hits

I made it, through the entire year

Wahh! Siste dagen av 2015, den faktisk aller siste dagen noen gang, shiiiit! Jeg har siden slutten av November stresset meg i hel med å få tid å mot i meg til og ta meg en svømmetur. For jeg skjønte plutselig at jeg har gått hele 2015 uten å bade! Jeg har vasset ut til knærne, jeg har elverafta og vært gjennomvåt, og kunne da like så greit ha hoppa uti vannet, men gjorde det ikke, stupid! Så i dag når jeg satt i bilen på vei hjem fra byen bestemte jeg meg for å bade, men i det jeg åpnet bildøren og vi var hjemme ombestemte jeg meg. Så nå har jeg funnet ut, at nyttårs-forsettet mitt for 2015 var å ikke bade, hihi. Det er aldri for sent å bestemme seg for no, er det vell? Jeg har i hvert fall bestemt meg for at til neste år, da skal jeg bade, og jeg skal bade mye! Samme hvordan været er. 30.12.2015


Tykk på bildet for å abonnere på youtube kanalen min!
GIWEAWAY!

Heisann! Jeg tankte bare jeg skulle informere dere om min instagram konkurranse som pågår nå. Du kan vinne en bikini av eget ønske fra Todiefor.com


INSTAGRAMEN MIN FINNER DU HER!!!!  // ingridmarie098

 

Min mening om Star Wars: The Force Awakens

Heisann! Jeg var på kino med Eirik i går å så Star Wars, for aller første gang i hele mitt liv. Jeg har ikke sette noen av de gamle filmene, det eneste jeg har sett er litt "What you need to know about Star Wars" på youtube, og tegnefilmen som går på disney. Jeg hadde prøvd å sette meg litt inn i historien før vi gikk å så den, men hadde glemt å få med meg om de med hvite drakter var gode eller onde. Men de var altså onde! 

Filmen startet rett på, og jeg klarte ikke sitte stille fra start til slutt. Hele filmen var et heftig høydepunkt, til og med for meg som ikke hadde sett noe på fohånd. Jeg hadde ikke sett traileren eller lest noe om filmen. Jeg hadde bare hørt det skjedde noe trist, og det kan til og meg jeg si meg enig i. Før filmen startet tenkte jeg med meg selv at dette blir sikkert noe lange timer, en de 2 timene vi satt der inne føltes som 30 minutter. Jeg hadde hjertet i halsen, og tårer i øyenkroken. Og ikke skjønte jeg at filmen var slutt når den var det heller. Jeg gleder meg som en unge til den neste kommer ut, og har tenkt til å se de andre filmene i løpet av 2016. Hvorfor har jeg ikke sett Star Wars før?Tiden går så alt for fort..

..Og savnet bare vokser.

I dag, for fire år siden svarte jeg på de verste ordene jeg noen gang har hørt. Jeg klarte ikke tenke klart og var ikke sikker på om jeg skulle tro på det jeg hørte. Det var som en ballong fult av lykke sprakk og en ny en blåste seg opp, men en vond følelse jeg aldri hadde hatt før. Det eneste jeg klarte å tenke var nei, nei, nei, nei. Dette kunne ikke skje.

Jeg lot det ikke være sant, jeg har aldri latt det være sant. Jeg har gått i 4 år å ventet, på at noen skulle fortelle meg at det ikke var sant. Og jeg kommer nok til å gå i flere år, om ikke resten av livet å gå å vente på at noen skal si det. Selv om jeg vet at det har skjedd, vet at det aldri vil bli det samme igjen.

