Heiallesammen!

Heisann!

Nå har Charlotte og våkna, hun sov faktisk ikke så himla lenge idag hun heller! 

Charlotte ble henta tidligt idag, for hun fikk tilbud om og jobbe litt. Jeg ble igjen hjemme å rydda litt på rommet mitt. Det er ble ikke noe mer ryddig etter at jeg var ferdig kan man si.. 

Men, i 1700 tiden dro jeg til Charlotte å hjalp henne med den jobben hun fikk. Vi satt i rundt en time og limte klister lapper på varer som skal ut i butikkene. Det gikk egentlig ganske kjapt, for vi pleier og tutle sånt når vi jobber sammen. Vi tok litt bilder også, de får dere se litt senere.

Jeg ble ferdig med å skrive en skole oppgave idag, en artikkel om De tre bukkenebruse. Det var egentlig en ganske morsom oppgave! Jeg liker og skrive sånt da, så det kan nok ha noe med det og gjøre. Nå mangler den bare bilder, å de skal jeg ta på skolen i måren. 

Jeg tenkte jeg kunne legge ut litt bilder fra klasseturen til Røvær med klassen, siden jeg ikke har fått de bildene vi tok idag enda. men nå skal jeg sove, vi blogges! 

God måren!

Heisann!

Nå blir det mobil blogging, for jeg har Charlotte på overnattings besøk, og det er jeg som sover innderst, så jeg får ikke tak i mac’en min. Og noe må jeg jo gjøre mens jeg bare ligger her.

I dag er det søndag, en av de tristeste men samtidig kosligste dagene i uken. Jeg våknet tidlig, rett rundt halv ti. Og siden jeg skal være snill idag, lar jeg Charlotte sove litt lenger.

Idag, har vi planer om å ta litt bilder, Charlotte har fått lånt ett Canon 5D av skolen, og det blir så utrolig bra bilder med det! Jeg gleder meg allerede til jeg kanskje får låne det! Vi har ikke langt noen flere planer for dagen enda, men det kommer forhåpentligvis ett innlegg til ikveld!

Blogges ikveld everybody! 🙂

10 ting du ikke visste om meg

Heihei alle sammen!

Siden jeg akkurat starta å blogge tenkte jeg at en “10 ting du ikke visste om meg” ville passe bra! 

Haha! Dere vet jo ingenting fra før, så dette kan bli morsomt!

1. Jeg har aldri blogga før, og grunnen til at jeg starter med det nå er vell egentlig fordi jeg har starta på media og vil legge ut bildene jeg tar. 

2. Jeg rødmer av INGENTING! Det er helt sykt, bare noen sier navnet mitt høyt i klassen når jeg ikke er klar over det blir ansiktet mitt tomat rødt. Dette er morsomt for alle andre en meg. 

3. Jeg er livredd klovner og slanger. Det er helt sykt!

4. Jeg sender utrolig mange snapchater til folk, blir vell sett på som spamming, menmen! Jeg vil bare snakke! 🙂

5. Favoritt fargen min er rosa.

6. Jeg spiser alt, utenom egg og sushi. 

7. Når jeg blir voksen og er ferdig med skolen, vil jeg til USA noen år for og bli modell, og så komme hjem igjen og bli programleder. Drømmen er og ta over etter Dorthe Skappel på “God kveld Norge” å bli programleder der. 

8. Jeg går alltid med det samme smykket rundt halsen, jeg føler det mangler noe når jeg ikke har det på.

9. Jeg har skikkelig god humor! Og ler alltid av mine egene vitser. (Noen må jo le) 🙂

10. Jeg kan kun sjegle med ett øye.


Meg og Charlotte!


Jeg fikk Mac´en min i går, så jeg måtte teste ut Photo Booth, det har vert en drøm lenge! 

 

Da blogges vi!