EN LISTE OVER DAGEN I DAG

 

 

 

Humør
Det har i hovedsak vært bra. Men så blir jeg så innmari irritert når jeg hoster at det ødelegger litt hver gang det skjer. Men jeg har kost meg i eget selskap i dag, jeg har dusjet, spist god mat og litt godteri. Jeg sov til klokken var litt over 10 i dag, jeg skal bli flinkere å våkne tidlig fra neste uke av. Men nå sover jeg så lite på natten at jeg skrur av alle alarmer litt i halvsøvne, egentlig like så greit for da slipper jeg å jobbe så hardt med og holde meg våken på dagen.

 

Tanke
Jeg begynner å bli klar for å dele fortiden min på bloggen, litt for min egen del men også fordi jeg vet at den kan hjelpe andre. Jeg har fortalt en del til mange, og vet at det har hjulpet flere av de unge jentene jeg har sagt det til før. Psykologen jeg gikk til i fjor og jeg snakket mye om at det var det som kunne vært det riktige for meg, så nå må jeg bare finne ut hvordan jeg skal gjøre det!

 

Bekymring
Jeg er ikke hjemme på farsdag dette året. Men hvilke 21-åringer er? Pappa sin gave har jeg laget, og jeg er rimelig sikker på at han kommer til å bli glad for den. Og jeg vet han kommer til å få brukt den, i en begrenset periode, ettersom at det krever meg for å utføre. Familien min er veldig viktig for meg, og jeg er veldig familiekjær. Men nå kjenner jeg at jeg trenger en liten pause fra alt, haha. Da passer det perfekt at jeg kan fly over fjellet og slappe av.

 

Hva jeg gleder meg til
Jeg bestilte meg tur til Tønsberg i helgen. Jeg skulle jo egentlig få besøk her hjemme hos meg i helgen, men siden det er meldt snø der borte og gutten må brøyte ble vi heller enige om at jeg skulle komme en liten tur over til han. Så jeg drar dit fra Lørdag- Onsdag. Jeg skal ha med ull, fleece og stikke gensere for der er det minusgrader.

 

Det som har sjokkert meg
Jeg har sett på mellom oss i dag, og har gitt utroskap et par tanker må jeg innrømme. Ikke standar utroskap, men den som ikke er fysisk. Den hvor man chatter upassende og sender upassende bilder. Jeg har i et tidligere forhold blitt utsatt for utroskap og litt slikt, så jeg har jobbet hardt med å stole på han jeg er sammen med nå litt på grunn av dette. Det er blitt så vanlig å utsette partneren sin for soslialemedier-utroskap. Jeg ser hvert fall på det som utroskap.

 

Melding
Den eneste meldingen jeg har fått på sms i dag er fra kitchn, det er supertilbud for medlemer. Tanken har vel slått meg et par ganger at kanskje jeg skal melde meg ut, eneste gangen jeg har brukt tilbudene de sender ut er på bursdagen min. Da fikk jeg en pose med kaffe som jeg gav til farmor, for den kom jeg aldri til å drikke selv. Haha

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg