hits

UKEN SOM GIKK

Ukens høydepunkt: Skapet mitt som kom på Mandag, og som var oppe og ferdig montert på Fredag, jaaa! Fy fader så digg! Jeg gleder meg skakk til å være ferdig å putte alt inni og kunne dele bilder med dere, det er så fint. Og daten min med Eirik, tenk deg å våkne tidlig på Mandags morgen, sitte på skolen i 8 timer og alt er bare et strev, også får du gå ut med favoritten og spise god mat!Ukens motivasjon: Jeg hadde som mål denne uken å klare og fullføre alle målene på skritt-appen min Breeze. Noe jeg nesten klarte, jeg mangler bare fredag. Det var en skikkelig kjip følelse å våkne Lørdags morgen å vite at om jeg bare hadde gått litt til hadde jeg klart det, ærh! Jaja, bedre lykke neste uke.


Ukens sang:
Me, Myselfe & I, for en kul sang! Den er faktisk 3 måneder gammel, men jeg har ikke hørt den før sist uke.


Ukens kjiping: Det må være at jeg ikke klarte alle skrittene på Fredag, jeg manglet ikke mange skrittene heller og det gjør det enda mer drit. Jaja, jeg skal klare det neste uke!


Ukens beste bilde:
Jeg blir både sulten og glad over å se på dette bilde!

Akkurat nå: Har jeg plassert meg i sofaen, satt en pizza i steke ovnen. Huskestue står på TV?n og jeg kjenner jeg snart er nødt til å strekke litt mer ut etter dagens treningsøkt for rumpa mi gjør vondt. Vi er nettopp kommet hjem fra Eirik hvor min familie var på kaffe og kake hos dem, super koselig! Vi spiste kaker og drakk kaffe (cola) også spilte vi ryktet går, som er et tegne spill.
 


Planer for neste uke: Neste uke SKAL jeg klare alle dagene på skritt appen! Jeg skal på konsert og høre flinke Eirik spille, jeg gleder meg! Jeg skal rydde rommet, øve på prøve, trene, bli litt sterkere, spise lite snop(Iwish) Nyte livet, og sove godt.

 

So tan, so happy

Hei dere!

Klokken er ikke mer enn 21.20 når jeg skriver dette, men jeg har faktisk vært våken siden 06.20 i dag, og det blir mange timer. Faktisk hele 15 timer, av disse 15 timene har jeg vært på skolen i 8 av dem, sittet på buss i 2, spist i sikkert 1 gått i hvert fall 30 minutter, vært med små kids i 2,5 og dusja i 30 minutter. Og brukt den siste halvtimen på å skrive rapport. Det blir lange dager, og selv om klokken er halv ti nå, er denne dagen langt ifra over. Jeg er ute av sengen hver skole dag, før klokken 0730, siden jeg er så heldig å har studietimer i de første timene på Onsdager og Fredager. Jeg legger meg i sengen for å sove på kvelden igjen rundt klokken ti, og klarer faktisk ikke og sovne før klokken er over tolv. Da er det lov å være sliten. Skolen gikk skikkelig fort i dag, vi tok bilder i studeoet med forskjellige lys settinger, og jeg elsker det! Dette er grunnen til at jeg begynte på media.Let's call it a date

Hei dere!

På Søndag før Eirik gikk på bussen hjem til seg selv, bestemte vi oss for at vi skulle klare å presse inn en date etter skolen en dag vi begge hadde tid denne uken. På Mandag fant vi ut at passet for oss begge, etter som at jeg allerede måtte være litt ekstra igjen i byen, så vi gikk ned til kaien og hadde egentlig tenkt oss på Sebastian's for å spise noe amerikansk. Men det var stengt, så vi kjente litt på redselen om alt annet var stengt også. Heldigvis for oss, var MM's åpent, og vi satte oss inn der, tok opp menyene og bestilte nesten det nærmeste vi kom amerikansk.

Jeg bestilte en italiensk hamburger, litt på sparket, siden kelneren plutselig dukket opp med bordet vårt. Jeg klarte så vidt å spise opp halvparten, så når Eirik var ferdig med hamburgeren sin, startet han på min. Jeg gikk derfra og var så mett at egentlig ville jeg bare sette meg ned på en benk og la maten sige litt. Men det var så vått at det var ikke vits. Vi gikk opp på markedet og satte oss på den ene sofaen som står der, og der satt vi.

A day on media

Hei dere!

Hvordan har dagen din vært så langt? Min har vært veldig fin. Jeg slet like mye med å komme meg ut av senga i dag som i går. Jeg sover alt for godt når jeg sover, og kjenner på hele kroppen når min første alarm ringer at jeg skulle gjerne ha sovet bare 10 minutter til. Så mens jeg halv sover skrur jeg av alle alarmene jeg har skrudd på, selv om jeg har på 7 alarmer, også sover jeg videre. Heldigvis, har jeg funnet ut at om jeg setter på en alarm som ringer lenger nede enn de andre, får jeg den ikke med meg når jeg skrur av de andre. Og kommer meg derfor heldigvis opp av sengen hver morgen og rekker bussen.

I dag har skoledagen gått til å vise tiende klassingene hvor moro media er. Vi har stilt opp lys og trykt på bildeknappen i flere timer. I de to siste timene i dag har vi media, så dagen har egentlig vært veldig rolig, nå har vi en 5 minutter, og den har jeg brukt på å blogge, hihi. Men jeg kjenner jeg er sliten. Det skal bli godt å komme hjem å sove nå!
NY UKE

 

... og nye muligheter!

I natt sov jeg skikkelig godt, selv om jeg brukte lang tid på å sovne. Det var like vanskelig å stå opp i dag som det er alle andre Mandager, og bussturen like tung som alle andre. I dag har jeg brukt dagen på skolen, satt opp et studio ute på gangen på skolen for i morgen skal vi vise 10. klassingen hvor moro media er! Etter at studioet var ferdig satt opp møtte jeg Eirik og gikk å spiste på MM' cafe med han, en svært hamburger som det var en del igjen av når jeg var mett, he-he. Jeg kjøpte en ny t-skjorte fra manne avdelingen på carlings, og Eirik kjøpte to. Til sammen for alle tre ble det ikke mer enn 99 kroner! Så om du bor i Haugesund og har tenkt det en tur på markedet kan jeg anbefale deg å gå på Carlings på markedet.
Bildene er fra når snøen enda lå.

It's getting hotter

God helg dere!

Jeg må ærlig si, at nå er det sykt godt med helg. Jeg er ferdig med mitt første prosjekt dette året, og er halvveis til vinterferie! Jeg skal i selskap med klassen i dag, og jeg kjenner jeg gleder meg, hvert fall til mate. Jeg er nemlig litt sulten. Jeg har suttet hele dagen i dag og redigert, enten på bilder eller lyd. Fine Ole, som er babynaboen min, som ikke er så mye til baby lenger, satt modell for ub?n i dag når vi skulle filme litt til reklamefilmen vår. For en søt gutt!

Slippers

Hei dere!

Jeg lurte meg selv til å tro at det var Torsdag i dag, og ble like skuffet hver gang jeg innså at det faktisk bare var Onsdag. Skoledagen gikk skikkelig fort i dag, og bussturen raskere enn normalt, det kan ha noe å gjøre med det at jeg nesten sovnet hele veien. Jeg har fått tatt opp all dialogen til animasjonsfilmen jeg skal lydlegge, og har en plan om å bli ferdig med å plasere ALT av snakking på rett sted i dag. Så nå skal jeg sette meg ned med mac'n min i senga og jobbe, godt. Så slipper jeg å stresse med det i morgen, nå mangler jeg bare en hel haug av lydeffekter og en rapport, så er jeg ferdig med det første av to prosjoekter nå før vinterferien, omto dager er vi hallveis til vinterferie, og om en måned befinner jeg meg i syden, wohoo!
Fjerde klasse stil


Jeg hadde på meg en bukse som siger i dag, og har dratt den opp flere gange. Jeg klart også å dra den opp på et av bilden som ble tatt i dag, haha! Jeg kan enda huske i 4. klasse hvor de første guttene begynte å sagge, med buksa nedforbi ræva, haha. Jeg er sjele glad Arne Martin ikke er i den fasen enda, han kan vente til han er gammel nok til å skjønne at rumpa skal være under buksa, selv om man har boxer på!

