hits

Dette gruer jeg meg til

 

Jeg gruer meg til å bli gammel. Ikke fordi jeg ikke vil bli gammel, men fordi at da har så mange av de jeg er glad forlatt meg skulle jeg til å si, de har død liksom. Ikke alle da selvfølgelig, men mange av dem. Jeg har allerede startet å miste noen av de som står meg nær, og det er så utrolig tøft i den første tiden etter. Men det går jo bedre etter hvert, alt blir bedre med tiden. Men hvert fall, det jeg kommer på at jeg gruer meg  til nå er å bli gammel. Også gruer jeg meg veldig til neste skole år, fordi det er et så viktigt år. Dette kan være det siste året jeg går på skolen og det kan være det året jeg bestemmer meg for å studere videre å bli noe som krever en lang utdannelse. Jeg bare håper at jeg kommer inn til neste år, men jeg regner egentlig med at jeg gjør der, så lenge jeg jobber for det. 

Pink

 

cherry tree road 🌸Untitled This is my profile pic kombiUntitled Cat It's a colorful world 💛💙💜💚❤️💖 add a caption Comeprimavera ~Tumbrl AllPinkThings 💖 Macaron cupcakes donuts AllPinkThings 💖 Pink<3 🌸🌺 Gloriously | via Tumblr Killer color combo: black, white, pale pink + grey ? The Decorista -

De dagene

10 ting jeg ønsker meg

Denne var utrolig vanskelig, for jeg har alt jeg trenger, egentlig. Men jeg kom på litt da.

 

 

1.     En baby kanin.

Jeg ønsket meg egentlig en til jul, men fant vell fort ut at jeg ikke kommer til å få det før det blir litt varmere i været, slikk at den ikke dør av kulden liksom.

2.     Fint vær.

Haha, jeg kjenner jeg er skikkelig lei av alt regnet, kulden og vinden som har vært her nå de siste ukene og jeg gleder meg skikkelig til det blir litt mer sol og varmt.

3.     Syden tur!

Jeg har så utrolig lyst til å reise til Syden, bare for å komme meg bort fra all kulden her i Norge å få litt farge på kroppen, ikke det at jeg blir så brun da, men uansett.

4.     Et lite rom vedsiden av rommet mitt.

Hvor jeg kan legge alt jeg ikke bruker, men som jeg tror jeg vil få bruk for senere. Det hadde ikke slått feil.

5.     Bedre karakterer

Dette er noe jeg må jobbe for, men jeg vet jeg skal klare det om jeg bare biter tennene sammen og blir litt mindre skolelei.

6.     At godtestoppen skal bli over!

Nå har jeg gått over to uker uten å spise godteri, og jeg kjenner ikke det sjokolade suget som jeg gjorde før lenger, men det skal uansett bil super herlig å kunne sette seg ned en kveld å kose meg med godteri. Nå er det bare 6 uker igjen!

7.     Et stort og fint hus i fremtiden.

Helst brunt med orange lister eller brunt sånn funciz hus.

8.     Daniel Wellington klokke.

Jeg har ikke tenkt til å kjøpe meg den selv enda, men om en liten stund, etter sommeren muligens så har jeg den nok jeg også.

9.     Moped lappen.

Jeg må egentlig bare bite tennene sammen og ta den, for jeg mangler bare teorien, men det er så vanskelig å sette seg ned å øve liksom, å jeg tørr ikke ta den før jeg vet jeg kan det jeg må kunne liksom.

10.Bedre buss system.

Helt ærlig synes jeg  det og ta buss er et styr. Bussene er sene, for tidlige eller så kommer de ikke i det hele tatt. Det blir byttet på rutene i sisteliten så vi må sjekke buss tidene rett før vi skal ta bussen for å se om det faktisk går en buss, slik som det sto sist du sjekka.

 
 

Farvell Mandag

Nå er snart den første dagen i uken over, så da er det bare fire dager igjen til helgen, det skal bli super godt med helg igjen. Selv om jeg ikke får sove så lenge siden jeg skal på LIV-samling. Dagen i dag gikk egenltig som planlagt, utenom at jeg ikke fikk redigert så mye på den lyden som jeg burde ha gjort for jeg fant så mye annet moro å gjøre. Men, i morgen skal jeg hvertfall redigere, mye!

 

Hei Mandag

God morgen kjæredere! Nå er jeg super klar for en ny uke. Det var like tungt og våkne i dag som det pleier å være hver Mandag. Denne uken har jeg bestemt meg for å spise mye sunt, hvert fall mye frukt, jeg skal ikke skryte på meg for mye, for jeg er et ordentlig mat vrak til tider. 5 om dagen godt for magen, haha. Dagen i dag skal jeg bruke på å redigere lyden til skoleoppgaven min, to timer matte, buss, litt mer redigering, korps også skal jeg forhåpentligvis Skype litt med Eirik.

Jeg slenger med litt frukt bilder, bare for å friste dere andre også:-)

Healthy healthy healthy   Will | via Tumblr morning food💕 Yummy Will | via Tumblr Tumblr Breakyyyy ❤️ :)  . 💕🎀💝 Untitled Untitled Untitled

Bildene er fra WeHeartIt

 

Dagens antrek

Jeg og Arne Martin var ute å tok litt bilder sammen idag, av hva vi har på oss og slikt. Så de vil vi dele med dere nå:-)

Vi fant også en koslig sang som dere kan høre på mens dere ser på bildene, og som dere sikkert kommer til å tenke på resten av dagen, det kommer jeg til og gjøre hvert fall.

 

Dette har skjedd de 3 siste årene

Heidere!

I løpet av de tre siste årene har livet mitt endret seg en god del. I 2012 var jeg 13 og 14 år, og gikk i 8. Klasse og 9. Klasse. Jeg har vokst litt i høyden, vokst litt i hode og vokst som person. Jeg har lært mye, både på skolen og i privat livet, jeg har lært at jeg er god nok. Jeg har blitt flinkere på det jeg har øvd på, jeg har fått dårlige karakterer og gode karakterer. Jeg har mistet venner og fått en hel del nye venner. Jeg har hatt meg en tur til Syden, konfirmert meg, hatt både muntlig og skriftlig eksamen.

Jeg har lært et nytt språk, som jeg ikke husker så mye av. Hola, Me llamo Ingrid Marie. For dere som ikke skjønte det, så var dette spansk. Jeg har begynt på videregående, lært å ta ordentlige bilder, lært å redigere film og lyd. Jeg møtte Eirik, og fikk verdens beste kjæreste.Jeg har fått ny hårfarge, jeg begynte å blogge, pusset opp rommet mitt, fått min første jobb, hatt godte topp i snart 2 uker og har verken spist godteri eller drukket brus disse to ukene. Lagt ut min første egene video på youtube.

 

Disse bildene er fra 2012, da var jeg 13/14 år, haha.

Jeg har ikke bursdag, ikke enda

Bakgrunnen på macen og mobilen min.

Heihei dere!

Dag 6 er bakgrunnen min på macen og mobilen. Jeg har det samme bildet som bakgrunn på begge derer, så det blir ikke noe "Wooow!" innlegg, men nå vet dere hvertfall hva som befinner seg bak mine apper på mobilen og bak mine mange åpnende faner på macen.Min kjære Eirik<3

Dette gleder jeg meg til!

 

 

London

I starten av Mars skal jeg til London sammen med en god gjeng andre herlige ungdommer.Vi skal være der i 4 dager og jeg er egentlig ikke helt sikker på hva vi skal gjøre, men det blir nok litt sightseeing for å se litt på det de har der nede, litt shopping og sikkert mye god mat! Og i tillegg skal Eirik være med, så da blir det hvert fall bra!

Finland

Jeg skal til Finland i sommer, sammen med andre 4H?ere fra Norge, Sverge, Danmark, Tyskland, Island og Finland. En hel uke i telt, det er det eneste jeg kjenner jeg gruer meg litt til.

Sommerferie

Bare det å sove lenge blir super herlig, også er det så mye koselig som skjer, også blir det forhåpentligvis varmt. Jeg gleder meg til å få litt farge på kroppen, og slippe å fryse.

Uten om dette vet jeg ikke hva mer som skjer i år. Men det blir nok et bra år!Dette ser jeg på TV´n

 

Home and Away

Dette ser jeg på nesten hver dag, hvert fall når jeg har tid til det. Jeg har sett på dette siden 4. Klasse, altså når jeg var 9 år, jeg skjønte ikke så mye av det når jeg startet å se på det. Men mamma så på det og jeg satt i stuen sammen med henne og ente da alltid opp med å se på det. Det er en australsk serie hvor du følger livene til flere mennesker og blir satt inn i flere sitasjoner alt fra skole til narkotika, det er helt forskjellige personer som bor i en liten by hvor alle kjenner alle.

Jeg ser egentlig ikke på noe mer fast utenom Home and Away, jeg ser i perioder på Hotel Cæsar, men ikke for øyeblikket.Her er den ordentlige versjonen!

Endelig har jeg fått lastet opp den ordentligge Dag2 videoen. Det tok over 2200 minutter på grunn av det dårlige internettet hjemme, men nå har det fikset seg og jeg har internett på skolen. Her you go!


Så heldig var jeg med start bildet, wii..

Lommeboken min

Heihei dere!

Egentlig så bruker ikke jeg lommebok, men de gangene jeg gjør det er det denne jeg bruker:

 

Yesyes, here you go!

Savnet..

Hei dere! Jeg har enda ikke internett og får det nok heller ikke tilbake før Torsdag.. Så da blir det ikke blogging før i skole tiden, også blir det litt mobil innlegg frem til jeg har brukt opp mobildatan min. Egentlig så er det litt herlig og ikke ha nett, men ikke akkorat denne helgen, for det er så mye jeg egentlig skulle ha lastet opp. Menmen, jeg klarer meg hvertfall!

Pågrunn av dette utsetter jeg min 30days challenge til internettet er tilbake :)

Uten internett..

Hallodu!

I dag rundt rundt 14-15 tiden mistet vi internettet, så jeg har gått å ventet på at de skulle komme tilbake hele dagen, men det har det ikke, så dette er derfor et mobilinnlegg. Jeg har holdt på å laste opp den videoen fra i går jeg egentlig skulle laste opp, men det går ikke uten internett, så den kommer i morgen, hvis internettet er tilbake da!

Vi har strøm da, og den er det visst mange andre som har mistet. Så vi har fått spist varm mat og kan se på idrettsgalla. Dag 3 blir på grunn av internett mangel lagt ut i morgen, samtidig som jeg legger ut dag 4.

Video- dagen i går

Kvaliteten er veldig dårlig, så jeg holder på å laste opp en annen versjon av filmen, men det tar litt tid, så jeg deler denne imens. Her er da dag2: Dagen gjennom film. Håper det faller i smak.
Her er den rette versjoen! :-)


Working

Heihei dere!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en koselig dag hoss Eirik, så nå sitter jeg å skal til å starte å redigere filmen til Dag 2. Jeg tror ikke jeg rekker å legge den ut før kl. 00 i kveld, men den kommer hvertfall! Her er noen bilder fra i dag som dere kan få kose dere med mens dere venter på videoen. Men macen min er ikke helt på min side i dag, så programmene mine vil ikke fungere skikkelig, så om jeg ikke får redigert videoen i dag, så får jeg ta dag to en annen dag, haha!


Mine 2 yndlings sanger nå

Heihei!

I dag skal jeg liksom fortelle dere hva mine to yndlings sanger er, men helt ærlig så er jeg ikke helt sikker. Jeg hører på det som er på spotify, men det er jo noen sanger jeg setter på flere ganger enn andre, så jeg viser dere dem.Dette er en av de koseligste sangene jeg vet om. Hannah Montana av alle, haha! Men jeg liker den, det er nok bare en periode, så jeg blir nok lei av den etter hvert, men akkurat nå må jeg si dette er en av mine favoritter.

 


Også må det være denne, stupid lovesong fra norges nye boyband Suite 16. Denne er så utrolig herlig!

Bare masse klisse sanger, men det har vell litt med det at jeg er litt klissete av meg, hvertfall har jeg vært det i det siste.

 

Dag 1 av 30.

30 days challenge

Heihei dere! Jeg skal ha 30 days challenge, bare for å ha gjort det en gang også. Jeg skal hvertfall prøve og fullføre, og om jeg hopper over en dag, så kommer den dagen etterpå. Dette blir morro dere!

