Skolekos

Hei!

Vi holder på å lage hørespill på skolen, ett skuespill med lyd, som vil si at det ikke er noe å se på, bare og høre. Vi er ferdige og skrive manus, så nå holder vi på å spille inn lydene, og det et så moro! Det er 1 uke til vi skal lever det inn.. Det gjenstår bare og sette sammen alle lydopptakene, eller først må vi bli ferdige og ta opp alt da.

Bilder fra idag.

-byebye

Ups..

Heihei!

Plutselig kom jeg på at jeg egentlig skulle ta bilder av katten å kaninen min.. Noe jeg faktisk ikke hadde tid til, mandag er en så travell dag, jeg gjør noe hele dagen, fra 0600 til 2030, det er over 12 timer! Men jeg liker det jeg holder på med, så da går det fint 🙂

Men jeg lover! I morgen skal jeg sjerpe meg og dere skal få ordentlige innlegg hver dag!

-byebye

Fem ting du vil gjøre før du dør

Heisannaveisann!

Fem ting jeg vil gjøre før jeg dør;

 1-Få min egen familie, gifte meg og få mitt eget hus! Jeg gleder meg faktisk litt til å få bygge og designe mitt eget hus! Da blir ting liksom litt mer mitt, og ikke allle sitt! Jeg har lyst på ett brunt hus med orange lister, eller ett grått hus. Jeg er veldig kresen på hvordan ting skal se ut, så det kommer til og bli moro!

 2-Reise jorda rundt! Det er sikkert noe flere en meg drømmer om. Og få se hvordan andre mennesker fra andre land lever og hvordan de takler livet.Og smake på maten deres, ikke minst!

 3-Starte min helt egen butikk med mitt eget merke på klærene! Det har jeg faktisk hatt lyst til siden jeg var liten, å siden jeg heter Ingrid Marie så funker der med forbokstavene mine; “I´m Cool” Foreksempel!

 4-Jeg vil jo bli modell, så det er egentlig noe jeg vil eller skal gjøre før jeg dør det også.

 5-Bli gammel. Jeg har ikke noe lyst til og dø ung. Jeg vil leve livet sammen med de jeg er glad i, jeg vil oppleve gleden av å bli mamma, mormor/farmor og oldemor! Jeg har aldri hatt noen oldeforeldre selv, alle døde før jeg ble føtt.. Derfor vil jeg selv bli det, for det er så moro og høre på når vennene mine foreteller om oldeforeldrene sine. Jeg vil flytte til utlandet med mannen min, og bo der noen år, før vi kommer tilbake til Norge og bor her til vi ikke er mer..

Dette innlegge var faktisk litt vanskelig å skrive, jeg går hele dager og tenker på hva jeg vil gjøre med livet mitt, men når folk spør meg om hva jeg vil er det liksom “Nei jeg vet ikke, bli programleder kanskje…”

 

 –Hva vil du gjøre før du dør?

 

 

Smil til verden og verden smiler tilbake!

Heisann!

Nå kommer det ett ordentligt innlegg, etter flere dager uten, og med bare Challenge innlegg. Jeg må ærlig innrømme at denne bloggingen er litt nytt for meg, jeg pleier ikke og sette meg ned å skrive hver dag, jeg liker bedre og gjøre ting, gå ut, sitte oppe også jobber jeg jo. Det er ikke den beste jobben i værden, men der er en jobb.

Smil til verden og verden smiler tilbake. Jeg levde etter dette når jeg var mindre, jeg har endra på måten jeg ser på verden på siden jeg var liten. Ting faller liksom litt mer på plass etter at man blir eldre. Man innser hvem man kan stole på og hvem som er der når man trenger det. Jeg er heldig som fant det ut allerede nå. Eller jeg har egentlig visst det en stund. Charlotte,  en av de beste og herligeste menneskene i hele verden er jeg så heldig og få kalle min bestevenn, og det har jeg fått gjort siden jeg var bare 7 år gammel. Vi har faktisk ALDRI krangla, og det er jeg rimlig stolt over. Vi sier ting som de er og sier det vi mener når vi sier det, men det går funker liksom ikke og bli sure på hverandre. Vi vet for mye om hverandre.. Neida! Eller joda, hun vet alt om meg, og kjenner meg egentlig bedre enn jeg gjør selv. Hun stiller alltid opp om der er noe, og jeg vet hun alltid er der. Jeg fortalte om at når mormoren min døde var min værste frykt og synke så lavt som jeg tidligere hadde vært, de personen jeg snakket med da var ikke de, det var Charlotte. Jeg mista mange venner etter denne perioden, fordi de ikke stilte opp for meg når jeg trengte det, og jeg innså at det ikke var noe jeg kunne gjøre med det. Men jeg klarte meg, og livet mitt ble bare bedre og bedre.

