hits

A day on media

Hei dere!

Hvordan har dagen din vært så langt? Min har vært veldig fin. Jeg slet like mye med å komme meg ut av senga i dag som i går. Jeg sover alt for godt når jeg sover, og kjenner på hele kroppen når min første alarm ringer at jeg skulle gjerne ha sovet bare 10 minutter til. Så mens jeg halv sover skrur jeg av alle alarmene jeg har skrudd på, selv om jeg har på 7 alarmer, også sover jeg videre. Heldigvis, har jeg funnet ut at om jeg setter på en alarm som ringer lenger nede enn de andre, får jeg den ikke med meg når jeg skrur av de andre. Og kommer meg derfor heldigvis opp av sengen hver morgen og rekker bussen.

I dag har skoledagen gått til å vise tiende klassingene hvor moro media er. Vi har stilt opp lys og trykt på bildeknappen i flere timer. I de to siste timene i dag har vi media, så dagen har egentlig vært veldig rolig, nå har vi en 5 minutter, og den har jeg brukt på å blogge, hihi. Men jeg kjenner jeg er sliten. Det skal bli godt å komme hjem å sove nå!
Back to the 80's

Velkommen inn i en ny uke! Jeg lenktet allerede etter helgen, men har et håp om at denne uken skal gå like fort fort som sist uke gikk. Jeg er godt i gang meg å lydlegge animasjonsfilmen min, og gleder meg mer og mer til den skal bli ferdig. I dag har jeg både tatt opp lyd i lydstudioet og vært modell i fotostudioet. Livet står aldri stille på media.

Så kaldt

Jeg blir like sjokkert hver gang jeg ser ut av vinduet, det er så uvant å se alt det hvite ute. Jeg elsker det! Det er helt nydelig, selv om det er kaldt, men jeg skal ikke klage, i nord er det jo enda kaldere! Nå er jeg endelig startet å lydlegge animasjonsfilmen, de første 20 sekunden med tale er tatt opp, noe som tok rundt en halv time og ta opp, ting tar tid! Nå gleder jeg meg til jeg er kommet litt mer i gang med lydleggingen, slik at jeg kan se litt mer hvordan det kommer til å bli!

Reklamefilm in the making

Nå er vi i gang! I dag, når det blåste på sitt meste, tror jeg, og det snødde like mye som det har gjort hele dagen. Bestemte vi oss for å gå ut og prøve og filme litt til reklamefilmen vår. Ungdomsbedriften har ikke laget reklame filmen vår enda, men nå er vi hvert fall i gang. Rett utenfor skolen, så folk kunne se alt, og med ikke mindre enn tre kameraer. Jeg har ikke sett alle klippene enda, men jeg tror det kan bli bra! Nå glede jeg meg til å komme hjem, ta på meg ull, joggebukse og strikke genser, lage kakao og nyte resten av dagen! Senere i dag vurdere jeg om jeg skal gå på trening, men vi får se. Om jeg ikke går i dag, skal jeg uansett ta meg en runde med seven appen!
Lettkledd

Heiheiheiii! Jeg sto uten overdel i studioet på skolen i dag, riktig nok med ryggen til og med brystet inn mot veggen, så ingenting ble sett av noen andre enn meg. Charlotte skulle ta noen bilder til et skoleinntak, og jeg sa med glede ja til å hjelpe henne. Vi har vært å tatt de samme bildene før, eller med samme tema, men de ble ikke så god siden vi hadde så dårlig tid til sminkingen da. Så denne gangen tok vi oss god tid til å fikse sminken, og det ble faktisk skikkelig stilig! Storyen bak er liksom alt for tynne folk, bildene skal redigeres, så det kommer til å se enda tynnere ut. Om dere er intresserte, kan jeg legge ut flere bilder senere i dag, let me know! Veltrent

Hei fine dere! Bare tre dager igjen til det er helg, yes! Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til å slippe vekkerklokka igjen. I dagen løpte jeg rund som en tulling i gymmen, vi hadde hinderløype, med hopping, løping, kryping, armhevinger og oppheising i ribbeveggen. Lårene mine brant, og rumpa mi gjorde så vondt. Men, jeg kan ærlig innrømmet, at det også gjorde litt godt. Nå er jeg hjemme og har spist middag, sett en episode av home and away, og vurdere nå om jeg skal gå i skapet å finne meg en sjokolade eller ikke. Jeg tror jeg kommer til å ende opp med å gjøre det, for jeg har vært sjokolade sugen i hele dag.
Blink skudd

