Forsinket svar på spørsmålsrunden

DEL 1

Heihei! Plutselig kom jeg på det at jeg har en spørsmålsrunde jeg ikke har svart på. Jeg har faktisk filma flere ganger for å få det gjort, men det har ikke blitt noe bra. Og ikke har jeg hatt tid til å sette meg ned og svare heller, eller jeg har ikke tatt meg tid, for det har skjedd så mye annet. MEN! Her kommer hvertfall del1, så kommer del2 senere en gang, denne gangen skal det ikke gå så lang tid.

Er han dere Kevin kul?

Ja, han er vell faktisk det.

Kossen kjenner du og Arnulf hverandre så godt å kalle hverandre tvillinger?

Vi har faktisk kjent hverandre siden vi var bittesmå, vi har baby bilder sammen, bilder fra når vi syklet på samme trehjulssykkel, når vi matet hestene til naboen, når vi spiser kake sammen, og en del bilder i eldre alder. Vi tok et fremfor juletreet her hjemme i fjor, for da feira vi nyttår sammen. Han har bare alltid vært der, og vi kjenner hverandre ganske godt, så de ble bare til at jeg plutselig fikk en ekstra bror. I tillegg er min mamma og mammaen til Arnulf ganske gode venner, så selv om Arnulf går på sjøskole (hihi, det hørtes ekstra kult ut) så slipper han ikke unna meg.

Har du enda mye kontakt med folk fra gamle skolen?

De jeg vil ha kontakt med, eller som prøver å snakke med meg, jeg er litt sånn at jeg ikke anstrenger meg for å være i livet til noen som ikke vil ha meg der lenger. Jeg har opplevd for mye til å kjempe for den plassen der liksom. Jeg er glad i de som vil ha meg der, og kommer faktisk aldri til å svikte dem.

Hva savner du mest med Sveio?

At alle visste hvem alle var etter hvert. På videregående ser jeg nye mennesker hver dag, haha.

Hva er drømme forhodet ditt?

Slik som jeg har det med Eirik nå. Jeg har det så utrolig fint sammen med han, og ville ikke ha bytta han ut med noen. Ikke en gang Justin Bieber!

Hvordan ser fremtiden din ut?

Den er lys skulle jeg til å si. Nei, jeg vet ikke, jeg vil få meg en jobb jeg trives i. Gifte meg, få barn og mitt eget hus. Og etter hvert som barna mine flytter ut vil jeg adoptere en liten gutt med krøllete hår.

Hvem er den kuleste du vet om?

Justin Bieber, uten tvil! Jeg digger han, jeg er ikke noe Beliber, det har jeg aldri vert, og jeg sitter ikke hjemme å hører på musikken hans, og jeg har ingen plakater av han på veggen, jeg bare synes at han er en skikkelig god gutt, og har fått til så utrolig mye, og det står det respekt av.

Home and away over kos fremfor peisen?

Det kommer ant på hvem som er fremfor peisen sammen med meg. Jeg er så heldig at jeg kan gjøre begge deler samtidig, så jeg slipper å velge.

Savner du meg? (Malin)

Ja, jeg gjør nok det.

Hvordan har det gått siden sist jeg var i Sveio sist?

He-he. Jeg visste ikke du var i Sveio sist du var her, så det har nok gått fint.

Hva gjør du på for tida?

Jeg nyter ferien mens jeg enda har den.

Favoritt serie?

Home and away.

Seire du ser nå?

Home and away, jeg ser ikke på noen andre, jeg har rett og slett ikke tid.

Singel?

Nei, jeg er lykkelig sammen med min kjære kjæreste 🙂

Har du farget håret?

Ja, det har jeg. Jeg har bleiket det 4 ganger, men sist jeg var hos frisøren bestemte jeg meg for å prøve noe nytt, så nå har jeg ombre.

Øyenfarge?

Blå, eller grønn, kommer ant på hvem du spør.

Har du dyr?

Ja, jeg har en katt som heter Max og en kanin som heter Thomas.K O S E D A G

 

     Hei!

I dag tok noen av oss i klassen oss en pause fra all filmingen og tok rett og slett turen ned på Totalen, en liten café i Haugesund. Vi drakk kaffe og vann, å spiste kaker, egentlig veldig koselig! Vi gikk bort på Markedet, et kjøpesenter og kjøpte julebrus, jeg og Mikal kjøpte i alle fall julebrus, mens de andre gikk på søstrene grene å kjøpte litt dill. Vi tok bussen opp igjen på skolen, og nå sitter vi her igjen da, jobber å fikser på det vi har å jobbe med.  Vi filmet også Kevin & Adrian sin beste scene der de klarte å leve seg inn på ordentlig. Kristina sin gruppe var også superflinke med å gjøre seg ferdig med nesten all filmingen, og nå sitter vi en hel gjeng rundt noen pulter med julelys som vi kjøpte, julemusikk og er rett og slett både sosiale og usosiale på samme tid! Nå mangler vi bare snø, så blir det jul på ordentlig!

