hits

Verdens beste milkshake

Eller ikke? Jeg har gledet meg superlenge til å prøve og lage min egen oreo milkshake, men det gikk ikke helt som planlagt. Jeg og Eirik fant frem det vi trengte og satte oss ute i vinterhagen for å mikse den. Jeg tror vi tok litt mye oreokjeks i, og det ente opp med at det så ut som sand. Men jeg tenkte det gikk fint og fordelte det ut på noen glass. Så blandet vi bare is og melk, og helte det oppi glassene etter på. Men æsj så ekkelt. Haha! Kjeksen la seg på toppen og det ble lagvis liksom. Det så ut som sand, noe som i mitt hode gjorde at det smakte sand. Jeg skal prøve å lage det igjen, en annen dag, og da skal jeg få det til.
Topp 5 Reisemål

Maldivene

De lange strendene, det varme vannet og den store solen. Jeg har hatt lyst til å reise til Maldivene så lenge jeg kan huske, men det er jo så dyrt! Så jeg må spare penger i en good stund før jeg kan tur?n ned til drømme øyene.

 Bilderesultat for maldivene  

USA

New York, Los Angeles, Hawaii og road 66. USA må være drømme stedet, jeg reiser hit før jeg reiser til noe annet eksotisk sted. Tenk hvor mye det er mulig å oppleve, åh. Jeg får nesten frysninger bare jeg snakker om det. Disney land, Hollywood walk of fame, skiltet, det hvite hus, alt er større i Amerika.

Bilderesultat for new york  

Sør-Afrika

Safari, slik man ser på TV liksom, løver, flodhester, sjiraffer. Jeg digger slike dyr, jeg er alltid i Afrika avdelingen i dyreparken når jeg er der. Det er så flotte dyr, og i tillegg til dyrene er det varmt. Jeg er så Syden syk, og har mast sånn om det til alle nå, at jeg har funnet ut at jeg skal slutte med det før de blir lei, haha!

Bilderesultat for Sør-Afrika  

Australia

Det er litt det samme som med Afrika, varmen, dyrene og den flotte naturen. Og mest av alt alle de fine strendene. Jeg har en drøm om at en dag skal jeg lære meg å surfe, og hvilket sted kan vell være bedre en Australia til dette?  Og i tillegg bor alle Home and Away skuespillerne der nede, og da får jeg muligheten til å møte dem, haha.


Bilderesultat for australia natur  

Uganda

Dette stedet tror jeg står høyest på ønskelisten for øyeblikket. Jeg er et samvittighet menneske, om jeg kan kallet det det. Jeg sliter med å kaste mat og klær, fordi jeg vet det er andre mennesker her i verden som trenger det. Derfor vil jeg reise hit, være der i noen måneder og hjelpe de som bor der til å få et bedre liv. Det er ikke så mye jeg kan gjøre alene, men det er bedre enn at ingen gjør det. Jeg får vondt inni meg bare jeg tenke på hvor vanskelig mange av de som bor der nede har det. Jeg kjenner noen folk som har vært der nede, og sett hvordan ting faktisk er, og det høres helt forferdelig ut mye av det de forteller. Men hvert fall, hit vil jeg for å hjelpe, ikke for å sole meg og bade. Det kan jeg gjøre inne i bassenger her i Norge.

  Bilderesultat for uganda nature

 

-Noen av disse stedene du også vil til?

Endelig

God helg! Endelig, denne Fredagen har jeg ventet på!

Det er under en måned til sommerferien, og to måneder med fri! Jeg sier nesten ikke noe annet enn at jeg er klar til ferie nå, men jeg er faktisk ikke alene om dette. Ferie modusen er allerede skrudd på, og jeg klarer ikke fokusere ordentlig på skolen, he-he. På Mandag får jeg vite om jeg kommer opp i skriftlig eksamen eller ikke, og jeg har et høyt ønske om å ikke komme opp. For da blir feriemodusen ødelagt, og jeg blir nøtt til å bruke to og en halv dag på matte, IGJEN! Jeg var nemlig så uheldig å kom opp i matte på skriftlig eksamen i 10. Klasse, lykke ful, eller ikke. Siden ferien snart er her, tenkte jeg og ramse opp litt steder jeg har lyst til å reise, men det tar jeg og gjør litt senere, nå skal jeg spise litt mat før jeg går på jobb.
Reklamemodell

Hei dere!

Jeg lover dere, at i kveld skal jeg få filmet den spørsmålsrunden. Jeg har bare utsatt det å utsatt det, og nå må jeg nesten få gjort det. I dag er jeg offisielt ferdig med alle prosjekter i 1. Klasse, ikke noe mer stress med deadliner. Og for en god følelse. Mitt prosjekt vil muligens bli lagt ut senere, men jeg må følge om lov først, for jeg har kledd på Eirik en kjole, haha! Men Ingrid sine kan jeg dele, for der er det jeg som er modellen, og den jenta er super flink! Jeg er glad jeg sa ja til å bli tatt bilde av, hihi.
Here you go; 

Smooth

God kveld!

Nå sitter jeg godt plaser ved skrivebordet mitt, og skal snart ta å hoppe i dysjen. I dag har jeg vært superflink å gått på trening for andre gang. Jeg svettet som en gris, men det er det som funker! Flinke Sarah og Kjersti Sofie som var med. Etter at vi kom hjem mixet jeg sammen en av de beste smoothiene jeg noen gang har laget.

Jeg tok ikke noe mål på hvor mye jeg tok av hver ting, så her er en ca. oppskrift. Den ble hvert fall super god!

litt jordbær
dobbelt så mye bringebær
bittelitt eplejucie
en hel del vanilje yoghurt
shake pulver (opp til deg)
 

Sheiken

Hei dere!

Bowling, jeg elsker det. Det er det mest geniale spillet jeg vet om, og jeg tror jeg kunne spilt det dagen lang. Men hadde det ikke vært for gjærende, eller grindene som er på sidene tror jeg ikke jeg hadde orket å i det heletatt gått inn på bowlingen, for de er nødvendige å ha oppe, for min del hvert fall. I går var korpset på bowlingen og koste oss sammen der. Vi fordelte oss på tre banen og spilte to runder, jeg kom på andre plass den første runden, og første plass den andre! Jeg lærte til og med en av mine herlige med musikanter å bowle, og gjett hva, han klarte STRIKE! Jeg kjente jeg ble litt stolt. Jeg fikk også dratt Eirik med meg. Han var den eneste på banen der vi spilte som ikke hadde gjære på, og klarte strike han også.

I dag har jeg tenkt til å få filmet spørsmålsrunden, men jeg skal først skrive rapport som skal leveres i morgen, dette er det siste prosjektet vi har dette året, ikke mer 1. Klasse media. Det er snart sommer! Åh, det kiler inni meg bare jeg tenker på det.

Nyt resten av Onsdagen dere!
Run for it

Hei dere!


I går ble løpet jeg har pratet litt om arrangert og fullført. Det var to løyper, en på 4 km og en på 8 km. Jeg startet løpet og beste meg etter 10 minutter for at jeg også ville løpe, eller jogge så gå også jogge igjen. Så jeg dro med meg Eirik, og jogga et lite stykke oppover, før min dårlige kondis sa at jeg måtte ta en pause, jeg ble nesten litt skremt over hvor ille det var. Men etter hvert som vi begynte å ta folk igjen gikk det bedre. Vi hadde selvfølgelig klart å legge fra oss mobilen borte på skolen hvor vi startet begge to, så mamma måtte ringe min søster som også løp, og hun måtte springe etter meg for å ta meg igjen (jeg hadde nemlig tatt henne igjen.) Så hun kom løpende med barnevogn og sparkesykkel i hånden. ?Ingrid Marie, du ska ta blodprøvar, du må skynta deg? Så vi satte opp tempoet.

Heldigvis kom mamma kjørende og plukket oss opp etter en liten stund. Så kjørte vi ut til legevakten og fikk tatt blod prøver. Jeg hater faktisk så sterkt å ta blod prøver, jeg synes det er helt grusomt. Men, jeg har blitt bedre enn slik jeg var for bare 1,5 år siden. Da rant tåren før jeg var komt inn på legekontoret. Når vi kom tilbake kjøpte vi oss mat og kaker, fikk medaljer og tok litt bilder som skal sendes inn til lokal avisa. Neste år anbefaler jeg dere å komme og løpe den lange løypen på 8 km samen med meg. For den skal jeg klare!

Etter Eirik hadde gått på bussen gikk jeg og Kjersti Sofie opp på treningsenteret og tok oss en time med ordentlig hard trening. Jeg har ikke vært noe flink til å trene før, man skal etterhvert få laget en treningsplan slik at jeg får kommet meg i form igjen. Jeg gleder meg til å starte, for jeg ser allerede ressultater etter bare to timer på trening.

 

 

Mandags inspirasjon

Hei dere!

Mandag igjen dere, og fri! For en god følelse, og våkne uten at alarmen ringte i dag. Haha, jeg var faktisk nøtt til å ha alarm på, for jeg skulle ut klokken tolv, og hadde en plan om å spise ordentlig frokost sammen med Eirik. Vårga R0ndt var i dag, det er et løp, hvor man løper enten 4 eller 8 km. Jeg tok den korte, flinkflink. Jeg har fått helt skodilla i det siste, og ser på sko hele tiden, nå skal jeg snart kjøpe meg enda et par, jeg må bare sjekke prisene rundt om kring først. Så denne ukens Mandags inspirasjon er sko.

Moda Buty Sportowe     Adidas superstar     D

°     Want this     °

°     😍😍    

Pin by katie t on COOL CLOTHES | Pinterest          💛💜💚💙

sneakers | via Tumblr     nike air tumblr - Google Search     style | Tumblr

 

 

blue working suit

 
På rocker'n

Hei dere!

Gårsdag startet med skole, så kom mamma å hentet meg etter jeg var ferdig så jeg slipp å ta buss. Det er faktisk så utrolig herlig å slippe å sitte på den bussen for så og bytte buss, jeg tørr liksom ikke å sovne på den i tilfelle jeg ikke våkner. Etter jeg kom hjem fant jeg meg en skive med noe salami på, den var faktisk skikkelig god, det var ikke sånn ?vanlig? salami, denne var mindre og hadde en helt annen smak. Så gikk jeg på jobb.

Etter jobb gikk jeg hjem å spiste, så kjørte jeg og mamma til byen, også kjørte hun meg til Eirik. Først var vi oppe på klubben og koste oss der sammen med de andre å spilte Bingo, jeg elsker bingo, så lenge jeg vinner, men det gjorde jeg ikke denne gangen, men men man kan ikke vinne hver gang, haha. Senere på kvelden gikk vi hjem til han å så den første Olsenbanden filmen. Åh, det var en god følelse å se den igjen! Valborg oh oh  yeah yeah. Vi spiste jordbær, chips og dipp å frakk Love og bringebær brus. En vellykket kveld!   
Glansbilder

God helg! Endelig, etter 5 lange men likevell raske skole dager, er det helg, og det er til og med lang helg! Helgen skal jeg utnytte skikkelig å ta en del bilder til skoleprosjektet mitt, og på Mandag skal jeg være med og arangere et løp som heter Våga R0ndt, det starter kl. 1300 på Lid skole i Svei, komkom!

Jeg tenker jeg skal starte helgen med et smell, og dele noen ordentlige glans bilder med dere :-)  


Bubbles

Hei dere!

Bergen by er en finfin by, men med såpebobler blir den så utrolig mange ganger finere. For rundt tre uker siden var jeg i Bergen og jobbet med boken jeg skal skrive sammen med de andre kjekke folkene. Jeg og Thea gikk opp til utkikkspunktet for å ta bilder mens vi blåste såpebobler, for å ta en liten break fra all jobbingen. Bildene ble superstilige, og jeg skal til og med bruke det ene bilde i skole oppgaven min. Jeg kommer uten tvil til å ta flere slike bilder.  

 Hahah!

 

White

Hellu! I går tok jeg og Ingrid noen superkule bilder i studioet her på skolen. Hun skal bruke bildene i en reklame kampanje som hun skal lage i den siste oppgaven vår, og det blir superkult! Jeg stilte meg opp å så på noen bilder hun hadde skrevet ut, slik at jeg hadde noen utgangspunkt, til hvordan jeg skulle pose. Nå har jeg fått kommet i gang med mitt egetprosjekt også, og har allerede redigert to bilder. Her er noen av bildene som ble tatt i går;

  https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t35.0-12/11051838_851239138302873_4172870966485698042_o.jpg?oh=16eab67ed2453f44937e8f82f08a0adf&oe=555C104F
 
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t35.0-12/11206887_851239091636211_8400242870292696965_o.jpg?oh=62aff7a9516c6b1abb5c1feaf162efa1&oe=555CE552

 

 

Mandags inspirasjon

Det er Mandag igjen, og jeg er sikkert ikke den eneste som skulle ønsket at lang helgen skulle vært enda litt lenger. Men, om bare 4 dager er det helg igjen, jeg er klar, er du? Helgen gikk super raskt og det jeg hadde planlagt å bruke tid på ble utsatt helt til jeg ikke lenger hadde tid. Jeg skulle filme svarene på spørsmålsrunden, men jeg fikk aldri suttet meg ned å gjort det, for det var så mye annet som skjedde. Bowling, jobb, 17. Mai, besøk også ryddet jeg rommet mitt litt, kastet noe gamle greier. Så nå er det bare å sette tingene jeg ikke skulle kaste på plass igjen. Om litt over en uke skal jeg levere et prosjekt jeg ikke har kommet lenger enn til tegningene med, og jeg var egentlig helt til låst. Frem til nå før i dag. Så nå er jeg ordentlig i gang. Jeg skal ta bilder av motsetninger, noe jeg tror kan bli superkult. Så jeg blandet inspirasjonen til oppgaven min og Mandags inspirasjonen sammen denne uken.

     X I A O G 4 N | via Tumblr    

...          Ocean Love

me af     bazinga jej!     Ingamellanslag

Beauty     Frida Kahlo - what an Amazing woman.     Blind artist John Bramblitt creates colorful paintings - NetDost.com

Digital Download Motivational Print Yes by LifeAndStylePrint     Remember when the boys were all electric?    

Milkshake

Gårsdagen gikk så fort at jeg ikke rakk å sette meg ned å blogg. Jeg starta dagen med Eirik, vi lagde en ordentlig god milkshake til forkost og varma oss litt pizza fra dagen før. Om vi er på slanken er vell ikke så vanskelig å gjette svare på, nei. Vi tok med oss Rita ut å satte oss ned å koste oss skikkelig før jeg dro en tur til legen, så kom jeg tilbake, hentet Rita fra buret og tok henne med inn. Hun får være med på alt, og jeg har et håp om at hun blir en ordentlig inne kanin. I 4-5 tiden gikk vi på jobb, også gikk vi på butikken å hentet varer til 17. Mai, 3(!!) fulle handlerkorker med is, lapskaus, saft og brus. Det var hvert fall tungt å bære etter på! Haha, så gikk vi på bowling.

Vi hadde ikke nok vanilje is, så vi ente opp med å bruke krokan is, neste gang skal jeg passe på og ha kjøpt inn vanilje is, for krokanen satte mye av smaken.
Mitt nye barn

I dag har jeg endelig fått min etterlengtede kanin Rita. Jeg har hatt lyst på ny kanin i over et halvt år nå, og endelig har jeg fått. Hun heter Rita, og er hvit, hun er brun rundt øynene og har en brun linje som går opp fra halen og oppover på ryggen. Hun er faktisk den vakreste kaninen jeg noen gang har sett. Nå ligger hun inne i sengen sammen med meg og Eirik, og har allerede klart å tisse på dyna og lagt fra seg sikkert 30 sjokolade kuler. Så nå henger dynen ute til lufting, slik at den kan brukes i natt. Rita er blitt min lille baby på bare noen få timer, og jeg gleder meg til hun får sine egne om litt over 2 måneder, først må hun bli litt eldre, så skal vi sette henne sammen med den andre kaninen vi har, så om du vil ha kanin er det bare til å si i fra, så fikser jeg ;-)


Ritas nye hjem."Rita klarer ikke bare å laverr og drita"
    -Eirik, 17 år.

Bergen details

Hei dere!

Jeg så et ordentlig drage menneske på Lørdag, en mann med tatovering over hele kroppen, sånn skjellete grønt og svart. Han hadde uthevet prikker eller klumper i ansiktet der øyenbrynene skulle vært. Det er noe av det sykeste jeg noen gang har sett. Jeg vurderte å spørre om jeg kunne få ta bilde sammen med han, men jeg tenkte meg om to ganger før jeg gjorde noe denne gang, haha! De har då utrolig mye stilig i Bergen, og de hadde det i hvert fall denne helgen siden det var gullruten og noe festival lignende. Jeg tror ikke jeg har brukt kameraet så flittig på tur i byen noen gang, som jeg brukte det på Lørdag. Jeg tok bilde av alt jeg så som jeg ikke pleide å se i byen her hjemme i Haugesund.  
Mandags inspirasjon

Hei dere!

