hits

Tirsdagsinspo

Love love love

 

-Ingrid Marie

Dåp

Hei!

I går var jeg å serverte i barnedåp til naboen min, sammen med min søster Kjersti Sofie. Vi kledde oss opp med svarte skjørt og hvite topper. Dette er første gang vi har servet i noe som dette, så jeg hvertfall var litt spent på hvordan det ville gå. Vi satte frem brus og smørbrød, fikset kaker og kaffe, tok oppvasken og ryddet pent etter oss. Feiringen gikk supert og folkene var fornøyde. Servere i barnedåp, check! Flower power

Hellu!

Trygt hjemme, sliten kropp og vond rompe. Haha, gjett om det var godt å komme hjem i kveld å kunne legge seg i sengen! Jeg satt hele bilturen på vei til Sverige å kastet opp. Etter en halv time kjente jeg at jeg ikke kom til å klare bilturen uten å bli dårlig. Æsj, det må være det ekleste jeg vet.. Utenom veien bort gikk det fint, og jeg fikk kjøpt det jeg ville ha og litt til. Men jeg kjenner det skal bli lenge til jeg kjører så langt i bil igjen.

Snille Eirik og foreldrene hans som kjøpte blomster til meg siden jeg har vært syk de siste dagene. Jeg har virkelig verdens beste kjæreste! En dag skal jeg kjøpe blomster til han også! Noen blå fine noen ;-)AnAnAs

Hellu!

Om bare 8 dager kan jeg skryte på meg at jeg har bursdag, for om en uke og en dag blir jeg 17 år! I fjor hadde jeg en plan om å ta scooter lappen, noe det ikke ble noe av etter som at sommeren var full stappet med jobb, og jeg ville helst ikke droppe jobb for å ta lappen, også begynte skolen, og jeg sakte men sikkert bare bestemte meg for at denne frøkenen her aldri skulle ta scooter lappen. Så om ikke så lenge skal jeg selge min nesten ubrukte scooter, så om du vet om noe som er interesserte er det bare å gi beskjed.I dag er befinner jeg meg i Sverige sammen med familien, vi skal på ordentlig harry shopping. Jeg virkelig elsker Sverige og godteriet deres, mm!Den dotten du ser på toppen av hodet mitt er noe av det lureste jeg noengang har laget!

Bukse: Cubus   //   T-skjorte: Carlings   //   Cardigan: Bikbok

Hello Sunshine

Hei dere!

Jeg har virkelig begynt å kjenne at det er sommer, ikke på grunn av varmen, men fordi jeg sover alt for lenge. Jeg skal nyte det å kunne sove til jeg våkner av meg selv så lenge som mulig, for om bare noen få uker begynner jeg å jobbe, og da må alarmen på. Dagen starter 0800, og er ferdig 1500, de første ukene er jeg nødt til å sykle inn, siden mamma, pappa og resten av flokken skal være inne på campingen. Jeg jobbet på samme sted i fjor sommer, og fikk en brun farge jeg bar kunne ha drømt om, om jeg ikke hadde jobbet der. Jeg sto ute hele dagen og plukket for det meste bringebær, og med den fine sommeren vi hadde i fjor, kom rødfargen fort. Jeg klarte ikke være ute etter å ha vært på jobb i starten, siden det var så ille, men etter å ha smurt meg inn med after sun, solfaktor 20 og 30, ble solen min beste venn.Straight Puggin´

Heihei! De siste dagene har bare flydd bort, og jeg er ikke en gang sikker på hva jeg har brukt dem til. I går var jeg på byen å kjøpte meg nye støvler, en genser og en super søt singlet. Det er godt jeg har fått sommerjobb og vasker i barnehagen resten av året, slik at jeg har litt penger å bruke, haha.Cool kidHeihei dere! 

Har dere hatt en fin dag så langt? Gårsdagen feiret jeg hjemme sammen med familien, vi spiste grillmat og jordbær. I dag har jeg kjøpt meg nye støvler og genser. I morgen skal jeg sette meg ned å filme spørsmålsrunden jeg startet for, snart to måneder siden. Men, nå skal jeg ta meg tid til å filme den. Så den kommer snart! 

