i november skal jeg

 

 

1.Kjæresten min kommer forhåpentligvis på besøk, men det ser ut som at det blir snø hjemme hos han, og da må han bli hjemme å jobbe.. Vi driver å jobbe med en plan for og forhåpentligvis få møttes i helgen uansett. Nå er det snart en måned siden vi så hverandre sist, og det synes jeg helt ærlig er en måned for lenge. Heldigvis er det ikke lenge til jeg drar over til han, for jeg savner han veldig. 

 

2.Jeg skal bli frisk, slutta å hoste og ikke måtte snufse så mye som jeg gjør nå, haha. Denne hosten går ut over alt, volleyball, treningen og ikke minst søvnen. Jeg har ikke sovet gjennom natten uten å våkne tre-fira ganger på to uker. Hostesaften står på nattbordet og jeg legger meg med strepsils i kjaken, men ingenting hjelper foreløpig. 

 

3.Jeg skal få ryddet rommet mitt skikkelig, dette sier jeg hver måned. Jeg rydder alltid, men så går det en uke også er gulvet fult av klær også bare kommer det en hel haug av rot. 

 

4.Kjøpt og få laget hvert fall 60% av julegavene som skal gis i år. Jeg har en del igjen, men det skal fikses, og alle skal bli fornøyde i år, som i fjor. Jeg satser på at jeg slipper å stresse 22. Desember med de siste 40%

 

5.Jeg skal til Tønsberg i slutten av måneden for da blir min loverboy 22. Litt bursdagsgaven hans har vært ferdig siden juli, men det er enda en del som står igjen. Jeg skulle ønske jeg kunne gi han hele verden, for det er det han fortjener. Men han får nøye seg med det jeg har fikset, og skal fikse. 

 

6.Jeg skal fortsette med PT-timene mine. Jeg har hatt min første, og jobbet inn teknikk. Men jeg har ikke fått trent noe etter det. Jeg må bite tennene sammen å komme skikkelig igang snart ass. 

 

7.Blogge mye og bra. Og forhåpentligvis få laget noen youtubevideoer også. 

 

8.Registrere meg på nytt treningssenter og si ifra om at jeg melder meg ut fra et annet. Nå har jeg betalt for et medlemskap jeg ikke har brukt på tre måneder. 

 

9.Bake! Jeg skal bli god på å bake, slik at jeg kan imponere med bollene mine i fremtiden. Kaker, brød, boller og kjeks. De er heldige de som bor med meg den kommende måneden, neida. 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg