hits

GODT NYTTÅR!

Gårsdagen er over, 2015 er over og med det er 2016 smelt i gang! 2015, takk for alt. Men nå er jeg klar til å utnytte 2016 enda mer. Jeg gikk inn i det nye året sammen med de jeg er mest glade i, i hele verden! Jeg fikk mitt første nyttårs kyss av Eirik, og fikk en hel haug av gaver når vi hadde pakkeleken, wii! Jeg spite meg stappafull på god mat og god dessert og er nå ferdig å skrive nyttårsforsettet mitt. Jeg har bestemt meg for å ta 2016 med storm, og virkelig gjøre noe. Her ser dere noen av bildene fra gårsdagen, mer kommer nok senere i dag.

Lam i leppa

God morgen! I dag var jeg tidelig oppe for første gang siden ferien startet, klokken 1015 klarte jeg å reise meg opp å stå på gulvet. Jeg må nesten si meg litt stolt, haha! Jeg var en tur innom tannlegen i dag for å bårre litt i en tann, jeg hater alt som finnes av strøyter å ting som skal inn i kroppen min. Så mamma måtte være med inn å holde meg i hånden, men etter at strøytene var tatt lot jeg henne gå. Jeg er blitt stor jente nå, så å bårre i en tann, det skal jeg hvert fall klare selv! Nå sygler jeg når jeg spiser, klarer ikke smile skikkelig og kan ikke føle halve over leppa mi. Jeg gleder meg veeeldig til bedøvelsen er ute, for jeg hater når det er lammet. Jeg er nesten redd for at bedøvelsen aldri skal gå ut, haha! 
Juletrefest

God kveld! Jeg sa i går at jeg skulle dele noen bilder fra gårsdagens juletrefest, og her er de. Ikke at det er så veldig mange, men det er noen. Vi spiste god brødmat, julekaker, jeg og Kjersti Sofie, som er min søster spillte litt julesanger, vi sang å gikk rundt jule treet, og jeg elsker og gå rundt juletreet! Vi løpte ut å tok bilder med Otto, som er pappegøyen som kom innom, vi spiste mandariner og nissen kom. Til og meg jeg fikk godtepose av han i år, thank you santa<3 Jeg har fått noe for engelske utrykk, for jeg synes det høres så pent ut, men når jeg bruker de selv om det sikkert ikke høres like bra ut med min engelsk som med engelske folk sin engelsk, haha!Pizzamaker

Juhuu! Jeg ligger enda godt plaser under dyna, med Eirik ved min side. Vi har tatt teoritentamen sammen et par ganger, og snart er vi klare til å ta teorien. I går kveld før vi la oss fant vi ut av vi skulle prøve pizza stekeren familien fikk til jul av tante og onkel å de. Vi fant frem taco lefser, pizzasaus og kebabsaus, mais, skinke, ost og tomater. Vi tok fullet på pizzaen og satte først min inni. Jeg visste ikke hvor lenge den skulle stå inni, så vi tok en sjanse på at det var 4 minutter, me da var den ikke ferdig. Så jeg skrudde opp varmen fra 2 tallet til 3 tallet og lot pizzaen stå i 4 minutter til. Når den da var ferdig hadde kanten rundt løftet seg opp å blitt helt svart, haha! Så da var den hvert fall ferdig. Eirik sin ble så godt som perfekt stekt, så mens jeg satt å knekte av den svarte skorpen etter at den var blitt litt kaldere, kunne han spise ute noe svidd problem, haha!My new bestfriendOnly in Sveio! Juletrefesten ble noe litt utenom det vanlige i dag, selv om vi har opplevd før at det har vært pappegøyer i byda. Otto og kjæresten hans var i dag ute og luftet seg litt, og de tok like gjerne turen innom oss. På utsiden heldigvis. Jeg, Arne Martin og Lilli Wan tok oss en tur ut for å ta bilder av de fine dyrene, og Otto kom en tur ned og hilste på oss. Om du blar langt ned på instagramen min finner du et gammelt bilde av meg å han, hvor han også står på meg. 

 

Adidas

Æhh, jeg våknet til snø i dag, akkorat det samme som de fleste andre haugesundere. Jeg skrev i går at det enda var håp om snø i Desember, og jaddaa, SNØ! Jeg kom hjem fra Eirik for 30 minutter siden og kom inn dørene til pizzasnurr lukt, ah! Så nå sitter jeg å spiser, og det er så godt! Senere i dag skal jeg bite tennene sammen ta på meg ull, flis og dress og gå ut å leke i snøen med kidzaa, så satser jeg på at snøen blir liggende helt til jeg går ut. Jeg skal også på juletrefest i dag, spille litt julemusikk, spise julekaker og gå rundt juletreet. Selv om julestemningen ikke er til stedet i det hele tatt, det er ikke en gang et snev av den, så skal jeg nyte julen. Her er noen bilder jeg og Arne Martin tok i går, have a nice day! 

What if I justGod morgen, eller god dag som det heter på denne tiden av dagen. Jeg har vært våken i snart en time, og har nettopp reist meg fra sengen å gått opp. Før jeg gikk opp åpnet jeg alt av parsiener og skrudde på lyset i taket. Både på mitt rom og min søster rom, siden hun har rom rett innenfor mitt. Jeg ble positivt overasket når jeg dro opp på henenr rom for der kan man faktisk se ut, og det er frost ute i dag! Det er enda håp, vi kan enda få snø i Desember! Gjennom mitt vindu ser man bare en grå murvegg, siden jeg har undergjordisk vindu, haha. Til sommeren skal jeg plante en blomst der nede, og tagge på veggen, i all hemmelighet. 

Jeg har lurt litt på om jeg skal bare avslutte hele vlogmas´n min, eller om jeg skal bare ta å poste videoer nå i romjulen. Men jeg tror jeg har funnet ut at jeg lar den ligge til neste Desember og laster heller opp videoer en fast dag i uken i 2016, så får vi se hvordan det går. Jeg skal hvert fall kjøpe meg nytt kamera neste uke, dette har jeg spart til siden sommeren, og har endelig råd!

 

Vi pynter pepperkaker

Gårsdagens lunsj

God morgen! Jeg sov til 13 i dag og lå i sengen å nøt varmen under dynene i en halvtimes tid før jeg reiste meg fra sengen. I går som alle andre julaftener jeg kan huske spiste vi grøt før vi gikk på gamlehjemmet og i kirken å spilte. Det er så koslig å sitte rundt kjøkkenbordet og lete etter mandelen, jeg finner den aldri. Med mindre den har blitt plasert i skålen min, selv om jeg leter å graver i grøten finner jeg den ikke, haha!

Kanskje det er det som gjør at jeg ikke finner den, noen har bare bestemt at om hun leter i år igjen, får hun den hvert fall ikke! Gårsdagen var supervellykket, og jeg er skikkelig takknemlig for at det fine jeg fikk. Nå sitter jeg med mine nye klesplagg på, og er klar for å spise frokost. Jeg skal høre med Arne Martin om han vil være med meg ut å ta litt bilder etterpå før det blir mørkt ute, for jeg fikk ny linse til kameraet mitt i går<3


Kveldens antrekk


Ready for actionGod jul igjen! Nå er jeg ferdig sminket, kjolen er på, håret er rettet og grøten er spist opp. Nå skal vi snart dra for å spille julemusikk på gamlehjemmet, også skal vi spille i kriken. Jeg har ladet opp i et år til denne kvelden, selv om den i år kom litt som et sjokk, plutselig var den her liksom. Regnet slår ned utenfor, å det blåser en hel haug, det er ikke akkorat julevær ute. Jeg håper at vi blir like heldige i år som i fjor og det begynner å snø i kveld, selv om værmeldingen og været ikke sier det vil skje.
JEG SPYR JULEBRUS!

God morgen, og GOD JUL PÅ ORDENTLIG! Jeg smeller i gang dagen i dag, med å gi dere en god latter, jeg kan nesten anbefale dere å gå å tisse nå, for når du har kommet til 3 minuttter inn i denne videoen her vil det være forsent. Da både raper å gulper jeg julebrus, og når jeg egentlig må le får jeg det ikke til, fordi jeg har så mye luft inni meg, at alt jeg får ut er julebrus skum, og raping. HAHAHAHA! 

Ordentlig griseflaxHei sann dere! Wæh, om bare en dag er det julaften! Jeg tror jeg har snakket om nedtelling og julaften alle mine siste innlegg, haha. Men det er bare jul en gang i året, så det må nesten være lovt. I dag fikk jeg og mine søsken griseflasx av mamma, og flaxen min var til stede for å si det slik. Først skapte jeg frem en med 40 kroner i premie, så skrapte Eirik frem en med 40 kroner, og så kom den største premien jeg har vunnet i griseflax og noen som helst form for flax, 500 kroner!! Æhh, jeg var super glad, lykke! Også skrapte jeg den siste og tenkte det er hvert fall ikke premie på to etter hverandre, men joda! 100 kroner. Jeg vant til sammen 660 kroner, på skrapeloddene, woho!The Final Countdown


Heihei fine dere, og god lille-lille julaften. Det er bare to dager igjen til julaften, æhh! Jeg drakk så mye julebrus i går at i dag frister det ikke litt en gang med et glass, haha! Jeg har redigert ferdig gulpe videoen fra i går, så den kommer ut nå etter jeg har vært på jobb å vasket, nå skal jeg løpe ut i bilen, kjøre på butikken og kjøpe to bilderammer også skal jeg gjøre min jobb i barnehagen også skal jeg hjem å spise mandariner.

Ready for christmas

God kveld! Det er 21. Desember, og om tre dager sitter de fleste av oss å åpner julegaver, har spist god mat og er gode å mette. I dag har jeg vært hos Eirik, vi har pynte deres juletre, spist mat og drakk julebrus. Jeg bestemte meg etter at jeg så russen tok en russeknute som gikk ut på å drikke opp en 1,5 liter julebrus på 10 minutter, at dette skal jeg også prøve. Og trodde egentlig at det ikke kan være så utrolig vanskelig. Men etter jeg, Eirik og Maria hadde satt oss ned for å pøse i oss en hel stor jule brus, som ikke var åpnet fra før av, så kullsyren var tilstede, haha! Etter fem minutter, uten at jeg hadde rapt i det hele tatt fordi jeg ikke fikk det til, bruste det opp i halsen min å ut gjennom nesen og rapen kom, det var det eneste som kom ut av munnen min i en lenger perriode. Jeg lo som jeg nesten tissa på meg, men man hører ikke latteren, for det er bare masse raping og skumming. Videoen av dette kommer i morgen, og jeg kan nesten garrantere en god latter, jeg sitter å småler med meg selv nå, for jeg klarer ikke en gang tenke på det uten å begynne å le.

Ser du at denne er grå?

Haha, hei sann dere! I går etter at jeg hadde postet innlegget Green babe, så Eirik på meg og spurte hva meningen med overskriften var. Jeg trodde han mente ordet babe, men tenkte jeg bare skulle forklare at det var fordi kjolen var grønn. "Men kjoler er jo grå?" Jeg måtte le litt, for jeg trodde han tulla, men han lo ikke sammen med meg, og da skjønte jeg at han faktisk mente det. Senere fant jeg ut at det var flere som mente kjolen så grå/sølv ut, og jeg vurderte nesten om det var jeg som var fargeblind, noe jeg fant ut at jeg ikke var, for jeg tok en test, Eirik tok en også. HAN ER FARGEBLIND TIL EN VISS GRAD! Men, senere på kvelden gav min fine Eirik beskjed om at nå var kjolen grønn, jeg følte en følelse av seier, hihi! Men, han sa senere at det var grå igjen. Green babe


Heihei! Jeg har fått juleferie, vi har satt opp juletreet og pynetet det hjemme, de røde løperene ligger på bordet, te lysene er røde, jule putene ligger klar, jeg har kjøpt jule kjoler og nå sitter vi klare å venter på at gjestene skal komme til vårt årlige juleselskap! Det er faktisk snart jul, vi kan til og med telle dagene igjen på en hånd, 5 dager. En skole uke, det er ingenting. I dag har jeg pakket inn de siste julegavene så nå er de klare til å leveres. Jeg har sovet lenge i to dager noe som er skikkelig herlig! I morgen skal jeg ha på alarm, se litt på julemorgen også skal jeg ta buss til Eirik for å spise litt julemat med dem, også skal vi, jeg, Eirik og hans foreldre ta turen inn hit til oss og spise rester fra i går og kose oss med julekaker. Jeg er enda på jakt etter julestemningen, så om noen har noen gode tips til hvordan jeg kan få den, er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg er villig til å prøve alt!

 

Spørsmålsrunde #1 -vlogmas dag 14

Pizza laging -vlogmas dag 13Slik krøller jeg håret -vlogmas dag 124 kjappe hårfrisyrer for krøllet hår -vlogmas dag 11Morgentryne, pizza og julekaker -Vlogmas dag 8Fotomodell, fotograf og julelys -vlogmas dag 4Spiser vi spy? -Vlogmas dag 3

ABONNER PÅ KANALEN MIN HER!

Grøtfest, rosanisse og EU -vlogmas dag 21. DESEMBER! Introduksjonsvideo -Vlogmas dag 1Julegrantenning

Heihei! Det er faktisk snart jul! I går var første søndag i advent, og det første av fire lys ble tent. Korpset var å spilte på julegrantenningen i sentrum, så nå går det i lyn fart mot jul! I morgen er det første Desember, og det er bare 25 dager igjen til julaften. I går bakte vi pepperkaker hjemme før vi gikk å spilte lyset på i jule grana. Det lukta godt i hele huset. Det sludda ute, så det så ut som det som kom ned fra himmelen var hvitt. Jeg elsker denne tiden på året, god mat, varme klær og ovnen kan stå på uten at man svetter i hel. Fra i morgen av skal jeg legge ut en video på youtube hver dag frem til jul, hvis jeg klarer det, haha! 
Arne Martin fikk låne kameraet mitt i går og knipset i vei av alt han kunne finne av ting og folk!

Les mer i arkivet » November 2017 » Mai 2017 » April 2017

gratisdesign av Tonjemt