Snakkes på nouw

Hei dere!

Tenkte bare jeg skulle stikke innom å si hei, og at jeg har begynt å blogge på NOUW.COM/INGRIDMARIE  HEEEER

Gårsdagens festligheter

Gårsdagen ble en veldig fin og koselig kveld med konsert, sjokolade melk og subway. Det første jeg tenkte når jeg satte meg ned i konsertlokale med resten av gjengen var «Hva har jeg begitt meg ut på nå, dette kan umulig være noe for meg!» Og jeg må innrømme at jeg i starten syntes det var litt kjedelig, og jeg ventet på at det skulle bli slutt. Men når jeg var kommet halvveis ned i sjokolademelka ble alt mye bedre. Og det var absolutt en vellykka kveld!

Bihulene mine er ikke blitt noe bedre dessverre, og tinnitusen min er heller ikke helt som den skal for tiden. Den overdøver det meste, og selv om jeg har klart å lære meg og overhøre den, blir den for kraftig om dagen til at jeg klarer det. Noe som gjør meg enda mer sliten enn jeg i utgangspunktet er fra før av, haha! Men den roer seg nok når bihulene er blitt bedre, håper jeg!

– Her er noen bilder fra i går –

 

Fiskepinner


Hei folkens! En dag igjen til helg. Jeg er så klar for helg denne gangen, kroppen er begynt å bli litt bedre, sett bort i fra bihulebetennelsen. Nå har jeg googla kjerringråd i 20 minutter og funnet ut at jeg skal prøve å koke vann med litt salt oppi, la det kjøles ned også trekke det inn gjennom nesa, haha! Fungerer vell egentlig litt som nesespray? Jeg har ikke brukt så mye nesespray i mitt liv, for jeg er faktisk redd for å dra ting inn i nesa, haha, for en fobi! I dag hadde vi fiskepinner til middag, jeg hev oppå tallerkenen og tenkte jeg skulle klare å spise opp alt, noe jeg ikke klarte.. Nå skal jeg strikke ferdig sokken min og dra på litt sminke før en gjeng fra skolen skal inn til K-town for å høre på konsert! Ha en herlig kveld, så blogges vi! ♥


@Tommyrasa

 

 

woke up like this

God morgen fine dere! Hver morgen starter likt, jeg våkner et par ganger av roomien min som våkner lenge før meg, også 0745 ringer min første alarm. Samme hvor tidlig jeg la meg kvelden før klarer jeg ikke stå opp til den første alarmen, også ringer den andre 0801, 0806, 0811, 0814, 0817, 0821, og sånn fortsetter det helt til 0840. Da må jeg ut av senga å kle på meg, for morgen stemningen starter 0845. Men i dag våkna jeg ikke av roomien min, for hun sov over hos noen andre i natt, så jeg hadde overnattingsbesøk av Eirik. Vi knepte oss opp i enkeltsengen som er alt for liten for to, haha! Jeg plasserte et bord og en stol inntil sengen med et teppe over, bare i tilfelle jeg skulle skubbe han ut av sengen. Han gikk ned på sitt eget rom for å stelle seg når klokken var litt over åtte, jeg hadde bestemt meg for å sove til 0824, men reiste meg fra sengen ti over åtte, da fikk jeg plutselig god tid til alt.

Her innså jeg at jeg måtte på do, veldig på do..

Jeg gikk ut av sengen, vasket meg under armene og ellers steder på kroppen som trenger en vask med en våt klut. Også måtte jeg løpe på do, for jeg er enda dårlig i magen etter turen, haha. Når jeg var ferdig på do sto Eirik klar å venta på rommet mitt med to skiver, han regna med jeg kom til og være for treig til frokost i dag, noe jeg var.. Også vasket jeg ansiktet, også måtte jeg gre gjennom håret, og det er et kapittel i seg selv, jeg haater å gre håret mer enn alt. Jeg er så hårsår, og å starte dagen med flokete hår, det ødelegger alt ass. 

Og slik pleier de fleste dager å være, bare at jeg rekker frokost da, haha!

 

 

Mitt lille strikkeprosjekt

Hei dere!
Jeg begynte å strikke sokk for en uke siden, og nå er jeg nesten ferdig med nummer en. Det føles såå godt å dra den over foren og se at den passer, haha! Jeg måtte rekke den opp to ganger før det ble riktig, noe som var veldig drit back then, men nå når jeg har kommet så langt gjør det meg ingenting lenger. Jeg gleder meg til å starte på nummer to, for nå vet jeg hva jeg driver med. Jeg kunne ikke strikke hel før jeg gjorde det på sokken min på Fredag, men jeg søkte det opp på youtube og fikk opp en ganske grei video. Neste sokk blir nok 1000x lettere! Nå sitter jeg å planlegger hvordan jeg skal kunne filme litt videoer her nede på skolen, det er så lytt på rommene at jeg ikke tørr og filme her. Men det er no øvingsrom for jazz klassen på skolen som er lydtette, så jeg vurderer om jeg ikke skal ta meg en tur opp der. Jeg tror det hadde vært rågøy!

 

 

Velkommen Mandag

Helgen går alltid så alt for fort, men denne gangen går det faktisk fint. Jeg har gått hele helgen og ventet på en pakke fra Daniel Wellington, med to klokker og to armbånd #sponsa. Og i dag kom de! Det var digg å gå forbi glassburet etter at klassen kom tilbake til skolen og se at navnet mitt sto på pakken. Jeg klarte ikke vente med å åpne den til jeg kom på rommet så jeg satte meg ned i benken og åpna den der sammen med Eirik. Jeg åpna, han så på, hihi. Jeg har aldri helt lært meg hvordan timeplanen på mandager fungerer, men jeg tror jeg er ferdig med alt av skole for i dag, jeg har ingen valgfag på mandager, så det er en mindre tung start på uka. Nå skal jeg sette på en vaskemaskin med sengesettet mitt slik at jeg kan legge meg i helt ren seng i kveld. Også skal jeg sette opp studio lyset mitt å ta bilder av klokkene, DET gleder jeg meg til!

 

 

 

Uken som gikk



Ukene går så alt for fort, det er nesten litt skremmende. Jeg har klart meg to uker uten godteri og om 18 dager kan jeg spise og drikke alt jeg vil igjen.

AKKURAT NÅ: Sitter jeg i senga mi, jeg har nettopp spist tre skiver med ost, brunost med syltetøy og salami, og en skål med yougurth. Solen skinner inn vinduet i dag også, så jeg har måttet åpne vinduet og skiftet klær. Så nå har jeg på meg en svart bokse og en hvit t-skjorte. Basic? Let´s do it today, haha!


UKENS HØYDEPUNKT: Jeg har startet å strikke min første sokk! Og jeg har faktisk kommet ganske langt på den, jeg er snart ferdig med den delen før helen som går oppover på foten, haha. Om jeg bare tar meg tid til å strikke litt mer på den i dag blir den klar til at jeg kan starte på helen i morgen, det blir digg!

UKENS KJIPING: Jeg blir ikke frisk, formen blir bare verre og verre. Bihulebetennelse, feber, magen er ikke helt med, for der renner alt rett gjennom, asj.. Jeg vurderer kraftig om jeg skal reise hjem om ikke så lenge for å få slappet helt av. Jeg har også måttet melde meg av en tur jeg egentlig skulle på neste uke med fremtid og handling, eller jeg har ikke meldt meg av enda, men jeg skal gjøre det i dag. Kroppen trenger å slappe av om jeg skal bli frisk, og da kan jeg ikke dra bort i tre dager ass, samme hvor kjipt det er å måtte droppe det..
 

