Nu kör vi

Hallaien!

Woh, nytt blogg design er på plass, jeg har mer bloggmotivasjon nå enn det jeg har hatt på lenge og tiden strekker forhåpentligvis til. Nå skal jeg blogge skikkelig, ikke noe av og på, for jeg vet veldig godt at jeg vil dette. Russetiden begynner om under en måned, noe jeg ikke har tenkt til å gjøre så mye ut av. Æh jeg gleder meg til å komme i gang igjen, som sagt før har jeg savnet det, veldig! Planen for bloggen fremover er å dele fra livet mitt, jeg har begynt å spise sunnere, lager mye lunsj mat til skolen, er snart ordentlig i gang med treningen igjen og jeg har komt inn på folkehøyskole til neste år, og gleder meg veldig til det! Jeg føler endelig jeg har litt kontroll på livet, jeg vet liksom hva jeg skal til neste år, superdeilig! Men, nå skal jeg fulle inn lønnslipp og øve litt matte. Så vi blogges senere! 

Ny klippa!

Hei fine!
Siste dagen av juleferien går alt for fort mot slutten, klokken er halv elleve, jeg ligger i sengen med dynene mine på. Ovnen har jeg skrudd på level 4 av 6 mulige, for så kaldt er det her inne. Det er endelig kommet snø, den har jeg ikke fått utnyttet i dag, men jeg krysser fingrene for at den enda er her i morgen. Dagen i dag startet med en full blære klokken 07, jeg vokner aldri av at jeg må tisse meg i dag gjore jeg altså det. Løpte på do, måtte krysse bena i det jeg åpne dolokket for jeg var helt på ekte i ferd med å tisse på meg. Jeg fikk satt meg på do, tissa, droppa håndvaksingen å gikk og la meg igjen. Lur som jeg er når jeg er trøtt fant jeg ut at to timer med søvn var alt for lite, så jeg skulle heller holde meg våken til alarmen ringte klokka 9 og Eirik også våkna. Etter en time (altså klokka 8) innså jeg at en time med søvn hadde ikke skada, så jeg la meg like så greit til å sove igjen.

Jeg tok ikke på meg bh når jeg våkna i dag, og tok den heller ikke på senere på dagen. Lot brystene puste fritt i dag, rett og slett. Jeg har også klippet håret i dag, for første gang hjemme. Eller Kjersti Sofie klippet det. Fjernet den del av det slitte håret på en så inn i hampen lur måte. Tok litt bilder av når jeg gjore det på Kjersti Sofies hår, tenker å dele det med dere i morgen, både bilder og beskrivelse ;-) Nå er klokken blitt kvart på elleve og jeg har lovet meg selv og være helt avkoblet før elelve hver eneste ukedag, så vi blogges i morgen. Natta

Bleikfisen sjæl..

Mondayzz

Hei, og god Mandag dere!

I dag var det virkelig deilig å kunne sove femti minutter lenger enn vanlig, det var etterlengtet. Det er så sykt deilig å kunne kjøre til skolen, sette varmen på fult, skru rompevarmen og rattvarmeren på fult. Deilig! Det er en befrielse og ha lappen, uten tvil, hadde jeg visst det vår så deilig som det er hadde jeg nok fått ut fingeren litt før og komt i gang slik at jeg hadde den til jeg var 18, men nå, fire måneder på etterskudd har jeg den, yes! Jeg skal snart få ut fingeren når det kommer til blogginga også. Få tatt masse mer bilder og skreve en del mer. Jeg gleder meg i hel til å komme skikkelig opp å i gang igjen!
Vi bloggen senere dere!

 

Jeg prøver igjen

Hallaien alle sammen!

Long time no see. Det har gått i et de siste månedene og skolen har tatt den meste av tiden min, men nå er jeg om noen få timer ferdig med det siste "ordentlige" media produktet mitt for dette halv året. Og begynner neste uke på en litt mer valgfri oppgave. Jeg er ferdig meg alt av kjøretimer, øvelse kjøring, teori og oppkjøring, besto oppkjøring på første forsøk i går, skal love deg jeg var og er lykkelig over det!

Yes, men nå skal jeg altså prøve meg på blogging igjen, etter ganske mange måneder med uregelmessig og dårlig blogging. Jeg gleder meg til å komme i gang igjen, og håper du vil følge med meg videre!Kyss og klem

 

18 Fun facts

På byen er jeg... Bare for å shoppe, jeg går aldri på byen etter butikkene har stengt med mindre jeg skal ut å spise med Eirik, familien eller venninner, men det skjer som regel før 2000.

 

Akkurat nå er jeg... Med Eirik, han gjør lekser sog jeg skriver samtidig som jeg tar bilder av bilder fra mamma og mormor sine gamle fotoalbum.

 

Hjemme alene er jeg... Som regel i nærheten av kjøkkenet slik at om det plutselig skulle kommet ubudne gjester vet jeg at jeg ikke er langt i fra muligens nyttige ting, haha!På jobb er jeg... ?Nå komme vaskedamene? Jeg vasker i barnehage. Jeg er veldig nøyen med at jobben jeg gjør skal bli gjort ordentlig.

 

I matbutikken er jeg... Den som ikke vet hva jeg vil ha før etter jeg har vært i butikken. Jeg lukter noe godt så kjøper jeg det, men finner somregel alltid ut etter jeg har gått ut fra butikken at jeg skulle ønske jeg kjøpte meg noe annet enn det jeg gjorde.

 

På Facebook er jeg... Bare for å se hva andre holder på med og for å dele blogginnleggene mine.

 

På McDonalds er jeg... Hun som alltid bestiller det samme. To chisburgere, en liten pomefritt og om jeg orker etter på en mcflurry med Oboy.

 

På vorspiel er jeg... Too cool to be. Jeg er bare 17 år og er derfor forliten til å drikke alkohol, og jeg har valgt og tenke at reglene er der for en grunn. Derfor holder jeg meg borte :-)


 

På flyet er jeg... Hun som nesten knekker fingrene av sidekammeraten. Jeg liker ikke å fly, men flyr a like vell. Flyskrekken min blir bare mindre og mindre, og jeg tørr til og med å fly på egenhånd.

 

I diskusjoner er jeg... Hun som ikke vil tape! Jeg gir meg ikke en gang etter jeg har innsett at jeg hadde feil. Jeg skal vinne uansett.

 

På toget er jeg... Somregel ikke å se. Etter som vi ikke har tog her. Men når jeg tar tog vil jeg helst ha vindusplassen og sitter klar til å knipse et bilde om det plutselig skulle kommet noe kult å knipse bilde av.


 

På shopping er jeg... Å ser etter salg i vinduene. Står det salg er det nesten garantert at jeg går inn.

 

På bilturer er jeg... Hun som spyr. Jeg blir så fort bilsyk.. Og om jeg ikke spyr er jeg somregel full av energi som må ut eller så later jeg som om jeg er i en musikkvideo å ser ut vinduet.

 

I telefonen er jeg... Hver dag. Jeg ringer Eirik nesten hver gang jeg har muligheten og synes det er super koselig å snakke!

 

På melding er jeg... Hun som overdriver med Emojis, haha!

 

På ferie er jeg... Hun som nyter den max! Jeg har kameraet med over alt og knipser bilder av alt jeg ser som er kultPå date er jeg... Sulten. Jeg er alltid sulten når jeg skal ut å spise og bestiller ofte mer enn nødvendig. ?Ehh, unnskyld! Kan jeg få noe til å bære det hjem i??

 

På skolen er jeg... Hun som alltid har noe godt i sekken uten å vise det til noen. Jeg kan legge en sjokolade plate i sekken og spise av den i skjul slik at jeg får hele for meg selv. Men om noen spør om å få, deler jeg.

