hits

NY VIDEO

 
 
kpGRTqs3tFs


 

Vi smaker på finsk godteri

 

Before I REALLY start filming -VideoPakk med meg -VIDEOInnkjøp fra Sverige -Video

Heihei!
Her er videoen med innkjøpene mine fra Sverige, jeg vet fokuset er dårlig og lyset er baaaad, men dette ble filmet Sent på kvelden. Trykk HER for å like videoen og abbonere på kanelen min, takk på forånd :-)
Har du forslag til videoer du vil jeg skal lage fremover, skriv det i kommentarfeltet.My boyfriend does my makeup -VIDEOMy boyfriend does my makeup -TAG

Heihei!

I skrivende stund befinner jeg meg sittende i sengen. Jeg har nettopp tatt av meg sokkene, noe jeg aldri pleide å gjøre før, ha-ha! Vinduet mitt er åpent i håp om at edderkoppen jeg har i vinduet skal krabbe ut. Hvis ikke den gjør det, blir jeg nøtt til å rope på noen her hjemme slik at de kan komme å ta den for meg. Jeg holder på å redigere videoen jeg og Eirik filmet i går, den blir ikke noe mega bra, og snakkingen var så klein at jeg likeså greit speeda opp stoore deler av filmen, men jeg har lagt en fengende sang oppå som er fra Lidolido, så etter dere har sett videoen vil den være festet i hodene deres en god stund, hihi. Videoen kommer i morgen, men her har dere noen screenshots fra den:
Video -April favoritter

Wii! Videoen er ute dere, husk å sett på 1080p for å få bra kvalitet. Vil dere ha flere?

Trykk Abonner på knappen under filmen HER

Video!

Her vet du, her er videoen!

Husk å sett på 720 hvis ikke er det så dårlig kvalitet. 

Abonner på kanelen min HER :-)

 

Q- Hvilken video vil du ha neste gang?

Les mer i arkivet » November 2017 » Mai 2017 » April 2017

gratisdesign av Tonjemt