NM 2015

For en dag dette var, nervene var så høye at jeg trodde jeg skulle tisse i buksa. Det er ikke ofte jeg er nervøs og jeg pleier egentlig ikke å være det før jeg skal ut å spille med korpset, men denne gangen var jeg. Men det gikk fint, og jeg gikk av senen og var fornøyd med både min egen og alle de andres innsats. Vi stilte oss opp etter å ha spilt for å ta noen bilder, også dro vi til kongeparken for en ordentlig sommeravslutning.I kongeparken sto mamma, Arne Martin og Eirik å ventet. Det var så utrolig godt å se dem igjen å tenke at i kveld får jeg sove i min egen seng! Jeg får så vondt i ryggen av å ligge på sånne luft madrasser og nå som jeg hadde vondt i ryggen fra før at ble de ikke akkurat noe bedre. Etter å ha kjørt litt karuseller satte vi oss ned i de grillhusene og grilla pølser, det er så koselig og sitte sammen med alle de kjekke folkene. Også er det så koselig at de har tatt Eirik så godt i mot. Det var noen helt supere dager, og jeg gleder meg faktisk til sommerferien er over slik at vi får vært samme igjen.

Sandal

Heihei!

Endelig, etter 10 lange måneder med skole kan jeg nå si, god sommer! Det er en så utrolig god følelse, som jeg har gledet meg til å ha hele uken. 10 måneder med hardt arbeid, pugging og vekkerklokker skal nå feires med 2 måneder ferie. Jeg blir helt god i hele meg når jeg tenker på det. Selv om jeg har skaffet meg sommerjobb og er nøtt til å våkne i syv tiden 5 dager i uken store deler av sommeren, er det likevel sommerferie. Om litt over en time sitter jeg på en minibuss på vei til Stavanger, i morgen skal først korpset spille i NM også skal vi i kongeparken. Det eneste som mangler nå er varmen, jeg håper virkelig den kommer snart. Nå har vi vært tålmodige lenge nok. I morgen er det meldt sol i Stavanger hvert fall, så da får jeg forhåpentligvis en smakebit på varmen.

I går var jeg på nattåpent på Oasen sammen med Eirik og fant meg en jakke og noen sko. Eirik fant seg noen fine sko han også og en t-skjort. Skoen var på 30%, først gang jeg gikk forbi stoppet jeg å så på dem, men jeg klart og gå videre. Men når vi gikk forbi igjen klarte jeg ikke å la dem ligge, så de ble med meg hjem. Jeg er superglad for at jeg kjøpte dem, hadde jeg ikke gjort det hadde jeg nok angret i dag, så godt kjenner jeg meg selv. Jakke jeg kjøpte var en lang og grå ute jakke med et utrolig godt stoff, den falt jeg for med en gang og det var i tillegg halv pris på den, så den tok jeg enkelt og greit med meg bort til kassen og betalte.


Ready for work

Heihei!

I morgen skal jeg på skolen for aller siste gang dette skole året. Siste gang jeg må huske å skru alarmen på om kvelden, før jeg skal begynne og jobbe i sommer da, haha! Jeg har en god følelse inni meg og kjenner det skal bli godt med sommer ferie, selv om jeg har hatt det i over en uke allerede. Men det blir liksom ikke skikkelig sommerferie før alle i huset kan sove lenge. Det er ikke lenge igjen til jeg får sommerferie fra jobben også, så nå er det siste innspurt med ordentlig vasking de neste dagene. I morgen reiser jeg til Stavanger på NM sammen med en hel haug herlige folk, også skal jeg i kongeparken på Lørdagen, etter vi har spilt. Dere kan forresten se oss spille på TV2 sumo klokken 1105. Jeg kjenner det litt ekstra i magen når jeg snakker om det, selv om jeg egentlig ikke blir nervøs før konkurranser. Men, jeg regner med det skal gå fint, for vi har vært flinke til å øve hele gjengen :-)Bukse: Cubus // Jakke: Monki // T-skjorte: Cubus // Sko: Nelly


ANTREKK: PARIS PINK

 

Denne jakken her er en av de herligste jeg har hatt på meg tror jeg. Min søster fikk den til jul av vår tante og familien der, jeg fikk en grå en som ligger i klesskuffen min, og siden denne lå på gulvet på rommet hennes plukket jeg den opp å tok den på meg. Jeg husker ikke hva butikken den er kjøpt på heter, men du finner den på det nye senteret i Åsane. Etter jeg har jobbet i sommer har jeg en plan om å reise opp å shoppe litt, på den sammen butikken. Jeg var innom der i vinterferien når jeg var på besøk der oppe, og om jeg hadde hatt litt mer penger den dagen hadde jeg nok funnet meg noe fint. Når jeg ikke har penger går jeg kun inn på butikker hvor det står at det er salg, eller om jeg ser noe jeg liker. Heldigvis, så slipper jeg å friste meg selv med ting jeg ikke har råd til.

Nå sitter jeg og skal snart putte i meg en taco før jeg skal på jobb også på korps, i helgen skal vi på NM, og jeg kjenner nervene begynner og komme. Men, jeg regner med at det skal gå fint. Vi har tross alt vært flinke å øve hele gjengen.Watch this

Jeg har kjøpt meg klokke. En rosa, stilig klokke fra Max 29. Jeg har lenge hatt en plan om å kjøpe meg ei Daniel Wellington klokke, men fant ut at jeg heller skal spare de pengene med tanke på at jeg veldig sjelden bruker klokke. Og denne søte klokken kostet ikke mer enn 29 kroner! Det er så godt som ingenting, i tillegg så funker den! Jeg skal etterhvert kjøpe meg enda en, bare i en annen farge, de hadde så mange fine å velge mellom.

 

Mandags inspirasjon

Heisann!

Det står sommer på kalenderen, og på denne tiden i fjor var det så varmt at det ikke var noe problem å bade. Men i år er det alt for kalt, det er snart sommerferie for alle sammen, men det er ikke varmt nok til å nyte den. Jeg slet med å bytte ut den vindtette jakka mi med sommerjakke. Men jeg klarte etter hvert å gjøre det, haha! Jeg gleder meg så utrolig mye til været blir varmere, til vinden forsvinner. Sist Mandag ble det ikke noe Mandags inspirasjon, men denne uken kommer det! Denne uken er det solen og det varme været jeg venter på jeg har valgt å dele bilder av. Fordi jeg selv har så lyst på det.

Untitled     Untitled | via Tumblr     Summer

Untitled     .     Bliss

          .

Playa, Mazatlán.          .

looks so nice!     😊     wuah

Dressed up

Heisann!

Gårsdagen ble brukt til Korps og familieselskap. Jeg startet dagen i ni tiden, hoppet i dusjen, kledde meg og sminket meg. Jeg har alltid så dårlig til om morgenen fordi jeg tror jeg har bedre tid enn det jeg egentlig har, og ender opp med å somle med alt jeg gjør, så frokosten ble spist i bilen på vei ut til korps. Etter 6 timer med korps var Eirik kommet inn hit, og sto å ventet på meg. Åh for en god følelse det var å se han stå der. Vi dro hjem, og gjorde reint hos kaninene. Jeg fiksa meg litt også dro vi i familieselskap til mitt søskenbarn Linn som blir 14 år. Vi fikk taco å kaker, og så film. Vi så ikke naken, en film vi så på så utrolig mange ganger når vi var små. Og den var fremdeles like bra som den var for 10 år siden, haha!Kjole fra BikBok // Sko fra HER //

I made it

Heihei!

Endelig, etter flere måneder med ?Jeg skal? ?jeg vil? ?Kanskje vi skal gjøre det sammen? ?vil du være med?? .. Så har denne jenta her klart å tatt enda et hull i det ene øret. Det eneste som måtte til var et sykehus besøk, et bar sprøytestikk og noe beroligende, haha! Jeg hadde egentlig to hull i hvert øre før, men de grodde igjen fordi jeg ikke var så flink til å bruke øredobber en periode. Men, nå er i hvert fall hullet stukket og øredobben sitter godt i øret. Det var en skikkelig merkelig følelse når hun stakk den gjennom, for jeg trodde hun skulle tegne prikk å spørre om jeg var klar, men hun bare vasket øret og plasserte maskinen på øret og stakk. Og som jeg skvatt, jeg var ikke klar til å høre de smellet. ?Stakk du den gjennom nå?? Ikke gjorde det vondt heller, og det har heller ikke gjort vondt i ettertid. Gjett om jeg skal ta enda et om noen måneder da.

