5 ting jeg har på hjertet

 

 

 

 

.. Fy faen hvor uforskamma noen av de utenlandske tiggerene er! Jeg gikk forbi en i går når jeg skulle gå fra kaien i Haugesund og opp til bilen, også krysser jeg over gata rett før jeg kommer til en som spiller fløyte for å slippe og føle på dårlig samvittighet når ikke gir han noe. For jeg har ikke kontanter på meg. Også romer han etter meg, på engelsk “Uforskamma nordmann, kom tilbake å vi respekt!” Da kjente jeg at jeg ble forbanna.

 

 

.. Jeg forstår ikke helt hvorfor det er så big deal om vi sier mandarin eller klementin. Begge er orange, begge smaker godt. Men uansett! Jeg gleder meg i hel til de ordentlig faste klementinene med god smak kommer i butikkene. Jeg skal vente litt til før jeg åpner min første da, slik at jeg forhåpentligvis klarer å spare på den lille julestemningen jeg forhåpentligvis får til nærmere Desember.

 

 

.. Nå har jeg hatt en grusom tørrhoste i over en uke og nå når den endelig begynner å slippe taket, begynner jeg og bli hes. Nå starter jeg sikkert på en ny uke med slimhoste. Æsj, beklager. Jeg hater ordet slim, og egentlig alt som har med slim å gjøre. Men det måtte skrives, og jeg klarer ikke finne noen annen måte å skrive det på. Jeg var på apoteket med mamma i går og kjøpte hostesaft, og jeg må innrømme at det er noe av det værste jeg har vært borti i hele mitt liv.

 

 

.. Endelig tørr jeg å stå på hendene inntil veggen! Jeg gjorde det for første gang på vorsj i går, og det må sies at det så ganske bra ut. Jeg er tidenes kontrollfrik, både når det kommer til menneskene rundt meg og meg selv. Når jeg tidligere har prøvd å stå på hendene har jeg ikke kommet meg opp, for jeg er så redd for å miste all kontroll når jeg er opp ned. Det gjør jeg jo for så vidt også da, haha, men i går bare sparka jeg meg opp og der sto jeg. Jeg sendte bildet til PTen min med en gang etterpå, for så stolt var jeg. Herlighet ass! Jeg er altså så stolt, du aner ikke.

 

 

.. Jeg skal bli flinkere å blogge ærlig. Ikke late som jeg har det bra når jeg har det dritt og aldri forme det perfekte livet alle leter etter. Gjør dere klar for en berg og dal bane av følelser, dype tekster og masse bilder!

 

 

xoxo

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg