shalabais

 

God morgen dere, solen er snart oppe og jeg er såå fornøyd med at den er oppe en time før den var for en måned siden. Gleder meg så sykt til det ikke blir mørkt ute før sent på kvelden og man står opp med solen når alarmen ringer klokken seks. Det er så tungt å våkne og holde seg våken når solen ikke kommer opp før tre timer etter jeg er våknet. I dag skal jeg bruke dagen på å søke jobber, og planlegge litt oppussingsprosjekter. Vi skal rive å bygge en ny vegg, og begynne på soverommet vårt etter det, så  det må klargjøres. Må rydde og planlegge litt. Også må jeg finne ut hvordan jeg kan redigere bildene mine uten å måtte betale masse penger for det, for jeg har ikke råd til å betale for Adobe -programmene nå etter at vi flyttet inn i hus. For det er dyrt det.

 

 

 

Dropp out

 

Hei dere, og godt nyttår! Det gikk plutselig litt lenger tid mellom dette og sist innlegg enn jeg hadde planlagt. Jeg valgte å legge alt mitt fokus på skole, og det var litt vanskelig når vi hadde hjemmeskole å fokusere på forelseningen når jeg så enkelt kunne sette meg ned å skive her i stede. Nå har jeg fullført et halvt år på skolen, og bestemt meg for å slutte. Jeg sendte mail for typ fem minuttersiden og sa i fra, så nå er det på ekte. Hva jeg skal gjøre med livet mitt nå, det vet jeg ikke. Men det skal bli noe ut av meg også til slutt, bare vent å se.

 

 

I morgen skal jeg bruke dagen på å skrive jobbsøknader. Det ligger svært få ledige jobber ute, så jeg må bare skrive til de stedene jeg kunne tenke meg å jobbe også håpe på at de har kapasitet til å ansette enda en blid, kjekk jente, haha. Jeg skal også rydde ut av det neste rommet vi skal pusse opp, og klargjøre det til helsparkling. VI HAR FORESTEN FLYTTET INN I NYTT HUS SIDEN SIST!! Det har skjedd så sykt mye, gleder meg til å oppdatere dere<3 Tenker også jeg skal knalle på med litt youtubevideoer fremover, såå om noen leser dette, fortell meg hva du vi se.