hits

Fra helgen til i går

Klubben, bursdagsfeiring, kongeparken, skole, møter og filming. Det har vært noen morsome men hektiske dager, og bloggen har rett og slett måtte bli lagt litt til siden. Men nå er jeg tilbake dere! :-)Bursdagsgutten

I dag blir min fine lillebror 9 år! Det er hele 9 år siden jeg gikk i 3. klasse og mormor kom kjørende ned til skolen for å gi meg besked om at jeg ikke hadde fått en lillesøster, men lillebror. Akkorat som jeg visste! Det er 9 år siden jeg bestemte meg for å dokumentere livet mitt gjennom video, og filmet første gang jeg var med og skiftet bleie på han, og han tisset opp i luften, haha! Han blir fremdeles flau når han hører det. Jeg tok turen ned til BR leker på skolen i dag for å kjøpe gave til Arne Martin fra meg og Eirik. Samtid som vi samlet inn brosjyrer til reklamefilmen vi skal lage, jeg fant en eske med lego og noe disney figurer som jeg tenkte han ville like, og legoen falt hvert fall i smak! 

Gårsdagens

Heihei!

I går feirte jeg og Arne Martin familieselskap sammen. Vi spiste taco og pastasalat til middag, og kakene sto klare på kjøkkenbordet et par timer etter på. Jeg hadde på meg en grå strikke kjole fra veromoda, og jeg kjente det ble varmt.


Potet

KveldsturGod morgen fininger! Her om dagen tok jeg og Kjersti Sofie en litten snartur ut for å ta litt bilder. Og for et fint vær det var. Solen var på vei ned, og jeg hadde med meg kamerae. Det var ikke for varmt og ikke for kaldt, alt var bare helt skjønt! Naboen hadde laget traktor egg/ rundballer også innså jeg at sommerferien virkelig er over. Det tar alltid litt tid for meg før jeg innser at ting har startet eller sluttet, for jeg får verken sommerføleses, eller julefølese, eller noen andre sånn koslige følelser. Jeg blir forelsket da eller er, og heldigvis for det! Jeg elsker slike kvelder som dette, hvor jeg bare kan nyte alt. Fishing with the camera

Jeg har fått lånt med meg hjem ei Fisheye linse fra skolen, og jeg kan si så mye som det, at jeg er helt forelsket i den<3 Her har dere dagens antrekk.

På date med kjekkasen

Hei! I går var en super koselig dag. Jeg startet dagen med en alarm som ringte 0550, jeg skrudde den av, så ringte det en 0600, jeg skrudde den av, også ringte det en 0610 og da kom jeg meg ut av senga. Jeg kledde på meg og sminket meg smurte mat pakke til skolen og spiste frokost. Så gikk jeg til bussen. Vi startet skoledagen med en time samfunnsfag, også hadde vi media resten. Klokken 1115 gikk vi ut å hadde aktivitets dag, noe som var veldig koselig. Hele skolen samlet seg også var hver klasse et lag, så vi konkurerte mot hverandre. Så gikk vi inn igjen og fortsatte på planleggingen av reklamefilmene våre. Etter skolen ble Eirik med meg hjem, noe som var utrolig kjekt. Vi vaska begge garasjeportene, også gikk vi ut å spiste pizza. Monte rosa her i Sveio må ha den beste pizzaen i verden! Så vi kjøpte to små pizzaer, en kebab og en med skinke, mais og ost. Så satt vi der i sikkert to timer og snakket og koste oss. Også tok han bussen hjem.

SmakebitBack to normal

Hei du! Nå er joggebuksen på, jeg og Eirik sitter på hver vår mac og jobber. I dag var den første ordentlige dagen tilbake på skolen og vi begynte med vårt første posjekt. I dette prosjektet skal vi lage reklamefilm, angående stemmerett, partier og at det snart er valg. Vi har brainstorma litt og fikk en plan. Så nå er vi godt i gang og er klare til å starte, snart hvert fall. 
Shopping on Sale

Heihei flotte dere!

Enda en skole dag er over, og om bare to dager er det helg! Jeg sa for noen dager siden at jeg hade vært i stavanger og kjøpt meg litt nye ring. Og at jeg skulle vise dere senere. Nå er senere. Dette er bare to av tingene jeg kjøpte, jeg kjøpte også masse ringer og en babylips, men de har jeg ikke tatt noe bilder av enda. Begge plaggene er fra carlings. Håper du har en fiin dag videre! :-)


Brown leather purse

God kveld dere!

Skoledag 2 etter ferien er vell overstått og jeg har sett ikke mindre enn 3 filmer på kino i dag. Den første var på spansk eller noe, den andre var på fransk og den siste var på norsk, og heter pøbler. Jeg må si den dokumentaren traff, selv om det ikke var helt min type film, ikke noe jeg hadde skrudd på hjemme. Men den bør ses. Og været, jeg må bare nevne det. Plutselig kom sommervarmen, endelig! Jeg kjente det var varmt å gå til jobb i dag, og enda varmere inne når jeg støvsugde matter ute i gangen. Jeg møtte også Eirik i dag, en snartur etter kinoen, og idag igjen stoppet vi og tok litt bilder på parkeringplassen, hihi :-)


NIVEA - LIP BUTTER

// Sponsetinnlegg

Heiheiheii!

På Torsdag fikk jeg mail fra en super hyggelig dame i NIVEA som sa hun hadde sendt meg en pakke i posten. Jeg satt i pausen på jobb og var egentlig veldig klar for å gå hjem, men når jeg sjekket mailen og så den steg humøret mitt veldig mange hakk opp! Jeg fikk ikke vite hva de har sendt, men når vi åpnet postkassen på Lørdagen lå gaven klar. Lykke rus! Jeg åpnet den så fort jeg fikk den inn i bilen, og ble superlykkelig når jeg så hva som lå oppi. 4 NIVEA Lip Butters, men luktene Blåbær, bringebær, Vanilje og macadamia og coconut. Jeg har tidligere hatt tre av disse og brukt opp en av dem og er superfornøyde med dem! Dere får kjøpt dem på H&M for 39kr stykke, den med coconut er bare inn en liten stund, så løp og kjøp. De fetter ikke på fingene og de er supergode på leppene. Og de er små og lette å ta med seg. Jeg har lagt en av dem i baggen min, den ene i vesken min, den ene i sminkeveska og den andre i jakke lommen. Så brukt skal de hvert fall bli!

Black jumpsuit

Hei flotte dere!

Jeg sovnet på sofaen og lå i en time. Jeg hater faktisk egentlig å sovne på dagen, selv om det er utrolig godt. Så jeg må nesten krysse fingrene for at jeg får til å sove tilig i kveld. Etter skolen i dag møtte jeg Eirik full fart, vi gikk til bussplassen sammen og stoppet på parkeringsplassen rett før og tok litt bilder. Jeg har gått forbi den parkeringsplassen et par ganger i uken i et år, og har aldri tenkt på hvor stilige bilder det kan bli av det, men i dag så jeg det. Så jeg måtte nesten slå til og spurte Eirik om han ikke pliiis kunne ta litt bilder, og snille han sa ja :-)

Jumpsuit - Veromoda   //   Cardigan - Gina tricot


Første dag tilbake

Etter flere uker sommerferie var det faktisk litt godt å være tilbake. Vi startet i kantinen klokken 10, og ble ønsket velkommen av rektor. Så gikk vi inn i klasserommene våre, fikk informasjon, om regler og prosjektet vi skal ha nå, det virket faktisk som et veldig morsomt prosjekt, men oppgaven får vi ikke før på Torsdag. Og vi tok bokbind på bøkene våre, før vi gikk hjem i to tiden. I morgen og på Onsdag skal vi på filmfestivalen, vi skal altså se på film hele dagene. Det er godt med en litt myk start på skole året, for vi skal virkelig få kjenne på stresset etter hvert!

Har du hatt en fin første skole dag? Eller venter du enda på å starte?


Good bye summer breakWææ! Tenk at det allerede er siste dag av sommerferien.. Den har bare flydd forbi, og i morgen er vi tilbake på skolebenken en god del av oss. Noen har allerede startet, og noen starter ikke før neste uke og uken etter der igjen, lucky one. Jeg er så klar som jeg kan bli til i morgen, selv om jeg egentlig skulle ønsket at jeg hadde mye mer tid på å forberede meg. Jeg vet hva jeg går til, men likevel føler jeg at jeg har null peiling. Det er et nytt skole år og det er høyere forventinger, men jeg har bestemt meg for å virkelig satse på skolen dette året. Det skal bli godt å komme litt tilbake til vanlige rutiner igjen, og vite litt mer hva som skjer de forskjellige dagene. Også blir der forhåpentligvis litt mer morsomt å lese på bloggen. Jeg starter skoledagen klokken 10 i morgen, og skal ha media resten av dagen, vi skal lage reklame film de tre neste ukene, noe jeg tror kan bli veldig morsomt. Også starter vi med ungdomsbedrifter, endelig! Jeg gledet meg til det hele 1. Klasse, og nå skjer det!

Har du noe du gleder deg til med skolestart? :-)

Breakfasts like this

Heiheii!

Jeg har vært så flink å våknet tidlig hver dag nå den siste uken. På grunn av jobb har jeg vært nøtt til å stå opp tidlig, men nå i helgen har jeg faktisk klart og holde på døgnrytmen, slik at skolestarten ikke blir så hard. Jeg har vært ute av sengen før 9 hver morgen og alarmen har ringt klokken 8. Selv om jeg må stå opp to hele timer før dette når skolen starter igjen, tror jeg det skal gå fint. Jeg har skrevet opp en liste med hvordan jeg skal gjøre ting om morgningen for å få ting gjort fortere, som jeg eventuelt kan dele med dere. Det er slike tips som jeg brukte i hele fjor, for da sov jeg alt for lenge og hadde bare mellom 20 og 10 minutter på å gjøre meg klar på morgenen før jeg måtte kjeppe meg ned til bussen. Men i år skal jeg skjerpe meg og ha 50 minutter på å gjøre meg klar hver dag! Slik at jeg slipper dårlige matpakker og i sisteliten sminke.

I går satt jeg faktisk å spiste frokost i flere timer. Jeg er en ordentlig frokost person, og hvis jeg har tid (slik som i går) sitter jeg leenge med maten. Jeg har et lavt jern-lager som jeg ikke helt husker hva betyr. Og lave blod plater i blodet mitt, som gjør at jeg plutselig kan begynne å blø i nesa, og får mye fortere blåmerker enn andre, og om jeg begynner å blø, så tar det lenger tid før det stopper og blø. Men det var ikke dette jeg skulle skrive om, dette er bare forklaringen på hvorfor jeg hadde på skiven det jeg hadde på skiven, haha! Jeg har faktisk alltid likt makrell i tomat, men ikke så godt at jeg kan spise det alltid. Når jeg var liten latet jeg som om jeg ikke likte det på skolen, for ingen andre likte det. Men hvert fall så er det mye jern i det, så nå skal jeg fylle korpen min med to skiver med makrell i tomat. Det har i tillegg mye omega3. Healthy body here I come!

Under ser du bilder fra gårsdagens frokost. Jeg hadde avlange rundstykker med en smørr, makrell i tomat og majonest. Også delte jeg opp et eple, hadde i syltetøy fra Tveit gaard med smaken Bringebær og Lime, utrolig godt faktisk! Og vaniljeyougurt♥

Skriveklar til skolestart


God mogren!

Sommerferien er faktisk over. Og det eneste som er igjen av den er to engle fri dager, som vil være fri neste uke også, og uken etter det, og etter det. Det er bare en helg igjen av ferien også er det tilbake på skolebenken. Mamma har kjøpt skrivebøker til meg, og når putle humøret mitt kom på i går satte jeg meg ned med noen tysjen og skrev navnet mitt, 2MK, 2015/2016. Og jeg skal ikke si det gikk fort, haha! Men jeg kjente at det på en måte var litt godt å pytle litt. Jeg har alltid vært en putleperson, men det er ikke alltid jeg har tid til å sette meg ned og faktisk bare bale på. Men i går tok jeg meg tid. Så nå er skrivebøkene mine klar til skolestart. Gårsdagen

Juhuu! Og G O D helg!

Endelig Fredag, som jeg normalt ikke sier i sommerferien, men etter 5 dager med jobb fra 8-15 må jeg innrømme at det er litt godt og få sove litt lenge. Jeg har blitt solbrent, fått myggstikk og kjenner jeg ikke lukter like godt som jeg gjorde i dag morres, så nå skal jeg ta meg en tur i dusjen. I dag har det faktisk ikke skjedd så mye annet enn jobb. Men i går derrimot, da tok vi turen til Stavanger hele familien, pappa var på sykehuset, så jeg mamma og mine søsken reiste ned for å hente han. Før vi hentet han tok vi turen på kvadrat og kjøpte litt dill. Det har jeg tenkt til å vise i morgen. Jeg hadde ikke kamerat med meg på alt jeg gjorde, men disse bildene viser det meste av det jeg gjorde i går. Jeg var blitt våt på bena på jobben i går, og tenkte ikke på det at når jeg satte meg i bilen ville de begynne å lukte. Så jeg var nøtt til å henge dem utenfor vinduet, slik at det ikke skulle lukte sånt inne i bilden, haha!Last night

Hei fine dere! Hvordan går det?

Jeg hadde en super fin kveld og etter middag i går sammen med en herlig gjeng! Vi spiste taco å spilte spill, vi spilte først ryktet går, som går ut på at man får et ord, som man skal skrive opp i en bok også tegner man det etter på også sender man boken rundt også skal man enten skrivet hva man tror det er eller tegne hva personen før oss trodde at det var. Så det er på en måte annen hvergang, tegnign-skriving. Også spilte vi forskjelige kortspill. Vi hadde ofte slike kvelder før, men nå har det vært så mye som har skjedd at vi har liksom ikke hatt tid. Men i kveld fikk vi det til, så krysser jeg fingrene for at det ikke blir så lenge til neste gang!
Taco-game night

Hei hei og hallo!

Tidlig ferdig på jobb i dag også. Og med-sjefen kjørte oss hjem til Arnulf, for her skal vi tilbringe dagen. Vi skal ha game og taco kveld/ettermiddag. Mamma slapp meg og Eirik av i dag tidlig, for hun og pappa skulle til stavanger, så vi gikk i 20 minutter før vi fikk sitter på med snille Arnulf og co. I dag var det meldt fint vær, men det ble ikke slik. Det var ikke meldt regn eller noen ting. Men gjett om det kom! Jeg som hver dag har hatt med meg støvler og regnbukse, men ikke i dag. Det begynte ikke mindre enn å hølje ned. Så vi løp inn med bær kassene og gikk under den ene tunellen for å slippe og bli våte og ventet på at det skulle bli opplett. Så når regnet var over, og vi gikk ut for å plukke igjen. Var det akkurat som om jeg hadde tråkket i en sølepytt., for vannet var så bløtt. Vi plukka rips og bringebær i dag, og så spiste vi lunsj og gikk hit.

Jeg fikk meg en kanel i svingene når jeg kom hit. Og la meg ned i fanget til Eirik og sovnet, helt til jeg våknet av at foten min sov. Så jeg snudde meg å la meg på sofa kanten, og våknet med en vond nakke og at den andre foten min sov. Jeg la meg i sofaen og plutselig sov jeg, uten at jeg fikk det med meg selv, noe jeg trodde jeg alltid gjorde. Så når jeg plutselig våknet og klokken var halv fem, og jeg da hadde sovet i nesten to timer, var jeg liiitt lost. Vi satte oss etter hvert til bordet når mamma og dem kom og spiste taco. Nå sitter vi og spiller Ryktet går. Eller de andre spiller og jeg blogger. Nå skal vi spille resten av kvelden. Så vinner instinktet er godt dratt frem.New in

Hei fininger!

I dag var jeg tidlig ferdig med bærplukkingen, og fikk plutselig så god tid til å gjør alt annet. Klokken 1130 kom mamma og hentet oss og vi var plutselig hjemme, tre og en halv timer før vi pleier å være der, og klokken 14 var bildene til dagens blogg innlegg ferdig tatt. Det var litt merkelig å se på klokken når den var hall tre og innse at vi faktisk allerede var hjemme, jeg slapp liksom og tenke ?om bare 30 minutter er jeg ferdig.? For all del, det er ikke noe galt å plukke bærene, men all jobb blir slitsom etter en 7 timer lang dag. Nå har Eirik gått på bussen for å øve med noen folk fra klassen hans som han skal spille med første skoledag, på noe show. Jeg sitter igjen her og skal om en liten stund sykle ut til sentrum får å gå på møte og snakka om noe jeg ikke skal dele med dere enda;-)

Men jeg kan si så mye som det at for meg er dette super spennende! Jeg skal spørre Eirik om ikke vi han ha en ?Netflix and spa night? når han kommer tilbake, for jeg fant noen ansiktsmasker som jeg faktisk kjøpte i London i Mars, som jeg har tenkt til å får brukt opp. Jeg kjenner jeg trenger en avslapnings kveld hvor jeg kan få pleie meg selv litt. Jeg var på shopping sammen med Eirik sist Tirsdag, det var salg som det holdt. Jeg handler bare på salg, om det ikke er noe jeg har veldig lyst på. Så jeg fikk shoppet mitt, og var godt fornøyd når jeg kom hjem og hang opp det jeg hadde kjøpt.
Settet er fra BikBok.
Buksen er fra HM og generen er fra BikBok.Servitør

God morgen fininger!

Nå sitter jeg med min hvite topp og en intilsittende svart skjørt på og er klar til å servere i barnedåp. Jeg og Eirik våkner klokken 9 i dag, slik at vi hadde tid til å spise en ordentlig frokost før han skulle gå, og det rakk vi.

Høyt og LavtHeiheihei!

Nå er jeg tilbake etter en lang og koselig dag i klatreparken i Nedstrand. Jeg har faktisk en helt saiko høydeskrekk, egentlig. Men jeg kan til tider bare skru den av å bestemme meg for at det går fint også bare hopper jeg, på en måte. Jeg var i klatreparken i fjor også, og da fikk jeg virkelig pushet grenser. Så i dag holdt jeg meg til det jeg selv visste jeg klarte. Jeg koste meg faktisk så mye i dag, at jeg har valgt og fordele bildene på to innlegg. Så dette er på en måte en Del 1. Så vi startet dagen rett før 8, kledde oss og spiste frokost. Vi kjørte i samme bil til klatreparken kom frem, hentet armbånd, fulgte med på forhånds informasjonen også gikk vi og begynte og klatre selv. Jeg kjente det skikkelig godt i magen når jeg klatret opp den første stigen og innså at all den kulheten jeg hadde bygget opp ovenfor høyder, bare forsvant. Pulsen steg og jeg pustet tyngre, men etter en liten stund der oppe gikk det faktisk litt bedre. Vi tok 2 løyper før vi spiste mat, og da grillet vi faktisk, spiste ordentlig grill-pølse. Og litt sjokolade, gullvafler, chips, druer og eple. Etter at vi hadde spist hoppet vi opp og løp for å klatre igjen. Og kameraet knipset konstant.


Klar for klatreparken

Heiduu!

Nå skal jeg til klatreparken sammen med, mamma, Arne Matrin, Eirik og en vennefamilie. Jeg kjenner det skal bli godt med  et lite adrenalinkikk i dag. Nå sitter vi å spiser frokost og er snart klar for og sette oss i bilen og råne avgårde inn til Nedstrand. Jeg har egentlig høydeskrekk, men er så sta at jeg skal klare å klatre fordeom. I'm readyyyyy! 

Min kjærlighet for Photo Booth

Heiiiioo!

Jeg har tidligere vist dere litt av min kjærlighet for photo booth. Grunnen til at jeg elsker dette så mye, det vet jeg ikke, men slik er det bare, hi-hi. Etter og ha suttet super lenge forran macen og bare tatt bilder, sletter jeg faktisk mappen som heter Photo Booth, litt trist, men slik er livet med lite plass på macen. Haha, jeg skrudde faktisk macen av for første gang på flere måneder i starten av sommeren og jeg gikk plutselig fra og ha "start disken er nesten full" til og ha 28GB ledig. Ahh! Men jeg har enda ikke lært, for jeg skrur ikke av macen med mindre den er tom for strøm. Hvorfor vet jeg ikke, men det har bare blitt slik. Men jeg vet jeg må bli flinkere på det. Her er mine kjære Photo Booth bilder som ble sist tatt. 


Gratulerer med 27 år!

I dag har mine kjære foreldre, mamma og pappa vært gift i hele 27 år! Det er 10 år lenger enn det jeg har levd, dere kan jo tro jeg syntes det var kunt når jeg var liten og trodde mamma og pappa visste jeg skulle blir født 5. juli 1998, så derfor giftet de seg 6. August 1988, he-he. Jeg vil bare benytte anledningen til å si hvor glad jeg er i dere, og hvor glad jeg er for at dere er de dere er♥ Bryllupsmiddagen fikk dere i går, laget av meg. Pappas gave er allerede gitt, og din Mamma, den kommer! Jeg håper dere har kost dere masse i dag, og at dere fremdels er glad for at dere fikk ikke bare en, men tre små søte, vakre, fine grisunger til bingen deres. Vi er hvert fall veldig glad i dere♥All gray

Heihei!

I dag har jeg hatt min første dag tilbake i bringebær-bakkene, sammen med Eirik. Vi hadde alarmen på 0730, men det var slettes ikke lett å komme seg ut av sengen. Og jeg skal gjøre det samme i morgen, bare uten Eirik, for han skal sove hjemme hos seg selv i kveld og ta en buss inn i morgen tidlig, hvordan jeg skal klare å komme meg ut av sengen da, det vet jeg ikke enda. Men det skal nok gå! Jeg kjenner litt på den at det skal bli tungt å måtte våknet klokken 06 hver morgen for å komme seg til bussen og på skolen. Men den klokken 06, vil nok som i fjor bli byttet ut med en alarm som ringer, 0610 og 0622 og 0630, yeah.. Jeg ender nok opp med å måtte droppe sminken og løpe til bussen i år også, haha!
Bildene er tatt ute nå, og som du ser er det mørkt ute, så isoen er på sitt høyeste, og kvalitet er til å ta og føle på. Er det ikke det de sier?

Blåbær tur

God morgen fininger!

I går fikk jeg ikke mindre enn to viktige telefoner. Den ene var fra sjefen på sommerjobben som ringte for å si at det ikke var så mye bær som var klar til å bli plukket, men det var noen på det ene feltet. Så jeg og Eirik kunne få komme å plukke der oppe i dag. Jeg sa ja med en gang jeg, for dette har jeg ventet så lenge på. Jeg kjente jeg fikk et lite lykkerus, jeg elsker og tjene penger, og har vært litt redd for at jeg ikke skulle fått gjort det denne sommeren, selv om jeg faktisk har det. Jeg ringte Eirik og spurte om det passet for han, og det gjorde det, heldigvis! Så når han var satt seg på bussen på inn hit, fant jeg frem glass og begynte å gå mot han. Nå skulle vi plukke blåbær! Når vi hadde gått på hverandre gikk vi i barnehagen for å se om vi fant noe. Men bildene sier sitt. Vi fant nesten ingen.. Det var ikke en gang nok til å fylle bunnen, trist. Nå sitter vi å spiser frokost(0830) og skal snart finne frem lunsj til plukkingen, for tro det eller ei, det er faktisk en litt slitsom jobb.

Den andre telefonen jeg fikk var fra min andre sjef, med en beskjed som ikke er ferdig enda. Vi skal i møte med en mann på Mandag eller Tirsdag for å snakke mer om dette, men jeg kan si så mye som at det vil bli super moro, hvert fall for meg!:-)
// Forhånds blogget


Makaroni og ost

Hei dere!

I dag når mamma og Kjersti Sofie var i barnehagen og vasket bestemte jeg meg for å lage hjemmelaget potetstappe. Når jeg hadde fulgt vann i gryta og lagt salt, pepper og smør i vannet. Fant jeg ingen poteter jeg kunne skrelle og legge oppi, jeg fant ut etterpå at jeg ikke hadde lett godt nok, haha! Men siden jeg ikke fant potetene når jeg trengte dem måtte jeg finne en annen utvei, og i det første skapet jeg åpnet sto det en eske med makaroni. Så jeg hev det i gryta, og kokte det opp. Jeg fant frem pølser, mais og purreløk, delte det opp og la det i steikepanna med litt smør. Jeg tok vannet utav kjelen jeg hadde makaronien oppi, helte i litt melk og helte pølsene og det. Jeg helte det over i en ill fast form og høvlet av ost på toppen, satte det i ovnen. Og gjett om det var godt! Jeg har aldri prøvd å lagd dette før, men både jeg og resten av familien likte det

Våt kattGlansbildene som ble tatt etter min våte joggetur i går. I dag skal jeg ikke jogge, men jeg skal ut å vaske teltet fra Finland, for det kom hjem i går kvelt. Åh som det lukter! Fuktigt og ekkelt, fult av sorpe og insekter. Så neste jogge tur får bare vente til i morgen. Jeg tror nesten jeg kan leve på gårsdagens joggetur i noen dager til, men om jeg gjør det blir det nok ikke noe mer jogging denne sommeren. 

Les mer i arkivet » November 2017 » Mai 2017 » April 2017

gratisdesign av Tonjemt