Hatte fin

Heiheii! Jeg vet ikke om du ser det, men jeg har fått nytt design, endelig! Jeg kan ærlig innrømmet at jeg har vært lei av mitt gamle design en stund nå, men det er bare fordi jeg ikke liker skriften som er på overskriften på firefox. Og det er kun firefox jeg bruker (en nettleser) Men nå har jeg bytta. Jeg var ute med Charlotte i dag etter skolen og tok en hel haug med bilder som vil komme på bloggen senere denne uken og eventuelt neste uke, jeg gleder meg til å vise! Vi satt bak i bilen og hev av oss det ene antrekket og tok på det andre, haha! Det ble mye bra, og kulden sto godt på hendene når jeg holdt i kameraet, magen var kald, ansiktet ble rødt og gåsehuden sto. Men det var absolutt verdt det.
Back to the 80's

Velkommen inn i en ny uke! Jeg lenktet allerede etter helgen, men har et håp om at denne uken skal gå like fort fort som sist uke gikk. Jeg er godt i gang meg å lydlegge animasjonsfilmen min, og gleder meg mer og mer til den skal bli ferdig. I dag har jeg både tatt opp lyd i lydstudioet og vært modell i fotostudioet. Livet står aldri stille på media.

10.000!!!!!

ÆHHHH!!! Jeg har fått 10 000 følgere på instagram, shiiiiit!! Det er helt sykt! I går gikk det fra 9999 følgere til 10K. Det høres helt sykt mye ut, selv klarer jeg ikke innse hvor mye det faktisk er. Jeg satt hos Eirik, og foralte han at nå mangla jeg bare en, og i det han sa han skulle inn å unfollowe meg, bytta det tall. For mange er dette ingenting, men for meg er dette myye!To Die For

 //SPONSET

God helg dere, endelig Lørdag! Ingen vekkerklokke og dynen kan være over kroppen til man selv bestemmer at nå må det gjøres noe. I går når det snødde på sitt verste kjørte mamma meg til bussen, og på vei dit stoppet vi i postkassen for å se om det hadde kommet noe. Og gjett om det hadde! En liten pakke lå hent på bånd i postkassen, og det sto mitt navn på! Jeg kjente lykken stige, endelig har bikinien min kommet! Jeg har gledet meg skikkelig til at den skulle ligge klar å vente på meg når jeg har kommet hjem fra skolen, men det har den ikke. Kanskje like så greit, for det er enda morsommere å åpne postkassen selv og se at det ligger noe inni der til meg. Denne er fra To Die For Swimwear link til nettsiden deres finner du HER! Flere bilder kommer.Pakke i posten

Ingenting inspirerer mer til treningen enn nye trenings klær. Jeg bestilte en ny t-skjorte og en tights sist uke, og i dag kom de! Jeg har ikke vært så flik å tatt turen på treningssenter denne uken, men jeg har trent hjemme, hele to ganger med seven appen! Jeg har ikke blitt noe flinkere å spise sunt enda, men jeg orker ikke stresse med det enda. En sjokolade her og en sjokolade der, det er lov. Innkjøpet i posen kommer i morgen, når jeg har fått tatt bilder av innholdet!


Så kaldt

Jeg blir like sjokkert hver gang jeg ser ut av vinduet, det er så uvant å se alt det hvite ute. Jeg elsker det! Det er helt nydelig, selv om det er kaldt, men jeg skal ikke klage, i nord er det jo enda kaldere! Nå er jeg endelig startet å lydlegge animasjonsfilmen, de første 20 sekunden med tale er tatt opp, noe som tok rundt en halv time og ta opp, ting tar tid! Nå gleder jeg meg til jeg er kommet litt mer i gang med lydleggingen, slik at jeg kan se litt mer hvordan det kommer til å bli!