Gratis mat er god mat

Heihei! Etter en uke med dårlig blogging er jeg faktisk tilbake. Selv om jeg på Fredag bestemte meg for å begynne ordentlig påen igjen. Jeg hadde ikke internett på Macen hele helgen fordi jeg var på bokprosjekt samling og på hytten vi sov på var det ikke internett. Og når jeg kom til Krostiansand på Søndagen var det internette jeg hadde der så dårlig at det ikke gikk ant og laste opp bilder fordi det gikk så sakte. Så jeg fakt ut at jeg heler ventet til internettet ikke var så dårlig lenger. Og nå er det tilbake :-) 
Jeg har spist gratismat de 4 siste dagene, og all gratis mat er god mat. Jeg får jo all den maten jeg trenger hjemme og det er faktisk den beste. Men den maten blir betalt av "våre" penger så i mine øyne er den ikke gratis, men når "vi" slipper å betale for den, er den gratis, for meg hertfall. Så jeg har spist, frokost, middag, kvelds og en hel haug pizza uten å betale en krone.
Dating

God kveld!

Etter skolen i går gikk jeg til Egon sammen med Eirik å spiste mat. Vi feiret at ingen av oss kom opp i skriftlig eksamen. Feire det som feires kan, he-he. Og snill som han er hadde han kjøpt ring til meg, som jeg egentlig skulle få i bursdags gave, men han mente det gikk fint å gi den når vi var og spiste. Maten på Egon er faktisk så god, det er der jeg spiser mat når jeg er i Bergen og når jeg får muligheten til å velge hvor jeg skal spise, og maten er ikke så dyr den heller, så man blir ikke blakk av å gå der om man bestiller med hode. Jeg bestilte pasta, og Eirik tok pizza-buffeten. Jeg plukket ut alt som var sunt i pastaen, alt det grønne og all soppen, for jeg må ærlig innrømme at det ikke var noe godt. Men det var ikke sånn vanlig salat, det var sånn med sterk smak liksom, haha!

 

Yesterday

Hei dere!

For et vær vi hadde i går. Det var utrolig herlig å kunne sitte ute i solen og nyte varmen når det ikke blåste og få litt farge, den lille fargen jeg får, haha. Jeg utnyttet solen å tok på meg en kjole-genser, som er utrolig herlig, den er verken for varm eller for kald. Jeg og Eirik fikset opp med piknik ute på veien og spiste chips, rabarbra og drage frukt. Jeg har gledet meg skikkelig til å smake drage frukt, for jeg har hørt den er så god, men den smaker jo ingenting. Jeg kjente jeg ble litt skuffet og spyttet det ut igjen,  he-he. Det skal virkelig bli godt å få litt ordentlig varmt vær, med sol og uten vind. Det gleder jeg med til. Jeg kjøpte ny bikini når jeg var i London i Mars, og det skal bli godt å få den på, og vise den frem, for den er jeg faktisk fornøyd med!Jeg har aldri i mitt liv skjært opp en så merkelig frukt før, så jeg tok bort alt som så ut til at ikke skulle være der, så delte jeg den i to.

  Feel the tan, baby..

Verdens beste milkshake

Eller ikke? Jeg har gledet meg superlenge til å prøve og lage min egen oreo milkshake, men det gikk ikke helt som planlagt. Jeg og Eirik fant frem det vi trengte og satte oss ute i vinterhagen for å mikse den. Jeg tror vi tok litt mye oreokjeks i, og det ente opp med at det så ut som sand. Men jeg tenkte det gikk fint og fordelte det ut på noen glass. Så blandet vi bare is og melk, og helte det oppi glassene etter på. Men æsj så ekkelt. Haha! Kjeksen la seg på toppen og det ble lagvis liksom. Det så ut som sand, noe som i mitt hode gjorde at det smakte sand. Jeg skal prøve å lage det igjen, en annen dag, og da skal jeg få det til.
Endelig

God helg! Endelig, denne Fredagen har jeg ventet på!