Det er Mandag igjen, og jeg kjenner at jeg er super klar for helg allerede, men heldigvis er det bare tre skoledager denne uken så er det friii! Jeg tror vi alle har godt av å få en ordentlig lang helg nå. Jeg er så trøtt å sliten at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Derfor blir denne ukens Mandags inspirasjon for meg selv, nå skal jeg motivere meg selv til å klare alt jeg vil, selv om kroppen ikke henger helt med. 

     Pinterest: Discover and save creative ideas     ❔

Smart!📝     Erich-Stidfole checking in!     Omg... Yess!!

yep ^^      Bucket list      Photo

Épinglé par Jade Kuo ♡ sur [̅_b̅_][̅_u̅_][̅_c̅_][̅_k̅_][̅_e̅_][̅_t̅_]?     Épinglé par Scrapdolly sur Bucket list ...completed | Pinterest     29 things to do in life!

~Go skating outside     Bucket list     Bucket list

-Kjenner du deg igjen?

Jeg har møtt min barndomshelt

 

Hei dere!

Jeg befinner meg i dag i Bergen, sammen med en superkoselig gjeng. Vi skal sammen skrive bok. Og har brukt dagen på å ta bilder og vært i sentrum av Bergen og spist lunsj og møtt på kjendiser, vi møtte TRULS PEDERSEN dere! Han satt ute på Egon å spiste sammen med en annen mann. Jeg fikk til og med sitte på fanget hans, haha! Jeg bestilte en kylling kebab, som jeg smakte på Mandag av noen i klassen min, så denne gangen var jeg nøtt til å prøve den selv også. Vi så en av de største hundene jeg noen gang har sett, og da måtte jeg bare ta et bilde med meg, så vi gikk bort å spurte eieren om ikke vi kunne få ta bilde med den, også sa han ja. Vi gikk på Starbucks å kjøpte oss noe godt å drikke. Kurt Nilsen var i Bergen i dag, og som alltid når jeg er her, er det han jeg ser etter. Men fant jeg han? Nei.. Men, jeg ba han vennen til Truls om å hilse til han fra meg, så nå vet han i hvert fall at jeg finnes.
Bærgen

Tuusen takk til alle dere kjekke mennesker som leste bloggen min i går, over 500 mennesker (må få lov å skryte litt.) Jeg tror nok jeg skal ha litt flere slike innlegg som jeg hadde i går, og muligens litt oftere, de er både morsome å lese og morsome og skrive. Vi fikk gå tidlig fra skolen i dag, så vi rakk den tidlige bussen hjem. Nå skal jeg pakke ferdig, spise mat og slappe litt av før jeg tar bussen opp til Bergen for andre gang denne uka. Når jeg var der med klassen fant jeg en jakke som jeg falt pladask for, den er fra monki og du ser den på bildet nedenfor.Shoes


Hellu!

I dag fikk jeg endelig en etterlengtet pakke i posten med mine nye sko i. Noen hvite Reebok sko fra Sportamore. Gid så jeg har gledet meg til å ta de på og nå sitter jeg inne å bretter servietter til min søsters konfirmasjon med skoene på, slik at jeg kan gå med de i morgen uten å få vonde bein, for nå former de seg etter foten min. Til nå har jeg brettet 10 stykker og mangler 19. Jeg skal snart ned å pakke litt, siden jeg i morgen reiser til Bergen etter skolen for å møte de herlige folkene i bok prosjektet ?Fikser alt.? Vi skal skrive bok, og har allerede kommet godt i gang. Jeg gleder med veldig, og gleder med til å se dem igjen. Jeg reiser hjem på Lørdagen siden jeg skal i konfirmasjon på Søndagen. Da får jeg god mat!


Skoene finner du HER

10 tegn på at du har funnet den rette

       Vi har alle hatt eller har eller kommer til å får kjæreste. Om du allerede har møtt den du kommer
       til å tilbringe resten av ditt liv med er vanskelig og si. Om du traff han i barnehagen, eller om han enda ikke har dukket opp
       i livet ditt. Et sted må han være. Er du usikker på om du har funnet han? Her er 10 tegn på at han er den rette (eller hun):

1-   Å være med han føles ikke som et ork.
Du nyter å være i hans nærvær og når dere sier farvel er det  like vanskelig hver gang. Du føler deg ikke tvunget til å være med han, du stresser ikke med å fiffe deg opp og kan lett gå i jobbebukse når han kommer på besøk. Det ikke noe ?Må jeg?? Er du sammen med den rette vil du ikke en gang spørre.

2-    Hans uvaner plager deg ikke.
Selv om han biter negler, knekker ledd, skraper tenner, dårlig holdning eller  plager det deg ikke stort. Du gir beskjed og om han ikke slutter er det helt greit. Selvfølgelig, tar han hele dynen når dere sover sammen eller rister på foten er det forståelig om det er litt plagsomt.

En klok kvinne sa en gang det er ujevnheter som gjør oss perfekte.


3- Du har det moro med han, selv om dere gjør ikke no.
Du har ikke noe behov for at dere må legge store planer hver gang dere er sammen. Det går like fint å sitte hjemme under dyna å se på film som å gå på premieren av en ny film. Film maraton i stuen går også fint.

4-   Han er den første personen du snakker med eller ringer til.
Om det er noe som skal skje eller har skjedd er han den førte du sier det til (mamma og pappa teller ikke.) En stressende dag på skolen eller krangel med en venn, han får høre om det med en gang. Du vil helst dele alt med han, hele tiden, og helst med en gang det har skjedd.

5-    Han bringer frem det beste i deg.
På samme måte som folk bringer frem det verste i deg klarer han å få frem dine sterke sider. Han får deg til å smile når du ikke har pusset tennene og egentlig bare vil gjemme deg under dynen og være for deg selv. Han får deg til å føle deg som Rihanna når du egentlig bare føler deg som Britney spears.6-    Du trenger ikke holde hemmeligheter for han.
Du trenger ikke fortelle han at maten hans var super ekkel eller at han ikke passer den nye buksen for den får han til å se feit ut. Men viktige ting, som ting du har gjort liksom. Fortell han at du er sliten, så ender du kanskje opp med roser og sjokolade.

7-    Du synes det er bra de har sitt eget liv.
Du trenger ikke sjekke facebook samtalene hans eller melingene hans, du vet du kan stole på han, og at han ikke kommer til å gjøre noe dumt. Du trenger ikke ha kontroll på hvor han er hele tiden og synes det er koselig at han har andre venner, og ikke bare deg.

8-    Du er villig til å inngår kompromisser.
Det er ikke noe koselig å være sammen med en som alltid skal krangle eller diskutere, men noen ganger kan det være greit å ha noen som er villig til å utfordre deg. Er du villig til å møte dem på halvveien og bli enig etter diskusjonen, også bli venner igjen? Du kan ikke alltid ha rett, men pass likevel på at du står for ditt. Du vet når du har tapt og da klarer du lett å si du hadde feil.

9-    Du trenger ikke en reserve.
"Om forholdet ikke funker har jeg en jeg en backup" Haha, nei du! Er du sammen med den rette er det ingen andre du vil ha. Du klarer ikke en gang se for deg livet ditt med din favoritt kjendis uten at han dukker opp i tankene. Han er den eneste du vil ha.

10-    Du vet han ville gjort alt for deg også.
Akkurat slik som du ville gjort alt for han, ville han også gjort alt for deg. Og du vet det, for han viser det. Du merker det på ting han sier og ting han gjør. Du er heldig og du har en slik gutt, de er unike!

      

 

-Har du funnet den rette?

Bergen -dag2

Heihei!

I går kom jeg hjem fra Bergen, og var helt utslitt, jeg fikk besøk av Eirik, og jeg sovna stakkar. Gårsdagen var en tung men utrolig lærerik og god dag. Vi startet dagen kl. 0800 og gikk å kjøpte frokost og gikk til Grighallen på konferanse. Det var faktisk super morro. De snakka om tv, film, skriving, alt innenfor media. Jeg vet ikke om dere har lest saken VG skrev om den 13-år gamle gutten Odin som ble mobbet på to skoler. I hvert fall så var de der å snakket om hele prossesen med hvordan de skrev det og hvor forsiktige de måtte være. Hvordan de tok kontakt med familien og alt arbeidet de hadde lagt ned i denne saken. Jeg satt med frysninger, fordi det var sa sterkt. At de hadde klart det liksom. Jeg er imponert! Erik Solbakken og Hasse var programledere/konfransierer, og det gjore bare alt sammen mye bedre.

