hits

Weekend

Hei dere!

God helg. Nå sitter jeg hjemme i en stol og ser på Home and Away og spiser smurf. I dag hadde vi innlevering av vårt nest siste innlegg på skolen, og det er bare et prosjekt igjen så er det sommerferie. Eller eksamen om jeg kommer opp i det, noe jeg krysse fingrene for at jeg ikke gjør. Siste dag i April, og sommeren nærmer seg med stormskritt, jeg gleder meg til å bade, og jeg liker ikke en gang og bade, haha.

Logogen min, H ART som står for Haugesund ART.


TE og LAPPER

Det er helg i morgen dere! Der er en god herlig dag igjen på skolen, og en enda bedre dag igjen i April før vi spretter inn i Mai som er fylt med konfirmasjoner, kaker, 17.Mai, bunadder, pene kjoler, dresser, godteri og mange koselige sanger. Mai, det tror jeg vil bli en bra månde. Jeg holder på å fikse noe hårfrisyrer som dere kan bruke på 17.Mai og i konfirmasjoner og slik, noe jeg tror kan bli ganske bra, det kommer i løpet av helgen om alt går etter planen. I dag er min offisielle Eirik-dag, for det meste er Onsdagen det, og det er så godt å ha den ene dagen og se frem til, i hvert fall siden det er fag dagen på skolen. Ja, vi har i dag trukket te og spist lapper med nutella på, mm LOVE. Jeg har vært på korps å masjert mens han har vært hjemme hos meg og lest på naturfag. Jeg prøver ut en ny te som heter PRAANA og den er faktisk suuper god! Det kommer et innleg om disse te'ene når jeg har prøvd alle sammen hvor jeg blant annet avslører hvem som er min favoritt:-) 

        
 

Min flinke lillebror

      Hei og god morgen!

Det er på tide å skryte litt, ikke over meg selv, men over min kjære lillebror Arne Martin. Det er han jeg drar med ut for å ta mange av bildene mine, om ikke Eirik er her. Han er faktisk super flink til alt han gjør, og han er bare 8 år! Han spille mine craft og kjører bil på ipaden sin i over 300 km i timen. Om noe ikke går som han vil er han lik meg, surmuler litt også prøver han igjen. Han gir seg aldri. Første gang jeg var med å skiftet bleie på han hadde jeg videokamera med meg, for jeg skulle filme alt som skjedde i livet mitt. Han tisset, høyt i været, og jeg lo så jeg nesten tisset på meg selv haha! Han har gått på allideret, løpt kastet ball og hoppet seg til flere medaljer, og i dag når han tok bilder for meg, kom han inn med medaljene sine og spurte om ikke vi kunne ta bilder av dem også. Joda, selvfølgelig kunne vi det. Og bilder ble det, hele ti medaljer la han på sengen og stilte opp. I 2013 og 2014 vant han og klassen hans "den store telysjakten." Jeg kan med hånden på hjerte si, at jeg om min familie har resket flere telys enn de fleste andre familer. Vi rensket bokstavligtalt til blode rant.

       

UKEN SOM GIKK

Hellu!

Det er Tirsdag, og jeg tenkte jeg skulle ta en "uken som gikk." Jeg har lest det på andre blogger, og synes det er litt morsomt å lese, så jeg prøver det ut selv. Mimre litt tilbake på uken som var liksom. Håper det faler i smak hos dere også.

Uken høydepunkt: Det må utentvil være Cody Simpson konserten. Jeg har gledet meg til den så utrolig lenge og endelig kom den. I tillegg var Eirik med, noe som gjorde den enda bedre. Jeg er i hvert fall suuper mega fornøyd med konserten og gleder meg allerede til neste gang han kommer til Norge. Det har også vært mange små gode øyeblikk, som når jeg klarte å løpe beep testen to ganger og fikk det bedre til andre gangen jeg løp enn når jeg løp første gang, da var jeg fornøyd dere! Og når ryggen min begynte å bli bra igjen, selv om den ikke er helt bra enda, så er den bedre enn det den var, og er på god vei til å bli like fin som før igjen:-)

Ukens motivasjon: Det må nok være det at det snart er sommer og har begynt og blitt varmere. Jeg kjenner at jeg er klar for å snart begynne å jogge litt, for kondissen min, den finnes ikke bra for øyeblikket. Jeg gleder meg skikkelig til sommeren kommer og jeg kan få gjøre det jeg vil, samme om klokken er 09 eller 22, slippe å stå opp tidlig å legge meg tidlig. Men, den joggingen ja. Beep testen fikk meg til å innse at jeg klarer mer enn jeg tror, og derfor har jeg bare funnet ut at jeg vil faktisk klare enda mer. I tillegg så kalarte jeg 6 armhevninger som og var med på å styrke motivasjonen.