Reklamefilm in the making

Nå er vi i gang! I dag, når det blåste på sitt meste, tror jeg, og det snødde like mye som det har gjort hele dagen. Bestemte vi oss for å gå ut og prøve og filme litt til reklamefilmen vår. Ungdomsbedriften har ikke laget reklame filmen vår enda, men nå er vi hvert fall i gang. Rett utenfor skolen, så folk kunne se alt, og med ikke mindre enn tre kameraer. Jeg har ikke sett alle klippene enda, men jeg tror det kan bli bra! Nå glede jeg meg til å komme hjem, ta på meg ull, joggebukse og strikke genser, lage kakao og nyte resten av dagen! Senere i dag vurdere jeg om jeg skal gå på trening, men vi får se. Om jeg ikke går i dag, skal jeg uansett ta meg en runde med seven appen!
Mine nye vandre venner

Hallo alle sammen! Hvordan har du det? Jeg startet dagen i dag med å utsette alarmen over 20 minutter. Heldigvis hadde jeg pakka gymbaggen og funnet frem det jeg skulle ha på meg kvelden før, så jeg rakk bussen. Styrketrening, norsk skriving og penge snakk, og nå skriver jeg manus til klippet jeg har fått. Nå er skole dagen snart over, og 2 av 5 dager av skoleuken er over. Det er snart helg! Etter skolen skal jeg møte Eirik på Flotmyr også skal vi ned til byen å spise litt mat, før jeg skal på leder kurs. I går når jeg kom hjem fra skolen lå det en pakke på borde, og inne der lå mine nye sko, wææh! De er super fine, til og med Arne Martin likte dem. Han kom inn på rommet mitt når jeg holdt på å tok bilder av skoene, og spurte om at viss de enda var fine og jeg vokste fra dem, om han ikke kunne få dem når hans ben var store nok. Han er god!                
Skoene er fra Nelly, og du finner dem HER!

Det forbanna kroppspresset

Disse bildene var verre å legge ut en jeg først hadde tenkt. De siste årene har kroppspresset økt helt enormt blant unge jenter. Noe som har ført til at en hel haug av usikre jenter går rundt i løse gensere, for å skjule kroppen sin, fordi de er redde for kommentarer. Flere dør av spiseforstyrrelser enn noen gang, i følge aftenposten er anoreksi den mest dødelige psykiske lidelsen for unge kvinner i Norge. Etter ulykker og kreft så er det faktisk den mest vanlige dødsårsaken blant unge kvinner.

Grunnen til at disse bildene er så vanskelige å legge ut, er nok fordi at kroppspresset faktisk er blitt sånn som det er blitt. Etter som om jeg er sminket tynnere, og holder magen inne ser jeg mye tynnere ut enn det jeg egentlig er.


På disse bildene er det brukt highlighter og conturering på ribbein, ryggen og kragebeina. I tillegg holder jeg magen inne.


 

Bambi

Hei igjen! Jeg droppet treningsøkten i dag, og tok meg heller en tur ut å sto på skøyer med Arne Martin og mamma. Når jeg var liten var jeg faktisk skikkelig god til å både stå, løpe og hoppe på skøyter, men jeg tror det har forsvunnet med årene. Jeg sto for det meste stille i dag, isen lagde mye lyd og vannskrekken min kom tydelig frem. Jeg elsker egentlig å stå på skøyter, men det er ikke det samme å stå ute, hvor jeg går å er redd for å falle gjennom hele tiden. Det er mye mer behagelig å gå inne i en hall, når det eneste man må passe på er at man ikke krasjer i noen andre.

Men det var uansett koselig å stå i dag, vi tok litt bilder, og Arne Martin fikk dratt meg med et stykke ut på isen så litt fikk jeg nå gått. Men her gang is knase lyden kom var jeg kjapp inn på grunna igjen. Om isen er trygg i morgen også, satser jeg på at jeg får tid til å ta tuten bort igjen. For jeg er hvert fall ikke ferdig!

Endelig!!

