Litt syden, litt snø

Hei dere, som fortsatt henger med! Jeg har vært borte lenge, av og på, og ikke helt klart å ta tak i ?blogg-tauet? igjen. Jeg har tenkt å blogge også bare lagt det fra meg og sagt til meg selv at jeg heller gjør det senere, eller i morgen. Men i nå skal jeg ikke lenger legge det fra meg å prøve og starte igjen, for jeg liker dette! Jeg vurderer litt om jeg skal fortsette å blogge her eller begynne å blogge på nouw.com. Bare for å få starte helt på ny liksom, men jeg er enda i tenkeboksen, så vi får se. Jeg har ikke tenkt til å fortelle hva jeg har gjort i ferien i dette innlegget, men hvem vet, plutselig kommer det også! Jeg har endret både header-bilde og profilbilde, slik at det ble litt nye og bedre bilder. Håper dere får en fin Mandags-kveld, og lykke til på skolen og jobb i morgen!

 

DAGENS ANTREKK

Hei dere! Nå er vi halvveis i uka, og det er ikke så lenge igjen til ferien, jippi! Jeg har ingen prøver, pressentasjoner eller innleveringer igjen før påsken og har heller ingen ordentlige dager igjen. I morgen skal en liten del av skolen på ski dag, jeg skal være igjen på skolen sammen med egentlig veldig mangen andre, så da er det ingen skikkelig dag, og på fredag starter vi sent og slutter tidlig, wæh! 😀

Dagens antrekk:

 

Dark green bomber

Jacket: Zara
Top: Bik Bok
Shoes: Converse

I skrivende stund sitter jeg i sofaen og drikker et glass med kald cola. I dag har jeg hatt 8 timer med skole, og etter skole var jeg igjen en time ekstra og filmet litt til oppgaven min med Eirik. I går var jeg i Bergen på møte i fylkesstyret med 4H Hordaland, sov hos Tante Randi og spiste god mat. Jeg klarte å glemme alt av penger hjemme, både kontanter og kort, så det ble ingen form for handling, kanskje likeså greit! Jeg har bestemt meg for å begynne å blogge på skikkelig igjen, om ikke hver dag så hvert fall oftere enn annen hver uke. SeeU!

Good days

Det kribler i reisefoten, og egentlig vil jeg ikke gjøre noe annet enn å reise. Det er litt over tre måneder igjen til sommerferien, jeg savner Spania og gleder meg i hel til å få reise igjen! Jeg så gjennom bildene jeg tok der nede i dag, fysøren for en tur, og kjekke folk, ikke minst. Jeg har lagt alle sommerklærene mine i en egen skuff, så om noen vil ha meg med på tur, er jeg klar!