Ukens kjiping:  Jeg har faktisk to kjipinger denne uken og alle er fra konserten. Noen av de jenten som snek i køen på Cody Simpson konserten. Vi sto egentlig veldig langt fremme i køen, og gjorde vell forsåvidt det når de åpnet dørene også, men uansett. Når noen kommer tidlig på en konsert må man respektere det og holde seg bak i køen om man kommer 20 minutterfør døren åpner, noen har faktisk stått der i over 2 timer. Jeg pleier egentlig å gi besked om at jeg synes det er dårlig gjort, men denne gangen bestemte jeg med for og ikke gjøre det. Og den andre er han ene som sto å pep inn billetene våre, jeg hadde en nesten udrukket fanta i hånden som han bare tok, uten og gi besked at -Sorry, men den får du ikke ha med inn. Han bare tok den. De andre jeg gikk med som også hadde brus i hendene fikk dem med seg inn. Det var bare min han tok.Ukens beste innkjøp: Jeg har ikke kjøpt noe super kult denne uken, men jeg har kjøpt blomster frø, fordi jeg skal plante blomster, haha. Jeg har ikke komt så langt enda, men i løpet av denne uken hadde jeg tenkt, da skal jeg gjøre det.

Ukens latterkrampe: På vei til Bergen kjørte det en lastebil bak oss, en utlending som sikkert hadde dårlig tid. Først presset den bilden bar oss av veien, så den måtte svinge ned en innkjøring mot en ferjekai. Så kom den bak oss. Og vi slapp den ikke forbi, siden det ikke var noen sted vi kunne svinge inn. Så vi ble værende på veien, men den lastebilen ville forbi, og gav seg ikke for å si det slik. Jeg satt helt bak i bilen, helt bak i bagasjerommet på slike seter som man kan ta opp å ned, og jeg sverger den var 30 cm fra bilen når den var på sitt nærmeste. Jeg og Eirik snudde oss rundt og så på de, og gjett om de var sinte. Hun damen som satt i lastebilen rakk fing og så ikke blid ut. Jeg tok opp mobilen og tok bilde av nummeret på bilen deres, slik at om det skulle være noe, så hadde vi det. Så tok hun opp kameraet hun også, å tok fine bilder av meg å Eirik. De kjørte etterhvert forbi oss, og måtte stoppe senere for rødt lys, så vi havnet bak dem igjen mellom oss var det tre andre biler, så det er flere enn oss de har kjørt forbi. Vi kom alikevell før dem på ferjen, og når vi kom i land hadde noen ringt politiet, så de ble stoppet. Og sinna taggen i lastebilen rekte fing igjen når jeg snudde meg rundt for å se at det faktisk var dem. Haha, da lo jeg godt.

Ukens tanke: Hvordan skal vi klare å bekjempe fattigdom? Jeg er med i noe som heter internasjonal komite, og vi hadde vårt første møte sist Tirsdag, hvor vi snakket om hvordan vi skal samle inn penger til Uganda og andre land som faktisk trenger det. Det var en mann der fra strømøystiftelsen, som fortalte at det ikke skal mer en 8 kronert til for å hjelpe et menneske med mat, skole og meddisiner, det er ingenting i forrhold til hvor mye vi bruker hver dag. 8 kroner dere, det er alt som skal til! 

 

CODY SIMPSON -Konsert

Hellu!

Jeg hadde kameraet med meg på Cody Simpson konserten i går, og fikk tatt en god del bilder før jeg fant ut at det egentlig ikke var lovt med store kameraer på konserten. Men han som gav meg besked sa det var og at vi skulle la det går for denne gang. Konserten var faktisk utrlolig bra, og til og med Eirik som hadde vært skeptisk til om han kom til å like det, likte det! Han var utrolig flink, og er enda bedre live! Neste gang han kommer til Norge kan jeg virkelig annbefale dere å gå, det skal i hvert fall jeg. Til og med Mamma og Arne Martin fikk sett litt av konserten, når det var 20-30 minutter igjen var de ute å ventet på at konserten skulle bli ferdig, så kom det en vakt bort til dem og sa de bare kunne gå inn om de ville. Og plutselg fikk jeg bilde av mamma om at hun var på konserten også "Har hun sneket seg inn nå?" tenkte jeg, haha, men det hadde hun altså ikke gjort. Her er noen av bildene fra konserten:

             

Og oppvarmingen, som var noen jeg ikke hadde hørt om fra før av, haha.

       

Var du på Cody Simpson konserten? :)

Mandags inspirasjon

Det er Mandag igjen, og vi er allered i uke 18, det er bare 241 dager igjen til jul. For øyeblikket sitter jeg på skolen og har skikkelig lyst på melkesjokolade kjeks og jordbær. Derfor blir denne ukens Mandags inspirasjon kjeks,is og jordbær, nå skal jeg bare ha to timer matte så skal jeg hjem, å spise jordbær. Senere i dag kommer det mange bilder fra Cody Simpson konserten i går:-)

Gloriously | via Tumblr     summer days and party nights ♥ | via Tumblr     Daydreaming♥ | via Tumblr

Tumblr     ~❤~      KiiwyYo

Sorbet     fashion/beauty/lifestyle    

<3 | via Tumblr     82 Seriously Tempting Ice Cream Cones     X

Strawberries and chocolate - image #2599338 by taraa on Favim.com     sweet | Tumblr     Untitled | via Tumblr

Min verste frykt var å sove

 

Som liten er man redd for mange ting. Troll, monster under sengen, mørket, slanger, dinosaurer, vinden, og at mamma ikke skal komme og hente deg i barnehagen. Men noen av oss skjønner hvordan det er å være ordentlig redd før vi burde. Jeg var også redd for troll, monster under sengen og at mamma ikke skulle hente meg i barnehagen, men det var ikke bare dette jeg var redd for.

Da jeg var 5 år døde Morfaren min, noe som gjorde at jeg tidlig skjønte hva det innebar å å miste noen. Det gikk litt tid før jeg skjønte at jeg faktisk aldri kom til å få se han igjen, jeg var jo så glad i Morfaren min at han kunne ikke bare forsvinne? Jeg var fast bestemt på at han bare skulle hvile litt oppe med Gud, for så å komme tilbake for å leke sammen med oss her nede igjen. Jeg drev å hoppet rundt på trampolinen og ropte "Morfar kom tilbake! Morfar kom tilbake!" Fordi jeg var nærmere himmelen når jeg hoppet. Jeg lå på bakken å lette etter han oppe blant skyene, han måtte jo være der et sted.

Men sånn ble de ikke. Og etter en stund skjønte jeg det plutselig, jeg kom aldri til å se min kjære Morfar igjen. Jeg gråt ordentlige tårer. Dette forandret livet mitt for alltid. Jeg husker jeg lå der, og var livredd for å lukke øynene, jeg var livredd for å våkne og ikke kunne se, høre eller lukte. Men det verste var frykten for at flere av mine nærmeste skulle dø. Mamma og Pappa passet ekstra godt på at jeg og min søster hadde det fint og ikke gikk og tenkte på dette hele tiden, og det hjalp jo.

Men i hodet til en 5 åring skjer det mer enn man aner. Rosa hester, enhjørninger, den ene kjekke personen i barnehagen, blomster, hvordan det skal bli barneskolen, at de mener kan lese, reser biler, superhelter og videospill. Tankegangen deres er uendelig, akkurat som vår. De er flinke til å skjule hvordan de egentlig har det, de dekker bare over det med at de har skadet seg, eller savner mamma og pappa. De skjuler de vonde tankene på en så god måte, at vi må jobbe hardt for å innse hvordan de egentlig har det.


 

Frykten for å være alene, den var der. Jeg visste Morfar aldri kom tilbake til meg, selv om jeg hadde et håp, et veldig stort håp. Jeg ønsket så sterkt at morfar skulle komme tilbake, jeg ønsket meg dette når jeg stod under et tre med en fugl som sang i, når jeg så stjerneskudd, når jeg så firkløvere og hver gang jeg ba. Når jeg sang kveldsbønnen sammen med Mormor når jeg sov der, da hadde jeg alltid øynene igjen litt lenger enn henne for å snakke med Morfar gjennom tankene mine. Han fortalte meg hvor pen jeg var i sommerkjolen min, og hvor langt håret mitt var blitt, at han gledet seg til jeg kunne lese for han. Dagene gikk fint, og livet mitt var så godt som perfekt, men om natta begynte tankene å svirre for den lille meg som lå i sengen.

Ikke før jeg var mye eldre lærte jeg at ikke alle dør på en gang. Jeg begynte på skolen, og kunne heldigvis gå hjem om det var noe galt. Men jeg var faktisk så redd for å være alene på skolen etter at jeg hadde startet i 1. Klasse, at mamma måtte følge meg inn i klasse rommet og sitte der til jeg sa hun kunne få gå. Helt til jeg en dag bestemte meg for  å være tøff og gå inn alene. Jeg gikk inn i skole gården og vinket farvel til mamma uten at hun var med inn, for første gang. Og dette endret alt. Plutselig kunne lille meg klare alt. Mamma slapp å følge meg inn på skolen fra den dagen, da var jeg blitt stor.

Det at jeg mistet noen i ung alder har ikke bare vært negativt. Det har gjort at jeg har kunnet støtte vennene mine som har hatt det vanskelig, fordi jeg selv hadde gått gjennom en tøff periode. Jeg visste hva som måtte høres for at de skulle føle seg bedre, og jeg var og er til nytte. Jeg har kunnet forberede meg på å miste flere, selv om det har blitt tyngre enn jeg hadde trodd, men det å ha erfaring fra før av har hjulpet, slik at jeg ikke har falt like langt ned som jeg gjorde første gang, for der i fra er det vanskelig og komme seg opp fra. Grunnen til at jeg valgte å dele dette innlegget er fordi jeg vil ikke andre barn skal slite slik som jeg gjorde. Jeg vil folk skal åpne øynene og skjønne at det lille barnet i barnehagen faktisk skjønner mer enn du tror.

I dag er det 11 år siden Morfar døde, og jeg savner han enda veldig, selv om jeg ikke lenger tenker på han hele tiden. Han vil alltid være en stor del av mitt liv, og jeg vil alltid være glad i han, ikke bare fordi han er min Morfar, men fordi han gav så mye av seg selv, og lærte meg å sette pris på det rundt meg, uten at han helt visste det selv. Han har satt store spor hos de som kjente han. Morfar, du vil alltid bli husket og elsket av oss alle.Ha en fin dag!

Mrs. Green

Hellu!

Jeg var i byen sammen med mamma i dag for å kjøpe jord (mold), se på en ny linse til kameraet mitt og lever min lille bror i bursdagselskap på leos lekeland. Jeg er faktisk litt sjalu, jeg savner å gå i sånne koselige selskap som det. På Obs bygg kjøpte jeg meg blomster, sånne frø så jeg må plante selv, og har bestemt meg for at mine ikke fult så grønne fingre skal frem i lyset å bli ordentlig knasj grønne. Jeg har alltid passet godt på at blomstene mine får vann, og det gjør kanskje at de av og til får litt for mye vann.. Enten så får de for mye vann eller så får de for lite vann. Men denne gang skal jeg klare å få dem til å leve, lenge og bli store å fine. Jeg kjøpte meg en kaktus for mange år siden som enda lever, hun heter Frida, og har to rosa blomter på seg. Jeg passe på at hun ikke dør fordi hun er min aller kjæreste blomt.

Men nå skal jeg ut å plante blomster:-)Jeg fikk roser av Eirik en dag, siden han er så snill. Det var faktisk i påsken, rett før vi reiste på campingen, og blomstene sto hjemme,
jeg trodde de skulle overleve et par dager uten vann, siden jeg gav dem jo så mye før jeg reiste. Men når vi kom hjem, var den helt tørr
og vissen. Jeg har ikke kastetden før nå i dag, siden jeg ville ha noe annet som kunne ta plassen dens i blomster potta.
 
 Har du grønne fingre?

Skjeve linjer

Hellu!Her skal bukse egentlig være like høyt oppe, men siden holdningen min er så skev ser det ut som buksen min er det også.Godt å være ferdig

 

Jeg er ferdig med den viktigste prøven dette året, utenom eksamen om jeg er så uheldig å kommer opp i eksamen. Jeg synes egentlig selv at det gikk superfint, men jeg er ikke sikkert. Jeg kom 10 minutter etter at prøven hadde startet, siden jeg tok meg en tur til legen for å sjekke ryggen min, det er mest sannsynlig noe med musklene i ryggen min, og alle musklene rundt siden jeg går så skeivt, men han sa det at vi ikke skulle utelate at det var en brist. Jeg håper virkelig at det ikke er brist slik at det går over. Jeg fikk medisiner jeg skal ta morgen og kveld. Jeg klarer ikke å svelge en hel tablett, så jeg er nøtt til å dele de opp i 4 og er derfor nøtt til og ta fire ganger så mange svelg som jeg egentlig måtte ha tatt.

Det er en så god følelse i hele meg at jeg er ferdig med matte tentamenen nå, og tanken på at jeg slipper å gjøre noe matte i hele helger er super god! Jeg trodde jeg hadde super dårlig tid når jeg kom inn i klasserommet i dag og skulle sette meg ned å så alle andre hadde skrevet i hvert fall en halv side, så jeg leste gjennom oppgavene å jobbet så rask å nøye jeg klarte, og etter en time var jeg ferdig med del en og hadde bare 3 oppgaver igjen på del to jeg ikke klarte uten hjelpemidler, så jeg satt å ventet i en time på å då ta opp matteboken og kalkulatoren min slik at jeg kunne få reise meg å strekke litt på kroppen. Jeg klarer ikke reise meg å gå og så komme tilbake å jobbe, for jeg blir så rastløs. Nå gleder jeg meg til å få den tilbake!:-)

   Når kroppen sier nei

 

Ryggen min verker, det gjør så vondt at jeg ikke klarte å komme meg på skolen i dag. Jeg ble liggende i sengen helt til jeg bestemte meg for at jeg var nødt til å ta paracet og ibux. Jeg kjenner ikke at det hjelper selv, men det skal hvert fall hjelpe. Holdningen min er så skeiv at jeg får vondt i hele kroppen om jeg går for mye. Vi hadde beep testen i gymmen i går, noe jeg kjenner jeg aldri skulle vært med på. Jeg hadde vondt i ryggen fra før av, men da var det ikke så ille, så jeg tenkte det gikk fint, og tok den ikke bare en gang men to. For jeg skulle bevise for meg selv at jeg klarte å løpe mer enn det jeg hadde gjort første gang.

Og som jeg angrer i dag. Det er liksom ingenting som hjelper. Nå sitter jeg barnevakt hos naboen, og det går egentlig helt fint, siden vi bare sitter i ro å ser på venne by og gjør litt matte. I morgen skal jeg ha heldags prøve i matte, å da har jeg ikke noe annet valg enn å gå på skolen. Jeg håper bare jeg blir bra igjen til Søndag, dere får krysse fingrene for meg, hihi.

Men heldig som jeg er kom mamma hjem før i dag og hadde vært å handlet godteri til 17. Mai, OG til meg! Hihi, jeg er så godtemoms at det er helt sykt, det er slik jeg holder meg i så god form, fordi jeg ikke slutter å spise, jeg spiser det samme hele tiden, og det gjør at kroppen min er vandt til å få mye godteri å sånt i seg.  


     

Vet du noe som hjelper mot vond rygg?

Sommerklar med NIVEA

Hellu!                                                                                                                                                                                                                              // SPONSET/reklame

I går fikk jeg en pakke i posten fra NIVEA, og oppi den lå det en NIVEA Creme Smoth Shower Cream, og deres nye solkremer NIVEA Sun Protect & Bronze Tan Activating Protection Oil som blir lansert første Mai i år. Jeg har ikke prøvd solkremen enda, men jeg gleder meg skikkelig, og satser på at den hjelper mot min ekstreme soleksem som plager meg hver sommer. Men jeg har fått prøv deres Creme Smooth og den er jeg superfornøyd med!

Sommeren nærmer seg med stormskritt og tørr vinterhud skal ut i solen å vises frem. En varm dusj på vinterhalv året gjør huden tørr, og det kalde været gjør risikoen for tørr hud enda større. Men med NIVEA Creme Smooth shower cream både renser og fukter du huden på samme tid. Jeg prøvde denne i går, og føler bena mine er glattere enn noen gang. Jeg er i hvert fall super fornøyd med denne, og jeg gleder meg til å dusje neste gang slik at jeg får brukt den igjen. Nå er mine ben klare til å vises frem!

    Har du prøvd den?

Slow down

Etter å ha sett den videoen her vil du nok tenke deg om to ganger før du trokker ekstra på gassen. Det er så utrolig lite som skal til før noe går galt, og da er det lurt å være på den sikre siden. Hold fartsgrensen.

Jeg får helt vondt inni meg, og jeg håper faktisk at det er flere som får det. Uskyldige mennesker blir drept i trafikken hvert år på grunn av mennesker med dårlig tid eller som bare vil komme seg fortere frem. Er fartsgrensen 80, så kjører du i 80. Ikke 90, de 10 små kilometrene/t har så utrolig mye å si for alt, om du har tatt lappen selv, så vet du hvor mye bremselengen påvirkes av farten på bilen. Husk, det er ikke bare deg selv du skader om noe skulle gått galt. 

Matte og kjærestekos

     Hellu!

Jeg sitter alene på busstasjonen i Haugesund og har akkurat sagt hade til Eirik. I dag har vi hatt en ordentlig jobbe dag. Vi satt i over 1 time å gjorde matte. For jeg skal ha heldags prøve i matte på Fredag. Jeg føler meg egentlig klar, fordi jeg har jobbet så mye over lenger tid, men jeg må like vell sette med ned å jobbe, for å føle meg ekstra klar. Det er en så vond følelse å sette seg ned på stolen dagen prøven er å vita at denne prøven er den som teller mest av alle prøvene jeg har hatt i matte i år. Derfor øver jeg heller nå i forveien. Før vi satte oss ned med matten gikk vi på butikken å kjøpte pizza, Resturante som er min favoritt pizza. Mm, den er faktisk så god, at om du ikke har smakt den bør du smake den. Så vi drakk brus å spiste pizza på en Onsdag, Haha, det får være lov siden vi var så flinke å øve på matten.

 


Har du hatt en fin dag?

Things to do before I die -check #2

Hellu!

Vi er halveis i skoleuken, og det er bare to og en halv skole dager igjen til det er helg. Jeg kjenner jeg er veldig klar for sommerferie nå. Jeg bruker bare lenger og lenger tid på å komme meg ut av senga om morningen. Jeg rekker alt jeg må gjøre da, og må faktisk vente på bussem hver gang.

Untitled     Untitled     Untitled

Untitled     Untitled     Wallpapers

(11) Twitter     Untitled     Untitled

Untitled     Untitled     Untitled

Untitled     Untitled     Untitled

Untitled     Untitled     Untitled

Untitled     Untitled     Untitled

Jeg har hatt et slik innlegg før, men jeg synes disse bildene er så koslige. Er der noen av disse tingene du også vil gjøre?

Slik unngår du røde prikker etter barbering

Nå er det snart sommer igjen, og sesongen for barbering er godt i gang. Røde prikker og inngrodde hår er et veldig vanlig problem. Rødme er et tegn på irritasjon og betennelse. Alle har sikkert selv opplevd røde nupper på ben og bikini linjen, men nå trenger du ikke lenger beskymre deg, det finnes metoder for hvordan du slipper røde nupper og betennelser etter barberingen, her er 8 enkle metoder som brukes før, etter og under barbering:

Bilderesultat for barbering ben Bilderesultat for barbering ben

-Det enkleste du kan gjøre er å vente en stund før du barberer deg neste gang. Høvelen vil irritere og gjøre det verre hvis du allerede har røde prikker.