Ferie!Endelig dere! Det jeg har ventet på helt siden sommerferien. HØSTFERIEN ER HEER! For mange er den uheldigvis ferdig, men de har jo alerede hatt en uke ferie, så heldige dem. Det skal bli super herlig å slippe å ha vekkerklokke på og bare sove til jeg våkner av meg selv. Ferie.. Det er en liten lykkefølelse bare å høre det ordet. "God ferie" haha.

 

Blogges fininger

Gutta Boyz


Her er bildene fra den første bilde takingen med guttene. Det er så koselig å jobbe med dem, de kan både tulle og være serriøse på en gang. Selv om all min motivasjon til denen opgaven er borte, blir jeg i litt bedre humør av å se på bildene av disse kjekke folkene. Hvert fall siden Eirik er på alle bildene, hihi :-) Jeg spurte dem super fint om de ikke kunne ha på seg skjorter når jeg skulle ta bildene slik at de matchet litt, og gjett hva!? De husket det alle sammen! "Skal vi smile nå?" "Skal vi være serriøse nå?" "Hvor skal vi se?" "Skal vi se på samme sted?" Yes gutta, dere kan det!

Studio

Jeg tror ikke jeg noen gang vil bli ferdig med å dele bilder som blir tatt  i studioet på skolen, men jeg har satt en grense på maks 3 innlegg denne gang, he-he.


Magemuskler on point

Yes, this lady is a strong lady! Jeg har tidligere klaget over min at innsatsen min når det gjelder trening er for liten. Jeg har skrytt som det holder hver gang jeg er å trener elle har komt meg ut dørene på joggetur. Men jeg er faktisk ikke flink til å trenge. Men i dag testet jeg magemusklene mine nede i fotostudioet, og må si meg litt imponer over med selv. For de er der! Jeg må bare trene dem litt mer opp, haha! Jeg og Ingrid tok oss den friheten i dag til å gå ned å ta litt bilder. Det var faktisk supermorsomt, og jeg er veldig glad for at vi gjorde det.

Back to normal

Hei du! Nå er joggebuksen på, jeg og Eirik sitter på hver vår mac og jobber. I dag var den første ordentlige dagen tilbake på skolen og vi begynte med vårt første posjekt. I dette prosjektet skal vi lage reklamefilm, angående stemmerett, partier og at det snart er valg. Vi har brainstorma litt og fikk en plan. Så nå er vi godt i gang og er klare til å starte, snart hvert fall. 
Første dag tilbake

Etter flere uker sommerferie var det faktisk litt godt å være tilbake. Vi startet i kantinen klokken 10, og ble ønsket velkommen av rektor. Så gikk vi inn i klasserommene våre, fikk informasjon, om regler og prosjektet vi skal ha nå, det virket faktisk som et veldig morsomt prosjekt, men oppgaven får vi ikke før på Torsdag. Og vi tok bokbind på bøkene våre, før vi gikk hjem i to tiden. I morgen og på Onsdag skal vi på filmfestivalen, vi skal altså se på film hele dagene. Det er godt med en litt myk start på skole året, for vi skal virkelig få kjenne på stresset etter hvert!

Har du hatt en fin første skole dag? Eller venter du enda på å starte?


Good bye summer breakWææ! Tenk at det allerede er siste dag av sommerferien.. Den har bare flydd forbi, og i morgen er vi tilbake på skolebenken en god del av oss. Noen har allerede startet, og noen starter ikke før neste uke og uken etter der igjen, lucky one. Jeg er så klar som jeg kan bli til i morgen, selv om jeg egentlig skulle ønsket at jeg hadde mye mer tid på å forberede meg. Jeg vet hva jeg går til, men likevel føler jeg at jeg har null peiling. Det er et nytt skole år og det er høyere forventinger, men jeg har bestemt meg for å virkelig satse på skolen dette året. Det skal bli godt å komme litt tilbake til vanlige rutiner igjen, og vite litt mer hva som skjer de forskjellige dagene. Også blir der forhåpentligvis litt mer morsomt å lese på bloggen. Jeg starter skoledagen klokken 10 i morgen, og skal ha media resten av dagen, vi skal lage reklame film de tre neste ukene, noe jeg tror kan bli veldig morsomt. Også starter vi med ungdomsbedrifter, endelig! Jeg gledet meg til det hele 1. Klasse, og nå skjer det!