UKENS TANKE: Vi er så veldig heldige som bor her i Norge. Altså det er 815 millioner mennesker som sulter her i verden, og her sitter vi og får det vi vil ha i butikken når vi vil ha det. Jeg var så redd for at jeg ikke skulle få grøt i går at jeg var klar til å gå på butikken og kjøpe det for å varme det i mikroen, grøt har blitt en tradisjon på lørdager her nede, de fleste klager over hvor lei de er grøt. Men hver lørdag er det rester fra fredagen, så folk trenger ikke spise grøten. Vi er så alt for bortskjemte hele gjengen ass.


UKENS BESTE BILDE:

Vi fikk i oppgave og ta tinder profilbilde for et mennekse. Så, dette er Solgunn, hun er 59 år og er på utkikk etter yngre menn, hahah!!
 

UKENS CRAVING: Grøt. Uten tvil grøt. Nå som jeg har klart meg uten godteri i to(!!) uker har jeg ikke lenger så lyst på det. Nå har jeg der i mot lyst på grøt, hele uka, ikke at det er så mye bedre enn godteri, haha. Men det går fint, jeg spiser det bare på lørdager uansett, da er det innafor!


5 TING JEG SKAL DEN KOMMENDE UKA:

-Jeg skal blogge hver dag. Det er så deilig å sette seg ned med macen og koble helt ut, bare skrive og redigere litt bilder. Dette er min «my time» haha. Hvert fall nå som jeg er så sliten og dårlig er det deilig å ikke bare ligge på rommet å ikke gjøre noen ting, i tillegg til at bloggingen gir meg et lite kikk i kroppen, fordi jeg synes det er så gøy!

-Jeg skal gå tur rundt vannet to-tre ganger! Jeg har godt av å komme meg ut litt og trekke litt frisk luft selv om jeg er syk ass.

-Jeg skal rydde rommet skikkelig. Nå får jeg besøk av familien til helgen og da skal det være litt ryddigere her. Ikke det at det er så rotete, men skapet må tømmes og alt må brettes også må jeg få orden på skrivebordet mitt.

-Jeg skal bli ferdig med sokken min og begynne på nummer to.

-Jeg skal bake brownies med Eirik. Vi kjøpte inn til å bake det for over en uke siden, men vi har ikke hatt tid til å bake den, så den kommende uka skal vi få bakt den!

 

 

 

 

Day 1: Mitt drømmebryllup


Hei dere! Det er tid for å starte på challengen jeg har snakka om, dag en er drømmebryllupet mitt, og jeg må innrømme at denne var vanskelig og skrive. Jeg klarer å se for meg hvordan jeg vil ha det, men når jeg skal forklare det er det litt vanskeligere, haha. Men vi prøver.

Det første jeg kommer på er at jeg skal ha pizza som mat. Se for deg pizzaen plassert oppover på store muffins stativ som jeg skal lage selv. Jeg elsker pizza over alt på jord, og tenker at det derfor kan passe seg å ha det på den store dagen. Jeg vil ikke ha et bryllup som folk ikke husker fordi det er så likt alle andre bryllup, så jeg skal passe på at det skiller seg litt ut. Jeg vil ha et live band som spiller store deler av kvelden, også skal jeg ha tidenes liste på spotify med musikk fra hele livet mitt og min manns.

Jeg vil ha en lang hvit brudekjole som er smal rundt midjen, og som går ut i en litt liten prinsessekjole rett over hoftene. Det skal være mye glitter og diamanter, og jeg vurderer om jeg vil den skal ha lange armer eller ikke, men det trenger jeg ikke tenke på helt enda, heldigvis.

Jeg skal gifte meg i kriken, og pappa skal følge meg ned til alteret, Eirik skal stå klar til å ta meg i mot med det størst smilet om munnen. Jeg vil leie inn en fotograf som skal ta bilder hele dagen og i kirken vil jeg ha musikk fra noen av de som spiller i korpset mitt. Jeg skal ha ørten kaker i alle varianter og godteri, masse godteri. Bordene skal være runde med hvite duker og en solsikke på hvert bord. Åh, jeg kjenner jeg begynner å glede meg!!

 

xoxo, vi blogges!