I tilegg til og ha Charlotte, har jeg verdens herligste kjæreste Eirik <3

Jeg fikk helt ok karaktere, jeg skal ikke skryte på meg at jeg har/hadde noe bra karaktere, men jeg gikk ut av 10. klasse med 4,4 i snitt! “SkryteSkryte” Jeg er egentlig ganske glad i å skrive, men jeg er ikke noe god på rett skriving, så beklager om det er mye skrive feil.. hihi. Men det stopper ikke meg, og nå har jeg til og med min egen blogg! Wow! Det hadde jeg ikke trodd for ett år siden.

Jeg var i konfirmasjon i dag, hvor jeg faktisk ikke gråt så mye, jeg gråter alltid i konfirmasjoner. I min egen konfirmasjon brukte jeg opp servietten min, ikke på mat jeg hadde sølt, men på å tørke tårene mine, heldigvis var det ikke bare jeg som går ta, alle gråt. Når min kjære farmor holdt tale. Dette var den først konfirmasjonen etter at min mormor døde. Min mormor og farmor hadde ett veldig nært forhold, og betydde veldig mye for hverandre.. nå kommer tårene..”sippesippesippe” Ja, jeg bare dropper dette. Hihi!

Jeg er en livs nyter, jeg elsker å leve. Det er sjeldent jeg er i dårligt humør, til og med når jeg får mensen er jeg glad, jeg får ikke sånn sinna mensen svinginger, jeg blir glad, jeg blir faktisk i ordentlig godt humør når jeg har mensen. Hahaha, nyttig informasjon, jeg vet! Det er jeg god på! Det å fortelle folk jeg egntlig godt kunne holdt for meg selv, jeg sender ofte en snapchat om at jeg skal på do.

Skryter litt over meg selv, dette var morsomt! Jeg har mye selv ironi, å ler alltid av mine egene vitser, så er jeg sikker på at noen ler vertfall. Jeg ler høyt, veldig høyt! Jeg fikk høre her om dagen at folk ble glad når de hørte meg le. Da ble jeg glad selv, og jeg levde på det komplemente resten av dagen. Tenk på dette; En kommentar, kan endre humøret til en person helt! Dette er viktig å tenke på. Ikke alle har selvironi, ikke alle kaler og se seg selv i speile uten og begynne og gåret, ikke alle klarer og se de posetive sidene ved seg selv, husk å fortelle dem om at de var fine en dag, at de smiler fint, gi dem en “like” i virkligheten, ikke bare på facebook og instagram! Jeg er foresten veldig høy, visst dere lurte på det. Jeg tittet litt på noen av topp bloggene på blogg.no etter at jeg kom hjem i sted, og Gud hvor pene de er! Jeg blir missunlig av å se på dem liksom.


Jeg kaller dobbelhaka mi for Hildegur, fordi hu alltid er med meg.

Jeg tror kanskje jeg skal begynne og blogge litt mer ordentlige innlegg frem over, for dette var gøy! Bare sitte her og tutle på, jeg liker sånt!

 

Men nå skal jeg se litt mer av Det Nye jenta 2014, og så skal jeg sove.

 

 –See you later!

Fremtids planer

Hallo alle sammen!

I dag skal jeg fortelle dere om fremtids planene mine. I like it!

 

Helt siden jeg var 7 år har jeg villet bli modell, noe jeg enda drømmer om. Jeg har en plan om og bli det, eller jeg skal bli det, og jeg skal klare det!

Jeg vil flytte for meg selv og bygge mitt eget hus, med en stor hage, gifte meg og få mine egene barn. Jeg vil ha 3 barn, og etter at de 2 elste har flyttet ut, skal jeg addoptere, en søt liten baby med krøller. Jeg skal bli ferdig på videregående. Få meg en jobb. Kaanskje studere sykologi i Bergen, men det er jeg usikker på om jeg orker.

Jeg vil bli gammel, å flytte til Spania og bo der sammen med mannen min.

 

Jeg har ikke lagt noen store fremtids planer enda egentlig, jeg er vell litt redd for og vokse opp. Det skremmer meg at jeg skal flytte hjemme fra om bare 3-4 år og klare meg selv, det at jeg skal få meg min helt egen jobb, og tjene mine helt egene penger, og forsørge min egen familie. Også er jeg så redd for og miste de menneskene jeg er glad i, så om jeg kunne, hadde jeg stoppa tiden hver dag bare for og fortelle alle hvor glad jeg er i dem.

 

Det gikk funket ikke å laste opp flere bilder..

Noe jeg savner

Hei!

Som nesten alle andre savner jeg jo sommerferien, de lange lyse nettene og det varme været. Jeg savner det å være liten, slippe alle beskymringene som dukker opp til daglig i livet mitt idag. Men det jeg savner aller med er ikke noe, men noen..

Som 5 åring mistet jeg min morfar av kresft, dette slet jeg så utrolig mye med i ettertid, så når jeg sier jeg ikke hadde noen beskymringer som liten, da lyver jeg. Jeg hadde fått med meg det at folk døde hverdag, og at det var ikke så mye jeg kunne gjøre med det. Så på kveldene etter at jeg hadde lakt meg, lå jeg å var redd for å sovne, for jeg ville ikke våkne dagen etterpå og høre det at flere av mine nærmeste var gått bort. Denne perioden var ikke kortvarig, jeg hadde det sånn helt til jeg var 11år, det vil si 5-6 år, selvfølgelig var det litt av og på, men jeg kan fortsatt huske de tuge periodene.