 Challenge day - 1. Dine 2 yndlings sanger nå
 Challenge day - 2. Dagen i dag gjennom film
 Challenge day - 3. Lommeboken din
 Challenge day - 4. Favoritt tv-serie(r)
 Challenge day - 5. Noe du gleder deg til
 Challenge day - 6. Bakgrunnen din på pcen og mobilen
 Challenge day - 7. Et bilde av deg for 3 år siden, hva har endret seg på disse årene?
 Challenge day - 8. Hvordan ordner du håret ditt?
 Challenge day - 9. 10 ting du ønsker deg
 Challenge day - 10. Noe du gruer deg til
 Challenge day - 11. Det du kjøpte deg sist
 Challenge day - 12. Kjæresten din
 Challenge day - 13. Det du alltid har med deg overalt
 Challenge day - 14. Dine verste uvaner
 Challenge day - 15. Om fritidsaktivitetene/sportene du har gått på
 Challenge day - 16. Din favoritt blogg
 Challenge day - 17. 15 ting om deg selv
 Challenge day - 18. Smykkene dine
 Challenge day - 19. Drømmeferie
 Challenge day - 20. En artist du liker
 Challenge day - 21. 5 ting du vil gjøre før du dør
 Challenge day - 22. Alle premiene du har vunnet
 Challenge day - 23. En ting du aldri kommer til å gjøre
 Challenge day - 24. Noe du er redd for
 Challenge day - 25. 10 ting du hater
 Challenge day - 26. Yndlings spillet ditt
 Challenge day - 27. En ferie du vil på igjen
 Challenge day - 28. Et bilde av deg da du var liten
 Challenge day - 29. En sang du virkelig er lei
 Challenge day - 30. Mobilen din


Monday

Heihei allesammen!

For en fin dag på uken, jeg fikk sove en time lenger siden jeg skulle på sykehuset. Så nå sitter jeg her å venter på å få komme inn. Først var jeg oppe å fikk svar på noen blodprøver, de var fine, heldigvis! Men jeg må ta flere prøver for å følge opp.

Så ble jeg send ned til kirurgisk, der de opererer folk, fordi såret mitt har spruket opp og er veldig mye breere enn det kunne ha vært, så jeg skal snakke med dem å finne ut hva vi skal gjør med det. Jeg kan legge ut bilde senere om dere er intereserte i å se.

Så her har jeg brukt hele dagen min, jeg kjenner jeg gleder meg til å komme meg på skolen å se allesammen igjen!

-Mobilinnlegg

Look Up

 

Denne anbefaler jeg alle å se, en liten tankevekker. Er det slik vi vil leve? Se hele filmen, og jeg lover deg, dette vil gjøre en forskjell på hvor ofte du tar opp mobiltelefonen, Ipaden, Ipoden, nettbretter og dataen din. Du kommer ikke til å angre.

"Vi er en generasjon av idioter, smart telefonert og dumme mennesker."

                                     


Forsinket julekos!

Hallo igjen kjære dere!

 

I går var jeg, mamma, Kjersti Sofie og Arne Martin i et litt tidlig jule selskap, eller forsinket. Kommer ant på hvordan man ser det. Vi spiste taco, som er noe av det beste jeg vet. Og julekaker, popcorn og chips, Ranveig hadde fått popcorn maskin til jul, så den måtte testes ut. Etter at vi hadde spist taco hadde vi en liten spise pause, for jeg var i alle fall stapp mett, og jeg var sikkert ikke den eneste. Så vi spilte litt Ticet to Ride tror jeg det het, et tåg spill som var utrolig morsomt. Etter en omgang med dette satte vi julekakene og skolebollene på bordet for og spise litt dessert, det var skikkelig godt! Egentlig er jeg ikke så kake glad, jeg pleier ikke spise så mye dessert, men i går spiste jeg faktisk mer enn vanlig.

Men det var ikke kaker heller da, det var hjemmelaget mat, killings boller, skoleboller og julekaker. Etter vi hadde spist dette, satte vi oss ned å spilte en runde til med Ticet to Ride, jeg var ikke med denne gangen, for jeg var så trøtt, men etter hvert som det ble litt seinere ble jeg mer våken og når vi startet med Alias var jeg klar til å være med. Jeg og Ranveig kom på 2. Plass, og det er egentlig litt imponerende med tanke på at vi var det yngste laget viss vi la alderen til de på laget sammen. Etter på tok vi noen runder med presidenten før vi kjørte hjem. Kort oppsummert så var det en super kveld!