 

My boyfriend does my makeup -VIDEOMy boyfriend does my makeup -TAG

Heihei!

I skrivende stund befinner jeg meg sittende i sengen. Jeg har nettopp tatt av meg sokkene, noe jeg aldri pleide å gjøre før, ha-ha! Vinduet mitt er åpent i håp om at edderkoppen jeg har i vinduet skal krabbe ut. Hvis ikke den gjør det, blir jeg nøtt til å rope på noen her hjemme slik at de kan komme å ta den for meg. Jeg holder på å redigere videoen jeg og Eirik filmet i går, den blir ikke noe mega bra, og snakkingen var så klein at jeg likeså greit speeda opp stoore deler av filmen, men jeg har lagt en fengende sang oppå som er fra Lidolido, så etter dere har sett videoen vil den være festet i hodene deres en god stund, hihi. Videoen kommer i morgen, men her har dere noen screenshots fra den:
Smoothies for everyone

Hei dere!

Om bare en uke er det sommerferie for alle sammen, og ikke bare oss få som er heldige. Dere får holde ut å kose dere på skolen de siste dagene. Jeg skal på skolen på Mandag og Fredag, for å høre om jeg kommer opp i muntlig eksamen og for å ha avslutning. I går lagde jeg og Eirik smoothie til hele gjengen her hjemme, og de ble en god del bedre enn milkshakene vi har lagd i det siste, haha! Jeg tror jeg skal holde meg til smoothies fremover.
PhotoBooth

I'm in Love with it. Dette er ikke første gang jeg deler mine glans bilder fra Photo Booth, men jeg blir aldri lei, i dag satte jeg meg ned å kjørte på, haha! Jeg får helt panikk hver gang etter jeg har brukt det og glemt å lukke programmet, når jeg ser de ngrønne flekken lyse ved siden av kameraet, "spionerer noen på meg nå?" Hahah! I dag fikk jeg også lurt Eirik med på bildene. Enjoiii

For en dag

Hei hei!

For en dag det har vært. Jeg startet dagen litt over klokken 07, og ble kjørt til sykehuset av mamma for å ta blodprøver. Det gikk faktisk super raskt i dag, jeg trakk kø lapp, slapp til med en gang, fikk ny kølapp og slapp til med en gang da også. Så kjappet jeg meg ut i bilen igjen til mamma, også kjørte vi til et vann, hvor klassen min hadde sommeravslutning. Det er litt merkelig å tenke på at et helt skole år er over, det har gått så sykt fort. Vi grilla pølser, spilte pinne spillet og satt å snakka. Etter jeg hadde gått var det til og med noen som bada i det kalde vannet. Jeg ble hentet av mamma å kjørt tilbake til sykehuset for å ta en beinmargsprøve i ryggen, jeg har tatt en slik før, så jeg visste hva det gikk i, men så nervøs som jeg var, tror jeg ikke jeg har vært siden jeg opererte. Jeg måtte få noe for å roe meg ned, og gikk å sjanglet resten av dagen, både mamma og Eirik måtte holde meg i hånden på vei til bilen.

Etter å ha komt i bilen bestemte jeg meg for å ta hull i øret, siden jeg allerede hadde fått noe for å roe meg ned så skulle jo dette gå fint. Så nå har jeg to hull i det ene øre og et i det andre. Jeg hadde to hull i begge to før, men de har grodd igjen. Jeg har lenge vurdert å ta på ny, men det har ikke blitt noe av, før i dag, haha! Etter dette kjente jeg at jeg begynte å bli litt uggen i magen, men jeg tenkte ikke noe over dette før jeg plutselig med drit kvalm og måtte puste med magen for å få nok luft. Etter vi kom hjem kjente jeg at nå kommer det jeg har der nede opp igjen, og det gjorde det. Æsj! Jeg reagerer på det beroligende jeg fikk, og angere en hel del på at jeg sa jeg ville ha det, for nå er jeg dårlig hele tiden. Men, jeg overlever! Jeg la meg ned i senga mi etter en liten stund på sofaen og sovnet og sov i to timer. Når jeg våknet tenkte jeg at Yes, nå er jeg ikke dårlig mer, men joda. Frem med bøtta.