Wæææh! God Søndag dereee! Jeg våkna av at jeg velta skilleveggen på rommet mitt i dag morges, og vurderte sterkt om jeg skule løfte den opp igjen, eller bara la den ligge. Men, Kjersti Sofie var våken å skulle ut av rommet sitt, så jeg ente opp med at jeg måtte ut av sengen og løfte den opp uansett, og da var jeg våken. La meg ned i sengen igjen, sendte en melding til Eirik, og der ser jeg det! SNØ! Endelig, jeg har gledet meg som en unge til den skulle komme, jeg har aldri mistet håpet. Jeg har allerede vært ute en times tid å måkt innkjørselen vår, med mamma og Kjersti Sofie. Ull?en er på, vinterskoene skal snart finnes fram også skal jeg ut å leke med Arne Martin. Man blir aldri for gammel til snø! Senere i dag skal jeg og Kjersti Sofie ta oss en tur ut å trene, jeg har en gang igjen denne uka så har jeg klart målet mitt denne uka også!-Hvilke planer har du for dagen, og har du snø?NÅ kan julen komme!

Julen er over, og det uten å gi meg så mye av et snev av julestemning. Med pluss grader som kunne måles med sommeren vi hadde i fjor, og regnvær som lignet Oktober vær, var det ikke mye julestemning å finne. Men nå, som gradene er sunket, og det har vært nede i flere minusgrader kan jeg faktisk kjenne følelsen av jul. Men, det er dessverre 11 måneder for tidlig, uheldigvis! I år håper jeg det kalde været klarer og komme 3 uker før, slik at det kan bli en ordentlig jul, med julestemning.


Joe & The Jucie

Heeeii! For en fin dag det har vært så langt, jeg fikk sove til jeg våknet av meg selv, og våknet så godt som samtidig som Eirik. Vi gikk opp etter nesten en time i sengen hvor vi gjorde ingenting, og det snødde, endelig! Selv om det har slutta å snø og man nesten ikke kan se at det har snødd lenger, så har det hvert fall snødd. Vi tok turen til Oasen å gikk på Joe and The Juice i dag etter at vi hadde spist frokost. Jeg bestilte en med avokado, banan og vanilje melk, som det var umulig å bestemme seg for hva smakte. Jeg har enda ikke bestemt meg om den smakte vanilje eller avokado. Men god var den hvert fall!B & W

Hei sann! Det er snart helg, etter fem dager med ordentlig skolejobbing. Denne dagen har vært etterlengtet for å si det sånn! Fredagen er den herligste dagen i uken, vi starter ikke på skolen før 0945, så jeg får sove lenger enn jeg pleier. Vi starter dagen med Ungdoms bedrift, også har vi media resten av dagen. I UB'n gikk vi ned for å sjekke ut litt lyssettinger jeg og noen av de andre fra bedriften, også tok vi så klart litt bilder. Det ble faktisk supertøft! I media'en nå har vi jobba med lyd, vi skal nemlig legge lyd på en animasjons film, også kaldt dubbing. Jeg tror dette kan bli dritkult! Bildene fra i går skal jeg dele når jeg kommer hjem.

Lettkledd

Heiheiheiii! Jeg sto uten overdel i studioet på skolen i dag, riktig nok med ryggen til og med brystet inn mot veggen, så ingenting ble sett av noen andre enn meg. Charlotte skulle ta noen bilder til et skoleinntak, og jeg sa med glede ja til å hjelpe henne. Vi har vært å tatt de samme bildene før, eller med samme tema, men de ble ikke så god siden vi hadde så dårlig tid til sminkingen da. Så denne gangen tok vi oss god tid til å fikse sminken, og det ble faktisk skikkelig stilig! Storyen bak er liksom alt for tynne folk, bildene skal redigeres, så det kommer til å se enda tynnere ut. Om dere er intresserte, kan jeg legge ut flere bilder senere i dag, let me know! Selfie's

Æh, det er så sykt kaldt, og jeg elsker deeeet! Nå venter jeg bare på snøen, så den krysser jeg fingrene for at snart kommer.Baby it's cold outside