Det er under en måned til sommerferien, og to måneder med fri! Jeg sier nesten ikke noe annet enn at jeg er klar til ferie nå, men jeg er faktisk ikke alene om dette. Ferie modusen er allerede skrudd på, og jeg klarer ikke fokusere ordentlig på skolen, he-he. På Mandag får jeg vite om jeg kommer opp i skriftlig eksamen eller ikke, og jeg har et høyt ønske om å ikke komme opp. For da blir feriemodusen ødelagt, og jeg blir nøtt til å bruke to og en halv dag på matte, IGJEN! Jeg var nemlig så uheldig å kom opp i matte på skriftlig eksamen i 10. Klasse, lykke ful, eller ikke. Siden ferien snart er her, tenkte jeg og ramse opp litt steder jeg har lyst til å reise, men det tar jeg og gjør litt senere, nå skal jeg spise litt mat før jeg går på jobb.
Reklamemodell

Hei dere!

Jeg lover dere, at i kveld skal jeg få filmet den spørsmålsrunden. Jeg har bare utsatt det å utsatt det, og nå må jeg nesten få gjort det. I dag er jeg offisielt ferdig med alle prosjekter i 1. Klasse, ikke noe mer stress med deadliner. Og for en god følelse. Mitt prosjekt vil muligens bli lagt ut senere, men jeg må følge om lov først, for jeg har kledd på Eirik en kjole, haha! Men Ingrid sine kan jeg dele, for der er det jeg som er modellen, og den jenta er super flink! Jeg er glad jeg sa ja til å bli tatt bilde av, hihi.
Here you go; 

Sheiken

Hei dere!

Bowling, jeg elsker det. Det er det mest geniale spillet jeg vet om, og jeg tror jeg kunne spilt det dagen lang. Men hadde det ikke vært for gjærende, eller grindene som er på sidene tror jeg ikke jeg hadde orket å i det heletatt gått inn på bowlingen, for de er nødvendige å ha oppe, for min del hvert fall. I går var korpset på bowlingen og koste oss sammen der. Vi fordelte oss på tre banen og spilte to runder, jeg kom på andre plass den første runden, og første plass den andre! Jeg lærte til og med en av mine herlige med musikanter å bowle, og gjett hva, han klarte STRIKE! Jeg kjente jeg ble litt stolt. Jeg fikk også dratt Eirik med meg. Han var den eneste på banen der vi spilte som ikke hadde gjære på, og klarte strike han også.

I dag har jeg tenkt til å få filmet spørsmålsrunden, men jeg skal først skrive rapport som skal leveres i morgen, dette er det siste prosjektet vi har dette året, ikke mer 1. Klasse media. Det er snart sommer! Åh, det kiler inni meg bare jeg tenker på det.

Nyt resten av Onsdagen dere!
Run for it

Hei dere!


I går ble løpet jeg har pratet litt om arrangert og fullført. Det var to løyper, en på 4 km og en på 8 km. Jeg startet løpet og beste meg etter 10 minutter for at jeg også ville løpe, eller jogge så gå også jogge igjen. Så jeg dro med meg Eirik, og jogga et lite stykke oppover, før min dårlige kondis sa at jeg måtte ta en pause, jeg ble nesten litt skremt over hvor ille det var. Men etter hvert som vi begynte å ta folk igjen gikk det bedre. Vi hadde selvfølgelig klart å legge fra oss mobilen borte på skolen hvor vi startet begge to, så mamma måtte ringe min søster som også løp, og hun måtte springe etter meg for å ta meg igjen (jeg hadde nemlig tatt henne igjen.) Så hun kom løpende med barnevogn og sparkesykkel i hånden. ?Ingrid Marie, du ska ta blodprøvar, du må skynta deg? Så vi satte opp tempoet.

Heldigvis kom mamma kjørende og plukket oss opp etter en liten stund. Så kjørte vi ut til legevakten og fikk tatt blod prøver. Jeg hater faktisk så sterkt å ta blod prøver, jeg synes det er helt grusomt. Men, jeg har blitt bedre enn slik jeg var for bare 1,5 år siden. Da rant tåren før jeg var komt inn på legekontoret. Når vi kom tilbake kjøpte vi oss mat og kaker, fikk medaljer og tok litt bilder som skal sendes inn til lokal avisa. Neste år anbefaler jeg dere å komme og løpe den lange løypen på 8 km samen med meg. For den skal jeg klare!