Jeg var rød, og som dere ser er det mangen av disse på brettet.

    

Meg og Ranveig :-)


Party Alias, dette var moro!

Here you go!

Heihei everybodyyy!

Jeg skulle på forsinket julemiddag før i dag, og måtte kjappe meg å få postet det siste  innlegget og siden bildene tar så lang tid og laste opp må jeg dele bildene i et annet innlegg. Jeg kunne jo også ha redigert det andre, men det er liksom allerede sett av de som bryr seg, derfor deler jeg de i et nytt! Plutselig innså jeg at kameraet tok mer enn et bildet, siden jeg hadde stilt det inn på å ta 6, haha!
Det var ikke så mange bilder som manglet, men her er de hvertfall!

God kveld!

Heihei alle sammen!

Håper dere har hatt en super start på det nye året, tenk at det allerede har gått 3 dager!

De to siste dagene, altså i går og i dag har jeg brukt sammen med Eirik. I går spilte vi spill sammen med lillebroren min Arne Martin i noen tilmer, vi lagde mat og koset oss med en film. I dag lagde vi smoothie og tok bilder, og for rundt en time siden leverte vi Eirik på busstoppet for da skulle han hjem.

Ressen av bildene kommer senere, nå må jeg løpe :-) 

2 0 1 5

Godt nyttår allesammen!

Nå er det endelig 2015! I løpet av de neste 365 dagene skal jeg oppleve mye nytt, og virkelig nyte tiden. 2014 var et år fult av glede, sorg, snott, tårer, latter, blåmerker, masse god mat, nye klær, jobb, skolearbeid, nye venner, gamle venner, ny mobil, flere kilo, mindre kilo, og flere kilo igjen. Jeg har opplevd så mye i løpet av 2014, ting jeg er glad for at jeg har gjort og vært med på. Jeg har gjort viktige valg, som er med på å bestemme resten av fremtiden min, livet mitt som voksen. Jeg har bestemt hva jeg vil studere de neste årene, jeg har endret karriere ønsker. Fra Lege til barne-TV programleder.

Jeg har vert syk, blitt frisk, bygget meg opp, blitt revet ned igjen, bygget meg opp for så å bli på toppen. Jeg har gjort ting jeg aldri noen gang vil gjøre igjen. Jeg har forstuet en fot, bada i iskaldt sommer vann. Blitt stukket av klegg og veps. Tatt meg selv på øye, vært forkjølt, hele året faktisk. Jeg har operert, tatt sprøyter, blodprøver, jern sprøyter, æsj, jeg har gjort mye ekkelt. Jeg har vaske ku besj på garden til naboen, jeg har plukka mygla bringebær, hatt mensen younameit.

 Jeg har hatt min første sommerjobb. Plukket bringebær hele sommeren. Fått min første ordentlige jobb, som vaskedame i barnehagen.  Jeg har tjent mine egne penger, og det er skikkelig herlig. Men selv om det er et helt nytt år og det liksom er nye muligheter og slik. Man må faktisk jobbe for at året skal bli slik man vil ha det, man kan ikke sitte på lat siden bare fordi det er et nyttår med nye muligheter. Men! Jeg vil med dette ønske alle dere kjære med mennesker et godt nytt år! Og alt godt for 2015.

 Gårsdagen, kvelden og natten tilbrakte jeg sammen med familien min, en venne familie og min bestevenning Charlotte. Vi hadde pakkeleken, det er blitt en tradisjon her i huset å ha denne på nyttårsaften, det er liksom en ekstra julaften, bare at vi sloss om gavene, det er ingen som er bestemt til en person. Vi var ute to ganger og tente stjerneskudd, kasta grise hyl og sånne ting som snurrer på bakken, også fyrverkeri og noen fontener. Helt ærlig, så synes jeg fyrverkeri er skikkelig skummelt, jeg synes det er helt forferdelig. Men jeg overlever hvert år.
Les mer i arkivet » November 2017 » Mai 2017 » April 2017

gratisdesign av Tonjemt