Uken som gikk

 

Akkurat nå

Sitter jeg i sofaen hjemme å spiser lunsj. Jeg skal ha min første ordentlige pt timer i dag, så jeg har planlagt matinntaket mitt til punkt og prikke i håp om å ikke spy. Nå skal det sies at det ble grandiosa til lunsj, men den ligger forhåpentligvis så godt nede i magen når jeg begynner å løfte at den ikke kommer opp igjen. 

 

Ukens tanke

Jeg har tenkt veldig mye på volleyball denne uken, hvordan jeg skal gjøre en best mulig jobb for laget, hvordan jeg skal oppmuntre dem om det går dårlig, og hvor deilig det kommer til og bli om de vinner. Heldigvis vant de noen sett, og vi fikk jubla litt sammen! Og tapene tok vi som vinnere, for vi var best på innsats. 

 

Ukens serie

Funkyfam! For en jordnær og fin serie, jeg ler og gråter litt samtidig. Gleder meg til hver eneste nye episode som kommer. Og så sykt sterk Jørgine er som klarer å stå i den dårlige kritikken hun har fått rundt serien. Heldigvis elsker så godt som hele Norge den, det finnes bare et par mennesker som tilfeldigvis har en jobb hvor de får lov å si meningen sin, og så klarer de søren meg ikke å mene noe positivt. Kjipt. 

 

Ukens matrett

Jeg var jo å serverte i 50-år jubileumsfest, sammen med korpset og et catering firma. De hadde fikset all maten, til over 100 stykker, som vi fikk spise restene av. Poteter i brun saus, no kjøtt greier og grønnsaker. 

 

Ukens gledings

Har dere sett hvor bra det har gått med bloggen? 

 

Ukens nye prosjekt

Jeg har begynt på en ny strikkegenser, som det først ikke gikk så bra med. Men så fikk jeg tatt alt opp og begynt på ny, så nå ser det ut som at det kan bli ganske bra! 

 

Ukens irritasjonsmoment

Jeg klaret å glemme skoene mine, med brille etuiet mitt i garderoben i hallen i går. Bankkortet mitt, skoene mine, brillene mine. Ahh, alt jeg egentlig trenger hver dag. Skoene er det ikke så ille med, det får heller personen som har funnet de beholde, kortet mitt er sperret så det får de ingenting ut av, og jeg har allerede bestilt nytt. Brillene mine derimot, de trener jeg sårt for tiden. 

 

Ukens up

Jeg var på ikea i Stavanger med mamma på Onsdag. Jeg elsker å gå på ikea, kjøpe duftlys og spise svenske kjøttboller. 

 

Ukens down

Jeg gikk fra 0 kviser til 5 over natta. Men de forsvinner vel om ikke så mange dagene håper jeg. 

 

Ukens sang

Neste sommer av TIX. Elsker virkelig den mannen 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg