Mandags innspirasjon

Heiheideree! Det er Mandag og heldigvis påskeferie! Det var skikkelig herlig å våkne i dag og vite at jeg ikke hadde noen buss jeg måtte rekke eller ting som måtte være ferdig til fristen. Og siden det er Mandag drar jeg til med litt Mandags innspirasjon;

Jeg så dette bilde på bloggen til Stina og måtte bare dele det med dere, jeg fikk hvert fall lyst til å finne meg noe sunt og spise etter at jeg så dette!

 

Q-Ha vil du lese om på bloggen?

Kosekveld med kjæresten

Helluu! Her om dagen, på Tirsdag faktisk var jeg sammen med Eirik. Vi hadde egentlig en plan om å gå ut og ta litt bilder nede med  sjøen hjemme hos han, men det ble det ikke noe av for etter at vi var ferdige med det vi måtte gjøre var det skygge nede der vi skulle ta bilder og det var egentlig ganske kaldt. Så vi satte oss ned på Eirik sitt soverom å gjorde det vi hadde tenkt og gjøre ute. Vi spiste jordbær med fløte og sukker (masse sukker), oreo kjeks og chillinøtter! Mm, super godt! Det er så koselig og gjøre sånn en gang i bland, hvert fall når det smaker så godt som deg gjør.

                        

 

Herlige bondedyr!

Heihei dere!

I går var jeg å intervjuet en ung mann til en bok jeg skal være med å skrive. Han bor på bondegår og er bonde, så selvfølgelig ville jeg se på dyrene hans. Så vi gikk rundt å så  på de herlige dyrene. Jeg vurderte nesten å bli bonde selv etter at jeg fikk se hvor herlige noen av dyrene var. Man blir liksom knyttet til dem på et vis. Jeg tok masse bilder som jeg har en plan om å dele med dere. Det var også en babygris eller en voksen mini gris der, det er en av de søteste tingen jeg noengang har sett! En sånn skal jeg få meg! Åhh, det var skikkelig god!

Når kuer slikker seg i nesen betyr de at de trives der de er. Dette visste ikke jeg før i dag, det var egentlig ganske stilig!Nok dyre bilder nåå haha!

Følg meg på instagram HER der er jeg aktiv hver dag! :-)))

-Hva vil du jeg skal blogge om?

Mandags innspirasjon

MandagMandagMandag!

Jeg tenkte jeg skulle friske opp Mandagen din med litt hår bilder. Siden jeg klippet meg forgje uke og har forøyeblikket ikke så veldig langt hår lenger frister jeg meg selv litt med å se på bilder av andre folk med langt hår. Here you go:)

      Bilderesultat for we heart it fashion photographyBilderesultat for we heart it fashion photographyBilderesultat for we heart it hair colorBilderesultat for we heart it hair color       Bilderesultat for we heart it fashion photography       Bilderesultat for we heart it hair colorBilderesultat for we heart it hair colorBilderesultat for we heart it hair colorBilderesultat for we heart it hair colorBilderesultat for we heart it hair color       Bilderesultat for we heart it hair colorBilderesultat for we heart it hair colorBilderesultat for we heart it hair     

-We heart it

Fotostudio

Heiheidere!

Mandag morgen, starten av uken og bare to uker igjen til påskeferien! Vi startet på et nytt prosjekt i dag. Hvor vi får velge litt fritt hva vi vil jobbe med. Alt fra film til radio, animasjon til bok skriving. Jeg gleder meg skikkelig til og komme i gang nå, for dette vet jeg kan bli moro! Jeg og Mikal var nede i fotostudiet på skolen i dag for å prøve ut litt lyssettinger, vi fikk til å lage svart bakrunn på en hvit vegg, og er suuper fornøyd! Hihi:)Hvor ble det av bloggingen?

Halloo!

Jeg føler egentlig ikke at det er så lenge siden jeg blogget sist, men når jeg ser på mitt siste innlegg så er det egentlig ganske lenge siden. Grunnen til at jeg har vært så dårlig på å blogge er fordi jeg ikke har tatt med tid til det. Jeg får så dårlig samvittighet når jeg ser at folk her lest bloggen min, så nå har jeg bestemt meg for at jeg hvert fall skal bli litt flinkere på å blogge. Men, hva vil dere egentlig å lese om? Jeg leser blogger selv og synes det er super moro å se hva som skjer i livene deres, men jeg klarer ikke og se for meg at det er noe interessant å lese om hva jeg gjør i hverdagen, for det er ikke hver dag det skjer noe. Derfor spør jeg dere, hva vil dere lese om? 🙂


                                                                                                                                                                                                   IM- Hva vil du lese om?