Jeg kan huske det som om det var i går, og jeg kan enda kjenne følelsen jeg hadde. Ballongen ligger inni meg enda, men heldigvis, ligger det en med en god følelse der også. Som får meg til å nyte hvert minutt av livet. En ballong som er full av minner, gode fremtids planer og gode folk, som bare vokser og vokser. Jeg har lært å ta vare på det og de jeg har, nyte hvert øyeblikk, og nyte alle de fine menneskene jeg har i livet mitt.Min favoritt BB-Cream

Det er ikke ofte jeg anbefaler produkter, men av og til kan det passe seg. Det er vinter og været er ikke akkurat til å skryte av, huden vår blir tørr, og dette kan gå ekstra hardt utover ansiktet vårt. Jeg har siden Oktober i år brukt BB-Creamen til Garnier, den lå plutselig i sminken min, og var sikkert min søster sin. Jeg har aldri vært noe glad i å bruke kremer i ansiktet mitt, siden jeg ikke vil ha kviser, men jeg lot det gå og prøvde den like vell. Og har ikke fått noe mer kviser nå enn det jeg hadde før.

I fjor slet jeg med at huden på nesa mi og i midten av panna mi var så tørr, jeg så godt som flasset. Om jeg skulle sminke meg var jeg nødt til å ta fuktighets krem på de tørre stedene nesten en time før jeg skulle sminke meg for at det ikke skulle blir ekkelt. I år etter at jeg har begynt å bruke BB-creamen har jeg faktisk ikke hatt dette problemet i det hele tatt. Jeg legger den rett på huden og tar ikke noe annet enn bronzer oppå. Den holder hele dagen, og dekker faktisk veldig godt. Den er fuktende og gjør at huden ikke tørker, hvert fall har ikke min gjort det i år. Jeg er super fornøyd med denne, og måtte i går på butikken å kjøpe en ny, ettersom den jeg hadde var tom. Og den kosta ikke mer enn 100 lappen!


Dette er ikke sponset og er mine helt ærlige meninger.Har du prøvd denne? I så fall er du fornøyd?

Lam i leppa

God morgen! I dag var jeg tidelig oppe for første gang siden ferien startet, klokken 1015 klarte jeg å reise meg opp å stå på gulvet. Jeg må nesten si meg litt stolt, haha! Jeg var en tur innom tannlegen i dag for å bårre litt i en tann, jeg hater alt som finnes av strøyter å ting som skal inn i kroppen min. Så mamma måtte være med inn å holde meg i hånden, men etter at strøytene var tatt lot jeg henne gå. Jeg er blitt stor jente nå, så å bårre i en tann, det skal jeg hvert fall klare selv! Nå sygler jeg når jeg spiser, klarer ikke smile skikkelig og kan ikke føle halve over leppa mi. Jeg gleder meg veeeldig til bedøvelsen er ute, for jeg hater når det er lammet. Jeg er nesten redd for at bedøvelsen aldri skal gå ut, haha! 
Juletrefest

God kveld! Jeg sa i går at jeg skulle dele noen bilder fra gårsdagens juletrefest, og her er de. Ikke at det er så veldig mange, men det er noen. Vi spiste god brødmat, julekaker, jeg og Kjersti Sofie, som er min søster spillte litt julesanger, vi sang å gikk rundt jule treet, og jeg elsker og gå rundt juletreet! Vi løpte ut å tok bilder med Otto, som er pappegøyen som kom innom, vi spiste mandariner og nissen kom. Til og meg jeg fikk godtepose av han i år, thank you santa<3 Jeg har fått noe for engelske utrykk, for jeg synes det høres så pent ut, men når jeg bruker de selv om det sikkert ikke høres like bra ut med min engelsk som med engelske folk sin engelsk, haha!Pizzamaker

Juhuu! Jeg ligger enda godt plaser under dyna, med Eirik ved min side. Vi har tatt teoritentamen sammen et par ganger, og snart er vi klare til å ta teorien. I går kveld før vi la oss fant vi ut av vi skulle prøve pizza stekeren familien fikk til jul av tante og onkel å de. Vi fant frem taco lefser, pizzasaus og kebabsaus, mais, skinke, ost og tomater. Vi tok fullet på pizzaen og satte først min inni. Jeg visste ikke hvor lenge den skulle stå inni, så vi tok en sjanse på at det var 4 minutter, me da var den ikke ferdig. Så jeg skrudde opp varmen fra 2 tallet til 3 tallet og lot pizzaen stå i 4 minutter til. Når den da var ferdig hadde kanten rundt løftet seg opp å blitt helt svart, haha! Så da var den hvert fall ferdig. Eirik sin ble så godt som perfekt stekt, så mens jeg satt å knekte av den svarte skorpen etter at den var blitt litt kaldere, kunne han spise ute noe svidd problem, haha!My new bestfriendOnly in Sveio! Juletrefesten ble noe litt utenom det vanlige i dag, selv om vi har opplevd før at det har vært pappegøyer i byda. Otto og kjæresten hans var i dag ute og luftet seg litt, og de tok like gjerne turen innom oss. På utsiden heldigvis. Jeg, Arne Martin og Lilli Wan tok oss en tur ut for å ta bilder av de fine dyrene, og Otto kom en tur ned og hilste på oss. Om du blar langt ned på instagramen min finner du et gammelt bilde av meg å han, hvor han også står på meg. 

 

Adidas

Æhh, jeg våknet til snø i dag, akkorat det samme som de fleste andre haugesundere. Jeg skrev i går at det enda var håp om snø i Desember, og jaddaa, SNØ! Jeg kom hjem fra Eirik for 30 minutter siden og kom inn dørene til pizzasnurr lukt, ah! Så nå sitter jeg å spiser, og det er så godt! Senere i dag skal jeg bite tennene sammen ta på meg ull, flis og dress og gå ut å leke i snøen med kidzaa, så satser jeg på at snøen blir liggende helt til jeg går ut. Jeg skal også på juletrefest i dag, spille litt julemusikk, spise julekaker og gå rundt juletreet. Selv om julestemningen ikke er til stedet i det hele tatt, det er ikke en gang et snev av den, så skal jeg nyte julen. Her er noen bilder jeg og Arne Martin tok i går, have a nice day! 

What if I justGod morgen, eller god dag som det heter på denne tiden av dagen. Jeg har vært våken i snart en time, og har nettopp reist meg fra sengen å gått opp. Før jeg gikk opp åpnet jeg alt av parsiener og skrudde på lyset i taket. Både på mitt rom og min søster rom, siden hun har rom rett innenfor mitt. Jeg ble positivt overasket når jeg dro opp på henenr rom for der kan man faktisk se ut, og det er frost ute i dag! Det er enda håp, vi kan enda få snø i Desember! Gjennom mitt vindu ser man bare en grå murvegg, siden jeg har undergjordisk vindu, haha. Til sommeren skal jeg plante en blomst der nede, og tagge på veggen, i all hemmelighet. 

Jeg har lurt litt på om jeg skal bare avslutte hele vlogmas´n min, eller om jeg skal bare ta å poste videoer nå i romjulen. Men jeg tror jeg har funnet ut at jeg lar den ligge til neste Desember og laster heller opp videoer en fast dag i uken i 2016, så får vi se hvordan det går. Jeg skal hvert fall kjøpe meg nytt kamera neste uke, dette har jeg spart til siden sommeren, og har endelig råd!

 

Vi pynter pepperkaker

Gårsdagens lunsj

God morgen! Jeg sov til 13 i dag og lå i sengen å nøt varmen under dynene i en halvtimes tid før jeg reiste meg fra sengen. I går som alle andre julaftener jeg kan huske spiste vi grøt før vi gikk på gamlehjemmet og i kirken å spilte. Det er så koslig å sitte rundt kjøkkenbordet og lete etter mandelen, jeg finner den aldri. Med mindre den har blitt plasert i skålen min, selv om jeg leter å graver i grøten finner jeg den ikke, haha!

Kanskje det er det som gjør at jeg ikke finner den, noen har bare bestemt at om hun leter i år igjen, får hun den hvert fall ikke! Gårsdagen var supervellykket, og jeg er skikkelig takknemlig for at det fine jeg fikk. Nå sitter jeg med mine nye klesplagg på, og er klar for å spise frokost. Jeg skal høre med Arne Martin om han vil være med meg ut å ta litt bilder etterpå før det blir mørkt ute, for jeg fikk ny linse til kameraet mitt i går<3


Kveldens antrekk


Ready for actionGod jul igjen! Nå er jeg ferdig sminket, kjolen er på, håret er rettet og grøten er spist opp. Nå skal vi snart dra for å spille julemusikk på gamlehjemmet, også skal vi spille i kriken. Jeg har ladet opp i et år til denne kvelden, selv om den i år kom litt som et sjokk, plutselig var den her liksom. Regnet slår ned utenfor, å det blåser en hel haug, det er ikke akkorat julevær ute. Jeg håper at vi blir like heldige i år som i fjor og det begynner å snø i kveld, selv om værmeldingen og været ikke sier det vil skje.
JEG SPYR JULEBRUS!