 

 

Sveiomarknaden dag 2

Heihei!

En fantastisk helg er over, og gjett om jeg er sliten. Jeg kunne godt ha sovet et fleere timer i dag. Men, gårsdagen gikk flott, været var ikke helt på vår side og det startet og regne noen minutter. Før det ble opplett og fint igjen. Det var faktisk is kaldt, men vi hadde godt med klær på oss, så vi overlevde. I går fikk jeg tid til å sette meg ned sammen med Eirik for og spise kotelett, og vi gikk faktisk rundt sammen og jobbet hele dagen. Stakkar, som jobbet hele Lørdagen uten pause, haha. Det var flinke folk som opptrådde i går også, og jeg er hvert fall fornøyd med dagen, selv om været ikke var helt på topp. Jeg fikk til og med lurt meg bort til tivoliet en liten tur å kjørte litt karusell, noe jeg egentlig synes er helt forferdelig, jeg liker ikke de karusellene som reiser rundt. ALDRI IGJEN, sier jeg bare, jeg ble skikkelig kvalm og var dårlig til jeg la meg på kvelden.
Sveiomarknaden dag 1

God morgen!

Dag en er vell overstått og fornøyde korpsfolk og andre folk tok turen hjem og ladet opp batteriene til dag to. Gårsdag var utrolig vellykket og jeg velger å tro (vet) at dagen i dag blir enda bedre. I går jobbet jeg og Eirik i grillen, sammen med en haug andre kjekke folk. Jeg gikk rundt med kameraet og knipset bilder av alt og ingen ting, slik at vi har det til senere tider i korpset. Vi startet klokken 10 og begynte og rigge til, allerede før klokken 12 var folk begynt og komme. Grillene gikk for fult, og kafeene gikk like fort. Klokken 1300 var først underholdnings innslag, krohnengen brass bans, som var et utrolig bra korps. Etter på var det debatt med Knut Netland fra TV Haugaland, som diskuterte kommune sammen slåing og fylkes sammenslåing med politikerne i Sveio, så sang Elsa og Emilie.

Det er utrolig mange bra stands her, og alle folkene er super greie. Jeg skal senere klippe sammen en video med bilder og film fra helgen for å vise hvordan Sveiomerknaden foregår fra start til slutt. Alt som skjer, behine the sceens, haha. Jeg skal bare få unna helgen først så skal jeg sette meg ned å klippe å lime. Og bare sånn at dere skal få enda litt mer lyst til å komme, så er grillmaten supergod! Og kakene, mm! Vi snakkes på Sveiomerknaden i kveld.

Bildene fra oven: Jone B.

Klar, Ferdig, SVEIOMERKNAD

Vi er klar er du?

Om bare noen få timer åpnes portene til Sveio Merknaden 2015! Vi har jobbet i opp mot et år, og hadde aller siste innspurt i går. Hele korps gjengen med foreldre, besteforeldre og søsken stilte opp og bar på vegger, bord, stoler, mat, is og alt annet som finnes på en merknad. Utstillerne kom å stilte ut etter veggene var komt opp, og så utrolig mye kult som finnes! Det kan anbefales på det sterkeste å komme i dag og i morgen. Klokken 12.00 på Vigdartun (Sveio Ungsomskole) i Sveio sentrum. Det er tivoli, utstillere, smoothie sykling, grilling, is og konserter. Det er glade folk og møte, god mat å spise og en uforglemmelig opplevelse. Det er også muligheter for å kjøre helikopter. Noe jeg aldri har prøvd, og heller ikke har tenkt til å gjøre i år, høydeskrekken er for stor, haha!

Jeg skal stå i en av grillkafeene og selge grill mat. Pølser, hamburger og koteletter med tilbehør. Kjenner du det blir vått i munnen? Det gjør jeg også. Mm, grill mat. Har du enda ikke lyst til å komme? Se på disse bildene her, kanskje du endrer mening nå :-)
Retro

Hei Hei!

For en uke siden var det Retromarked i Haugesund, så jeg og Eirik tok oss en tur dit for å se hva de hadde og tilby. Det var en god del kule ting, men det var ikke helt min stil. Jeg hadde sett for meg at det skulle være mer klær og mindre ting, haha. For det meste i bodene var det gamle skilter og bokser og statuer, og det var bare tre av bodene som hadde klær. Men, jeg fant meg noe jeg likte, et hvit/besj skjørt som jeg etter hvert har tenkt til å klippe opp å sy, slik at det blir den lengen jeg vil ha det. Jeg er litt redd for å ødelegge det, men håper på at det skal gå fint.
Makaroni og ost

Hei dere!

I dag var Eirik tidlig ferdig på skolen å dro hjem til seg selv og disket opp med middag til oss. Ettersom jeg måtte være på skolen litt lenger for å fullføre min siste fag dag på skolen dette året. Han sendte meg melding å spurte om jeg ville ha mat når jeg kom, jeg som egentlig ikke var sulten, ble plutselig sulten når jeg fikk den meldingen, selv om jeg nettopp hadde spist. Men makaroni og ost hørtes så utrolig godt ut. Og det både luktet, så og smakte godt!

Oppskriften:

PastaOppskåret pølseTomatpuré Rivet ost Valgfritt krydder
Dating

God kveld!

Etter skolen i går gikk jeg til Egon sammen med Eirik å spiste mat. Vi feiret at ingen av oss kom opp i skriftlig eksamen. Feire det som feires kan, he-he. Og snill som han er hadde han kjøpt ring til meg, som jeg egentlig skulle få i bursdags gave, men han mente det gikk fint å gi den når vi var og spiste. Maten på Egon er faktisk så god, det er der jeg spiser mat når jeg er i Bergen og når jeg får muligheten til å velge hvor jeg skal spise, og maten er ikke så dyr den heller, så man blir ikke blakk av å gå der om man bestiller med hode. Jeg bestilte pasta, og Eirik tok pizza-buffeten. Jeg plukket ut alt som var sunt i pastaen, alt det grønne og all soppen, for jeg må ærlig innrømme at det ikke var noe godt. Men det var ikke sånn vanlig salat, det var sånn med sterk smak liksom, haha!

 

Yesterday

Hei dere!

For et vær vi hadde i går. Det var utrolig herlig å kunne sitte ute i solen og nyte varmen når det ikke blåste og få litt farge, den lille fargen jeg får, haha. Jeg utnyttet solen å tok på meg en kjole-genser, som er utrolig herlig, den er verken for varm eller for kald. Jeg og Eirik fikset opp med piknik ute på veien og spiste chips, rabarbra og drage frukt. Jeg har gledet meg skikkelig til å smake drage frukt, for jeg har hørt den er så god, men den smaker jo ingenting. Jeg kjente jeg ble litt skuffet og spyttet det ut igjen,  he-he. Det skal virkelig bli godt å få litt ordentlig varmt vær, med sol og uten vind. Det gleder jeg med til. Jeg kjøpte ny bikini når jeg var i London i Mars, og det skal bli godt å få den på, og vise den frem, for den er jeg faktisk fornøyd med!Jeg har aldri i mitt liv skjært opp en så merkelig frukt før, så jeg tok bort alt som så ut til at ikke skulle være der, så delte jeg den i to.

  Feel the tan, baby..

Mandags inspirasjon

 

Det er offisielt SOMMER!
Selv om været ikke er helt med i dag, så er det sommer på kalenderen. Jeg gleder meg til varmen kommer på ordentlig, og det ikke er nødvendig å ta på seg mer klær en bikini liksom. Sommerferien nærmer seg med stormskritt og det er nesten litt skummet å tenke på at jeg er ferdig med 1. Klasse, jeg husker enda den følelsen jeg hadde 1. Skole dag, hvor spent jeg var og hvor mye jeg gledet meg til å komme i gang, og nå kan jeg ikke en gang vente på at ferien skal starte, haha. Det har vært et slitsomt år da, våknet 06 hver dag og tatt buss til og fra skolen. Nå mangler bare varmen så kan sommeren starte. Denne ukens Mandags inspirasjon er strender, rett og slett fordi sommeren er så nært.

Untitled     Untitled     Untitled

Uneventful     Untitled     Untitled

Would love to be relaxing here right now! 😍☀️🌴     Untitled     island

Untitled          Beach

Beach❤️          Instagram

 

 

Les mer i arkivet » November 2017 » Mai 2017 » April 2017

gratisdesign av Tonjemt