     
Hun i midten går i klasse min:)   

Bergen -dag1

Hei hei!

Nå sitter jeg i en seng på YMCA sitt hostell i Bergen, jeg har sett flere levende slanger, pingviner, sel, edderkopper, krokodiller, fisker og apekatter. Jeg elsker Bergen, regnbyen haha! Jeg har shoppet litt, kjøpt meg en jakke og to is, tatt en del bilder og spist pizza. Jeg er her med klassen, og i morgen (idag) skal vi på noe konferanser, og høre på folk som snakker og slik, jeg vet egentlig ikke heelt hva det går ut på, men jeg gleder meg litt, egentlig.

         // Forrhondsblogget

Mandags inspirasjon

Hey You!

Jeg må starte med å innrømme noe litt pinlig, jeg har hele mitt liv, eller i hvert fall innbilt meg at inspirasjon ble skrevt med 2 n'er, altså "innspirasjon" hahah! Men nå har jeg lært og skal fra nå av aldri gjøre den feilen igjen!

Det er Mandag, skole og snaart sommerferie! Om to månder er 4. Juli, USA's nasjonal dag, og bare en dag igjen til jeg blir 17(!!) Det er 5. Jule, bare sånn om dere lurte. Jeg skal til Bergen i dag, sammen med klassen min, og jeg gleder meg veldig, vil skal gjøre mye morro og se på mye kult, som dere skal får se senere i dag og i morgen. Så dere kan nesten si dere har vært i Bergen dere også, gjennom mitt kamera i hvert fall.

Denne ukens Mandags inspirasjon er kunst, art eller maling. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Jeg er i det kunstneriske hjørne for øyeblikket og har fulle meg i innspirasjon, så jeg skal få det ut gjennom noen we heart it bilder i dag.

     London     <3 it

     Untitled | via Tumblr    

Not my pic😫     .     beach

add a caption          Beauty

Video -April favoritter

Wii! Videoen er ute dere, husk å sett på 1080p for å få bra kvalitet. Vil dere ha flere?

Trykk Abonner på knappen under filmen HER

Naturfag og polkagriser

Solen skinner, det er Søndag og Eirik er på besøk. Nå sitter vi ute i solen og øver til prøve begge to, jeg til naturfag og han til matte. Om bare noen få uker er vi ferdige med alt som heter 1. klasse, og det er sommerferie! Jeg er superklar for sommer! I morgen reiser jeg til Bergen sammen med klassen min, for å gå på konferanser og shopping og noe slikt, så i morgen får jeg sove hele 35 minutter lenger enn det jeg pleier. Så da kommer det nok litt mer morro på bloggen, ikke bare det vanlige. Mmm, dette kommer nok til å bli noen gode uker. Om 119+ minutter er videoen min med April favoritter lastet opp på youtube, wii!

     


Wants fra sportamore

 

 

Brasilia 6 Small Duffel Nike Utstyr VeskerFly Away Tights Casall Klær Tights9Forty League Basic NY New Era Capser Klær Salg

HER  //  HER  //  HER

Reflectin Vans Solbriller UtstyrStrike Sports Jacket Y.A.S Jakker Klær FunksjonsjakkerW Skagen Lite Jacket Helly Hansen Jakker Klær

HER  //  HER  //  HER

Charlies Angels Björn Borg Ryggsekker UtstyrPrincess Reebok Classic Sneakers SkoSuperstar adidas originals Sneakers Lave sneakers Sko

HER  //  HER  //  HER

Rib Cuff Pants Champion Bukser KlærSignal Tank Nike Klær SingletNext Up Short-Rev AOP Nike Klær Shorts

HER  //  HER  //  HER

Pro 3" Short Nike Klær Shorts TreningshortsTokyo Print Sweater adidas originals Klær Gensere SweatshirtsBoxer Boxy Crew Eivy Klær Gensere Sweatshirts

HER  //  HER  //  HER

Spørsmålsrunde

Hellu!

Jeg tenkte jeg skulle dra i gang en liten spørsmålsrunde, siden jeg har fått litt spørsmål rundt her og der. Jeg vurderer om jeg skal svare på video, så spørr i vei, slik at jeg har noe å svare på!:-)Les mer i arkivet » November 2017 » Mai 2017 » April 2017

gratisdesign av Tonjemt