-Skift barberblad ofte. Et sløvt barberblad vil dra i hårene snarere enn å kutte dem rett av. Det kan føre til irritasjon og røde prikker.

-Røde prikker kan av og til utvikle seg til en infeksjon i hårsekkene. Det kan du se ved at det blir et gult senter i de røde prikkene.
Det kalles for follikulitt, og forsvinner som regel av seg selv hvis du avstår fra barbering en stund.

-Hvis du ofte er plaget av hårsekkinfeksjoner bør du heller fjerne hår ved hjelp av voks.
Hvis infeksjonen ikke gir seg kan du få en antibiotikakrem av legen.

-Det er lurt å bruke barberskom eller barbergelé, det mykgjør huden og hårene og gjør at høvelen lettere kutter av hårene.

-Bruk en skarp og ren barberhøvel og barber med hårene (i retningen hårene vokser.)

-Etter barbering er det lurt å smøre huden med fuktighetskrem, aftershave og/eller peeling. Det lukker porene. 

-Det kan være lurt å ungå å bruke tettsittende eller syntetiske plagg rett etter barbering.

-Lærte du noe nytt?

 

//Noen gode tips fra Frisk hud, KK og Klara Klok.

Hair up, smile on

Hellu!

Nok en Mandag er over, og vi er i full gang med den nye uke. Nå sitter jeg med beina i krysse i sofaen til naboen og passe på deres to herlige barn. Jeg har fått frukt og bær i en skål og vann med jordbær i, som jeg koser meg med mens jeg skyper med Eirik og ser på The Biggest Loser Norge. Jeg har tatt litt bilder i det fine været i dag, eller Arne Martin tok litt bilder for meg. Også har jeg tatt litt bilder her inne, av driken og sånt, jeg elsker lyset de har her inne. De har 3 store vinduer som gjør at lyset blir så naturlig, haha!

     
     

Feel the spring

Hellu! Har du hatt en fin Mandag så langt? For øyeblikket sitter jeg på skolen, og jobber. Men tenkte jeg skulle poppe inn med et innlegg, det kommer et mere ordentlig innlegg senere i dag, for akkorat nå har jeg ikke tid til mer enn dette. Men her har dere noen bilder å kose dere med:-) Jeg har foresten en overaskelse til dere som kommer i løpet av denne uken eller neste uke! Noe jeg tror dere vil like;)

            

Mandags innspirasjon

Hellu! God morgen, og velkommen til en ny uke! Jeg håper denne uken går like fort som den forrige, for jeg skal nemlig være med Eirik hele helgen og vi skal på CODY SIMPSON KONSERT PÅ SØNDAG! Åhh, jeg gleder meg faktisk så syykt! Før jeg ble sammen med Eirik, var Cody Simpson min drømme mann. Men, nå har jeg byttet han ut med Eirik. Derfor drar jeg Eirik med meg, både fordi det ikker er noen andre jeg heller ville sett konserten med og fordi han er best! Haha, jeg skal i hvert fall ta med kameraet, slik at dere søte mennesker som ikke får gått kan få oppleve konserten gjennom mitt kamera. Jeg skal ta med en ordentlig bra linse, så selv om jeg ender opp langt bak er det mulig å se han. 

Skal du på Cody Simpson konserten? :-)

This floral skater skirt is to die for 😍😍😍😍😍💕💕💕💕     Girly     ROLLERCOASTERS 😍

 ✋         Summer

Coachella Love     ❤️     Easter / spring

Pink     Pink     Enjoy the sunshine

     DELIGHTFUL DAFFODILS WALLPAPER     A field walk

♥     Fashion     wild owl's clover.....

 

// We Heart It

Sun-Day people

 

Hellu! Det er så godt å kjenne solen på kroppen igjen, etter å ha gått med ull og vinter klær i flere månder. Jeg hev av meg t-skjorten og la meg ut i fin været og solte meg en liten stund, før tolmodigheten min tok slutt og jeg gikk inn igjen å fant meg noe godt å spise og drikke. Så satte jeg på ett teppe og koste meg med jordbær, saft og chillinøtter. Min bror hadde dame besøk, og de holdt på med vannballonger, noe jeg selv er veldig glad i. Så jeg ble med. Vi kastet dem oppover i veien for å se hvem som klarte og kaste dem lengst. Jeg har til og med fått litt farge i dag, jeg måtte bare få sagt det mens jeg holder på. Haha, jeg pleier egentlig ikke å bli så brun, men i fjor sommer fikk jeg en del farge siden jeg hadde ute jobb og plukka bær over halve sommeren. Derfor blir jeg enklere brun i år, wii!

           


Har du hatt en fin dag?

Gårsdagens antrekk

Nå kan jeg endelig hive vinter jakken min til vask og tanken på at jeg ikke trenger å bruke den på flere måner der super god. Tenk, nå er endelig våren her. Denne tiden må året må uten tiv være den beste, for nå har vi flere månder forran oss med sol og pluss grader. Jeg blir i så mye bedre humør når det er sol og varmt i været. Dette tror jeg kan vli bra!

 

I går ble det dette antrekket jeg dro på meg. Tskjorten er fra Gina Tricot, Boksen fra Lie, jakken fra cubus og skoene er Kawasaki.

   


En ordentlig Søndags frokost

God morgen!

Jeg drikker ikke kaffe eller te til forskost, i dag tok jeg rett og slett et glass med ordentlig brus. Jeg og Eirik bestemte oss for å lage en skikkelig frokost i dag, og takk for at vi gjorde det, for det var faktisk super godt. Mamma hadde stekt lapper og pannekaker i går, så vi smurte dem med nutella og syltetøy og brunost å hev innpå. Vi fant jordbær i en skål, og fikk ordentlig sommer feel siden været ute er så fint og lyst. Det ser suuper varmt ut, helt til man kommer ut, og blir nødt til å ta på litt mer enn T-skjorte, haha! Nå har vi snart tenkt oss ut på tur for å nyte solen mens vi har den, før Eirik snart skal ta bussen hjem for å jobbe litt.  

 
     


Har du sovet godt i natt?

 


Sauenes rike

Hellu!

Det er vår på ordentlig, og jeg kunne for første gang i år gå ute uten ytterjakke. Det er kaldt hos Eirik, for det blåser så mye, så det er godt vi tok turen hit, for her er det så lunt at det blir varmt. Vi tok turen ut for å ta litt bilder, og trengte ikke gå lenger enn rett ut døra før vi så noe som faktisk er vår, SAUER! Ja, ordentlige levende sauer. Og de har fått lam, ahh! Jeg elsker våren. 
Har du sauer til nabo?

 

 

Cool Kidzz

God morgen dere! :)

I går spiste jeg hvitløk, sjokoladepudding i en bleie, kanel, sitron og drakk kultur melk, på underholdningskveld på Karmel. Skal love dere jeg lukta godt etter på. Jeg ble tilbudd tyggis fra en fremmed som satt bak meg, hahah! Jeg lærte meg å skate, på kne dere, WOW! Jeg vant i hente leken, takket være min flotte side.
Hard Asfalt

Hellu!

Nå sitter jeg på klubben sammen med Eirik og mange andre herlige klubb folk. Vi gikk ut en tur for p ta bilder før solen gikk ned, og bildene ble faktisk utrolig kule! Og mine nye sko, og min nye genser, her får dere se:) Det så ut som jeg var i syden liksom, hihiSkoene finner du HER og genseren er genseren er fra BikBok.

Friday feels

Hellu!

 

Det er Fradag dere, endelig helg! Jeg har enda 45 minutter igjen på skolen, men er super klar for å komme meg hjem nå. I går fikk jeg en pakke i posten fra nelly. Hva som var inni? Mine nye sko:-D Jeg har gledet meg helt siden før jeg bestilte dem til å få dem. Det kommer bilder av disse å en ny genser jeg kjøpte igår senere i dag, så følg med.
Jeg tenkte jeg skulle ha en linkerunde på bloggen, så legg igjen en kommentar under med bloggen din og et tips til hva du vil jeg skal blogge om så skal jeg ta en titt på bloggen din, legge igjen en kommentar også velger jeg den bloggen jeg likte best i løpet av neste uke, også linker jeg den på bloggen min og skriver hva jeg liker med den:-) 


Har du noen planer for helgen?

Hei Photo Booth

Hellu!

Photo Booth er noe av det morsomste jeg vet om, og jeg kunne suttet hele dagen og natten med det programet her. Og til dere som ikke vet hva det er, så der det et program som hvert fall Mac har, hvor du kan trykke på forskjellige bokser og velge hvrdan du vil se ut på bildene på en måte.

    

    
fine kjoler til under 500 lappen


1. HER 2. HER 3. HER

 

1. HER 2. HER 3. HER

 

1. HER 2. HER 3. HER

Noen du likte?

Slik gjør du det godt på et jobbintervju

Alle skal en eller annen gang i livet søke jobb. Jeg vet av egen erfaring at det ikke alltid er like lett å vite hvordan man skal forberede seg, eller hvordan man skal fremstå om man blir kaldt inn til intervju.

Her er noen enkle tips til hvordan du gjør et godt jobbintervju:

Vær ærlig: Dette er viktig! Om du prøver å være noen du ikke er vil det bli oppdaget. Det vil også gå ut over deg senere i jobben fordi da blir du nødt til å vise hvem du egentlig er. Du kan ikke gå hele jobb livet ditt å late som om du er noen du ikke er. Det vil gå ut over helsen din å du vil bli mye mer sliten å trøtt.