Etter Eirik hadde gått på bussen gikk jeg og Kjersti Sofie opp på treningsenteret og tok oss en time med ordentlig hard trening. Jeg har ikke vært noe flink til å trene før, man skal etterhvert få laget en treningsplan slik at jeg får kommet meg i form igjen. Jeg gleder meg til å starte, for jeg ser allerede ressultater etter bare to timer på trening.

 

 

blue working suit

 
På rocker'n

Hei dere!

Gårsdag startet med skole, så kom mamma å hentet meg etter jeg var ferdig så jeg slipp å ta buss. Det er faktisk så utrolig herlig å slippe å sitte på den bussen for så og bytte buss, jeg tørr liksom ikke å sovne på den i tilfelle jeg ikke våkner. Etter jeg kom hjem fant jeg meg en skive med noe salami på, den var faktisk skikkelig god, det var ikke sånn ?vanlig? salami, denne var mindre og hadde en helt annen smak. Så gikk jeg på jobb.

Etter jobb gikk jeg hjem å spiste, så kjørte jeg og mamma til byen, også kjørte hun meg til Eirik. Først var vi oppe på klubben og koste oss der sammen med de andre å spilte Bingo, jeg elsker bingo, så lenge jeg vinner, men det gjorde jeg ikke denne gangen, men men man kan ikke vinne hver gang, haha. Senere på kvelden gikk vi hjem til han å så den første Olsenbanden filmen. Åh, det var en god følelse å se den igjen! Valborg oh oh  yeah yeah. Vi spiste jordbær, chips og dipp å frakk Love og bringebær brus. En vellykket kveld!   
Glansbilder

God helg! Endelig, etter 5 lange men likevell raske skole dager, er det helg, og det er til og med lang helg! Helgen skal jeg utnytte skikkelig å ta en del bilder til skoleprosjektet mitt, og på Mandag skal jeg være med og arangere et løp som heter Våga R0ndt, det starter kl. 1300 på Lid skole i Svei, komkom!

Jeg tenker jeg skal starte helgen med et smell, og dele noen ordentlige glans bilder med dere :-)  


Bubbles

Hei dere!

Bergen by er en finfin by, men med såpebobler blir den så utrolig mange ganger finere. For rundt tre uker siden var jeg i Bergen og jobbet med boken jeg skal skrive sammen med de andre kjekke folkene. Jeg og Thea gikk opp til utkikkspunktet for å ta bilder mens vi blåste såpebobler, for å ta en liten break fra all jobbingen. Bildene ble superstilige, og jeg skal til og med bruke det ene bilde i skole oppgaven min. Jeg kommer uten tvil til å ta flere slike bilder.  

 Hahah!

 

Milkshake

Gårsdagen gikk så fort at jeg ikke rakk å sette meg ned å blogg. Jeg starta dagen med Eirik, vi lagde en ordentlig god milkshake til forkost og varma oss litt pizza fra dagen før. Om vi er på slanken er vell ikke så vanskelig å gjette svare på, nei. Vi tok med oss Rita ut å satte oss ned å koste oss skikkelig før jeg dro en tur til legen, så kom jeg tilbake, hentet Rita fra buret og tok henne med inn. Hun får være med på alt, og jeg har et håp om at hun blir en ordentlig inne kanin. I 4-5 tiden gikk vi på jobb, også gikk vi på butikken å hentet varer til 17. Mai, 3(!!) fulle handlerkorker med is, lapskaus, saft og brus. Det var hvert fall tungt å bære etter på! Haha, så gikk vi på bowling.

Vi hadde ikke nok vanilje is, så vi ente opp med å bruke krokan is, neste gang skal jeg passe på og ha kjøpt inn vanilje is, for krokanen satte mye av smaken.
Jeg har møtt min barndomshelt

 

Hei dere!

