hits

Gutta Boyz


Her er bildene fra den første bilde takingen med guttene. Det er så koselig å jobbe med dem, de kan både tulle og være serriøse på en gang. Selv om all min motivasjon til denen opgaven er borte, blir jeg i litt bedre humør av å se på bildene av disse kjekke folkene. Hvert fall siden Eirik er på alle bildene, hihi :-) Jeg spurte dem super fint om de ikke kunne ha på seg skjorter når jeg skulle ta bildene slik at de matchet litt, og gjett hva!? De husket det alle sammen! "Skal vi smile nå?" "Skal vi være serriøse nå?" "Hvor skal vi se?" "Skal vi se på samme sted?" Yes gutta, dere kan det!

Dagens antrekk 30.09.15

Hei fininger! Er dere like klare til ferien som meg? Jeg kjenner jeg er lei av buss, skole og vekkerklokken min. I morgen har jeg deadline på oppgaven min, og for øyeblikket ser det ikke så lyst ut, men det pleier heldigvis og ordne seg etter jeg har fått jobbet litt. Jeg var med og kurset 10.klassinger i dag, sammen med tre andre fra ungdomsbedriften min. Bukse: Junkyard   //   T-skjorte: Monki   //    Jakke: GinaTricot

Badass på slangHeihei! For en fin Tirsdag det har vært så langt! Jeg starter skoledagen med to timer gym, og da fikk jeg svidd på litt muskler, både i lårene, armene og på magen. Det er når jeg har gym jeg innser det snart er på tide jeg begynner å trene litt mere, hihi. Flink følte jeg meg hvert fall når jeg gikk til garderoben og var ambusten fordi jeg gav så mye de siste minuttene på sykkelen, jaaamann! :-)) Etter gymmen var det to timer norsk også hadde jeg samfunsfag prøve. De to siste timene hadde vi media, så jeg jobbet med å sette opp CD-coveret, også kom Eirik, Ole Kristian og Morten Georig så jeg kunne ta bilder av dem. Også kjørte fine Charlotte meg hjem siden hun skulle til Sveio. 

I går før korps tok jeg, mamma og Kjersti Sofie å svinkte innom hos naboen og knabba til oss litt plommer, sammen med naboen så klart! Plommeslang med lov, he-he! 

Dressed for fall

Heihei! Er det flere enn meg som hadde alarm på i natt og gikk ut og skulle se måneformørkelsen. Vell, den store månene jeg hadde forbrett meg på å se, den var der ikke! Den var bare litt større enn det den pleier å være. I går kveld når jeg gikk hjem etter jeg hadde vært å sutte barnevakt var månen svær! I tillegg til den lille månene var det overskyet akkurat der hvor månen var, men det var stjerneklart alle andre steder. Men, det var mulig å se at månen ble rød.

Dagen i dag har gått til skole, og jeg kjenner enda mer i dag enn jeg har gjort før at ferie, det skal bli godt nå!

UKEN SOM GIKK

Ukens høydepunkt: Gårsdagens spille kveld tror jeg jeg må si. Vi skulle egentlig spille poker, men pokersettet som skulle brukes ble glemt i bilden, så vi ente opp med å spille litt poker med monopolpenger, men det funket ikke. Så vi spilte alias istedenfor! Jeg elsker alias, det tror jeg må være et av de morsomste spillene som er funnet på! Også hadde jeg kjøretimer på Fredag, noe som også var mega kjekt!Ukens motivasjon: At det bare er en uke igjen til høstferien! Jeg kjenner det skal bli super godt å bare bli ferdig med denne periodens prosjekt og levere det også gå hjem å vite at jeg har en hel uke med fri i vente!

 

Ukens sang: hmm, ja si det. Jeg har egentlig ikke en spesiell sang jeg har hørt på denne uken, men om jeg skal plukke ut en må det være Thats how you know av Nico & Vinz. Den bare er super fengende og bra, og yes!Ukens kjiping: At jeg ikke fikk til de teite høyresvingene når jeg hadde kjøretimer. Arh, jeg kjente jeg ble skikkelig irritert, for jeg klarte jo å svinge til venstre uten problemer! Men, jeg klarte det til slutt.

 

Ukens beste bilde:


Og jeg bare "Frihet" eller ikke..?

Ukens tanke: Jeg har en hemmelig plan om hvordan vi skal få plass til flere flyktninger i Haugesund, som bare mine nærmeste vet om for øyeblikket, så fort denne tanken har blitt satt ut i livet skal jeg fortelle det.Ukens mest brukte ord: Yes og mann. Disse ordene har blitt flittig brukt, og det tror jeg de kommer til å bli fremover også. Jeg har faktisk startet de fleste blogginnleggene mine denne uken med "Yes"

 

 

Studio

Jeg tror ikke jeg noen gang vil bli ferdig med å dele bilder som blir tatt  i studioet på skolen, men jeg har satt en grense på maks 3 innlegg denne gang, he-he.


Skate kid

Yes, da sitter vi her. Jeg, Eirik og Morten Georg og venter på at 5 andre gutter skal komme hit å være med oss å spise taco og spille poker. Jeg selv har bare erfaring i den ene tingen, og det er ikke poker spillingen. Godteriskålen er godt plassert i fanger mitt og kjøtt deigen lukter på hele kjøkken og ute i innkjørselen. Vi har vært ute og tatt bilder til skole oppgaven min, så nå skal jeg lage cd-cover til Pangea, og logoen er FERDIG!

Smakebit, før innstillingene på kameraet var fikset på.
Magemuskler on point

Yes, this lady is a strong lady! Jeg har tidligere klaget over min at innsatsen min når det gjelder trening er for liten. Jeg har skrytt som det holder hver gang jeg er å trener elle har komt meg ut dørene på joggetur. Men jeg er faktisk ikke flink til å trenge. Men i dag testet jeg magemusklene mine nede i fotostudioet, og må si meg litt imponer over med selv. For de er der! Jeg må bare trene dem litt mer opp, haha! Jeg og Ingrid tok oss den friheten i dag til å gå ned å ta litt bilder. Det var faktisk supermorsomt, og jeg er veldig glad for at vi gjorde det.

Kylie Jenner challenge Fail?

Heihei! De siste dagene har gått i et og skolen har blitt prioritert høyt, derfor har jeg ikke fått suttet meg ned får å skrive før nå. Men nå gjør jeg det hvert fall! Jeg har fått en utrolig vond og ikke fult så hoven lenger leppe. Som her om dagen så ut som en Feilet Kylie Jenner challenge. Men det er det altså ikke, haha! Jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg tror det er et resultat fra all kornett spillingen sist helg. Men nå er den på bedringens vei etter snart en uke med vondt og stikking. Takk til Nivea og Baby lips for at de er så god på leppene!


NEW WEEK, NEW CHALLENGES

Hei fininger! Det er mandag og om bare to uker har vi faktisk fri og de fleste av oss kan sove til vi våkener av oss selv! Denne Mandagen har jeg ikke gjort annet på skolen enn å jobbe og jobbe med logoen min, for i dag skulle den leveres! Jeg kjente det var super godt å levere inn logoen og profilguiden, for det har jeg vært lei av å lage, haha! Yesyesyes, nå skal det hvert fall bli godt å komme i gang med det jeg har gledet meg til å jobbe med i dette prosjekte, fotografering og redigering. Wihuu!UKEN SOM GIKK

Ukens høydepunkt: hm, Bowlingen med korpset. Selv om bowling lykken ikke var til stede var det veldig koselig, og ikke minst morsomt! Også kom Eirik og var med, og da ble det enda koseligere, og jeg slo han med 1 poeng den siste runden. Heldig grisen vant den første..

Ukens motivasjon: Å bli ferdig med logoen, uten tvil! Jeg var så lei av dett prosjektet at jeg faktisk har måtte tørket tårer av sinne, haha!Ukens sang: Bandet til Eirik sin sang, Pete?s bad trip. Siden jeg har laget logo til bandet deres denne uken har denne sangen blitt ekstra mye spilt. HER finner du sangen<3

Ukens kjiping: Logo prosjektet. Selv om det har vært super moro, så har det samtidig vært noe av det verste jeg har jobbet med. Jeg har vært innom så mye av fonter(skrifter) og former, men ingenting funket liksom. Så jeg var veldig nær med å bare gi opp hele greia. Men, jeg klarte det, og nå er jeg faktisk fornøyd!

Ukens beste bilde:

Ukens tanke: Hva vil jeg egentlig bli? Haha, jeg fikk spørsmål om dette av bussdamen som kjørte bussen jeg skulle ta hjem på Onsdag. Og jeg visste jeg hva jeg skulle svare, men så ble jeg plutselig litt usikker når jeg faktisk tenkte over det. Jeg vet jeg vil jobbe innen media, men ikke helt hva enda. Og om jeg skal studere videre etter videregående, for et år siden ville jeg ikke studere etter videregående i det heletatt, og jeg var så skolelei som det gikk ant og bli. Men nå har jeg faktisk bestemt meg for å fortsette å studere. Etter mine tre år på videregående.

På denne dagen i fjor: Nå måtte jeg faktisk bla ned i instagram feeden min for å finne ut hva jeg gjorde og på de bildene det sto 52uker siden var jeg i konfirmasjon til søskenbarnet mitt og på skolen og skrev i skriveboken min. Så for to år siden spiste jeg både kake, god mat og jobbet med skolearbeid.Et av livets mange mirakler

Ahh, lykken strømmer gjennom kroppen min, og jeg klarer ikke slutte å smile. Noe av det søteste jeg har sett og jeg kan kalle de mine. Bitte små, rosa og svarte ligger gjemt i hvit pels i et hjørne i høyet. Jeg har blitt bestemor, til 5 super nydelige kaninunger. To svarte og tre rosa med svarte prikker. Jeg har ventet på dem siden 10. Juli og vi satte vår to eldste kaniner sammen, og nå, 2 måneder og 8 dager etter på får vi se at de har lykkes med det de skulle gjøre. Vi var begynt å tenke hele gjengen om hvordan han klarte å være sammen med henne i en måned uten at hun ble gravid, men så satte vi dem sammen for en måned siden, og da klarte han det jammen meg! Dette gjorde dagen min suuper bra! Jeg skal leve på dette de neste dagene, slik at humøret mitt ikke blir dårlig.


Slik låser du opp hengelåsene på snapchat

Jeg er sikkert ikke den eneste som har som mål å låse opp alle hengelåsene på snapchat, og sitter flere timer å sender på snaps. Jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle klare å vite hvordan jeg kulle låse dem opp. Men så fant jeg et bilde og vips, nå er over halvparten av dem låst opp!

Trykk på liker knappen under, slik at dine venner også får det til!

Joggebukse Torsdag

Hei heii!

Torsdag er en av de beste dagene i skole uken. Etter tre slitsomme dager på skolen, er det godt å komme til Torsdagen å vite at det bare er en dag igjen til helgen! Denne Torsdagen er ikke mye å skryte av da. Jeg har suttet fremfor mac?en i flere timer og jobbet med logen min, men jeg blir aldri fornøyd. Motivasjonen min synker, og jeg blir lettere irritert på hele prosjektet. Selv om ikke mange merker på meg at jeg blir irritert fordi jeg smiler, haha! Men inni meg gråter jeg av sinne. Hvorfor kunne ikke jeg bare vært god på logo, slik at den var ferdig liksom!I går stemte jeg for første gang

Jeg er ikke 18 år enda, og hadde ikke lov til å stemme ved kommunevalget i går. Men jeg fikk brukt stemmen min like vell. Jeg fikk krysse av på hvem jeg ville ha inn i kirkestyret og etter å ha lært om hvor viktig det er å bruke stemmen sin selv om man bare er en person var det super godt å krysse av ved siden av de tre navnene jeg ville ha inn. Vi jobbet med en oppgave på skolen i tre uker før valget, hvor jeg om min gruppe lagde en reklamefilm og hvor mye den ene stemmen din kan bety. Hvert andre år har man mulighet til å stemme, hvert fall om man er over 18 år. Det er snakk om 5 minutter av livet ditt, en gang annet hvert år. Det er nesten ingenting med tanke på at det er 191844000 minutter i to år. Som vi si at du har 191843995 minutter igjen til å gjøre det du vil. Jeg brukte ikke en gang 5 minutter i går, jeg gikk inn i boksen krysset av på de tre jeg ville ha og etter under et minutt var jeg ute igjen. Fort gjort.

 

New in

Jeg har sett på den samme buksen i flere måneder og bare ventet på at den kanskje en dag skulle komme på salg. Men, det skjedde aldri, så jeg bet tennene sammen og bestilte denne buksen og en super fin dongeri jakke fra Junkyard. Jeg er så utrolig super fornøyd med begge antrekkene, men jakken får dere se i et sener innlegg, for det ble så mange bilder av buksen, haha! Buksen er akkurat lang nok til at jeg kan brette den opp nede i bukse enden, og det er super herlig!


Netflix, rundstykker og hjemmeplukka blåbær

Heiheii

Ukens første skoledag er over, og det er bare 4 igjen til helgen! I dag har jeg blit ferdig med å skisse logeoen jeg skal jobbe med de neste ukene, og jeg ble egentlig fornøyd! I går var en super koslig og slapp Søndag. Jeg hjalp mamma å vaske vinduer på utsiden, plukka de få modene blåbærene vi hadde på blåbærbusken, spiste rundstykker og begynte å se på Orange is the new black. Jeg har hørt super mye bra om denne serien, så nå skal jeg hvert fall prøve å se den. Jeg kjente det var godt å sove til jeg våknet av meg selv. Men det er enda bedre å tenke på at det bare er tre uker igjen til høstferien!


UKEN SOM GIKK

Ukens høydepunkt: 1 års dagen til meg og Eirik. Det var super koselig, vi gikk ut å spiste på Mandag etter skolen og spiste Thai-mat. Og min første kjøretime på Fredag, som har gjort alt bra, haha! Jeg syntes det var super skummelt å kjøre før jeg, og jeg ville faktisk ikke kjøre, men nå kan jeg ikke vente med å få tatt billappen.

Ukens motivasjon: Bilkjøring, jeg har lært meg å gire, hvordan jeg bruker cluthen og hvordan jeg faktisk kjører på veien, selv om den gule stripen i midten av veien ikke har noe nytte når jeg skal kjøre i en sving, heldigvis klarer jeg å rette meg inn før jeg krasjer. Nå gleder jeg meg til å komme videre med kjøringen.

Ukens beste bilde:Ukens film: Bølgen og Brødre. Det er faktisk to. Jeg skrev et innlegg tidligere om hva jeg syntes om bølgen, men brødre har jeg ikke skrevet om enda. Men den dokumentarfilmen var supergod! Man blir liksom kjent med en hel familie på en helt annen måte en den man pleier å bli kjent med folk på.

Ukens sang: Justin Bieber - What Do You Mean?

Ukens kjiping: Det fine sommerværet er borte.. Menmen, det er ikke noe å gjøre med det! Nå er det bare å vente på sommeren igjen.Ukens tanke: Hvilket parti skulle jeg stemme på i skolevalget? Jeg var egentlig veldig sikker fra før av, men etter at flyktningkrisen har tatt seg sånn opp har jeg bestemt meg for at jeg måtte sjekke litt opp hva de forskjellige partiene mente om å ta inn flykninger, men jeg fant ut at partiet jeg holder med ville ha inn flere, så da fikk de min stemme.

 

 

S'mores

Heihei fininger! Har du hatt en fin Lørdag så langt?

Jeg har brukt store deler av dagen min på å skuespillierte nede i en skog sammen med Eirik, for koselige 4. Klassinger. Og når jeg kom hjem, var jeg så trøtt at jeg kun rakk å laste bildene opp til dette innlegget før jeg sovnet. I går ble Eirik med meg hjem etter skolen, og vi hadde så og si planlagt alt vi skulle gjøre. Jeg gikk ned på jobb å vasket sammen med mamma. Også leste Eirik lekser i mens. Så spiste vi middag, før vi fant frem syklene, pumpet luft i dekkene på den jeg syklet på å syklet ut til sentrum. Vi kjøpte sjokolade, Marie kjeks og marshmellows og så syklet vi hjem igjen. Nå skulle vi lage S'mores, yeees! Jeg har aldri smakt det før, og var super spent på om det skulle være godt, og det var det!
Wants from Junkyard

Heihei! Junkyard har salg, og da er det ikke annet å gjøre enn å se og man finner noe. Her er mine salgsfavoritter:

 

1. HER    2. HER      3. HER4. HER     5. HER     6. HER

 7. HER     8. HER     9. HER

10. HER      11. HER      12. HER

RÅNEBABE

Wæææh! Jeg kan gire, endelig! Jeg har vært helt demotivert og har så å si ikke hatt noe lyst til å kjøre det siste året. Men her om dagen når mamma bestilte kjøretime til meg fant jeg plutselig ut, at nå må jeg lære meg å kjøre. Så i dag tok jeg og mamma å turan ut og kjørte litt. Jeg kom meg helt opp i 2. Gir, og fjerde gir ved et uhell. Frem og tilbake på en liten vei med bare en bil til under hele turen, heldigvis! Jeg skal muligens ta meg en liten kjøre tur i morgen også, og håper clutchen også faller på plass.Min mening om Bølgen

Heihei!

Den var bedre enn Kon-Tiki, og det sier alt! Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har sett Kon-tiki og det var min favoritt Norske-film, frem til i går. Jeg og Eirik tok oss turen på kino, noe vi har planlagt å gjøre flere ganger hele dette året. Men vi har aldri komt så langt, haha! Men i går gjorde vi det, og heldigvis for det. For denne var faktisk veldig god! Jeg er egentlig ikke sånn veldig glad i action, men den var ikke så action-aktig at det ble for mye. Så denne vil jeg absolutt anbefale dere!

18 Fun facts

På byen er jeg... Bare for å shoppe, jeg går aldri på byen etter butikkene har stengt med mindre jeg skal ut å spise med Eirik, familien eller venninner, men det skjer som regel før 2000.

 

Akkurat nå er jeg... Med Eirik, han gjør lekser sog jeg skriver samtidig som jeg tar bilder av bilder fra mamma og mormor sine gamle fotoalbum.

 

Hjemme alene er jeg... Som regel i nærheten av kjøkkenet slik at om det plutselig skulle kommet ubudne gjester vet jeg at jeg ikke er langt i fra muligens nyttige ting, haha!På jobb er jeg... ?Nå komme vaskedamene? Jeg vasker i barnehage. Jeg er veldig nøyen med at jobben jeg gjør skal bli gjort ordentlig.

 

I matbutikken er jeg... Den som ikke vet hva jeg vil ha før etter jeg har vært i butikken. Jeg lukter noe godt så kjøper jeg det, men finner somregel alltid ut etter jeg har gått ut fra butikken at jeg skulle ønske jeg kjøpte meg noe annet enn det jeg gjorde.

 

På Facebook er jeg... Bare for å se hva andre holder på med og for å dele blogginnleggene mine.

 

På McDonalds er jeg... Hun som alltid bestiller det samme. To chisburgere, en liten pomefritt og om jeg orker etter på en mcflurry med Oboy.

 

På vorspiel er jeg... Too cool to be. Jeg er bare 17 år og er derfor forliten til å drikke alkohol, og jeg har valgt og tenke at reglene er der for en grunn. Derfor holder jeg meg borte :-)


 

På flyet er jeg... Hun som nesten knekker fingrene av sidekammeraten. Jeg liker ikke å fly, men flyr a like vell. Flyskrekken min blir bare mindre og mindre, og jeg tørr til og med å fly på egenhånd.

 

I diskusjoner er jeg... Hun som ikke vil tape! Jeg gir meg ikke en gang etter jeg har innsett at jeg hadde feil. Jeg skal vinne uansett.

 

På toget er jeg... Somregel ikke å se. Etter som vi ikke har tog her. Men når jeg tar tog vil jeg helst ha vindusplassen og sitter klar til å knipse et bilde om det plutselig skulle kommet noe kult å knipse bilde av.


 

På shopping er jeg... Å ser etter salg i vinduene. Står det salg er det nesten garantert at jeg går inn.

 

På bilturer er jeg... Hun som spyr. Jeg blir så fort bilsyk.. Og om jeg ikke spyr er jeg somregel full av energi som må ut eller så later jeg som om jeg er i en musikkvideo å ser ut vinduet.

 

I telefonen er jeg... Hver dag. Jeg ringer Eirik nesten hver gang jeg har muligheten og synes det er super koselig å snakke!

 

På melding er jeg... Hun som overdriver med Emojis, haha!

 

På ferie er jeg... Hun som nyter den max! Jeg har kameraet med over alt og knipser bilder av alt jeg ser som er kultPå date er jeg... Sulten. Jeg er alltid sulten når jeg skal ut å spise og bestiller ofte mer enn nødvendig. ?Ehh, unnskyld! Kan jeg få noe til å bære det hjem i??

 

På skolen er jeg... Hun som alltid har noe godt i sekken uten å vise det til noen. Jeg kan legge en sjokolade plate i sekken og spise av den i skjul slik at jeg får hele for meg selv. Men om noen spør om å få, deler jeg.

Et helfint år

Jeg føler meg som en prinsesse, den heldigste jenten på jorden. Jeg har den beste kjæresten noen kan ha, og i dag har han vært kjæresten min i et helt år. Jeg fikk god morgen melding i dag når jeg våknet. I dag som alle andre dager. Etter skolen gikk vi ut og spiste Thai mat nede i byen og spiste til vi ikke hadde plass til mer. Og fine gutten min hadde kjøpt en nydelig veske til meg. Han gjør meg så glad og får meg alltid til å le. Han er annerledes fra alle andre. Han er pen, snill og god. Han er egentlig helt ubeskrivelig. "Kliss kliss" Kjæresten min er den beste. Så enkelt er det. Og i dag har vi hatt et helt år sammen, takk for at du vil være min! Jeg elsker deg, skatten min! ♥ ♥ ♥UKEN SOM GIKK

Ukens høydepunkt:

Kristiansand turen, hvor jeg lærte så mye nytt og fikk møte så mange nye koselige mennesker. Også når jeg kom hjem selvfølgelig og fikk møte Eirik igjen, etter 4 dager uten han, og familien min selvfølgelig. Også lagde jeg min egen hjemmalagde potetstappe i dag. Sammen med Eirik, som alltid :-D

 

Ukens beste bilde: 

Meg:   Eirik, skal eg verr skikkelig bonde?

Eirik:  Er du ikke det allerede da, tullaaa!


 

Ukens motivasjon:

Å bli ferdig med mitt første skoleprosjekt etter sommerferien. Jeg og gruppen min, har tegnet, planlagt, filmet, planlagt på ny og filmet om igjen. Vi har jobbet en hel haug, og nå er det supergodt å være ferdige med det. Det var en god følelse å levere det inn på Fredag.

 

Ukens sang:

Cody Simpson ?ABC, jeg hørte den på konserten hans i Bergen når den ikke var ferdig skrevet. Men nå er den det, og jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har hørt den!Ukens kjiping:

Mine heidundrende mensen smerter i går. Haha, jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg for det gjorde så vondt. Jeg dusjen, tok paracet, og lette meg i hel for å finne varmeputa mi, men jeg fant den ikke så jeg måtte tenke alternativt og helte varmt vann i en liten brusflaske, rullet den inn i en tørkefille og la meg på ryggen med beina godt plassert mot magen, også kom Eirik og kysset det bra, eller så begynte paracet å virke, en av de to. Haha, nå vet alle som leser dette at jeg fikk mensen i går..Ukens tanke:

Flyktningkrisen. Det blir et stadig økende problem og jeg føler at vi som bor i land hvor vi har det bra og har muligheten til å gjøre noe, gjør for lite. Vi sender ned krone på krone og håper på at det hjelper, må vi må snart innse at vi er nødt til å bidra på andre måter.

 

På denne dagen i fjor:

Kysset jeg Eirik for første gang. Vi ble faktisk egentlig sammen 6. September, men har bare alltid regnet det som om vi ble sammen den 7. Så i morgen drar vi ut for å spise og kose oss og feire at vi har vært sammen i 1 helt fantastisk fint år ♥I broderens klesskap

Kjære lillebror, nå får du ikke lenger ha genserne dine for deg selv. Jeg passer nemlig i de største av dem nå, endelig! Genseren jeg har på meg i dag, den er ikke min, men hans. ?Hvorfor har du på deg min genser, Ingrid Marie? haha.. I dag har jeg hatt fine Eirik på besøk, men nå skal han snart gå så vi skal turen sammen opp til busstoppet også skal jeg sykle hjem. Vi skal faktisk ta med refleksvester, fordi nå begynner det å bli mørkt tidlig. Solen er allerede på vei ned og omgivelsene har blitt små oransje liksom, det sier sitt. Jeg kjenner at jeg allerede gleder meg til det går mot lysere tider igjen!Grey, Okey?

Det er fredag dere! Vakre, flotte, fine Fredag. Jeg har bare gått to ordentlige dager på skolen denne uken, og alt vi har gjort der har vært å jobbe med prosjektet vårt, som i dag ble levert inn. På Mandag og Tirsdag var jeg i Kristiansand og på Onsdag var hele klassen og koste oss i Vangen og jobbet for å komme på ideer til Ungdomsbedriftene våre. Det har allerede gått tre uker siden vi begynte på skolen igjen, og vi er snart halvveis til høstferien. Men nå er det helg, og det feirer jeg med fanta på boks og sjokolade.
SEPTEMBER

Åj.. Det er allerede 3. September og om under 4 måneder er det jul! Dette året har bare flydd avgårde, selv om noen dager har gått super fort og andre ikke like fort er det litt skummelt å tenke på hvor langt vi har kommet i 2015. I fjor på denne tiden vurderte jeg om jeg ikke kanskje skulle bytte til bygg og bli snekker slik at jeg bare hadde to år igjen å gå på skole, for da var jeg lei skolen, etter bare 3 uker liksom! Men takk til alle som fortalte meg at jeg ville angre, for nå er jeg glad jeg går media! For et år siden blogget jeg i skjul og ingen andre enn Charlotte visste om det. Jeg var ikke sammen med Eirik, men om bare 4 dager har vi faktisk vært sammen i et år<3 Jeg gleder meg veldig til jul faktisk, det er lenge siden jeg har gjort det, haha! Jeg gleder meg til nissene kommer på plantsjen og julesjokoladen kommer i hyllene. Det blir bra!

 

Gratis mat er god mat

Heihei! Etter en uke med dårlig blogging er jeg faktisk tilbake. Selv om jeg på Fredag bestemte meg for å begynne ordentlig påen igjen. Jeg hadde ikke internett på Macen hele helgen fordi jeg var på bokprosjekt samling og på hytten vi sov på var det ikke internett. Og når jeg kom til Krostiansand på Søndagen var det internette jeg hadde der så dårlig at det ikke gikk ant og laste opp bilder fordi det gikk så sakte. Så jeg fakt ut at jeg heler ventet til internettet ikke var så dårlig lenger. Og nå er det tilbake :-) 
Jeg har spist gratismat de 4 siste dagene, og all gratis mat er god mat. Jeg får jo all den maten jeg trenger hjemme og det er faktisk den beste. Men den maten blir betalt av "våre" penger så i mine øyne er den ikke gratis, men når "vi" slipper å betale for den, er den gratis, for meg hertfall. Så jeg har spist, frokost, middag, kvelds og en hel haug pizza uten å betale en krone.
Les mer i arkivet » November 2017 » Mai 2017 » April 2017

gratisdesign av Tonjemt