Beskriv deg selv: "Jeg er like god til å jobbe alene som i grupper, omsorgsfull og utadvendt" Dette er noe mange av oss hadde sagt om vi hadde fått det spørsmålet. Men arbeidsgiveren har hørt det før. Bruk fantasien og kom på noe litt annerledes. Bruk interessene dine, noe du har drevet mye med. Har du spilt fotball så si du har god utholdenhet og jobber godt i team, har du gått i korps si du kan lese noter og lytte til andre. Det er så mye du kan si som ikke har blitt sagt før. Klarer du å komme på noe litt originalt vil arbeidsgiven huske deg, og du har større sannsynlighet for å få jobben dersom resten av intervjuet ditt er bra. "Jeg har god utholdenhet og kan holde ut lenge før jeg blir sliten, jeg er god til å prestere når jeg må, men er og god på å prestere over lengre tid. Jeg er villig til å jobbe hardt for det jeg liker og om jeg ikke liker det jobber jeg for det likevel, for viljestyrken min er så sterk"

Kleskode: Kle deg litt i samme stil som de der du søker jobb. Skal du jobbe på kontor tar du på deg noe litt staslig, ikke kom med Caps, daffe bukse og en svær hettegenser. Skal du søke jobb på klesbutikk tar du på deg litt klær fra denne butikken, noe litt kult, da vil de tenkte at du  har vært der før og vet litt hvordan det er der. Førsteinntrykket har mye å si, så pass på at du er litt fikset å ser litt bra ut. Men, utseendet har ikke så mye å si på om du får jobben eller ikke.

Sett deg inn i jobben: Før du søker jobben vil det være lurt å sjekke litt rundt hva jobben går ut på. Hvordan arbeidstidene er, hvor du må jobbe og hvordan du må jobbe. Da har du mulighet til å skrive inn i søknaden din at du kan jobbe på natten om det må til, eller at du kan reise om du må det. Det vil også hjelpe deg på jobbintervjuet. Om arbeidsgiveren spør deg om noe innen for jobben og du ikke kan svare vil det se dårlig ut. Selvfølgelig lærer du dette etter hvert. Men om du kan det allerede før du starter har du et godt utgangspunkt.

Ikke ha mye fravær: Dette er noe av det viktigste. Om du har flere uker eller måneder fravær på videregående, og du ikke kan dokumentere det med sykehus papirer, lege papirer, tannlege papirer, osv. vil dette se veldig dårlig ut. Da risikerer du å ikke en gang bli plukket ut til intervju. Noen arbeidsgivere ser på fraværet før de leser resten av søknaden din. Så pass ekstra godt på å komme deg på skolen om du ikke er super syk, og få papirer fra sykehuset og legen på alle timene du har vært der. Da har du dokumentasjon på at du var mye syk det året, eller knakk et ben som ikke ville gro.

Ikke hopp over perioder i CV'n din: Når du skriver om deg selv og hva du har gjort de siste årene, ikke plutselig hopp over noen måneder. Om du var på tur disse månedene, så skriv det. Ellers vil arbeidsgiver ikke få vite hva du gjorde i denne perioden og alle vet at det kan svirre mye rart oppi hodene våre når vi ikke vet hvordan ting egentlig er. 

Skriv en bra søknad og ha en god CV:  Søknaden har en hel del å si på om du blir kalt inn til intervju eller ikke. Hvis du skriver noe som gjør at du skiller deg ut, så vil søknaden bli husket, men husk at du må skille deg ut positivt.

Skryt over deg selv:  Det er viktig at du forteller om deg selv fra din beste side, og når du skal si din dårligste egenskap, prøv å vinkle det over til noe positivt. Si du er veldig nøye med ting du gjør og at du ikke klarer å legge noe fra deg før det er perfekt, at du ikke stresser og at dette gjør at du jobber bedre.

Her finner du mange fine CV maler.


Pancakes And Strawberries

Hellu!

I går prøvde jeg meg på noe nytt, jeg har sett bilder av dette før på We heart it og andre blogger og syntes det så skikkelig godt ut. Så jeg måtte prøve å lage det selv. Jeg fant etterhvert ut at panekake steiking ikke er min sterkeste side. Men hvem trenger vell å kunne steike pannekaker når de klarer å ta 6 armhevninger? Neida, mamma kom å hjalp meg litt og etter at hun viste meg hvordan det funket fikk jeg det til selv også. Og det ble faktisk veldig godt! Jeg er i hvert fall meeget fornøyd med at jeg lagde det selv.

Det du trenger for å lage dette er:
-Pannekaker (bruke egen oppskrift)
-Jordbær
-Banan
-Nutella

Slik gjør du:
Steik pannekakene, la dem ligge å kjøle seg ned litt før du smører på Nutella (la dem være litt lunka) ta på jordbær å bananer etter hvor mye du selv vil ha på. Rull dem sammen, og ikke bry deg om det blir gris, bare husk å vaske opp etter deg:-)
Les mer i arkivet » November 2017 » Mai 2017 » April 2017

gratisdesign av Tonjemt