God morgen, og GOD JUL PÅ ORDENTLIG! Jeg smeller i gang dagen i dag, med å gi dere en god latter, jeg kan nesten anbefale dere å gå å tisse nå, for når du har kommet til 3 minuttter inn i denne videoen her vil det være forsent. Da både raper å gulper jeg julebrus, og når jeg egentlig må le får jeg det ikke til, fordi jeg har så mye luft inni meg, at alt jeg får ut er julebrus skum, og raping. HAHAHAHA! 

Ordentlig griseflaxHei sann dere! Wæh, om bare en dag er det julaften! Jeg tror jeg har snakket om nedtelling og julaften alle mine siste innlegg, haha. Men det er bare jul en gang i året, så det må nesten være lovt. I dag fikk jeg og mine søsken griseflasx av mamma, og flaxen min var til stede for å si det slik. Først skapte jeg frem en med 40 kroner i premie, så skrapte Eirik frem en med 40 kroner, og så kom den største premien jeg har vunnet i griseflax og noen som helst form for flax, 500 kroner!! Æhh, jeg var super glad, lykke! Også skrapte jeg den siste og tenkte det er hvert fall ikke premie på to etter hverandre, men joda! 100 kroner. Jeg vant til sammen 660 kroner, på skrapeloddene, woho!The Final Countdown


Heihei fine dere, og god lille-lille julaften. Det er bare to dager igjen til julaften, æhh! Jeg drakk så mye julebrus i går at i dag frister det ikke litt en gang med et glass, haha! Jeg har redigert ferdig gulpe videoen fra i går, så den kommer ut nå etter jeg har vært på jobb å vasket, nå skal jeg løpe ut i bilen, kjøre på butikken og kjøpe to bilderammer også skal jeg gjøre min jobb i barnehagen også skal jeg hjem å spise mandariner.

Ready for christmas

God kveld! Det er 21. Desember, og om tre dager sitter de fleste av oss å åpner julegaver, har spist god mat og er gode å mette. I dag har jeg vært hos Eirik, vi har pynte deres juletre, spist mat og drakk julebrus. Jeg bestemte meg etter at jeg så russen tok en russeknute som gikk ut på å drikke opp en 1,5 liter julebrus på 10 minutter, at dette skal jeg også prøve. Og trodde egentlig at det ikke kan være så utrolig vanskelig. Men etter jeg, Eirik og Maria hadde satt oss ned for å pøse i oss en hel stor jule brus, som ikke var åpnet fra før av, så kullsyren var tilstede, haha! Etter fem minutter, uten at jeg hadde rapt i det hele tatt fordi jeg ikke fikk det til, bruste det opp i halsen min å ut gjennom nesen og rapen kom, det var det eneste som kom ut av munnen min i en lenger perriode. Jeg lo som jeg nesten tissa på meg, men man hører ikke latteren, for det er bare masse raping og skumming. Videoen av dette kommer i morgen, og jeg kan nesten garrantere en god latter, jeg sitter å småler med meg selv nå, for jeg klarer ikke en gang tenke på det uten å begynne å le.

Ser du at denne er grå?

Haha, hei sann dere! I går etter at jeg hadde postet innlegget Green babe, så Eirik på meg og spurte hva meningen med overskriften var. Jeg trodde han mente ordet babe, men tenkte jeg bare skulle forklare at det var fordi kjolen var grønn. "Men kjoler er jo grå?" Jeg måtte le litt, for jeg trodde han tulla, men han lo ikke sammen med meg, og da skjønte jeg at han faktisk mente det. Senere fant jeg ut at det var flere som mente kjolen så grå/sølv ut, og jeg vurderte nesten om det var jeg som var fargeblind, noe jeg fant ut at jeg ikke var, for jeg tok en test, Eirik tok en også. HAN ER FARGEBLIND TIL EN VISS GRAD! Men, senere på kvelden gav min fine Eirik beskjed om at nå var kjolen grønn, jeg følte en følelse av seier, hihi! Men, han sa senere at det var grå igjen. Green babe


Heihei! Jeg har fått juleferie, vi har satt opp juletreet og pynetet det hjemme, de røde løperene ligger på bordet, te lysene er røde, jule putene ligger klar, jeg har kjøpt jule kjoler og nå sitter vi klare å venter på at gjestene skal komme til vårt årlige juleselskap! Det er faktisk snart jul, vi kan til og med telle dagene igjen på en hånd, 5 dager. En skole uke, det er ingenting. I dag har jeg pakket inn de siste julegavene så nå er de klare til å leveres. Jeg har sovet lenge i to dager noe som er skikkelig herlig! I morgen skal jeg ha på alarm, se litt på julemorgen også skal jeg ta buss til Eirik for å spise litt julemat med dem, også skal vi, jeg, Eirik og hans foreldre ta turen inn hit til oss og spise rester fra i går og kose oss med julekaker. Jeg er enda på jakt etter julestemningen, så om noen har noen gode tips til hvordan jeg kan få den, er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg er villig til å prøve alt!

 

Spørsmålsrunde #1 -vlogmas dag 14

Pizza laging -vlogmas dag 13Hello MondayDet er Mandag morgen, og klokken er snart ett. Jeg er ferdig med to timer engelsk og et par timer media, og matpausen er snart over. Resten av dagen skal fylles med vlog-filming, mediatimer, mat, korps og mitt "try to fint julestemningen" stret. Jeg har ikke hatt julestemning siden jeg var 11 år, og nå er jeg liksom 17, 6 år og julen kunne like så greit vært om sommeren liksom.. Men i år skal jeg kjempe å prøve å finne den, for jeg savner å kjenne følelsen av jul! Weeell, uansett så har jeg bestemt meg for å blogge enda mere, jeg har savnet å løpe ut dørene i det jeg kommer hjem for å utnytte de siste minuttene av lys, selv om jeg nå er sterkt redd for at det er mørt når jeg kommer hjem. Jeg har savnet å sette meg ned med macen å skrive og redigere bilder, folkens, I'm back!

Slik krøller jeg håret -vlogmas dag 124 kjappe hårfrisyrer for krøllet hår -vlogmas dag 11School girlJuhuuu! Og goood Torsdag dere! Endelig, er det helg, og såå godt det føles! I dag har jeg modellert for skolebrosjyren, med alle skolebildene våre. Jeg og 7 andre har syklet, snakket, ledd og smilt forran kameraet i over to timer. Når bildetakingen var ferdig fant jeg Charlotte og vi gikk ned i studioet og tok en hel haug bilder, som muligens kommer på bloggen i neste uke, om disse bildene skal komme ut, må jeg legge mye arbeid i de. Nå sitter jeg å redigere dagen vlogmas video, og hører på når Eirik å de øver, om ikke så lenge skal jeg gå ned å møte et band jeg skal ta bilder av i byen. Jeg tror det kan bli dritkult, baggen jeg bærer med meg som har utstyr oppi er hvert fall tung. 

Babyhår all over

Jeg hadde nettopp satt håret mitt opp i en hestehale, og babyhåret mitt sto til alle kanter, på den ene siden. I nakken faller det ned med en gang uansett, og står rett ut helt til jeg drar hånden over det for å legge det ned. Men det jeg har rett ved ansiktet står rett ut samme hva jeg gjør. Haha, kjenner du deg igjen?Morgentryne, pizza og julekaker -Vlogmas dag 8Les mer i arkivet » November 2017 » Mai 2017 » April 2017

gratisdesign av Tonjemt