Pain and passion


I går hadde jeg så vont etter operasjonen og trekkingen at jeg visste helt ærlig ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg fikk tatt meg no kraftig smertestillende som jeg noen få timer senere reagerte på og kasta opp, skikkelig. Jeg skal ikke gå i detalj, for oppkast er så ekkelt å snakke om. Men bare la meg si at jeg hadde operert, det var mye blod og det lukta gammel mens av det som kom opp. Det er det ekleste jeg har vært borti noen gang tror jeg.. I dag er formen derimot mye bedre, heldigvis! På en smerteskala fra 1-10 ligger det på en 3er, jeg er litt mer hoven nå enn sist og kjenner egentlig at alt jeg har lyst på er chips og dipp. Men det må nok vente noen dager til. Om litt nå er planen å tørke epler og lage eplemost, også skal jeg dusje, spise eplemost på skive kanskje? Også skal jeg sette en brøddeig slik at jeg kan bake brød til resten av gjengen i morgen tidlig. Jeg må si jeg har fått en liten indre lidenskap for matlaging, eller sånn kose matlaging. Den er bare nødt til å jobber litt frem, haha. 
 


Nå tror jeg at jeg skal ta av sengetøyet mitt og vakse det. Siden jeg var så dårlig i går skal det bli deilig og legge seg 100 ganger friskere i helt reint sengetøy! Jeg føler alt går så mye bedre når sengetøyet mitt er rent. Hadde det ikke regna så mye utenfor nå så hadde jeg hengt dynene mine ut til luftig, men det får bli en annen gang. 

 

Hvordan kommer man seg egentlig tilbake?

Jeg er ikke helt sikker på hvor lenge det er siden jeg var skikkelig inn i bloggingen og hadde det som en del av min daglige rutine. Syv, kanskje åtte måneder siden? Og da var det virkelig sjela mi liksom. Eller, det har vært sjela mi helt siden jeg begynte med det i 2014. Det bare har vært andre ting som har kommet først det siste året. Jeg har helt ærlig ikke hatt det så lett, slitt mye med å være redd for ting som har skjedd meg i fortiden og for at det skal komme tilbake å ta meg. Jeg har vært redd for å ikke få venner når jeg har kommet til nye steder og jeg har vært en del syk. Jeg er som sagt klar til å dele. Dele de nye strekkmerkene mine, som jeg faktisk er jævlig redd for at folk skal se. HVOR TEIT HAR JEG BLITT??? For ca et år siden skrevet et brev til meg selv som 15-åring som handler om når jeg var gjennom noe av det værste et menneske kan oppleve, det skal jeg etter hvert se om jeg tørr å dele. For det er skummelt. Men deler jeg det, kommer det mer. Mye mer. 

I dag våkna jeg av alarmen min, jeg har sovet med trusa så langt opp i stumpen at jeg er redd jeg har fått gnagsår. Jeg har vært hos tannlegen, og nå har jeg vondt i tennene. Jeg borra uten bedøvelse, det var en fylling som hadde knekt for en tid tilbake som jeg måtte få fikset opp i. Og jeg tok det på strak arm, men gu hvor vondt det gjøre. Aldri mer! Nå har jeg nettopp hatt meg et bad i badekaret og så en dusj etter på. Nå er jeg ren og pen til trening i kveld, haha – som jeg forresten droppa fordi jeg klarte å skade kneet når jeg skulle sette meg ned for å ta noen bilder. Mellom tannlegen og badet slo blogglysten meg plutselig så sinnsykt hard i kroppen. Du vet når du får en skikkelig boost og alt du vil er å blogge, det fikk jeg. 

 

Jeg håper du vil føle med meg videre! 

vi blogges, xoxo

EN LITEN KINO FLAUSE

Hei dere! Tidlig på lørdag klokka 1200 var jeg og Eirik på Kristiansand kino for å se skjelvet. Vi skulle egentlig se den på fredag, men når vi kom innom og sto i køen med popcornet i hånden viste det seg at det var fult. Både for fredag og lørdagskvelden.. Så vi bestilte billetter til i Lørdag morgen. Trodde vi, haha. Det viste seg at han i kassen hadde gjort feil og Bokka oss inn på fredag klokka 12. Så vi gikk inn dit vi trodde vi skulle og syntes det var litt merkelig at det satt 6-7 åringer på en 15-års grense film, haha! Filmen starta, også sier Eirik “dette var en lang reklame.” Vi hadde jo allerede en mistanke om at vi hadde gått inn på feil film, så han gikk ut og snakka med no folk som jobba der. Joda, vi hadde fått billetter til feil dag, og det var hotell Transylvania 2 som gikk på kinoen i salen vi satt i. Heldigvis viste de Skjelvet i en annen kinosal til samme tid så vi fikk sett den.