Har du noe du gleder deg til med skolestart? :-)

Skriveklar til skolestart


God mogren!

Sommerferien er faktisk over. Og det eneste som er igjen av den er to engle fri dager, som vil være fri neste uke også, og uken etter det, og etter det. Det er bare en helg igjen av ferien også er det tilbake på skolebenken. Mamma har kjøpt skrivebøker til meg, og når putle humøret mitt kom på i går satte jeg meg ned med noen tysjen og skrev navnet mitt, 2MK, 2015/2016. Og jeg skal ikke si det gikk fort, haha! Men jeg kjente at det på en måte var litt godt å pytle litt. Jeg har alltid vært en putleperson, men det er ikke alltid jeg har tid til å sette meg ned og faktisk bare bale på. Men i går tok jeg meg tid. Så nå er skrivebøkene mine klar til skolestart. For en dag

Hei hei!

For en dag det har vært. Jeg startet dagen litt over klokken 07, og ble kjørt til sykehuset av mamma for å ta blodprøver. Det gikk faktisk super raskt i dag, jeg trakk kø lapp, slapp til med en gang, fikk ny kølapp og slapp til med en gang da også. Så kjappet jeg meg ut i bilen igjen til mamma, også kjørte vi til et vann, hvor klassen min hadde sommeravslutning. Det er litt merkelig å tenke på at et helt skole år er over, det har gått så sykt fort. Vi grilla pølser, spilte pinne spillet og satt å snakka. Etter jeg hadde gått var det til og med noen som bada i det kalde vannet. Jeg ble hentet av mamma å kjørt tilbake til sykehuset for å ta en beinmargsprøve i ryggen, jeg har tatt en slik før, så jeg visste hva det gikk i, men så nervøs som jeg var, tror jeg ikke jeg har vært siden jeg opererte. Jeg måtte få noe for å roe meg ned, og gikk å sjanglet resten av dagen, både mamma og Eirik måtte holde meg i hånden på vei til bilen.

Etter å ha komt i bilen bestemte jeg meg for å ta hull i øret, siden jeg allerede hadde fått noe for å roe meg ned så skulle jo dette gå fint. Så nå har jeg to hull i det ene øre og et i det andre. Jeg hadde to hull i begge to før, men de har grodd igjen. Jeg har lenge vurdert å ta på ny, men det har ikke blitt noe av, før i dag, haha! Etter dette kjente jeg at jeg begynte å bli litt uggen i magen, men jeg tenkte ikke noe over dette før jeg plutselig med drit kvalm og måtte puste med magen for å få nok luft. Etter vi kom hjem kjente jeg at nå kommer det jeg har der nede opp igjen, og det gjorde det. Æsj! Jeg reagerer på det beroligende jeg fikk, og angere en hel del på at jeg sa jeg ville ha det, for nå er jeg dårlig hele tiden. Men, jeg overlever! Jeg la meg ned i senga mi etter en liten stund på sofaen og sovnet og sov i to timer. Når jeg våknet tenkte jeg at Yes, nå er jeg ikke dårlig mer, men joda. Frem med bøtta.

 

 

Lydstudio

Helluu! Det er bare en time igjen av skole dagen, og jeg kjenner jeg er super klar for å komme hjem å være med Eirik nå. Torsdagen er den herligeste dagen i løp av de 5 skoledagene. Vi har starta med ett nytt prosjekt på skolen denne uken, hvor vi skal ha mediehistorie, noe jeg gruet meg big time til fordi jeg trodde det var mye teori, men vi fikk en oppgave, og denne var faktisk moro. Jeg, Bente og Mikal skal gjennskape TV2's første sending, hvor kongen og dronningen åpner TV2. Jeg spilte til og med inn en sang, så nå skal jeg bli superkjendis!


Senere i dag kommer en rabattkode på Yves Rocher

Les mer i arkivet » November 2017 » Mai 2017 » April 2017

gratisdesign av Tonjemt