Jeg befinner meg i dag i Bergen, sammen med en superkoselig gjeng. Vi skal sammen skrive bok. Og har brukt dagen på å ta bilder og vært i sentrum av Bergen og spist lunsj og møtt på kjendiser, vi møtte TRULS PEDERSEN dere! Han satt ute på Egon å spiste sammen med en annen mann. Jeg fikk til og med sitte på fanget hans, haha! Jeg bestilte en kylling kebab, som jeg smakte på Mandag av noen i klassen min, så denne gangen var jeg nøtt til å prøve den selv også. Vi så en av de største hundene jeg noen gang har sett, og da måtte jeg bare ta et bilde med meg, så vi gikk bort å spurte eieren om ikke vi kunne få ta bilde med den, også sa han ja. Vi gikk på Starbucks å kjøpte oss noe godt å drikke. Kurt Nilsen var i Bergen i dag, og som alltid når jeg er her, er det han jeg ser etter. Men fant jeg han? Nei.. Men, jeg ba han vennen til Truls om å hilse til han fra meg, så nå vet han i hvert fall at jeg finnes.
Bærgen

Tuusen takk til alle dere kjekke mennesker som leste bloggen min i går, over 500 mennesker (må få lov å skryte litt.) Jeg tror nok jeg skal ha litt flere slike innlegg som jeg hadde i går, og muligens litt oftere, de er både morsome å lese og morsome og skrive. Vi fikk gå tidlig fra skolen i dag, så vi rakk den tidlige bussen hjem. Nå skal jeg pakke ferdig, spise mat og slappe litt av før jeg tar bussen opp til Bergen for andre gang denne uka. Når jeg var der med klassen fant jeg en jakke som jeg falt pladask for, den er fra monki og du ser den på bildet nedenfor.Shoes


Hellu!

I dag fikk jeg endelig en etterlengtet pakke i posten med mine nye sko i. Noen hvite Reebok sko fra Sportamore. Gid så jeg har gledet meg til å ta de på og nå sitter jeg inne å bretter servietter til min søsters konfirmasjon med skoene på, slik at jeg kan gå med de i morgen uten å få vonde bein, for nå former de seg etter foten min. Til nå har jeg brettet 10 stykker og mangler 19. Jeg skal snart ned å pakke litt, siden jeg i morgen reiser til Bergen etter skolen for å møte de herlige folkene i bok prosjektet ?Fikser alt.? Vi skal skrive bok, og har allerede kommet godt i gang. Jeg gleder med veldig, og gleder med til å se dem igjen. Jeg reiser hjem på Lørdagen siden jeg skal i konfirmasjon på Søndagen. Da får jeg god mat!


Skoene finner du HER

Bergen -dag2

Heihei!

I går kom jeg hjem fra Bergen, og var helt utslitt, jeg fikk besøk av Eirik, og jeg sovna stakkar. Gårsdagen var en tung men utrolig lærerik og god dag. Vi startet dagen kl. 0800 og gikk å kjøpte frokost og gikk til Grighallen på konferanse. Det var faktisk super morro. De snakka om tv, film, skriving, alt innenfor media. Jeg vet ikke om dere har lest saken VG skrev om den 13-år gamle gutten Odin som ble mobbet på to skoler. I hvert fall så var de der å snakket om hele prossesen med hvordan de skrev det og hvor forsiktige de måtte være. Hvordan de tok kontakt med familien og alt arbeidet de hadde lagt ned i denne saken. Jeg satt med frysninger, fordi det var sa sterkt. At de hadde klart det liksom. Jeg er imponert! Erik Solbakken og Hasse var programledere/konfransierer, og det gjore bare alt sammen mye bedre.

     
Hun i midten går i klasse min:)   

Naturfag og polkagriser

Solen skinner, det er Søndag og Eirik er på besøk. Nå sitter vi ute i solen og øver til prøve begge to, jeg til naturfag og han til matte. Om bare noen få uker er vi ferdige med alt som heter 1. klasse, og det er sommerferie! Jeg er superklar for sommer! I morgen reiser jeg til Bergen sammen med klassen min, for å gå på konferanser og shopping og noe slikt, så i morgen får jeg sove hele 35 minutter lenger enn det jeg pleier. Så da kommer det nok litt mer morro på bloggen, ikke bare det vanlige. Mmm, dette kommer nok til å bli noen gode uker. Om 119+ minutter er videoen min med April favoritter lastet opp på youtube, wii!