Keen på å høre min mening om filmen? Tenker jeg kan skrive en liten “film analyse” for dere!

vi snakkes, xoxo

Late night shooting

Fleece : i gul HER 

Bukse : CUBUS 

Hei dere! 

Det gjorde så godt for hjertet å gå ut i går kveld, ah! Det var bare en liten spaser tur ned til butikken og hjem igjen, men jeg fikk kjøpt litt smågodt, tatt litt bilder og pusta litt frisk byluft sammen med mannen i mitt liv. Så det ble en bra kveld etter det. Det er ut som om jeg har lagt på så mye grin som mulig på bildene over, men det er dessverre bare isoen som måtte fyres opp på 3200 i går for at bildene skulle bli lyse nok til at man så noe som helst, haha! Tenker kanskje jeg skal begynne å gi litt fototips på bloggen inni mellom, si fra om du vil ha det. Og hva du vil vite, så skal jeg fikse! Foto er jo faktisk noe av det jeg kan mest i livet, haha. 

I kveld er planen og gå ut å spise på Egon også skal vi en tur på kino og se skjelvet. To dager etter vi egentlig hadde planlagt det, haha! Jeg har allerede planlagt bestillingen, fries med majones og cezarsalat uten kylling. Jeg håper dere får en fin dag videre

 

vi blogges, xoxo

Lite glamorøst

Hei dere! Nå ligger jeg i senga, akkurat som jeg har gjort hele dagen. Det har vært en så daff dag at jeg faktisk er blitt sliten av det, haha! Du kjenner sikkert de dagene du også, hvor det ikke skjer noen ting. Det er ingen serier som frister og de som faktisk frister er det ikke kommer ut noe ny episode av. Arh, slik har jeg virkelig følt det i dag! I kveld skulle egentlig jeg og Eirik på kino og se skjelvet, men livet har stoppa litt opp på den slitsomme toppen av slitenhet for min del i dag. Jeg tenker kanskje at jeg blir nødt til å tvinge meg selv ut på en liten gå tur om en stund, kanskje litt frisk luft hjelper. 

Jeg sitter faktisk i sengen med helt nyvaska hår, det lukter så godt at jeg er nødt til å lukte rådet inni mellom. Jeg har på meg helt ren truse og deodorant, alle de andre klærne jeg har på meg er for så vidt reine de også, haha. Det blir tur ut om litt, jeg har fått bekrefta det med Eirik. Han skal bare øver en halv time til på gitar. Jeg skal snike med meg kameraet ut så jeg får tatt litt bilder, elsker å redigere bilder og legge dem ut på bloggen. Selv om jeg for tiden er litt treig til akkurat det, men jeg tror jeg bare trenger å komme meg inn i rutinen igjen. NÅ skal jeg ikke bable mer inni hode mitt og ut gjennom fingrene. 

Vi blogges dere, xoxo

 

Tanker på en onsdags morgen

♥ Hva pokker skal jeg egentlig gjøre med livet mitt? Jeg skulle egentlig bruke året i fjor på å finne det ut, men kom ingen vei, eller jo. Men det var i feil retning. Så nå skal jeg liksom bruke dette året her på å finne ut hva jeg vil, og nå har jeg liksom tre mulige veier og gå. HVA OM JEG VELGER FEIL IGJEN!? 

♥ Jeg er sluten, hva vil jeg ha til frokost? Det står mellom stekt egg med rødløk, mais, ost og paprika eller yougurt. Tror jeg går for førstnevnte, det er så sinnsykt godt når jeg får det til.

♥ Jeg brukte 1400 kroner på redigeringsprogrammer i går. Heldigvis dagen før lønning så det blir ikke kjent noe på i lommeboka på samme måte som om det var midt i måneden. Nå må jeg virkelig få ut fingeren å ta masse bilder og blogge myyye. 

