hits

Kvelden før kvelden

Om to og en halv timer er det julaften, shit ass! Nå sitter jeg i sofaen og har spist alt for mye pizza. Jeg har måtte åpne buksa og har vondt i magen fordi den er så full. Jeg er også snart ferdig med vrangbården på den siste armen på genseren min, deilig! Jeg kjenner jeg gleder meg til å sette meg ned og skrive nyttårsforsett i år, 2018 skal bli et råbra år på alle måter! Vi har plassert alle julegavene under juletreet, vært i kirka å øvd til i morgen og ser på hjemme alene. Det er faktisk jul dere, samme hvor lite julefølelse jeg har, haha! Jeg håper dere får en super kveld, og ikke glem grevinnen og hovmesteren i kveld da! Snakkes<3

 

This weeks plan

 

Mandag:

Skole
Julevasken
Strikke
Bake pepperkaker eller ta en tur innom syrommet
Filme unboxing video av en pakke jeg fikk fra ELF i dag
Se ganske mange episoder av Jul i Svingen


Tirsdag:

Klassen skal til Lindesnes fyr å ta bilder
Strikking
Enten bake pepperkaker eller ta en tur innom syrommet, kommer ant på hva som blir gjort på mandag
Pakke


Onsdag:

Skole
Også går turen hjem til Sveio <3
Spise pizzaaaa


Torsdag:

Jeg skal ta bilder av hundene til naboen
En tur til byen med Eirik for å shoppe litt julegaver
Finne meg en julekjole
Ta litt koselige julebilder


Fredag:

Slappe av og sove lenge
Henge med Elias
Pakke inn alle julegavene jeg har kjøpt


Lørdag:

Lille julaften, æhh! Jeg skal se masse julefilmer på tv
Spise julekaker til jeg sprekker
Øve i kirka med korpset
Legge gavene under juletreet


Søndag:

Se tre nøtter til askepott
Spise grøt
Spille på gamlehjemmet og i kriken
Hjem å spise pinnekjøtt
Åpne gaver

 

Snakkes på nouw

Hei dere!

Tenkte bare jeg skulle stikke innom å si hei, og at jeg har begynt å blogge på NOUW.COM/INGRIDMARIE  HEEEER

Gårsdagens festligheter

Gårsdagen ble en veldig fin og koselig kveld med konsert, sjokolade melk og subway. Det første jeg tenkte når jeg satte meg ned i konsertlokale med resten av gjengen var «Hva har jeg begitt meg ut på nå, dette kan umulig være noe for meg!» Og jeg må innrømme at jeg i starten syntes det var litt kjedelig, og jeg ventet på at det skulle bli slutt. Men når jeg var kommet halvveis ned i sjokolademelka ble alt mye bedre. Og det var absolutt en vellykka kveld!

Bihulene mine er ikke blitt noe bedre dessverre, og tinnitusen min er heller ikke helt som den skal for tiden. Den overdøver det meste, og selv om jeg har klart å lære meg og overhøre den, blir den for kraftig om dagen til at jeg klarer det. Noe som gjør meg enda mer sliten enn jeg i utgangspunktet er fra før av, haha! Men den roer seg nok når bihulene er blitt bedre, håper jeg!

- Her er noen bilder fra i går -

 

Fiskepinner


Hei folkens! En dag igjen til helg. Jeg er så klar for helg denne gangen, kroppen er begynt å bli litt bedre, sett bort i fra bihulebetennelsen. Nå har jeg googla kjerringråd i 20 minutter og funnet ut at jeg skal prøve å koke vann med litt salt oppi, la det kjøles ned også trekke det inn gjennom nesa, haha! Fungerer vell egentlig litt som nesespray? Jeg har ikke brukt så mye nesespray i mitt liv, for jeg er faktisk redd for å dra ting inn i nesa, haha, for en fobi! I dag hadde vi fiskepinner til middag, jeg hev oppå tallerkenen og tenkte jeg skulle klare å spise opp alt, noe jeg ikke klarte.. Nå skal jeg strikke ferdig sokken min og dra på litt sminke før en gjeng fra skolen skal inn til K-town for å høre på konsert! Ha en herlig kveld, så blogges vi! ♥@Tommyrasa

 

 

woke up like this

God morgen fine dere! Hver morgen starter likt, jeg våkner et par ganger av roomien min som våkner lenge før meg, også 0745 ringer min første alarm. Samme hvor tidlig jeg la meg kvelden før klarer jeg ikke stå opp til den første alarmen, også ringer den andre 0801, 0806, 0811, 0814, 0817, 0821, og sånn fortsetter det helt til 0840. Da må jeg ut av senga å kle på meg, for morgen stemningen starter 0845. Men i dag våkna jeg ikke av roomien min, for hun sov over hos noen andre i natt, så jeg hadde overnattingsbesøk av Eirik. Vi knepte oss opp i enkeltsengen som er alt for liten for to, haha! Jeg plasserte et bord og en stol inntil sengen med et teppe over, bare i tilfelle jeg skulle skubbe han ut av sengen. Han gikk ned på sitt eget rom for å stelle seg når klokken var litt over åtte, jeg hadde bestemt meg for å sove til 0824, men reiste meg fra sengen ti over åtte, da fikk jeg plutselig god tid til alt.

Her innså jeg at jeg måtte på do, veldig på do..

Jeg gikk ut av sengen, vasket meg under armene og ellers steder på kroppen som trenger en vask med en våt klut. Også måtte jeg løpe på do, for jeg er enda dårlig i magen etter turen, haha. Når jeg var ferdig på do sto Eirik klar å venta på rommet mitt med to skiver, han regna med jeg kom til og være for treig til frokost i dag, noe jeg var.. Også vasket jeg ansiktet, også måtte jeg gre gjennom håret, og det er et kapittel i seg selv, jeg haater å gre håret mer enn alt. Jeg er så hårsår, og å starte dagen med flokete hår, det ødelegger alt ass. 

Og slik pleier de fleste dager å være, bare at jeg rekker frokost da, haha!

 

 

Mitt lille strikkeprosjekt

Hei dere!
Jeg begynte å strikke sokk for en uke siden, og nå er jeg nesten ferdig med nummer en. Det føles såå godt å dra den over foren og se at den passer, haha! Jeg måtte rekke den opp to ganger før det ble riktig, noe som var veldig drit back then, men nå når jeg har kommet så langt gjør det meg ingenting lenger. Jeg gleder meg til å starte på nummer to, for nå vet jeg hva jeg driver med. Jeg kunne ikke strikke hel før jeg gjorde det på sokken min på Fredag, men jeg søkte det opp på youtube og fikk opp en ganske grei video. Neste sokk blir nok 1000x lettere! Nå sitter jeg å planlegger hvordan jeg skal kunne filme litt videoer her nede på skolen, det er så lytt på rommene at jeg ikke tørr og filme her. Men det er no øvingsrom for jazz klassen på skolen som er lydtette, så jeg vurderer om jeg ikke skal ta meg en tur opp der. Jeg tror det hadde vært rågøy!

 

 

Velkommen Mandag

Helgen går alltid så alt for fort, men denne gangen går det faktisk fint. Jeg har gått hele helgen og ventet på en pakke fra Daniel Wellington, med to klokker og to armbånd #sponsa. Og i dag kom de! Det var digg å gå forbi glassburet etter at klassen kom tilbake til skolen og se at navnet mitt sto på pakken. Jeg klarte ikke vente med å åpne den til jeg kom på rommet så jeg satte meg ned i benken og åpna den der sammen med Eirik. Jeg åpna, han så på, hihi. Jeg har aldri helt lært meg hvordan timeplanen på mandager fungerer, men jeg tror jeg er ferdig med alt av skole for i dag, jeg har ingen valgfag på mandager, så det er en mindre tung start på uka. Nå skal jeg sette på en vaskemaskin med sengesettet mitt slik at jeg kan legge meg i helt ren seng i kveld. Også skal jeg sette opp studio lyset mitt å ta bilder av klokkene, DET gleder jeg meg til!

 

 

 

Curly


God morgen dere!  

Det føles så digg å våkne opp klokken åtte en lørdagsmorgen uten at det var alarmen som vekket meg. Jeg får så god til på å gjør meg klar til dagen, bla gjennom instagram, se om jeg finner noe jeg ønsker meg til jul og om øreproppene mine ikke ligger så alt for langt borte hører jeg litt på podcast også. Nå sitter jeg i sengen, helt ødelagt etter dagens frokost, for jeg spiste mer enn jeg egentlig orket. Jeg har dratt bordet på rommet inn til sengen min og har bena mine oppå det tullet inn i et teppe. Jeg har nettopp luftet ut på rommet litt, men det ble så kaldt at jeg måtte lukke vinduet igjen. Jeg har strikket en omgang lenger på sokken min, og gleder meg til jeg er ferdig med den. Målet er å begynne på helen i dag og bli ferdig med sokken i løpet av helgen slik at jeg kan starte på en ny en neste uke.

Jeg får snart en pakke i posten fra Daniel Wellington, med to dødslekre klokker og to armbånd. Jeg er gira! Jeg hører på Alan Watts snakke i bakgrunnen om hvordan det ville vært å ikke våkne etter at man har sovnet og hvordan det ville vært og våkne uten å ha sovet. Han endrer tankegangen min ganske mye hver gang jeg finner tid til å sette meg ned å lytte, og tenke. Det kan anbefales og ta seg litt tid å søke han opp på youtube ass.

Senere i dag er planen å bare slappe av, klokken tre er det graut til middag, noe jeg alltid gleder meg like mye til, jeg har funnet ut at jeg elsker det, hvert fall nå etter at jeg begynte med godte stoppen. Graut er så greit å ha lyst på i stede for godteri, for jeg vet jeg får det hver lørdag og det er ikke så lett og lage selv. Godteri er det bare til å gå i butikken og kjøpe så mye jeg vil av, når jeg vil. Og det blir dyrt i lengen. Jeg føler meg som et helt nytt menneske etter at jeg slutta å spise godteri, kroppen føles så ren, haha!

 

1 år som råner
DIGG!

I dag dukket det opp et gammelt innlegg på facebooken min. Jeg elsker den påminnings greia som er kommet hvor du blir minnet på gamle innlegg. I dag er det et år siden jeg besto oppkjøringen på første forsøk, juhi! Det var jaggu ikke sikkert jeg noen gang kom til å få lappen, for jeg er så treg i alt jeg gjør, haha! Jeg har lært så mye av å kjøre bil alene og sammen med andre i trafikken som jeg ikke har tenkt på før. Som for eksempel hvor fort noe kan gå ille om du ikke følger med når du rygger bare noen få sekunder, kommer en liten story time på den hendelsen der senere ass, spennende, spennende!

Jeg har innsett hvor koselig det er å kjøre hjem alene i lyset på musikken på full guffe og jeg kan synge av full hals, jeg har innsett at det ikke er noe koselig og kjøre alene i mørket, jeg er så paranoid og redd for alt, at det fungerer dårlig, men det er digg å pushe grenser da! Jeg har skjønt hvor viktig det er å være 100% ops på hva som skjer i trafikken og ikke tutle med andre ting som mobilen. Er du uheldig holder personen du kjører på å svare kompisen på en snap også og da kan det gå ille! Jeg har hatt lappen i et år og har ikke fått noe fartskontroll, jeg har brukt bilen mye til jobb og har avlastet mamma med all kjøringen hennes. Jeg er så glad for at jeg har fått lappen så mamma har hatt muligheten til å spørre om ikke jeg kan kjøre når hun ikke har orket. Jeg har kunne kjørt til Eirik selv, noe som har vært veldig deilig.

Billappen har vært digg dette året jeg har hatt den, og bilen min Nøtta har blitt min beste venn. Det hørtes trist ut, haha! Nå gleder jeg meg til flere år med billappen og krysser fingrene for at jeg aldri mister den!


 


 

I november skal jeg


November er bikket inn i kalenderen, og vi er i gang med den ant siste måneden i 2017, hvor sykt er ikke det? Om to måneder lever vi i 2018 liksom!? Jeg har gledet meg til november da, det må jeg innrømme. Endelig begynner det å bli litt mer akseptabelt og spille julemusikk, det blir mer julepynt i butikkene og jeg kan begynne å kjøpe julegaver! GIIRA! Denne måneden skal jeg sette opp mål som skal gjennomføres, og om jeg deler det på bloggen og folk leser det føler jeg meg litt mer forpliktet til å fullføre enn om jeg bare skriver det ned for meg selv, so here we go;

1. Jeg skal komme i gang med treningen igjen. Dette sier jeg hver måned, hver uke og hver eneste dag, men nå skal jeg faktisk klare det. Men først må jeg bli frisk, for jeg er raua lei av å være syk. Jeg skal starte med å trene 2-3 ganger i uka og bygge det opp der i fra.
 

2. Ikke spise godteri før 23. november, nå har jeg klart å holde meg i en uke og fem dager, jeg kan ikke knekke nå, det er bare 19 dager igjen liksom. Jeg spiste helt på ekte godteri hver dag før jeg sluttet, og det har ikke kroppen godt av. Jeg drakk også cola hver dag, noe jeg også har klart meg uten siden 23. oktober. Og med colaen fikk jeg faktisk abstinenser, det var grusomt, haha!
 

3. Begynne på julegavene. I år skal jeg gå all inn på noen av gavene, nå har jeg lært meg å strikke skikkelig, så jeg har en liten plan der. Også skal jeg ta bussen inn til Kristiansand et par ganger og se om jeg finner noe kult. Eneste problemet jeg har i år er at jeg må få alt med meg hjem til Sveio, men det fikser jeg!
 

4. Jeg skal begynne å blogge igjen! Æhh, jeg er gira, nå er designet nesten på plass, jeg skal bare endre på et par ting til, jeg har begynt å planlegge fremtidige innlegg, jeg får forhåpentligvis nytt batteri og lader til speilreflekskameraet mitt 11. november når gangen kommer på besøk og da dere, da blir det ordentlig digge bilder. Jeg får så mye energi og glede av å tenke på bloggingen, haha!
 

5. Jeg lurer på om jeg skal ta meg en tur hjem og få slappet litt av, nå har jeg faktisk hvert syk i nesten to måneder. Det har vært veldig av og på hvor ille det har vært, men nå er det blitt verre enn det har vært noen gang, så nå er målet og bli frisk. Helt frisk.
 

6. Pynte til jul. Jeg gleder meg til å kjøpe lysestake og masse lys og et lite juletre som skal stå på rommet. Jeg har begynt å planlegge hvor alt skal stå og henge, jeg elsker jul så veldig!
 

7. Rydde rommet skikkelig! Jeg har ikke mye rot på rommet, jeg er ganske flink på å holde det ryddig sånn innimellom, men jeg stapper bare skapet fult av alt og legger de tingene jeg ikke vil ha fremme under sengen i kasser, det ser ryddig ut, men er ikke så ryddig egentlig, haha!
 

8. Ta masse mer bilder! Dette året er nok noe jeg vil huske for resten av livet, men jeg vil ikke bare huske det i minnet, jeg vil ha noe å fysisk se tilbake på. Så det blir nok litt folkehøyskole-snakk fremover. Dette året er og kommer nok til å bli så bra!
 

9. Shoppe litt jule klær. I fjor var jeg alt for sent ute med julekjole shoppingen, i år skal jule kjolene være i boks før lillejulaften.
 

10. Jeg skal en tur på ikea og kjøpe litt esker til å ha oppå skapet og litt duftlys til og ha på rommet. Jeg ender nok opp med en plante også kjenner jeg meg selv rett, haha!


11. Ta bilde av AvoGeir hver uke for å se hvor mye han vokser uke fra uke. Jeg har en avokado plante på 4 måneder, og han har begynt å bli veldig stor. Han vokser veldig fra uke til uke, og fra nå skal det dokumenters!


 

 

Shoppings

Heiheiii!

Nå sitter jeg i sengen på rommet mitt, solen begynte akkurat å skinne inn vinduet og rett i ansiktet mitt, selv om det egentlig er veldig deilig vurdere jeg sterkt og lukke igjen gardinen litt, haha! Nå har vi nettopp spist pizza til middag, en etterlengtet pizza. I går etter turen til butikken sa jeg til Eirik at mamma ville vært stolt over meg om hun fikk se hva jeg hadde kjøpt. Tøy mykner, bananer, druer, laktose fri rømme, dipp, to smoothies, en appelsin juice på 50% og to pakker med de billigeste gulrøttene jeg klarte å finne og alt dette til 150kr, altså jeg er fornøyd;-);-) Smoothien var foresten veldig god, hvert fall den oransje med mango og goji! 

Jeg er på tidenes godtestopp, og skal klarer  meg fra 23. oktober til 23. november uten godteri, so far so good. Selv om jeg de første dagene hadde abstinenser, haha. Well, mer om godtestoppen senere. Nå skal jeg spise meg en banan for jeg er enda litt sulten. Snakkis!

 

Red is my happy colorHallaien!
Jeg har gått å trodd i hele dag at det har vært onsdag og var klar for kjøkkentjeneste til kvelds i kveld, det var en deilig overaskelse når Eirik fortalte meg at det var torsdag og ikke onsdag på vei til butikken i dag. Da slipper jeg kjøkkentjeneste i kveld!! I dag hoppet jeg over lunsj, for jeg har fått bihulebetennelse og feber, er faktisk litt redd for at jeg har fått influensa. Men jeg satser på at kroppen bare trenger å hvile, for den har fått kjørt seg skikkelig de siste ukene. Jeg har jo dobbelt rom her på skolen, så jeg føler jeg aldri får slappet skikkelig av, kjenner også at jeg savner hjem veldig i disse dager. Så det blir nok en tur hjem før jul. Jeg har tenkt meg en tur inn til K-town neste uke for å kjøpe litt julelys og hårfarge, for jeg skal farge håret mitt brun. Æh, det skal bli deilig meg litt forandring.

Nå sitter jeg ved skrivebordet mitt, klar til å facetime med Charlotte hvert øyeblikk, henne savner jeg også veldig, nå er det over en måned siden jeg så henne sist. Nå lader jeg opp til i morgen og gjør meg klar for helg. Jeg har ikke lørdagsseminar denne lørdagen så jeg har hele dagen til å slappe av og ikke gjøre noenting annet enn å spise mat og drikke appelsinjuice. For det kjøpte jeg i dag, på 50%. Haha!
 

For new beginnings

Wæh, jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive her. Hvordan jeg skal starte dette innlegge, men vet at jeg skal skrive det og poste det. De siste ukene, eller egentlig helt siden jeg begynte på folkehøyskolen og nedprioriterte bloggingen har jeg savnet å sette meg ned for og skrive, ta bilder og redigere dem for så og poste det slik at alle kan se og lese hva jeg driver med. Jeg har kjent på den lille savnfølelsen en liten stund, men det er ikke før de siste dagene nå at jeg virkelig har tenkt "faen heller, drit i hva folk mener'a." For jeg tror det skremmer meg litt at jeg bor på et sted med 120 andre mennesker som kan lese det jeg skriver og kommentere det slik at jeg hører det. Men jeg skal ikke gå å bry meg om det lenger, fra nå skal jeg gjøre det jeg vil, når jeg vil. Dette blir bra ass!

Nå har jeg brukt de siste dagene på å hvirkelig jobbe med designet mitt og nå vil jeg si meg noelunde fornøyd. Det er enda et par ting jeg kunne tenkt meg å endre på, men det fikser jeg etterhvert. Jeg tenker jeg drar på med en liten challenge mens jeg finner tilbake til bloggflyten, nå er jeg gira!! 

Girls night

Heisann!

Sola skinner og jeg sitter inne å leser til matteeksamen. Jeg våkna flere ganger i natt å stressa over at jeg ikke hadde fått lest nok, og spratt opp av sengen for å begynne å jobbe. Så nå har jeg jobba med matten siden kokka 10. I går var vi på hytten til farmor og bestefar og rev ned alt på det ene soverommet i kjelleren, da kom gjengen fra Bergen ned, vi grilla også avslutta vi kvelden med kvelds og kake hos farmor og bestefar i byen.

På Onsdag etter at jeg var ferdig meg norskeksamen dro jeg og Charlotte inn på Skre hvor hun har naust for å ha en litta jentekveld med litt mat og vin. Vi så en episode med home and away, laga mat, spiste maten, gikk ut å satte oss et par timer før vi gikk inn igjen og så paradise. Charlotte er så veldig flink til å lage mat, fy søren så godt det var. No grønn pasta greier med kjøttdeig og tomat purre, om det er rett(?) haha. Jeg koste meg hvert fall veldig, og gleder meg til neste gang! xoxo

 

Let´s drop the candy

Heisann!
 

I dag har jeg endelig funnet en bikini topp som passer, i tillegg til en badedrakt og to bikini truser. Jeg har ikke tellingen på hvor mange bikinier jeg har prøvd som ikke har passa, så det var sykt deilig og endelig finne en. Kjekke Charlotte som har vært med meg og prøvd flere ganger, det gjør det litt morsomt å prøve de utallige små bikinitoppene. I dag var det faktisk rett før jeg tissa på meg inni garderoben, jeg skulle ta en selfie i speilet med trusa under badedrakten også stikker Charlotte hode sitt inn akkurat i det jeg tar bildet. 3 minutter før hadde vi ledd av et annet garderobebilde hvor en mor har med seg datteren inn når hun prøver bikinier og datteren står med en av morens topper over sine egne pupper, haha, jeg ler så jeg gråter av det bildet. Eirik var med meg hjem etter skolen i dag, og jeg skulle egentlig ha moteoppvisning med mine nye innkjøp, men gjett hvem som sovna da? Yesss, vi fikk ikke tid til hverken moteoppvisning eller grillingen vi hadde planlagt.

Nå er det ikke lenge til jeg drar til Sri Lanka, en måned og 4 dager, 35 dager faktisk. Det er helt sykt! Jeg gleder meg i hel, jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til noe. Jeg startet i januar og skulle trene meg klar til turen, men jeg datt av et stykke uti april og har etter det bare spist mat og feita meg opp, nesten. Så nå har jeg bestemt meg for å ikke spise mer godteri eller drikke noe brus før jeg drar. Om jeg klarer det har jeg mine tvil om, men nå skal jeg bevise for meg selv og alle andre at viljestyrken min er sterke enn lysten. I can do it, jeg krysser hvert fall fingrene for at jeg klarer det, haha! 

Moondays

Hei dere!

Velkommen inn i en ny uke! Det er alltid like vanskelig å våkne mandags morgen, men blir alltid deilig å vite at det er en helt ny uke senere på dagen. Jeg setter meg alltid et ukes forsett på søndagen, litt uformelt, jeg skriver det aldri ned så det er bare jeg som vet hva de er. Som vanlig bryter jeg ?no candy? målet mitt første dagen, nå sitter jeg faktisk å spiser i meg en kvikk lunsj, arh. Alltid.. Kanskje jeg skal begynne å skrive det ned slik at jeg føler jeg må holde det, haha. I dag startet vi på prøve eksamen i media, vi har en hel måned på å bli ferdig med produktet. Litt teit med tanke på at vi bare har to dager på produktet på en ekte media eksamen. Jaja, målet er 5?er også jobber jeg meg ut i fra det. So far so good! 

Måndeii

Aloha fininger!

Har dere hatt en fin mandag så langt? Her i Haugesund er himmelen blå og solen skinner. Jeg sitter i klasserommet og er endelig ferdig med å redigere 2 av 4 -eller 5 bildet til media oppgaven min. Nå skal jeg snart lukke macen å gå til busstasjonen, jeg får ta den tidlige bussen hjem i dag. Det er så sykt deilig å være hjemme halv tre i stede for halv fem. Jeg føler jeg får så mye mer ut av dagen når jeg får to ekstra timer hjemme. Plan for i dag er å spise når jeg kommer hjem, redigere litt mer bilder, sitte barnevakt, korps og så skal jeg ta meg en og en halv time med trening. Det skal bli deilig!Også glemte jeg å trykke publiser, middagen er god, kaninene er matet og det er deilig å være hjemme!

2016: Januar - Juni

JANUAR

Jeg var kommet halvveis på videregående, og var veldig klar over at jeg måtte jobbe godt med skole de neste månede og at det var lenge til sommerferien. I Januar var jeg faktisk flink til å blogge, og dette var den siste ordentlige "blogge-måneden" jeg klarte i 2016. Det kom snø og jeg sto på skøyter. Ungdomsbedriften gjore det veldigbra, vi hadde tjent gode summer før juleferien som var på konto. Jeg og Charlotte tok oss også en kjøretur på en av landeveiene i Sveio, stoppet og tok bilder, skiftet og kjørte litt til, stoppet og tok flere bilder. Slik holdt vi påi nesten 2 timer tror jeg. Jeg fikk også 10000 følgere på instagram, og ble sponset av To Die For med en superfin bikini!

 

FEBRUAR

Jeg dro til Spania med korpset og Eirik, koste meg i varmen i fem eller seks dager. Vi øvde mye, men vi fikk tid til å sole oss litt, shoppe og titte på alt vi ville se, dette er en tur jeg skulle ønske jeg kunne gjenta!MARS

Jeg husker jeg reiste en tur til Bergen og var på fylkestyremøte og overnattet hos Tante Randi, superkoslig! Jeg klarte å glemme både penger kontant og kort hjemme, så det ble ikke mye shopping. Men god mat fikk jeg! Jeg jobbet med det jeg vil si er en av mine best gjennomførte medieoppgaver, jeg lagde en video som handler om det presset mange føler på sosiale medier og hvor hardt mange prøver for å få det perfekte livet. Eirik ble 18 og vi feiret dagen hans!APRIL

Eirik fikk lappen 13. samme dag som pappas bursdag, endelig kunne vi råne rundt alene! Jeg var blitt flink å trene og var kommet godt inn i det gamet. Jeg husker egentlig ikke så mye fra April, men det ble nok et par koslige roadtrips og mest sansynlig god mat.


MAI

Det var pent vær, jeg tok turen til Oslo på klassetur, vi besøkte filmmuseet, var på fotokurs, så et stykke på teater og shoppet, mye. Det var utrolig pent vær, jeg fikk soleksem bak på leggene og på den ene tok det helt av. Jeg ble lilla og ekkel, det så ut som utslett. Det var 17. Mai og jeg slapp eksamen og var glad for det!JUNI

Jeg kom opp i medieeksamen akkurat som alle de andre i klassen min. Jeg ble syk rett før vi skulle få eksamensoppgaven, og var usikker på om jeg skulle klare å fullføre, men jeg bet tenna sammen og jobbet som en gud, kom hoppende ut av eksamensrommet med 6'er!! Tok meg en vellfortjent ferie, det var fint vær i et par dager, så jeg brukte mye tid ute. Jeg begynte også å blogge hos Nouw. Jeg var med å arrangere 4H leir, og reiste til Stavanger for å delta i NM med korpset.

 

Jazzing

Halla balla!

Det er Søndayy, og bare to dager igjen av sommerferien 2016, det gjør litt vondt inni meg å si det. Sommeren har gått så sykt raskt! Nå starter jeg siste året på videregående, noe jeg både gleder og gruer meg til, men jeg skal ha en positiv holdning til alt i år. I går var jeg på konsert med Eirik, Snarky puppy spilte på sildajazzen, og jeg var selvfølgelig med. Jeg har ikke hørt så mye på dem fra før av, men det var syykt bra! Vi sto en stund etter konserten og snakka med to av de fra bandet og bare storkoste oss med dem før vi kjørte hjem til Eirik og la oss.

 


Topp-bikbok  //  Bokse-cubus  //  Jakke-HM

Ryddig og pent!

Juhii fininger!

Nå gjør jeg meg klar til familieselskap her i heimen. Jeg har funnet frem antrekket for i dag men er enda litt usikker på om jeg skal gå for dette eller en kjole. Det lukter godt i hele huset, mamma har fikset mat i hele dag, jeg har ryddet og støvsuget litt rundt i huset, rommet mitt er helt strøket der hvor man kan se hvert fall. Jeg har fult opp alt av skuffer og skap, og sengen min er det ikke mulig å se under, for under der er det fult fra veggen og ut. Nå skal jeg sminke meg litt, få på meg noe annet enn joggebukse og forhåpentligvis så rekker jeg å ta litt antrekks bilder inne på det ryddige rommet mitt, for været ute er ikke dugende.

Rubicon

Helluuen!

Jeg liker slike late night innlegg, det er da jeg er på mitt mest kreative og vet veldig mange andre er det også! Jeg sitter på den harde kontorstolen min og begynner å bli riimelig klar for loppissen etter hvert håper jeg. Jeg var så himla godt i gang med den døgnrytme fiksinga mi, også ødela jeg den i dag morges, sov gjennom alle alarmene eller skrudde dem av. Jeg hadde til og med snakka med mamma mens jeg sov, yeah.

Nå sitter jeg å planlegger litt bloggings og videoer for fremtiden, det er faktisk noe av det kjekkeste jeg vet om, å bare skrive å planlegge.  Jeg har funnet frem en Rubicon boks som sto i kjøleskapet her nede, jeg tror det er brus faktisk. Og litt bueno som er det aller beste jeg vet, uten tvil. Jeg innså plutselig i dag, at om 6 dager starter jeg på skolen igjen og jeg er så langt i fra klar. Ahh, siste året på VGS, diiiiigg!
 

Jeg holder også på å kikker etter et nytt desig, men jeg er så kresen at jeg har ikke funnet noen enda. Så om du har lytst til å hjelpe en ung kvinne i nød, så tas hjelpen i mot med takk!!

Jeg har ombestemt meg!

Hallo verdens aller vakreste deg!

For litt over en måned siden så satt jeg å lurte på om jeg skulle fortsette å blogge på blogg.no, eller om jeg skulle bytte til Nouw. Som de fleste sikkert har skjønt byttet jeg, og jeg var storfornøyd i starten, endelig kunne jeg fikse designet mitt på en enkel måte og bli den ?perfect life? ?bloggeren jeg trodde jeg ville være. Men herregud, jeg er jo så langt i fra en slik blogger. Det tok meg to uker før jeg innså at jeg angra, men jeg har vell vært litt for flau over det til at jeg har klart å innrømmet det.

Det å bytte til nouw var nok det rette for meg når jeg gjorde det, og jeg er veldig glad for at jeg gjorde det for det fikk meg til å innse hvor godt der er å kunne dele det jeg trenger for at bloggen skal være meg, ikke bare alt det fine. Jeg har også vært en tur innom youtube mens jeg har vurdert hva jeg skal gjøre, og det er faktisk drit gøy! Så det skal jeg nok fortsette med. Nå har jeg til og med fått over 200 abonnenter, så nå er det bare å gønne på ass.
 

Ja, jeg har altså tenkt i fleng, og funnet ut at jeg heller vil dele livet mitt slik jeg ønsker å se tilbake på det, enn slik jeg vil at det skal være i dag. Hvem ønsker vell ikke å leve et liv hvor alt er en dans på roser? Well, not me any more. Så nå har jeg bestemt meg for at her skal jeg være. Dette vil bli mitt hjem, min dagbok, mitt eget lille sted og inspo bloggen min (tror jeg hvert fall!)  Lets live the real insp-life!!

 

Det steiker

Hei dere!

For et deilig vær vi har i dag! Klokken er 11 og gradene på snapchat viser allerede 24! Jeg kjenner jeg angrer på at jeg ikke har prøvd hardere når jeg har prøvd å fått ned betakaroten de siste dagene. Jeg klarer nemlig ikke å svelge dem. Jeg la meg ut for 20 minutter siden og kjenner allerede at sola steiker, husk solkrem folkens! Jeg elsker det varme været, svett kropp, fregner i ansiktet, soleksem her og der, røde skuldre og klissete hender, alt er deilig! Jeg blir så å si ikke brun i det hele tatt , jeg har noen ganger hvor jeg har flaks og blir veldig brun i ansiktet eller veldig brun på bena, men aldri veldig brun på hele kroppen. Det kan ha noe med at jeg ikke har tolmodighet til å ligge ute så lenge å sole meg, jeg må liksom gjøre noe. Jeg kjenner allerede at jeg kribler i kroppen etter å gjøre noe annet. Haha, vi får se hvor dette bringer!


 

Ingen eksamen i denne omgang!

Hei dere!

Solen skinner faktisk, det er nesten ikke en sky å se på himmelen, og selv om det blåser veldig er været helt fantastisk nydelig! Jeg kom hjem fra fire fine dager i Oslo på klassetur i går, hvor det var nærmere 30 grader de tre første dagene og litt kaldere den siste. Jeg har fått shoppet mye, fått tidenes sokkeskille, og fått litt flere fregner. Det fine været gjør noe med kroppen assa dere, det er det ingen tvil om. I dag fikk vi vite om vi kom opp i skriftlig eksamen, an gues what! Jeg kom ikke opp!! Det var en lettelse, å slippe og grue seg til engelsk skriftlig de 11 neste dagene. Nå er det bare medie-eksamen og muligens en muntlig og en skriftlig til, så er det sommerferie! Jeg har kjøpt så mye sommerklær at jeg er veldig klar for at sommeren og det fine været skal komme. Nyt resten av kvelden dere, det skal i hvert fall jeg!Kyss og klem fra meg♥

 

Mål for uke 15

Det er Mandag igjen, jeg ligger hjemme i sengen, magen min er ikke helt der den skal i dag, så jeg kommer meg ikke noe sted for øyeblikket. Jeg skal snart prøve å komme meg opp å spise litt mat, for magen min er helt tom. Det eneste som er i den er vann, for jeg satte et glass på nattbordet mitt i går kveld, heldigvis for det! I skrivende stund er klokken litt over 9, og jeg kjenner jeg er nødt til å ta meg en dusj og vaske ansiktet. Jeg har tidligere uker lagt mål for uken som kommer, og det har faktisk hjulpet veldig. Når jeg har skrevet ned målene mine, så blir de lettere å holde enn om jeg bare sier dem inni meg. TIPS TIPS til dere!

Bli ferdig med denne periodens media prosjekt. De to siste ukene (+ denne så blir tre) har vi jobbet med infografics på skolen. Det går ut på at vi skal få frem informasjon om en ting for eksempel dyre død, gjennom tabeller, former og litt tekst. Ikke bare gjennom tekst. Poenget er vell å skjønne tallene ut fra tabellene ikke ordene.
 

Trene. Jeg har faktisk vært flink å trent to ganger i uka siden påsken, og det må jeg opprett holde. Så planene er å trene, minst to ganger denne uka.
 

Legge meg tidlig. Jeg hadde som nyttårsforsett å legge meg tidlig, noe jeg feilet med etter at paradise hotel startet igjen, wups. Men nå skal jeg heller se det på TV3 play etter at jeg har kommet hjem fra skolen dagen etter. For paradise er god underholdning dere!

Spise frokost før jeg går på skolen. Jeg tror ikke jeg har spist frokost før jeg går på skolen mer enn 5 ganger etter at jeg begynte på videregående, og da er det mamma som er oppe før meg og lager den til meg. Jeg er så treg ut av sengen at jeg ikke rekker det. Så denne uken skal jeg ha det klart i kjøleskapet eller komme meg tidlig nok opp til at jeg rekker å lage litt frokost.
 

Rydde rommet mitt. Jeg har ikke noe mega rotete rom, det går ant og se gulvet liksom. Men allikevel er det litt rot her og der, og det skal jeg få ryddet opp. Jeg skal rydde i alle hyller og brette klærne mine på nytt. 

 

Oh happy day!

Hei og hallo dere!
 

For en dag det har vært, sola skinner, det er varmt nok til at vi slipper å bruke vinterjakka og sammen med korpset mitt vant vi i dag 1. Plass på korpskonkurransen vi var med på! Lykkerus! Vi gikk på scenen, spilte og koste oss. Gikk av og var ferdige, fornøyde var vi også, hørte på de andre korpsene spille, spiste litt kake og var egentlig klare til å få vite plasseringene. Jeg ble så utrolig glad når de sa Sveio vant, fysøren! Men gud så fortjent. Vi har øvd mye hele gjengen den siste tiden. Nå føler jeg at jeg kan gjøre alt, jeg har gått tur i dag, sminket meg, lagt smoothie, vært med Eirik og skrevet opp hva jeg kan blogge om fremover. Ikke bar økte lysten min til å øve mer når vi vant i dag, men jeg har også fått veldig lyst til å begynne å blogge igjen!

 

Litt syden, litt snø

Hei dere, som fortsatt henger med! Jeg har vært borte lenge, av og på, og ikke helt klart å ta tak i ?blogg-tauet? igjen. Jeg har tenkt å blogge også bare lagt det fra meg og sagt til meg selv at jeg heller gjør det senere, eller i morgen. Men i nå skal jeg ikke lenger legge det fra meg å prøve og starte igjen, for jeg liker dette! Jeg vurderer litt om jeg skal fortsette å blogge her eller begynne å blogge på nouw.com. Bare for å få starte helt på ny liksom, men jeg er enda i tenkeboksen, så vi får se. Jeg har ikke tenkt til å fortelle hva jeg har gjort i ferien i dette innlegget, men hvem vet, plutselig kommer det også! Jeg har endret både header-bilde og profilbilde, slik at det ble litt nye og bedre bilder. Håper dere får en fin Mandags-kveld, og lykke til på skolen og jobb i morgen! 

Ingen kan si jeg ikke prøvde

Hei dere!

Nå er det godt med helg, selv om jeg bare har vært på skolen 2 av 5 dager denne uken. Nå slipper jeg å ligge hjemme å tenke på alt fraværet jeg får, og det er godt. Jeg kom meg på skolen i går, måtte for første gang ta av meg ytterjakka i bussen fordi det var så varmt, det var til og med rett før jeg tok av meg genseren også. Jeg holdt på å svette ihjel. Med en tett og rennende nese og vondt i hode startet jeg skole dagen, tok meg enda en paracet og kom meg gjennom flere timer, men jeg var nødt til å lytte til kroppen, og 1300 gikk jeg til busstasjonen og tok bussen hjem. Jeg kan love dere at det var skikkelig god følelse og komme hjem å vite at ikke bare hadde jeg vært på skolen, men jeg hadde også klart å følge med! Nå er ikke media å ungdomsbedrift de verste fagene, men for en syk kropp holder det.

Jeg sovnet på sofaen rett etter å ha spist mat, og klokken fem gikk jeg ned å la meg i sengen og sov til Eirik vekka meg klokken 2045. Det er faktisk alltid godt å våkne til han, vi gikk opp å spiste mat og så litt på en film på TV´n før vi gikk ned å la oss igjen litt før tolv.SÅ KLAR FOR Å BLI FRISK!

Hei dere!

Det verste jeg vet, det er faktisk å være syk. I hvert fall er det noe av det verste. Jeg har siden Mandag kveld hatt vondt i hele kroppen, kjent små støt når jeg har flytta på meg, hatt rendene og annet hvert tette nesebor. Jeg har vært kvalm, kaste opp. Hatt veldig lyst på pasta, grandiosa og eple juice, og slitt med å sove. I tillegg har jeg hosta i et sett, jeg hoster først en gang, også noen sekunder etterpå hoster jeg igjen. Du vet sånn "ku host"? Et host med skikkelig kraft og som gjør enda vondere enn det høres ut, det er sånne host jeg har fått. Jeg har faktisk vært skikkelig klar for å komme meg på skolen helt siden Onsdag, men kroppen har sagt nei, hver morgen.

Men nå er jeg klar for å prøve meg, og i morgen skal jeg hoppe ut av sengen, snyte meg, ta en halsdrops, kle på meg, gre håret, pusse tennene, spise mat, og ta bussen til skolen. Det er mindre enn en uke igjen til dette prosjektet her skal leveres, og det vi har nå er foto. Foto er det jeg kan best (skrytskryt) og da er der så sykt kjipt å ikke klare å fullføre på grunn av litt feber, forkjølelse og stikking i kroppen. De fleste andre som har vært syke i klassen har jo faktisk komt på skolen uten tenke på at de kan smitte folk, så nå skal jeg gjøre det samme! Kryss fingrene for meg dere, jeg trenger all den hellen jeg kan få!

 

Les mer i arkivet » Desember 2017 » November 2017 » Mai 2017

gratisdesign av Tonjemt