Mens en god del av de andre drakk kaffe, drakk jeg og Mikal vann 🙂

Også tok vi å kjøpte oss litt julebrus, siden det er så fint julevær ute..

Finally gone!

I dag fikk jeg endelig fjernet stingene etter operasjonen. Det er så utrolig herlig å tenkte på at jeg slipper å gå noe mer til legen på grunn av noe kul i bruste eller sting som skal fjernes, håper jeg! Plutselig dukker det opp en ny kul, men jeg får krysse alt som krysses kan for at det ikke skjer. Det gjorde faktisk ikke vondt i det heletatt å ta dem bort, jeg har gått og gruet meg som en gal til jeg skulle ta dem bort. Men når jeg satte meg ned og var klar til å fjerne dem kjente jeg nesten ikke at de ble dratt ut. Nå er jeg helt ferdig med det tullet! Det eneste jeg må gjøre nå fremover er å skifte sånn plaster teip på såret, slik at arret skal bli minst mulig synlig når det er grodd. Men, som den flinke lille jenta jeg er, skal jeg klare det! Jeg gikk alene til legen i dag å fjernet stingene, og jeg må ærlig innrømme at jeg egentlig er kjempe stolt over meg selv!

How to..

..Bake kakemenn.

Jeg fikk spørsmålet om hvordan jeg lagde kakemennene mine. Det er ikke jeg som har laget dem, mamma lagde deigen, jeg bare brukte formen å trykte dem ut. Så her er den 🙂

 Oppskrift på hvite kakemenn:

      – 100 g smeltet smør.

      – 3 dl sukker

      – 2 dl hel melk

      – 1 ts hornsalt

      – 1 L hvetemel

 

Slik gjør du:

1.     Rør sammen avkjølt smør, sukker, melk og halvparten av hvetemelethvor du har blandet inn hornsalt. Tilsett deretter litt  og litt av det melet du har igjen oppi deigen til den er passe tykk.

2.     Dekk kakemenn deigen med plast og la den stå kaldt. De skal visst bli bedre om de står natten over, men jeg mener at kakemenn er kakemenn samme hva de smaker.

3.     Sett steikeovnen på 175 °C og finn frem en stekeplate med bakepapir

4.Kjevledeigen til den er så tykk som du vil ha kakemennene, men husk at de hever seg i steikeovnen. Trykk ut figurer med pepperkakeformer og stek dem i ca. 7 minutter. Ta ut kakemennene, husk å lukke lynene, for hjortsaltet gjør vondt i øynene.

5.     La dem avkjøle seg litt før du spiser dem, hvis ikke brenner du deg.

6.     Så kan du byte dem med konditorfarge, eller noe annet godt du finner i skapet.

 

Oppskriften er fra:

tine.no

Julekos

 

Det er så deilig, endelig er Desember kommet! Endelig kan vi høre på julemusikk uten at man får høre at det er for tidlig. Spise så mye man orker, for i Desember skal man ikke ha sommer kroppen, for man skjuler magen uansett. Adventskalender, både hjemme og på skolen. I den hjemme klarer jeg ikke se hva som ligger inni gaven, men i den på skolen er det litt moro, for jeg vet at om jeg er ekstra heldig får jeg en sjokolade! Så hver gang noen andre enn meg får gave håper jeg de får en som ikke har sjokolade inni seg, så er det mer sannsynlig at jeg får sjokoladen!

I dag har dagen gått til skole, vi gjorde egentlig ikke så mye der i dag, vi lånte litt kamera og lyd utstyr siden vi skulle starte å filme, men det ble ikke så mye filming på oss. Vi satte oss heller ned å koste oss med julebrus og bacon chips. Vi jobbet med filmen også da, egentlig hele dagen. Vi tegna “Story board” Som viser hvordan vi skal filme de forskjellige scenene og hvordan det skal se ut. Vi planla hvor vi skal filme og når. Jeg tror dette kan bli ganske bra! 

Jeg kom hjem, la meg på sofaen å sovnet.  Når jeg våknet litt senere luktet det kakemenn i hele huset, da hadde mamma startet å bake. Etter jeg hadde dratt meg litt på sofaen å våknet litt mer, gikk jeg på kjøkkenet og ble med på bakingen. Kakemenn både lukter og smaker helt utrolig godt!

Jeg sølte mel i hele ansiktet mitt.. Jeg gjør det hvert år, men skjønner aldri hvordan jeg får det til. Nå passet jeg tilogmed ekstra godt på og ikke ta meg i ansiktet..

 

 

-Hvordan har dagen din vært?

-Har du startet med julebakingen du også?

M A N D A G

 

For en god dag! Endelig tilbake på skolen, og jeg slapp å sitte hjemme hele dagen. Vi holder på å lage film på skolen. Så egentlig er det ganske moro der for tiden! Media livet er herlig. Jeg var hjemme en time før jeg ble kjørt ut på korps for å spille litt før vi hadde julekonsert og julekos, ah!

Jeg liker denne jule tiden, den er så god!