     


Weekend

Hei dere!

God helg. Nå sitter jeg hjemme i en stol og ser på Home and Away og spiser smurf. I dag hadde vi innlevering av vårt nest siste innlegg på skolen, og det er bare et prosjekt igjen så er det sommerferie. Eller eksamen om jeg kommer opp i det, noe jeg krysse fingrene for at jeg ikke gjør. Siste dag i April, og sommeren nærmer seg med stormskritt, jeg gleder meg til å bade, og jeg liker ikke en gang og bade, haha.

Logogen min, H ART som står for Haugesund ART.


Mrs. Green

Hellu!

Jeg var i byen sammen med mamma i dag for å kjøpe jord (mold), se på en ny linse til kameraet mitt og lever min lille bror i bursdagselskap på leos lekeland. Jeg er faktisk litt sjalu, jeg savner å gå i sånne koselige selskap som det. På Obs bygg kjøpte jeg meg blomster, sånne frø så jeg må plante selv, og har bestemt meg for at mine ikke fult så grønne fingre skal frem i lyset å bli ordentlig knasj grønne. Jeg har alltid passet godt på at blomstene mine får vann, og det gjør kanskje at de av og til får litt for mye vann.. Enten så får de for mye vann eller så får de for lite vann. Men denne gang skal jeg klare å få dem til å leve, lenge og bli store å fine. Jeg kjøpte meg en kaktus for mange år siden som enda lever, hun heter Frida, og har to rosa blomter på seg. Jeg passe på at hun ikke dør fordi hun er min aller kjæreste blomt.

Men nå skal jeg ut å plante blomster:-)Jeg fikk roser av Eirik en dag, siden han er så snill. Det var faktisk i påsken, rett før vi reiste på campingen, og blomstene sto hjemme,
jeg trodde de skulle overleve et par dager uten vann, siden jeg gav dem jo så mye før jeg reiste. Men når vi kom hjem, var den helt tørr
og vissen. Jeg har ikke kastetden før nå i dag, siden jeg ville ha noe annet som kunne ta plassen dens i blomster potta.
 
 Har du grønne fingre?

Skjeve linjer

Hellu!Her skal bukse egentlig være like høyt oppe, men siden holdningen min er så skev ser det ut som buksen min er det også.Godt å være ferdig

 

Jeg er ferdig med den viktigste prøven dette året, utenom eksamen om jeg er så uheldig å kommer opp i eksamen. Jeg synes egentlig selv at det gikk superfint, men jeg er ikke sikkert. Jeg kom 10 minutter etter at prøven hadde startet, siden jeg tok meg en tur til legen for å sjekke ryggen min, det er mest sannsynlig noe med musklene i ryggen min, og alle musklene rundt siden jeg går så skeivt, men han sa det at vi ikke skulle utelate at det var en brist. Jeg håper virkelig at det ikke er brist slik at det går over. Jeg fikk medisiner jeg skal ta morgen og kveld. Jeg klarer ikke å svelge en hel tablett, så jeg er nøtt til å dele de opp i 4 og er derfor nøtt til og ta fire ganger så mange svelg som jeg egentlig måtte ha tatt.

Det er en så god følelse i hele meg at jeg er ferdig med matte tentamenen nå, og tanken på at jeg slipper å gjøre noe matte i hele helger er super god! Jeg trodde jeg hadde super dårlig tid når jeg kom inn i klasserommet i dag og skulle sette meg ned å så alle andre hadde skrevet i hvert fall en halv side, så jeg leste gjennom oppgavene å jobbet så rask å nøye jeg klarte, og etter en time var jeg ferdig med del en og hadde bare 3 oppgaver igjen på del to jeg ikke klarte uten hjelpemidler, så jeg satt å ventet i en time på å då ta opp matteboken og kalkulatoren min slik at jeg kunne få reise meg å strekke litt på kroppen. Jeg klarer ikke reise meg å gå og så komme tilbake å jobbe, for jeg blir så rastløs. Nå gleder jeg meg til å få den tilbake!:-)

   Når kroppen sier nei

 

Ryggen min verker, det gjør så vondt at jeg ikke klarte å komme meg på skolen i dag. Jeg ble liggende i sengen helt til jeg bestemte meg for at jeg var nødt til å ta paracet og ibux. Jeg kjenner ikke at det hjelper selv, men det skal hvert fall hjelpe. Holdningen min er så skeiv at jeg får vondt i hele kroppen om jeg går for mye. Vi hadde beep testen i gymmen i går, noe jeg kjenner jeg aldri skulle vært med på. Jeg hadde vondt i ryggen fra før av, men da var det ikke så ille, så jeg tenkte det gikk fint, og tok den ikke bare en gang men to. For jeg skulle bevise for meg selv at jeg klarte å løpe mer enn det jeg hadde gjort første gang.

Og som jeg angrer i dag. Det er liksom ingenting som hjelper. Nå sitter jeg barnevakt hos naboen, og det går egentlig helt fint, siden vi bare sitter i ro å ser på venne by og gjør litt matte. I morgen skal jeg ha heldags prøve i matte, å da har jeg ikke noe annet valg enn å gå på skolen. Jeg håper bare jeg blir bra igjen til Søndag, dere får krysse fingrene for meg, hihi.

Men heldig som jeg er kom mamma hjem før i dag og hadde vært å handlet godteri til 17. Mai, OG til meg! Hihi, jeg er så godtemoms at det er helt sykt, det er slik jeg holder meg i så god form, fordi jeg ikke slutter å spise, jeg spiser det samme hele tiden, og det gjør at kroppen min er vandt til å få mye godteri å sånt i seg.  


     

Vet du noe som hjelper mot vond rygg?

Matte og kjærestekos

     Hellu!

Jeg sitter alene på busstasjonen i Haugesund og har akkurat sagt hade til Eirik. I dag har vi hatt en ordentlig jobbe dag. Vi satt i over 1 time å gjorde matte. For jeg skal ha heldags prøve i matte på Fredag. Jeg føler meg egentlig klar, fordi jeg har jobbet så mye over lenger tid, men jeg må like vell sette med ned å jobbe, for å føle meg ekstra klar. Det er en så vond følelse å sette seg ned på stolen dagen prøven er å vita at denne prøven er den som teller mest av alle prøvene jeg har hatt i matte i år. Derfor øver jeg heller nå i forveien. Før vi satte oss ned med matten gikk vi på butikken å kjøpte pizza, Resturante som er min favoritt pizza. Mm, den er faktisk så god, at om du ikke har smakt den bør du smake den. Så vi drakk brus å spiste pizza på en Onsdag, Haha, det får være lov siden vi var så flinke å øve på matten.

 


Har du hatt en fin dag?

Things to do before I die -check #2

Hellu!

Vi er halveis i skoleuken, og det er bare to og en halv skole dager igjen til det er helg. Jeg kjenner jeg er veldig klar for sommerferie nå. Jeg bruker bare lenger og lenger tid på å komme meg ut av senga om morningen. Jeg rekker alt jeg må gjøre da, og må faktisk vente på bussem hver gang.

Untitled     Untitled     Untitled

Untitled     Untitled     Wallpapers

(11) Twitter     Untitled     Untitled

Untitled     Untitled     Untitled

Untitled     Untitled     Untitled

Untitled     Untitled     Untitled

Untitled     Untitled     Untitled

Jeg har hatt et slik innlegg før, men jeg synes disse bildene er så koslige. Er der noen av disse tingene du også vil gjøre?

Les mer i arkivet » November 2017 » Mai 2017 » April 2017

gratisdesign av Tonjemt
hits