helgens planer

 

FREDAG

I dag skal jeg får bakt litt. Om det så bare blir brownie kjeks, så skal det noe godt inn i steikeovnen, og noe enda bedre ut igjen. Jeg sitter nå å spiser squash lasange til frokost, og jeg tror nesten jeg kan si jeg liker det bedre enn taco. Jeg skal strikke mye, og få tatt litt bloggbilder og forhåpentligvis filmet en video. Jeg må pakke til jeg reiser i morgen, også skal jeg rydde litt på rommet mitt. Når rommet mitt blir rotete blir det alltid til at jeg bare sitter å ser på rotet i alt for mange dager, og da blir det bare mer og mer. Og til slutt er det så mye at det tar tid å få rydda opp i det, så da gidder jeg hvert fall ikke gjøre det. 

 

 

 

LØRDAG

Jeg skal stå opp tidlig å kjøre til flyplassen sammen med min søster for jeg skal på besøk i Tønsberg ish. Flyet går 0955, også landet det 1055. Da skal jeg løpe til toget, i håp om at jeg rekker 1113 toget, viss ikke må jeg vente til 1223, og det blir kjipt, jeg har lastet ned 7 episoder av 5 forskjellige podcaster så jeg er reddet uansett. Om alt klaffer og jeg rekker 1113 toget, er jeg fremme i Tønsberg 1250. Da skal vi sikkert ut å spise lunsj, eller så drar vi rett hjem og steker oss en pizza, for jeg er nok sulten. Resten av dagen har vi ingen planer, bare slappe av, gå litt tur om det ikke er for kaldt, se en god film og spise mat. Handle litt, for jeg trenger cola uten i kjøleskapet, haha. 

 

 

 

SØNDAG 

Enten må loverboyen min på jobb, og jeg skal henge med en venninne jeg fikk når jeg var i Tønsberg sist, eller så skal vi være hjemme og kose oss. Se på film, spise godis. Kanskje vi tar å inviterer noen over på middag, men vi får se hvordan det går på jobben hans og slikt. Jeg prøvde å sende snap til gutten for å spørre om han hadde noen planer, men han er opptatt på jobben for øyeblikket så jeg får ikke noe svar, haha. 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg