hits

Jeg vil lese din blogg

God morgen fine dere! Har dere sovet godt?

Jeg ligger i sengen og skal snart komme meg ut av dyna, inn på badet og kle meg. Så skal jeg og mamma kjøre en tur på sykehuset, for der skal jeg. Jeg vet det ikke er noe galt, det er bare en oppfølgings time, siden jeg mangler så mye av det viktige i blodet som de ikke finner ut av hva er årsaken til, så jeg gruer meg ikke! 


Men, jeg vil ha flere blogger i "blogger du følger" på bogsoften min. Så kommenter bloggen din under og gjerne følg meg, så følger jeg deg og legger igjen en kommentar på bloggen din!

 

Ha en fin dag videre fine dere!

MondaysHei fininger og velkommen inn i en ny uke!

Jeg hadde tenkt til å våkne super tidlig i dag, slik at jeg hadde tid til å slappe litt av etter at jeg hadde kledd meg og sminket meg, men det gikk ikke helt etter planen. Jeg hadde god tid i dag morges for all del, i hvert fall i forhold til hva jeg vanligvis har. Jeg hadde til og med fem minutter til å spise frokost. Et pizza stykke fra en pizza noen ikke spiste opp i går. Jeg varmet den i mikron, pizza må være noe av det beste man kan spise til frokost.

Jeg ruslet ut gjennom dørene, med vinterjakka godt pakka rundt meg, hetta va på, og refleksene skinte på både armene mine, og bena mine. Jeg har 4 klaffe reflekser i jakke lommen nå om vinteren, og en refleks som henger ut fra sekken min. For klokken syv om morgenen, da er det faktisk så mørkt ute at jeg ikke ser hvor jeg går om jeg ikke har lommelykt.

Jeg kom meg til bussen med god tid, jeg kunne til og med somle nedover veien. Jeg ringte Eirik, og fikk snakket litt med han, noe jeg gjør hver morgen, for jeg tørr ikke gå alene ned den mørke veien i skogen. Jeg håper virkelig kommunen snart sier de kan få opp en lyktestolpe der, for jeg er mørk redd, og de lange meterne på veien gjennom skogen, er helt forferdige. Men jeg overlever hver gang, bank i bordet. Nå er det lyst ute, og jeg sitter på skolen, vi har nettopp startet på et nytt prosjekt og skal jobbe med journalistikk de tre neste ukene. Dette tror jeg kan blir moro!

 

Vi blogges fine dere!

En uke uten filter


Heihei!

Etter et par dagers fravær er jeg forhåpentligvis tilbake. Jeg har ikke hatt noe spennende og blogge om og har gått i joggebukse de to siste dagene, så antrekket har ikke vært noe å dele heller. Derfor valgte jeg og ikke blogge enn å kjede dere med et bilders innlegg med 5 linjer tekst, haha! Jeg har jobbet litt med hvilke innlegg jeg skal dele frem over og kom frem til at det kunne vært kult og hatt en uke hvor jeg deler livet mitt, ikke bare litt, men nesten alt. Jeg har egentlig kameraet med meg over alt samme hvor og hva jeg skal, men det er ikke alltid jeg er så flink til å bruke det. 

Mine dårlige hår dager, hvordan jeg ser ut klokken 6 om morgingen, hva jeg har på meg, hvilken sminke jeg har på, hva jeg spiser og hvem jeg er med. Hva jeg har brukt penger på og muligens en vlogg, hvem vet. Jeg har aldri sett noen gjøre dette før, og tenkte vel egentlig at det kunne blitt litt kult. Utfordre meg selv litt, også får dere blir litt bedre kjent med meg. Det kan hende det blir noen mobilinnlegg neste uke om jeg faktisk skal klare å dele det meste. Kom gjerne med ideer til hva mer jeg kan skrive om!:-)

 

 

De fine dageneHeihei! Her har det regnet i så å si hele dag. Jeg ble våt når jeg gikk til bussen, jeg ble våt når jeg byttet buss og jeg ble våt når jeg gikk hjem fra bussen. Jeg kom hjem sammen med Eirik i dag, og vi gikk rett ned og leste litt lekser. Så skiftet jeg genser, og vi gikk ut i det flotte høstværet å tok litt bilder. Kaldt, men fint. Og opplett, null regn i siktet, ah! Jeg har på meg så mye klær om morgen nå, for ikke å fryse. En genser, en jakke og enda en jakke. Når bare snøen kommer nå, og jeg kan gå med enda mer klær, jeg kjenner jeg gleder meg!

Vi spiste fleskepannekaker med potet, smør og bacon til middag i dag. Jeg var aldri noe glad i dette når jeg var liten, men nå smaker det faktisk veldig godt. Jeg var egentlig ikke noe kresen når det gjelder mat veien når jeg var liten, men det jeg ikke likte, det likte jeg ikke og spiste det aldri. Jeg hadde aldri smakt rømme på taco for eksempel, men etter at jeg prøvde det første gang, har jeg ikke spist taco uten. Jeg spiste bare butikk bolle om jeg var på besøk hos bestevenninnen min og vi fikk tilbud om å få en, da turte jeg ikke si nei, men kjøpe bolle, det er noe av det ekleste jeg kan spise. Men, mat er mat, og det meste som finnes av mat er god mat.


De siste dagene har jeg brukt på skole, for det meste. I morgen har vi innlevering, og jeg har måttet jobbe skikkelig for å bli ferdig. Derfor har bloggen desverre blitt nedprioritert, men, I'm back! Vi snakkes fine dere

 

UKEN SOM GIKK

Ukens høydepunkt: Gårsdagens konsert med Eirik og klassen hans. Det var faktisk super bra. Jeg visste de var flinke, men de overgikk seg selv hele gjengen, WOW!Ukens motivasjon: Ungdomsbedriften vår på skolen er offisielt oppe å går. Vi fikk mail i dag om at den er registret, så nå har jeg fått my jobb. Vi har jobbet superhardt på skolen, så det er godt å vite at det lønnet seg. Jeg hadde ikke trodd noe annet enn at den skulle bli godkjent, men godt er det uansett.

Ukens sang: ABC av Cody Simpson. Jeg var på konsert med han og fikk høre litt av sangen før den var ferdig. Det er en skikkelig god sang.


Ukens kjiping: Hm, jeg har vell ikke hatt noe kjipt som har skjedd denne uken. Annet enn at det er så veldig kaldt om morgenene. Men en god og varm vinterjakke gjør susen.Ukens beste bilde:


Ukens tanke: Jeg har faktisk vurdert om jeg skal begynne å sette meg litt inn i hva det jeg spiser inneholder. Jeg skal prøve så godt jeg kan og ikke selv kjøpe mat med palmeolje i. Etter at jeg har hørt så mye om hva som skjer med regnskogen og hva som kommer til å skje, har jeg bare åpnet øynene liksom. Selv om jeg bare er en person, blir det en person mindre å produsere å produsere palmeolje til.Ukens latter: Jeg var ute å lære kjørte med mamma sist søndag, og skulle kjøre gjennom en rundkjøring. Jeg har vikeplikt fra venstre, og måtte derfor stoppe for bilden som kom. Men den skulle svinge ned veien før han kom til meg, han bare lot var å blinke. Så jeg kunne bare kjøre. Men ikke-Søren om jeg fikk start på bilen igjen. Og kvelte den ikke mindre enn 5 ganger, og bilene kom bak.. Jeg måtte til og med utav bilen og la mamma kjøre.

 

Min flinke kjæreste!

Hehei!

 

I går kveld tok jeg turen til KM-huset i haugesund for å høre på konserten klassen til Eirik hadde disket sammen. Og herremin hvor bra det var! Det startet med frysninger på både armene og i ansiktene. Og sluttet med en energiboom og råkul band-musikk. Bass, gitar, vokal, trommer, saksofon og piano/keyboard ish. Jeg er suuper stolt over den flinke kjæresten min, som smashet opp med hoftevrikking, nakke-digging og råkul musikk!

HelghelghelgHeihei!

Etter 5 dager med skole, vekkerklokke og busskjøring er det endelig helg! Fredag er en min favoritt dag i uken rett etter Lørdag. Jeg fikk sove helt til 8 i dag, for skolen startet med to fritimer, og mamma sa i går hun kunne kjøre meg på skolen, yes! Vi hadde ungodmsbedrift og media i dag, så dagen var ikke noe tung heller. Ah, fine Fredag ♥

 

Sol stråla

Heihei!

For en fin dag dette har vært så langt! Når jeg gikk ut døren hjemme fra i dag tidlig trodde jeg det skulle være kaldt og grått hele dagen. Men solen kom, og været ble varmt nok til at jakken kunne bli igjen i klasserommet når jeg og Pernille gikk ut for å prøvefilme til introen vår. Og tok litt antrekks bilder, hi-hi. Jeg tok meg en powen nap på bussen i dag og er veldig takknemlig for at jakken jeg bruker er så stor at når jeg tar på hetta dekker den ansiktet mitt. Jeg kom hjem til min helt egen pizza, som bare hadde tre minutter igjen i ovnen, og heldigvis, for jeg var sulten. Jeg spiste bare halvparten og plutselig var resten borte også. Har du hatt en fin dag så langt?

 


Jakke HER // Bukse Cubus // T-skjorte GinaTricot // Sko Nelly // Skjorte Carlings

Sneak Peek

For en fin dag. Ikke bare været er varmt, men solen skinner også!


Kjære anonym, jeg beklager


"   "Jeg har mulighet til å nå øverste hylle uten å stå på tå og uten og hoppe. Jeg kan gå med designer klær jeg ikke har betalt for selv, og vise verden at høye jenter, de kan. Jeg har muligheten til å oppnå ting. Ting lave mennesker må kjempe enda hardere for å klare." Ikke akkurat veldig hyggelig å høre for lave folk som har komplekser for høyden sin? Du gjør jo akkurat det samme mot andre da. Jeg har nå alltid hørt hvor positiv det er med høye kvinner, at gutter/menn vil ha lange kvinner med store pupper osv. Som lav har jeg fått mange kommentarer selv, og synes ikke det var hyggelig å lese det du skrev der.  "

Denne kommentaren lå i kommentarfeltet mitt i går, helt greit, men jeg har likevel bestemt meg for å forklare alle sammen hva jeg mente med det ene avsnittet. Alle avsnittene fra innlegge hvor jeg skriver om høyden min har en bakgrunn. Har du ikke lest innlegget finner du det HER.

Okei, så innlegget handler om at jeg har fått nok av at folk skal kommentere høyden min. Det er jeg som skriver det, og ingen andre. Jeg ville vise til alle de menneskene som har gitt meg kallenavn og snakket nedlatende til meg gjennom alle disse årene, at jeg kan gjøre store ting. Jeg skrev ikke at lave folk ikke kunne gjøre det samme. Bare at de måtte jobbe litt ekstra for det. For det er faktisk helt sant.

Jeg når opp til den øverste hyllen i godteri skapet uten at noen må løfte meg eller jeg må frem med krakken. Men, jeg må i noen tilfeller bøye meg for å komme under ting, og må lenger ned på gulvet for å hente noe i den nederste skuffen. Jeg har flere ganger dunket hode mitt i stolpen når jeg skal reise meg fra bussete og har ikke alltid god nok plass til bena mine.

Hele poenget med hele innlegget var at alle, samme hvor høye eller lave de er, skal kunne kjenne seg igjen i det. Og det har jeg klart. Jeg har fler ti-talls positive kommentarer i kommentarfeltet, og de er ikke bare fra høye mennesker. En jente på 1.50 skrev hun forsto meg, og kjente seg igjen i det jeg skrev. "Oppdrag fullført" Jeg er stolt over at jeg i det hele tatt turete å skrive innlegget, fordi det er et så nært tema. Ikke bare for meg, men for så utrolig mange andre. Jeg har hele livet fått kommentarer på høyden min, og fikk det senest i går. "Du trenger ikke spise mer, du er jo allerede høyere enn meg, nei da, tulla. Heheheh." Jeg lo med, fordi det var jo bare ment som morsomt. Men for meg, og alle andre som enten er "for høye" eller "for lave" er det faktisk ikke morsomt lenger.

Jeg er ikke ening i at det var lite hyggelig skrevet, for det var det ikke! Jeg ser hva "anonym" mener, men dette er fra mitt synspunkt. Og jeg forstår at det kan virke litt krengende og slik, men jeg føler oppsummeringen gjør det godt igjen. Vi lever i en verden hvor lave gutter og høye jenter er helt feil. Det skal helst være lave jenter og høye gutter. Det var dette jeg mente med det avsnittet.

 

JoggisTirsdag

Heisann!

Vi hadde gym på skolen i dag, og egentlig pleier jeg ikke ha joggebukse på ette gymtimene, for jeg føler meg så slasken. Men i går bestemte jeg meg for at slasken, det skal jeg være. Og gjett om det var godt. Etter to timer i gymsalen med fotball var det faktisk så sykt godt å få dratt av gymtightsen og tatt på joggebuksa. Kanskje jeg skal vurdere å gjøre det igjen, i hvert fall med tanke på at joggebuksa mi ikke er alt fot løs :-)


Noe så pinlig!


Haha, denne bilkjøringen går bare bedre og bedre, og jeg ler enda lenger hver gang jeg feiler. Jeg var ute og kjørte med mamma på Søndag. Og klarte meg faktisk helt fint, kvelte den bare en gang når jeg skulle starte å kjøre også kom jeg meg helt til den første rundkjøringen, kvelte den og der måtte jeg bakke starte, noe jeg ikke har gjort før. Så jeg kvelte den igjen, men jeg klarte det etter andre forsøk og kom meg gjennom rundkjøringen. Den andre rundkjøringen gikk helt fint og jeg klarte meg gjennom uten å kvele den. Jeg svingte inn på et busstopp for å slippe bildene bak forbi. Kom meg ut på veien igjen.

Og der kom den, den tredje og siste rundkjøringen, og noe så pinlig! Jeg klarte å kvele den, og ikke bare en gang, men 5! Er det mulig..? Og bilene kom bak, men jeg skulle ikke gi meg. Jeg startet den, kvelte den, startet den, kvelte den, hele 5 ganger. Helt til mamma sa at nå kunne hun kjøre resten. Jeg klarte ikke en gang dra opp håndbremsen, for jeg holdt knappen inne. ?Hvorfor vil den ikke feste seg?? Haha! For en tur. Bilistene bak var heldig vis kjekke, så jeg slapp den tutinga. Jeg bøyde meg ned og gikk rundt bilen og hoppet rett inni. Noe så flaut! Jeg skal i hvert fall ikke kjøre i rundkjøring igjen med det første.Vi blogges fininger ♥

Jeg vet jeg er høy, jeg ser det selv

Okei, jeg må bare få ut dette en gang for alle. Jeg har lenge tenkt at det faktisk ikke er rettferdig, og har rett og slett fått nok. Nok av å få høre vitsene, lei av alle kommentarene.


Jeg vet jeg er høy, jeg ser det selv. Jeg har gått gjennom hele livet og vært høyere enn så og si alle andre i kullet mitt. Når jeg var liten lurte på hvor og hvordan jeg kunne krympe meg, fordi alle sa jeg var "for høy". Jeg har grått mine tårer og kjempet mine kamper, jeg har blitt sint, irritert og forbanna. For ingen er for høye, eller for lave.

"Ingrid Marie, du kan ikke sitte der, du skygger for ansiktene til de bak deg." Vi skulle ta klasse bilde på skolen, og dette var det jeg fikk høre når jeg prøvde å sette meg på bakken. Så jeg reiste meg, smilte og stilte meg bak. "Jeg vil heller være liten å søt, enn stor å stygg." Takk, den setter jeg pris på. Jeg kan umulig være den eneste som har hørt dette før? Jeg kjente en dame, en voksen dame som forklarte høyden min på en sånn måte, at i dag skjønner jeg nesten ikke hvordan jeg kunne bry meg om det. "Hun er like høy som en skyskraper" "Der kommer skyskraperen" og "jeg trenger ikke dra til Paris for å se Eiffeltårnet, jeg bare ser på henne." Dette er noe av det teiteste jeg har vært borti tror jeg.Jeg ser mine "lave" venner på Facebook dele innlegg hvor det står "Derfor er det best å være lav" "10 grunner til at lave folk har et bedre liv" og slik fortsetter det. "Ugress vokser fortere enn blomster" Vet du hva? Noen blomster er så stygge at jeg vil heller være ugress.

Hvorfor skal det være greit at høye mennesker får høre hvor høye de er hele tiden. Mens om man kaller et overvektig menneske feit blir man sett på som en mobber? Høyden vår er noe vi ikke kan noe for, men er man tykk har man mulighet til å slanke seg og faktisk bli mindre. Man kan ikke gå på et treningssenter og svette av seg noen centimeter liksom. Men det er en større mulighet å gå ned en kilo i vekt, enn å krympe en centimeter.


Men vet dere hva? Jeg har mulighet til å nå øverste hylle uten å stå på tå og uten og hoppe. Jeg kan gå med designer klær jeg ikke har betalt for selv, og vise verden at høye jenter, de kan. Jeg har muligheten til å oppnå ting. Ting lave mennesker må kjempe enda hardere for å klare.

Høye folk er like vakre som lave folk. Tykke folk er like vakre som tynne folk. Vi kommer alltid til å være forskjellige hele gjengen, slik har det alltid vært og det kommer nok alltid til å være slik. Alle er perfekte på sin egen måte.Nå håper jeg du tenker deg om to ganger før du slenger med leppa igjen.

 

 

Alt har en ende

Yes, høstferien er faktisk over for i år. Og i morgen er det back on track, da sitter jeg på stolen min i klasserommet og er klar for to timer engelsk, resten av dagen er heldigvis bare media. Alarmene står på 0550, 0600, 0605, 0610 og 0634. Det er sikkert 0634 alarmen jeg står opp til, for jeg har klart å sovet til mellom 10 og 11 hverdag de siste dagene. Jeg var så flink hele ferien og våknet klokken 09 eller før. Men så ødela jeg alt. Jaja, jeg skal nå få til å komme meg ut av sengen og huset i tide i morgen, slik at jeg rekker bussen. SeeU babyys og lykke til i morgen alle som skal tilbake på skolen og på jobb ♥

 

UKEN SOM GIKK

 

Ukens høydepunkt: Alt har vært et stort høydepunkt denne uken. Jeg har kunne sovet så lenge jeg ville, være våken så lenge jeg klarte, spist det jeg har hatt lyst på og rett og slett dratt fridagene helt ut.Ukens motivasjon: Ja si det. Denne uken har jeg vell egentlig vært det jeg har brukt som motivasjon de siste ukene jeg har gått på skolen. Men jeg må vell si at det at det har vært høstferie og at jeg slipper å vente mer på den har vært min store motivasjon. Men jeg har bestemt meg for og blogge mer nesteuke, og satse enda litt mer på bloggen.Ukens sang: Drag me down -One Direction, Yes, den kom på når jeg var ferdig i dusjen her om dagen, og det hørtes ikke ut som en 1D låt, men jeg likte den.


Ukens kjiping: Jeg regnet ut hvor lenge det er til jule ferien og det er over 9 uker til! Hvordan skal jeg klare å vente så lenge på ferie liksom. Haha, så ille blir det nok ikke, men den kunne godt være litt nærmere.

Ukens beste bilde:

Ukens tanke: Jeg kan faktisk klare hva jeg vil. Om jeg vil kan jeg. Om jeg prøver får jeg det til, og om ikke på første forsøk, så kanskje på det andre eller tredje. Verden er faktisk full av muligheter og om man bare prøver så er det mulig og oppnå noe stort!Ukens latter: Kjersti Sofie kom hjem fra klassetur i dag med noen rimelig bra historier og mystorier på snap fra Danskebåten. Blant annet to fulle damer som dreit deg litt ut på dansegulvet. Haha!Noe så fint

Heihei! I løpet av høstferien har jeg sett mer på film enn jeg har gjort gjennom hele 2015 tilsammen tror jeg. Jeg har sett opp til flere filmer hver dag, og om jeg ikke har sett film har Youtube blitt flittig brukt. Når man sitter å ser og blar gjennom alt som er, kan man være så heldig at det kommer opp noe som er spennende og vakkert. De to videoene under er det en kanadisk mann som heter Matti Haapoja som har laget, og jeg kjenner reiselysten boble inni meg når jeg ser dem!

w6ggh1a9IFg
En ordentlig Fredags frokost


Heiheihei!

Den aller siste ordentlige ferie dagen er her. Og vi har bare helgen igjen. Jeg benyttet starten på dagen til å lage meg en litt annderledes frokost enn det jeg vanligvis spiser. Vanilje yogurt, eple og jordbær i et glass og Oboy♥ I dag har jeg tenkt til å være best i verden og lage middag til mamma og pappa når di kommer hjem. Rett og slett fordi jeg har lyst på hamburger med ost på. Men nå slipper de hvert fall og stresse med dette når jeg kommer hjem. 

Thursday

Heihei dere!

Det er allerede Torsdag, og over halvparten av ferien er allerede gått. I går var jeg en tur innom tannpleieren på min årlige sjekk. Så fikk jeg kjøre til byen med mamma ved min side for å ta blodprøver på sykehuset. Vi kjøpte papp plakater og kjørte over broa og henta fine Eirik. Vi turan hjem og lagde makaroni og ost♥ Så gikk vi å satt barnevakt. I dag startet dagen litt senere enn planlagt, jeg sov helt til 11 noe jeg ikke har gjort på lenge. Vanligvis våkner jeg 9 av meg selv. Men ikke i dag nei. Eirik lagde frokost til meg som han kom med på sengen, snillingen min! Vi så Paper Towns, som var en utrolig god film. Og nå sitter vi å jobber med hvert vårt. Jeg blogger og han spiller gitar. Jeg er helt imponert over fingerarbeidet hans! WOW♥

"Ikke så nærme kanten"

Heihei!

Nå sitter jeg med hendene på Macen og føttene under meg i sofaen og hviler musklene i kroppen. Jeg og mamma tok oss en liten times kjøre tur i dag. Hjemme fra og til bømlafjordstunellen og tilbake. Med meg bak rattet! I for det meste 60, men også 80, når fartsgrensen sa det, kilometer i timen rånet jeg avgårde med to hender på rattet og begge øynene på veien. "Ikke så nærme kanten" "Ikke så nærme kanten" "Men heller ikke over midt streken." Jeg gleder meg til jeg faktisk kan kjøre og bare kan slippe å kjøre innom busslommer for å slippe biler forbi. Jeg kveler ikke lenger bilen når jeg skal starte, så på den lille tiden jeg har kjørt nå. Om bare 9 måneder er forhåpentlig vis lappen i boks.UKEN SOM GIKK

Ukens høydepunkt: Thomas Dybdahl konserten var Pretty Bra! Jeg har ikke hørt noe særlig på han før, men Eirik liker han, og ville ha meg med, og siden han var med meg på Cody Simpson konserten i Bergen skylte jeg han en. Men jeg ente opp med og faktisk like det! Vi satt helt fremme og så alt, hørte alt og fikk med oss alt. Jeg fikk vondt i alle ledd i kroppen etter en god times sitting, men det gikk.


Ukens motivasjon: Når jeg var ferdig på skolen denne uken fikk jeg en hel uke med frii! Det og levere logo-prosjektet på Torsdag og rapporten på Fredag var en super god følelse. Når man leverer noe man virkelig har slitt for å lage, da er det ekstra godt å ha ferie etterpå!

Ukens sang: I am me av Willow Smith

Ukens kjiping: Vi trodde konserten på Lørdag startet 2000, for det var det som sto på billettene. Men det var altså da dørene åpnet. Vi var ikke de eneste som hadde misforstått da, så folk som trodde de kom rett til konserten kom 1 og en halv time før. Jaja, konserten var hvert fall veldig bra!

Ukens beste bilde:

Ukens tanke: Skal jeg gå 3. Klasse eller skal jeg si meg fornøyd med mine 2 år på videregående til sommeren å gå ut i lære? Dette er faktisk et av mine vanskeligste dilemmaer noen gang. For om jeg går ut i lære og angrer vet jeg ikke om jeg er i stand til å orge å gå tilbake på skolebenken. Men starter jeg på tredje året vet jeg ikke om jeg er i stand til å fullføre det, for jeg er skole lei til 1000. Jeg tror nok jeg ender opp med å fullføre tredje klasse også, men det er mye som må tenkes gjennom. Og heldigvis har jeg et par måneder på meg enda! 

Gratis vaskehjelpBebisene mine begynner å vokse, og nå er de allerede 16 dager gamle og løper rundt inne i brudet sitt. Rita, som er moren deres prøver så godt hu kan å ikke la dem komme ut enda, men selv om mat skålen blir plasert forran ingangen til innedelen klarer de å hoppe over. I går gjorde jeg å Eirik rent hos dem, noe som tok en god del lenger tid enn normalt. De er noe av det nydligste jeg har sett, innen dyrverden hvert fall. Jeg er nesten litt forelsket. 


Yes, takk Rita, jeg trengte en ekstra dytt.

Antrekk 03.10.15Dagen startet super fin, med sol og litt varme. Men, den solen forsvant gitt.. Høsten er virkelig kommet, og nå er det ikke bare været som sier det, men Oktober er liksom høstmåneden. Det er en blanding av den beste og verste måneden i året. Det er mye regn, men fine farger, lenge til bursdagen min, men mange bursdagsselskaper. Det blir fortere mørkt, men vi får se stjernene lenger. Jeg har aldri helt skjønt hvrodan folk kan si de elsker høsten, hvordan er det mulig og elske noe så grått og trist, haha? Men, nå ser jeg det selv også, alle plomene og eplene. De fargerike bladene og alle klærne man kan ta på for å ikke fryse. Høstferie og juleforbredelser, nå er det nok ikke lenge igjen til sjokoladekalenderene og masjipanen kommer i butikken og julenissene blir hengt opp på kjøpesenterene. 
Jakke- HER   //   Sko- NELLY (disse finner jeg ikke, HER er noen som ligner til en billigpenge)   //   Bokse- GinaTricot   //   Singlet - HER
Vi ses

God morgen!God morgen fininger! Eller god dag. Jeg har faktisk vært våken siden klokken 0900 i dag. Eirik sov over hjemme hos meg fra i går til i dag, og da er det ikke så vanskelig å våkna tidelig når jeg vet han er der. Vi gikk ut av sengen, gikk opp å spiste froskost også kledde vi oss og jeg sminket meg. Vi tok turen ut og tok litt antrekk's bilder, gjorde rent hos kaninene og så tok vi bussen til han. For i kveld skal vi på Thomas Dybdahl konser på høvleriet. Jeg har selv ikke hørt om han før, men musikken hans er bra. Eirik viste meg i går, og den ene sangen hans er spilt over 4 millioner ganger på Spotify. Nå spiser jeg puffet ris med melk og sukker, Eirik spiser noe annet frokostblanding ting, så skal vi snart ta turen ned å lage lasange.

Ha en fin dag videre ♥ Så ses vi om litt!


Ferie!Endelig dere! Det jeg har ventet på helt siden sommerferien. HØSTFERIEN ER HEER! For mange er den uheldigvis ferdig, men de har jo alerede hatt en uke ferie, så heldige dem. Det skal bli super herlig å slippe å ha vekkerklokke på og bare sove til jeg våkner av meg selv. Ferie.. Det er en liten lykkefølelse bare å høre det ordet. "God ferie" haha.

 

Blogges fininger

Siste innspurtHei dere! Det er faktisk bare en dag igjen til høstferien, ahh som jeg gleder meg! I dag ble jeg endelig ferdig med logoprosjektet og alt utenom rapporten er levert inn. Den skal leverest i morgen, men det er ikke såå stort som alt det andre jeg har balt på med de siste ukene. Jeg har tørket tårer av sinnet, blitt kjent med de kjekke 1. klassingene, laget logo, profilguide, cd-cover, plakater og konsertopplegg. Jeg har tatt fine bilder av noen kjekke gutter og vært på topplisten på blogg.no.Nå sitter jeg i sofaen hjemme og har akkorat våknet fra en uventet powernap. Plutselig ble jeg så utrolig trøtt, haha! Eirik sendte meg melding rett før jeg sovnet, så jeg spurte om han kunne ringe meg når han var gått av bussen. Så da våknet jeg. Gikk og hentet meg en smørbukk sjokolade og sørlands chips, så nå sitter jeg her. Tenker over at jeg egentlig på bli sunnere og snart komme meg i form. Meen, det kan vente til etter ferien.

Jeg har faktisk aldri vært forsiktig meg hva jeg spiser, for jeg har så høy forbrenning at det ikke legger seg noen steder. Og jeg tenker ikke på at jeg må begynne å trene og spise sunnere fordi jeg synes jeg selv er tykk, for det er jeg ikke. Ikke i mine øyne hvert fall. Men jeg vil ha mer enn 3 i gym dette året. Og da har både mat og trening noe med dette å gjøre.

Les mer i arkivet » November 2017 » Mai 2017 » April 2017

gratisdesign av Tonjemt