Hei! Det kalde været blir bare kaldere og kaldere, endelig! Jeg har klagd så det holder i hele Desember på at det har vært for varmt og likeså greit kunne vært Oktober, men nå er det endelig vinter! Selv om jeg nå fint klarer å klage over at det er alt for kaldt, så må jeg innrømme at jeg liker det. Jeg elsker å kle på meg litt ekstra og fryse litt. I dag spurte Eirik om jeg ville være med han en tur på jo and the jucie på oasen etter skolen, og det fikk jeg lov til. Men så kom vi på at hans far har bursdag, og tok oss derfor en tur innom Eirik først. Nå spiller han litt piano, og skal snart tur?an ned for å spille gitar før vi går til busstoppet.Joggis Tirsdag

En skikkelig slappa dag. Jeg har ikke gjort noen ting etter jeg kom hjem fra skolen, jeg har bare sittet å maset lårene mine i håp om at gangsperren skal forsvinne til i morgen. Også har jeg lasta ned piano trykke spillet på Arne Martin sin ipad, og spillt det litt, fy søren for et moro spill! Nå skal jeg høre med han om jeg ikke kan få låne ipaden igjen, det er liksom ikke det samme å spille det på mobil som på ipad. Så nå skal jeg spare penger til ipad, slik at jeg kan spille det spillet, neida! 

 
Joggebuksa er fra sportamore.


Veltrent

Hei fine dere! Bare tre dager igjen til det er helg, yes! Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til å slippe vekkerklokka igjen. I dagen løpte jeg rund som en tulling i gymmen, vi hadde hinderløype, med hopping, løping, kryping, armhevinger og oppheising i ribbeveggen. Lårene mine brant, og rumpa mi gjorde så vondt. Men, jeg kan ærlig innrømmet, at det også gjorde litt godt. Nå er jeg hjemme og har spist middag, sett en episode av home and away, og vurdere nå om jeg skal gå i skapet å finne meg en sjokolade eller ikke. Jeg tror jeg kommer til å ende opp med å gjøre det, for jeg har vært sjokolade sugen i hele dag.
Inspirational Monday
Gårsdagens treningsøkt

Heihei, og god mandag! En helt ny uke og den første Mandagen i hele 2016. Jeg kom meg opp fra sengen i dag, etter å ha satt på mye alarmer i 20 minutter, Jeg har lært meg å ikke trykke på slumre, uheldigvis. Heldigvis hadde jeg satt alarmen på 20 minutter før tiden, smartsmartsmart. Jeg fikk til og med tid til å drikke to glass eplejucie, lage meg ordentlig niste og spise frokost, luksus morgen. Nå er jeg snart ferdig med årets første skole dag, og kjenner jeg er drøtt. 

I går tok jeg og Kjersti Sofie ut på trening igjen. Jeg tenkte jeg bare skulle trene armer, siden bena mine var så vonde, men nei da, det funka ikke. Over halvparten av øvelsene fra appen måtte jeg ned på gulvet eller bøye meg ned, jeg brølte i smerte. Så jeg gav opp de øvelsene og fant mine egene som jeg har lært tidligere. Vi startet med 10 minutter på mølla, og jeg klarte ikke å komme meg lenger enn 1 kilometer, men jeg er stolt, for gangsperren min har virkelig pint meg. Etter nesten en time inne på styrkerommet (tror jeg det heter) gikk vi ut å bygde enda mer muskler på noen av apperatene. Også eg god utstrekk etter på, så i dag har jeg heldigvis sluppet gangsperr i armene!

Det er over

 Den lange fine ferien jeg har gledet meg til siden sommerferien er faktisk over. Jeg husker enda jeg telte opp dager og fant ut at jeg hadde 17 fri dager, og nå er de plutselig blitt borte. Jeg gruer meg til å våkne klokken 0600 i morgen tidlig, jeg gruer meg til og gå til bussen i mørket, jeg gruer meg til og sitte på bussen i en time. Det er så godt med ferie, at jeg skulle faktisk ønske den kunne vare evig. Men jeg skal klare meg gjennom det siste halvåret av 2. klasse også skal jeg nyte sommerferien når den kommer. Heldigvis er det to ferier mellom juleferien og sommerferien så det er liksom en hel haug av ting og glede seg til!Les mer i arkivet » November 2017 » Mai 2017 » April 2017

gratisdesign av Tonjemt