rapport. Det blir lange dager, og selv om klokken er halv ti nå, er denne dagen langt ifra over. Jeg er ute av sengen hver skole dag, før klokken 0730, siden jeg er så heldig å har studietimer i de første timene på Onsdager og Fredager. Jeg legger meg i sengen for å sove på kvelden igjen rundt klokken ti, og klarer faktisk ikke og sovne før klokken er over tolv. Da er det lov å være sliten. Skolen gikk skikkelig fort i dag, vi tok bilder i studeoet med forskjellige lys settinger, og jeg elsker det! Dette er grunnen til at jeg begynte på media.

Let’s call it a date

Hei dere!

På Søndag før Eirik gikk på bussen hjem til seg selv, bestemte vi oss for at vi skulle klare å presse inn en date etter skolen en dag vi begge hadde tid denne uken. På Mandag fant vi ut at passet for oss begge, etter som at jeg allerede måtte være litt ekstra igjen i byen, så vi gikk ned til kaien og hadde egentlig tenkt oss på Sebastian’s for å spise noe amerikansk. Men det var stengt, så vi kjente litt på redselen om alt annet var stengt også. Heldigvis for oss, var MM’s åpent, og vi satte oss inn der, tok opp menyene og bestilte nesten det nærmeste vi kom amerikansk.

Jeg bestilte en italiensk hamburger, litt på sparket, siden kelneren plutselig dukket opp med bordet vårt. Jeg klarte så vidt å spise opp halvparten, så når Eirik var ferdig med hamburgeren sin, startet han på min. Jeg gikk derfra og var så mett at egentlig ville jeg bare sette meg ned på en benk og la maten sige litt. Men det var så vått at det var ikke vits. Vi gikk opp på markedet og satte oss på den ene sofaen som står der, og der satt vi.


A day on media

Hei dere!

Hvordan har dagen din vært så langt? Min har vært veldig fin. Jeg slet like mye med å komme meg ut av senga i dag som i går. Jeg sover alt for godt når jeg sover, og kjenner på hele kroppen når min første alarm ringer at jeg skulle gjerne ha sovet bare 10 minutter til. Så mens jeg halv sover skrur jeg av alle alarmene jeg har skrudd på, selv om jeg har på 7 alarmer, også sover jeg videre. Heldigvis, har jeg funnet ut at om jeg setter på en alarm som ringer lenger nede enn de andre, får jeg den ikke med meg når jeg skrur av de andre. Og kommer meg derfor heldigvis opp av sengen hver morgen og rekker bussen.

I dag har skoledagen gått til å vise tiende klassingene hvor moro media er. Vi har stilt opp lys og trykt på bildeknappen i flere timer. I de to siste timene i dag har vi media, så dagen har egentlig vært veldig rolig, nå har vi en 5 minutter, og den har jeg brukt på å blogge, hihi. Men jeg kjenner jeg er sliten. Det skal bli godt å komme hjem å sove nå!

NY UKE

 

… og nye muligheter!

I natt sov jeg skikkelig godt, selv om jeg brukte lang tid på å sovne. Det var like vanskelig å stå opp i dag som det er alle andre Mandager, og bussturen like tung som alle andre. I dag har jeg brukt dagen på skolen, satt opp et studio ute på gangen på skolen for i morgen skal vi vise 10. klassingen hvor moro media er! Etter at studioet var ferdig satt opp møtte jeg Eirik og gikk å spiste på MM’ cafe med han, en svært hamburger som det var en del igjen av når jeg var mett, he-he. Jeg kjøpte en ny t-skjorte fra manne avdelingen på carlings, og Eirik kjøpte to. Til sammen for alle tre ble det ikke mer enn 99 kroner! Så om du bor i Haugesund og har tenkt det en tur på markedet kan jeg anbefale deg å gå på Carlings på markedet.


Bildene er fra når snøen enda lå.

It’s getting hotter

God helg dere!

Jeg må ærlig si, at nå er det sykt godt med helg. Jeg er ferdig med mitt første prosjekt dette året, og er halvveis til vinterferie! Jeg skal i selskap med klassen i dag, og jeg kjenner jeg gleder meg, hvert fall til mate. Jeg er nemlig litt sulten. Jeg har suttet hele dagen i dag og redigert, enten på bilder eller lyd. Fine Ole, som er babynaboen min, som ikke er så mye til baby lenger, satt modell for ub?n i dag når vi skulle filme litt til reklamefilmen vår. For en søt gutt!

Slippers

Hei dere!

Jeg lurte meg selv til å tro at det var Torsdag i dag, og ble like skuffet hver gang jeg innså at det faktisk bare var Onsdag. Skoledagen gikk skikkelig fort i dag, og bussturen raskere enn normalt, det kan ha noe å gjøre med det at jeg nesten sovnet hele veien. Jeg har fått tatt opp all dialogen til animasjonsfilmen jeg skal lydlegge, og har en plan om å bli ferdig med å plasere ALT av snakking på rett sted i dag. Så nå skal jeg sette meg ned med mac’n min i senga og jobbe, godt. Så slipper jeg å stresse med det i morgen, nå mangler jeg bare en hel haug av lydeffekter og en rapport, så er jeg ferdig med det første av to prosjoekter nå før vinterferien, omto dager er vi hallveis til vinterferie, og om en måned befinner jeg meg i syden, wohoo!

Fjerde klasse stil


Jeg hadde på meg en bukse som siger i dag, og har dratt den opp flere gange. Jeg klart også å dra den opp på et av bilden som ble tatt i dag, haha! Jeg kan enda huske i 4. klasse hvor de første guttene begynte å sagge, med buksa nedforbi ræva, haha. Jeg er sjele glad Arne Martin ikke er i den fasen enda, han kan vente til han er gammel nok til å skjønne at rumpa skal være under buksa, selv om man har boxer på!

Hatte fin

Heiheii! Jeg vet ikke om du ser det, men jeg har fått nytt design, endelig! Jeg kan ærlig innrømmet at jeg har vært lei av mitt gamle design en stund nå, men det er bare fordi jeg ikke liker skriften som er på overskriften på firefox. Og det er kun firefox jeg bruker (en nettleser) Men nå har jeg bytta. Jeg var ute med Charlotte i dag etter skolen og tok en hel haug med bilder som vil komme på bloggen senere denne uken og eventuelt neste uke, jeg gleder meg til å vise! Vi satt bak i bilen og hev av oss det ene antrekket og tok på det andre, haha! Det ble mye bra, og kulden sto godt på hendene når jeg holdt i kameraet, magen var kald, ansiktet ble rødt og gåsehuden sto. Men det var absolutt verdt det.

Back to the 80’s

Velkommen inn i en ny uke! Jeg lenktet allerede etter helgen, men har et håp om at denne uken skal gå like fort fort som sist uke gikk. Jeg er godt i gang meg å lydlegge animasjonsfilmen min, og gleder meg mer og mer til den skal bli ferdig. I dag har jeg både tatt opp lyd i lydstudioet og vært modell i fotostudioet. Livet står aldri stille på media.