♥ Jeg må egentlig veldig på do, veldig. Kanskje jeg skal sette macen fra meg i sengen og ta meg en liten tur til det hellige rommet? 

♥ Jeg gikk på do. Og det føles SÅÅ bra, du kjenner nok følelsen selv. Etter å ha kjent på at noe må ut en liten stund også er du endelig kvitt det. Nesten som jeg må ta et hjerte her også fordi det føles så bra♥ Okei, i did.

♥ Jeg måtte tørke noen tårer fordi jeg nettopp så episode to av vegardxfunkiG, du forstår det om du ser den eller har sett den selv. Altså, ahh! 

♥ Jeg har tenkt til å virkelig få til dette med bloggen nå. Målet er å være med på bloggerne om to år, og kunne leve av bloggen på full tid. Eneste problemet mitt er at jeg er så ubesluttsom og klarer ikke bestemme meg for om jeg vil blogge her eller på nouw. Fordi alt av design er så innmari lett på nouw, her sliter jeg nesten rævva av meg. Neida, men litt jo. Men for øyeblikket har jeg bestemt meg for å bli værende her, få masse lesere og dele livet mitt. Alt som er dritt og alt som er bra! 

♥ Det ble veldig mye jeg over her ser jeg. Det ble youghurt til frokost, ikke no egg foreløpig. Men vi får se hva resten av formiddagen bringer. Nå skal jeg planlegge litt blogg og se på YouTube, og bloggerne. Det gir meg så sinnsykt motivasjon og se på folk som har klart det i livet, jeg blir rørt! Gråter hver gang jeg ser på bloggerne, bare Nelia sier elsker deg til Caroline liksom. Smelter!

 

Vi blogges fininger, xoxo

Denne ukas planer

Hei dere! Det er mandag igjen, og vi er i gang med høsten enda mer på ekte denne uka enn for en uke siden. Jeg har friår i år, så jeg kjenner ikke så stor forskjell på om det er mandag eller lørdag. Men jeg prøver å skille dem da! Nå har jeg vært hos kjæresten min i en uke så det at han går på skolen gjør jo at jeg kjenner litt mer på kontrasten mellom hverdag og helg. Tenkte jeg skulle dele en liten denne ukens planer for å kick starte uken:

Mandag: I dag er kjæresten min på skolen fra 11-15 også skal vi en tur på Starbucks og jeg skal drikke årets første pumpkin spice latte! Senere skal Eirik på øving med to band så da drar nok jeg tilbake hjem til han og planlegger litt blogginnlegg slik at jeg er ruta og klar for uka. Vi skal også kjøpa cola, druer, litt smågodt og sjokolade

Tirsdag: Eirik skal spille på ikke mindre enn tre interpret låter på skolen (konserter med vurdering for trommisene denne gangen) så det skal jeg være med å høre på. Kjenner jeg meg selv riktig så drar vi nok ned til byen å drikker litt pumpkin spice da også. Så får vi se hva resten av dagen bringer, Eirik har en del han må få gjort til onsdagen. Vi skulle egentlig på kino på kvelden, men den utsetter vi uten problem til onsdagen.

Onsdag: KINO! Vi skal se skjelvet, en film jeg har hørt veldig mye forskjellig om. Noen sier den er bra og andre sier den skuffer veldig. Bølgen er jo uten tvil en av mine favoritt filmer, så vi får se. Tenker kanskje å skrive min mening om filmen her på bloggen etter at filmen er sett om det er interessant for dere? 

Torsdag: Her har jeg ikke mange planene ass. Tenker kanskje jeg skal ta meg en løpetur og lage noe skikkelig godt til middag. Lapskaus kanskje? 

Fredag: Eirik får helg, og skal på øvelse med et band. Der skal jeg være med å høre på for jeg orker ikke bruke dagen her i leiligheten hans, haha! Det blir nok litt pumpkin spice tror jeg også får vi se om ikke vi tar turen ut og spiser en ordentlig god middag.

Lørdag og søndag: Her blir det også litt tomt, jeg skal nok pakke på søndagen for jeg drar hjem mandagen. Lørdagen tror jeg kanskje vi skal gå oss en lang tur, om været er på vår side. Så får vi se hva mer som skjer. 

Har du noen spennende planer for uken?