Curly


God morgen dere!  

Det føles så digg å våkne opp klokken åtte en lørdagsmorgen uten at det var alarmen som vekket meg. Jeg får så god til på å gjør meg klar til dagen, bla gjennom instagram, se om jeg finner noe jeg ønsker meg til jul og om øreproppene mine ikke ligger så alt for langt borte hører jeg litt på podcast også. Nå sitter jeg i sengen, helt ødelagt etter dagens frokost, for jeg spiste mer enn jeg egentlig orket. Jeg har dratt bordet på rommet inn til sengen min og har bena mine oppå det tullet inn i et teppe. Jeg har nettopp luftet ut på rommet litt, men det ble så kaldt at jeg måtte lukke vinduet igjen. Jeg har strikket en omgang lenger på sokken min, og gleder meg til jeg er ferdig med den. Målet er å begynne på helen i dag og bli ferdig med sokken i løpet av helgen slik at jeg kan starte på en ny en neste uke.

Jeg får snart en pakke i posten fra Daniel Wellington, med to dødslekre klokker og to armbånd. Jeg er gira! Jeg hører på Alan Watts snakke i bakgrunnen om hvordan det ville vært å ikke våkne etter at man har sovnet og hvordan det ville vært og våkne uten å ha sovet. Han endrer tankegangen min ganske mye hver gang jeg finner tid til å sette meg ned å lytte, og tenke. Det kan anbefales og ta seg litt tid å søke han opp på youtube ass.

Senere i dag er planen å bare slappe av, klokken tre er det graut til middag, noe jeg alltid gleder meg like mye til, jeg har funnet ut at jeg elsker det, hvert fall nå etter at jeg begynte med godte stoppen. Graut er så greit å ha lyst på i stede for godteri, for jeg vet jeg får det hver lørdag og det er ikke så lett og lage selv. Godteri er det bare til å gå i butikken og kjøpe så mye jeg vil av, når jeg vil. Og det blir dyrt i lengen. Jeg føler meg som et helt nytt menneske etter at jeg slutta å spise godteri, kroppen føles så ren, haha!

 

1 år som råner




DIGG!

I dag dukket det opp et gammelt innlegg på facebooken min. Jeg elsker den påminnings greia som er kommet hvor du blir minnet på gamle innlegg. I dag er det et år siden jeg besto oppkjøringen på første forsøk, juhi! Det var jaggu ikke sikkert jeg noen gang kom til å få lappen, for jeg er så treg i alt jeg gjør, haha! Jeg har lært så mye av å kjøre bil alene og sammen med andre i trafikken som jeg ikke har tenkt på før. Som for eksempel hvor fort noe kan gå ille om du ikke følger med når du rygger bare noen få sekunder, kommer en liten story time på den hendelsen der senere ass, spennende, spennende!

Jeg har innsett hvor koselig det er å kjøre hjem alene i lyset på musikken på full guffe og jeg kan synge av full hals, jeg har innsett at det ikke er noe koselig og kjøre alene i mørket, jeg er så paranoid og redd for alt, at det fungerer dårlig, men det er digg å pushe grenser da! Jeg har skjønt hvor viktig det er å være 100% ops på hva som skjer i trafikken og ikke tutle med andre ting som mobilen. Er du uheldig holder personen du kjører på å svare kompisen på en snap også og da kan det gå ille! Jeg har hatt lappen i et år og har ikke fått noe fartskontroll, jeg har brukt bilen mye til jobb og har avlastet mamma med all kjøringen hennes. Jeg er så glad for at jeg har fått lappen så mamma har hatt muligheten til å spørre om ikke jeg kan kjøre når hun ikke har orket. Jeg har kunne kjørt til Eirik selv, noe som har vært veldig deilig.

Billappen har vært digg dette året jeg har hatt den, og bilen min Nøtta har blitt min beste venn. Det hørtes trist ut, haha! Nå gleder jeg meg til flere år med billappen og krysser fingrene for at jeg aldri mister den!