Jeg starta på ungdomsskolen, og ting begynte og falle litt mer på plass, jeg fikk gode karakterer og hadde fått mange nye venner. Men så, en dag i slutten av oktober, fikk jeg besked om at min mormor var blitt veldig syk.. Hun hadde alltid vert så frisk og jeg trodde hun skulle bli gammel, så jeg tenkte at dette gikk fint. Hun ble operert og ting begynte og gå oppover igjen, i vertfall en stund.. Men dette skulle ikke vare evig, i romjulen, 5 uker etter at jeg hadde tenkt at hun ville klare seg og at alt skulle gå fint.. Forlot hun oss, stille og rolig. Det var det værste jeg noen gang har opplevd, så grusomt som jeg hadde det de første måndene, jeg unner ingen andre å ha det så vondt! Men jeg hadde ikke vondt fordi jeg hadde brukket en fot, jeg hadde misten en av de som sto meg nærmest, og nå var jeg redd for og sove igjen, dette varte ikke så lenge, for denne gangen hadde jeg noen å snakke med om det.

Jeg savner mormor og morfar..

 

Det ble we heart it bilder idag, siden jeg selv ikke har tatt noen bilder som passer..

 

-Noe du savner?

Også var det den bloggingen!

Heihei!

Jeg har vell ikke vert så flink til å blogge denne uken.. Ups! Uken har godt i ett og jeg har vell nedprioritert bloggingen litt, har jobbet med en skole oppgave, så jeg har ikke hatt tid til så mye mer.. Men, nå skal jeg sjerpe meg!

Jeg tenkte og ta en “20 days challenge” men den tar jeg å starter meg i morgen!

Ett bilde fra før jeg starta på turen forge helg, det var faktisk en utrolig herlig tur, vertfall når vi var ferdige å gå!

Vi blogges!

Fjelltur

Heiallesammen!

Nå skal jeg på tur, i skogen, uten mobil og internett, ingen form for elektrisitet, utenom lommelykt. Jeg tror vi må tisse ute, for vi fikk besked om og ta med oss toalettpapir.. Vi får ikke ha med oss verken mat eller drikke, men jeg tror det blir bra! Jeg gleder meg vertfall, sånn litt vertfall! Så det blir ikke noe blogging i helgen..

Vi snakkis på søndag 🙂

Brilleslange!

Heihei! 

Jeg skal få briller.. Altså synet mitt er ikke noe kjempe dårligt, det funker liksom. Men som den perfeksjonisten jeg er, må alt være klart, det funker liksom ikke å sitte bakerst i klasserommet uten å kunne se tavlen skikkelig. Kreser er jeg og, å bruker ikka hva som helst, så det å velge hvilke briller jeg skulle ha var vanskelig, det var ingen av de jeg prøvde som var sånn “de vil jeg ha!” men jeg fant, de var ikke perfekte, men de duger. Så om 1-2 uker får jeg briller. Det er ikke noe galt med og bruke briller og jeg synest egentlig det er ganske fint, men jeg har alltid gått uten briller, og det og plutselig skulle starte med det nå blir nok rart. Brillene jeg valgte er svarte, men er grønne på innsiden, noe som gjore at jeg var veldig skeptisk til om jeg skulle velge disse eller ta noen andre, men det var ingen andre som hadde den fasongen jeg ville ha, så da får jeg bare leve med det grønne på innsiden, det er ikke noe du ser når jeg har de på meg, men jeg tenker over det selv. 

Jeg tok ikke noe bilde når jeg hadde brillene på, fordi det var en stor lapp på glasset, men jeg har ett bilde hvor jeg prøver Mikal sine briller:

Brillefin..

 

-BloGgeS

Work hard, play harder.

Hola!

Nå er det ikke lenge til det er Fredag og jeg skal på fjell tur. Jeg på innrømme at jeg faktisk gleder meg litt!

Idag har jeg kost meg skikkelig på skolen. Vi hadde en prøve, som egentlig gikk veldig bra, heldigvis! Vi hadde engelsk, engelsk læreren vår kom ikke så da hadde vi 45 minutter hvor vi bare satt og snakka, gud for en herlig gjeng jeg går i klasse med! Russen har starta og “vanne” folk, idag ble jeg offer for dette, og jeg ble så våt! Grunnen til at jeg ble så våt så jeg ble er vell fordi jeg sprutet tilbake. 


Emma, meg og Frida

 

“Så fin du var idag” 

 

Jeg fikk bildene som jeg og Charlotte tok på Søndag idag, så her kommer de;

Jeg liker meg godt på lekeplassen, kunne godt vært der alltid 🙂

Verdens beste, Charlotte!


Dette ble ett litt mer spennende innlegg! Synes jeg vertfall 🙂 

 -See you later!