hits

Livet smiler!

Hallaien! Titter innom en liten tur for første gang siden sist, dette året har vært stapp fult av alt for mye som har gjort at jeg ikke har hatt tid til noen ting. Nå er eksamensperioden for real i gang for min del, og i morgen har jeg første forberedelses dag i matte, og på Onsdag smeller det løs med norsk hovedmålseksamen. Jeg gleder meg så bare juling til å bli ferdig med skolen, selv om det blir litt rart. Men, la meg ramse opp hvorfor livet er så bra for tiden.

-Jeg kom opp i matte skriftlig eksamen og slipper derfor muntlig.
-Jeg har tatt mine første tatoveringer, og de er sååå fine!
-Om en måned og frem dager drar jeg til Sri Lanka, Guud så jeg gleder meg til denne turen!!
-I går fikk jeg og Eirik tre fisk når vi var å fiska, og jeg fikk den største!
-Jeg er ferdig med Sveiomarknads avisa og har tid til å drive med andre ting igjen.
-Sommeren nærmer seg med stormskritt
-Jeg er ferdig med naturfag og historie FOR ALLTID!! <-- dette må nok være det beste, hihi.

Livet er altså så bra som det kan være for en 18 år gammel jente i starten på eksamensperioden. La oss ta en skål for flaks i eksamensopptrekk, pene tatoveringer, nedtellingen til Sri Lanka og varme sommerdager som kommer. Snakkes senere vakre mennesker!


// TAKK TIL KRISTOFFER SOM LAR MEG LÅNE DEN KULE GENSEREN HANS! FØLG HAN PÅ INSTAGRAM HEEER!!

 

Outfit

Jeg var hjemme fra skolen rett over 11 i dag, superdeilig å kunne dra hjem og slappe av litt før jeg måtte jobbe videre med skolearbeid.


Jakke - HM (lignende her)    Bokse - Cubus   Sko - Nike   T-skjorte - BikBok

Jeg har laga middag, sett på TV og sovet. Jeg har brukt fire timer på å få ut dette innlegget, og er enda ikke startet med rapporten til gårsdagens prosjekt som skal inn i kveld. Denne oppgaven her har ikke fanget min interesse i det hele tatt, og jeg liker egentlig å jobbe med slike ting. Jeg er så langt i fra fornøyd med produktet og skulle egentlig ønske jeg kunne valgt oppgave på ny. Jeg blir sint når jeg tenker på hvor stygt det er, årh! JAJA, nå har jeg sovet godt i 40 minutter, spist kvikk lunsj og nå er jeg klar for avslutning på arbeidsstua. Rapporten tar jeg i kveld, også får det gå som det går.

 

I siste liten

Hallo dere!

Nå sitter jeg som vanlig å jobber med media produktet mitt i sisteliten før det må leveres om under to timer. Jeg er ikke i nærheten av ferdig enda, men har null lyst til å jobbe med det. Jeg synes denne periodens oppgave er skikkelig kjedelig og forstår meg egentlig ikke helt på den. MEN, nok klaging! Jeg var en tur innom på Amanda og shoppet litt etter skolen i dag, siden jeg var ferdig på skolen 1230 hadde jeg veldig god tid på meg. Jeg hadde i tillegg sagt jeg kunne kjøre både Eirik og Kjersti Sofie hjem fra skolen i dag. Jeg fikk med meg hjem et par nye plagg, blant annet jakken dere ser på bilden under, jeg falt pladask for den. Jeg kjøpte også en hvit t-skjorte som også er på bildene under faktisk, jeg klarte å søle middag på den jeg hadde på meg før i dag så da måtte jeg bytte. I tillegg kjøpte jeg en gul en og to hårbånd, jeg har en del gavekort som jeg fikk i julegave jeg må få brukt opp, tror ikke jeg skal ha noe problem med det.


Nå må jeg jobbe med oppgaven min, kryss fingrene for at jeg blir ferdig da dere, xoxo!

Og der kom vinteren tilbake

Hei dere!

Det var deilig å våkne i dag etter en heftig treningsøkt i går kveld, helt rent hår og nytt sengetøy. Jeg følte meg for første gang på lenge uthvilt, selv om jeg sov gjennom de fleste av alarmene, bare fordi jeg kunne. Det var ikke kaldt ute i dag morges på vei til bussen i det hele tatt, og det så ut som om det skulle bli sol, noe det ble. I tillegg til den deilige morgningen har mamma kjøpt ny bokse til meg, etter at favoritt boksen min raknet på baksiden av kneet sist uke. Onsdag er den deiligste skole dagen av alle, skolen er ferdig etter 5. Time. Og mens jeg sitter der i historien og ser på film snur jeg meg og ser ut vinduet, også snør det!? Det var så deilig og fint være tidligere på dagen, jeg må innrømme det at jeg var rimelig redd for at det skulle begynne å regne etter at det var ferdig å snø. Men heldigvis kom solen, og det ble varmt igjen.

 


Genser: Manneavdelingen på HM  Bukse: Cubus  Sko: Nike

DAGENS ANTREKK

Hei dere! Nå er vi halvveis i uka, og det er ikke så lenge igjen til ferien, jippi! Jeg har ingen prøver, pressentasjoner eller innleveringer igjen før påsken og har heller ingen ordentlige dager igjen. I morgen skal en liten del av skolen på ski dag, jeg skal være igjen på skolen sammen med egentlig veldig mangen andre, så da er det ingen skikkelig dag, og på fredag starter vi sent og slutter tidlig, wæh! :-D

Dagens antrekk:

 

Dark green bomber

Jacket: Zara
Top: Bik Bok
Shoes: Converse

I skrivende stund sitter jeg i sofaen og drikker et glass med kald cola. I dag har jeg hatt 8 timer med skole, og etter skole var jeg igjen en time ekstra og filmet litt til oppgaven min med Eirik. I går var jeg i Bergen på møte i fylkesstyret med 4H Hordaland, sov hos Tante Randi og spiste god mat. Jeg klarte å glemme alt av penger hjemme, både kontanter og kort, så det ble ingen form for handling, kanskje likeså greit! Jeg har bestemt meg for å begynne å blogge på skikkelig igjen, om ikke hver dag så hvert fall oftere enn annen hver uke. SeeU!

Hatte fin

Heiheii! Jeg vet ikke om du ser det, men jeg har fått nytt design, endelig! Jeg kan ærlig innrømmet at jeg har vært lei av mitt gamle design en stund nå, men det er bare fordi jeg ikke liker skriften som er på overskriften på firefox. Og det er kun firefox jeg bruker (en nettleser) Men nå har jeg bytta. Jeg var ute med Charlotte i dag etter skolen og tok en hel haug med bilder som vil komme på bloggen senere denne uken og eventuelt neste uke, jeg gleder meg til å vise! Vi satt bak i bilen og hev av oss det ene antrekket og tok på det andre, haha! Det ble mye bra, og kulden sto godt på hendene når jeg holdt i kameraet, magen var kald, ansiktet ble rødt og gåsehuden sto. Men det var absolutt verdt det.
Joggis Tirsdag

En skikkelig slappa dag. Jeg har ikke gjort noen ting etter jeg kom hjem fra skolen, jeg har bare sittet å maset lårene mine i håp om at gangsperren skal forsvinne til i morgen. Også har jeg lasta ned piano trykke spillet på Arne Martin sin ipad, og spillt det litt, fy søren for et moro spill! Nå skal jeg høre med han om jeg ikke kan få låne ipaden igjen, det er liksom ikke det samme å spille det på mobil som på ipad. Så nå skal jeg spare penger til ipad, slik at jeg kan spille det spillet, neida! 

 
Joggebuksa er fra sportamore.


Antrekks detaljer


Antrekk 26.11.15

Juhu! Det er helg, just in time! Jeg kjente det var skikkelig tungt å komme seg ut av sengen i dag, selv når jeg fikk sove helt til klokken syv. Yes, jeg får sove lenge når jeg får sove til syv.. Det er nesten litt trist, haha! Etter skolen skal jeg en tur på Amanda sammen med Charlotte for å få brukt litt penger. Er det salg så er det salg!
Gårsdagens antrekk!

Denne tiden av åretHei sann dere! Det er så alt for lav temperatur uke, men samtidig er den ikke lav nok. Jeg hadde på meg to ytterjakker her om dagen, for så kjølig var det, i tillegg regnet det som bare det. Jeg har tatt i bruk skjerfet mitt i dag, og vinterskoene er på. Antrekket på disse bildene hadde jeg på meg på Søndag, når jeg var på takke fest med Eirik, før vi tok bussen hadde vi litt tid på busstoppet, så jeg spurte pent om Eirik kunne knipse noen bilder av meg, og Yes, det kunne han! Selv om fokuset er på føttene mine på de fleste av bildene funket de godt nok!

Kjole/genser, kåpe og sko -New Yourker   //   Skjerf -CubusSol stråla

Heihei!

For en fin dag dette har vært så langt! Når jeg gikk ut døren hjemme fra i dag tidlig trodde jeg det skulle være kaldt og grått hele dagen. Men solen kom, og været ble varmt nok til at jakken kunne bli igjen i klasserommet når jeg og Pernille gikk ut for å prøvefilme til introen vår. Og tok litt antrekks bilder, hi-hi. Jeg tok meg en powen nap på bussen i dag og er veldig takknemlig for at jakken jeg bruker er så stor at når jeg tar på hetta dekker den ansiktet mitt. Jeg kom hjem til min helt egen pizza, som bare hadde tre minutter igjen i ovnen, og heldigvis, for jeg var sulten. Jeg spiste bare halvparten og plutselig var resten borte også. Har du hatt en fin dag så langt?

 


Jakke HER // Bukse Cubus // T-skjorte GinaTricot // Sko Nelly // Skjorte Carlings

Sneak Peek

For en fin dag. Ikke bare været er varmt, men solen skinner også!


JoggisTirsdag

Heisann!

Vi hadde gym på skolen i dag, og egentlig pleier jeg ikke ha joggebukse på ette gymtimene, for jeg føler meg så slasken. Men i går bestemte jeg meg for at slasken, det skal jeg være. Og gjett om det var godt. Etter to timer i gymsalen med fotball var det faktisk så sykt godt å få dratt av gymtightsen og tatt på joggebuksa. Kanskje jeg skal vurdere å gjøre det igjen, i hvert fall med tanke på at joggebuksa mi ikke er alt fot løs :-)


Antrekk 03.10.15Dagen startet super fin, med sol og litt varme. Men, den solen forsvant gitt.. Høsten er virkelig kommet, og nå er det ikke bare været som sier det, men Oktober er liksom høstmåneden. Det er en blanding av den beste og verste måneden i året. Det er mye regn, men fine farger, lenge til bursdagen min, men mange bursdagsselskaper. Det blir fortere mørkt, men vi får se stjernene lenger. Jeg har aldri helt skjønt hvrodan folk kan si de elsker høsten, hvordan er det mulig og elske noe så grått og trist, haha? Men, nå ser jeg det selv også, alle plomene og eplene. De fargerike bladene og alle klærne man kan ta på for å ikke fryse. Høstferie og juleforbredelser, nå er det nok ikke lenge igjen til sjokoladekalenderene og masjipanen kommer i butikken og julenissene blir hengt opp på kjøpesenterene. 
Jakke- HER   //   Sko- NELLY (disse finner jeg ikke, HER er noen som ligner til en billigpenge)   //   Bokse- GinaTricot   //   Singlet - HER
Vi ses

Dagens antrekk 30.09.15

Hei fininger! Er dere like klare til ferien som meg? Jeg kjenner jeg er lei av buss, skole og vekkerklokken min. I morgen har jeg deadline på oppgaven min, og for øyeblikket ser det ikke så lyst ut, men det pleier heldigvis og ordne seg etter jeg har fått jobbet litt. Jeg var med og kurset 10.klassinger i dag, sammen med tre andre fra ungdomsbedriften min. Bukse: Junkyard   //   T-skjorte: Monki   //    Jakke: GinaTricot

I broderens klesskap

Kjære lillebror, nå får du ikke lenger ha genserne dine for deg selv. Jeg passer nemlig i de største av dem nå, endelig! Genseren jeg har på meg i dag, den er ikke min, men hans. ?Hvorfor har du på deg min genser, Ingrid Marie? haha.. I dag har jeg hatt fine Eirik på besøk, men nå skal han snart gå så vi skal turen sammen opp til busstoppet også skal jeg sykle hjem. Vi skal faktisk ta med refleksvester, fordi nå begynner det å bli mørkt tidlig. Solen er allerede på vei ned og omgivelsene har blitt små oransje liksom, det sier sitt. Jeg kjenner at jeg allerede gleder meg til det går mot lysere tider igjen!Grey, Okey?

Det er fredag dere! Vakre, flotte, fine Fredag. Jeg har bare gått to ordentlige dager på skolen denne uken, og alt vi har gjort der har vært å jobbe med prosjektet vårt, som i dag ble levert inn. På Mandag og Tirsdag var jeg i Kristiansand og på Onsdag var hele klassen og koste oss i Vangen og jobbet for å komme på ideer til Ungdomsbedriftene våre. Det har allerede gått tre uker siden vi begynte på skolen igjen, og vi er snart halvveis til høstferien. Men nå er det helg, og det feirer jeg med fanta på boks og sjokolade.
Fishing with the camera

Jeg har fått lånt med meg hjem ei Fisheye linse fra skolen, og jeg kan si så mye som det, at jeg er helt forelsket i den<3 Her har dere dagens antrekk.

Black jumpsuit

Hei flotte dere!

Jeg sovnet på sofaen og lå i en time. Jeg hater faktisk egentlig å sovne på dagen, selv om det er utrolig godt. Så jeg må nesten krysse fingrene for at jeg får til å sove tilig i kveld. Etter skolen i dag møtte jeg Eirik full fart, vi gikk til bussplassen sammen og stoppet på parkeringsplassen rett før og tok litt bilder. Jeg har gått forbi den parkeringsplassen et par ganger i uken i et år, og har aldri tenkt på hvor stilige bilder det kan bli av det, men i dag så jeg det. Så jeg måtte nesten slå til og spurte Eirik om han ikke pliiis kunne ta litt bilder, og snille han sa ja :-)

Jumpsuit - Veromoda   //   Cardigan - Gina tricot


New in

Hei fininger!

I dag var jeg tidlig ferdig med bærplukkingen, og fikk plutselig så god tid til å gjør alt annet. Klokken 1130 kom mamma og hentet oss og vi var plutselig hjemme, tre og en halv timer før vi pleier å være der, og klokken 14 var bildene til dagens blogg innlegg ferdig tatt. Det var litt merkelig å se på klokken når den var hall tre og innse at vi faktisk allerede var hjemme, jeg slapp liksom og tenke ?om bare 30 minutter er jeg ferdig.? For all del, det er ikke noe galt å plukke bærene, men all jobb blir slitsom etter en 7 timer lang dag. Nå har Eirik gått på bussen for å øve med noen folk fra klassen hans som han skal spille med første skoledag, på noe show. Jeg sitter igjen her og skal om en liten stund sykle ut til sentrum får å gå på møte og snakka om noe jeg ikke skal dele med dere enda;-)

Men jeg kan si så mye som det at for meg er dette super spennende! Jeg skal spørre Eirik om ikke vi han ha en ?Netflix and spa night? når han kommer tilbake, for jeg fant noen ansiktsmasker som jeg faktisk kjøpte i London i Mars, som jeg har tenkt til å får brukt opp. Jeg kjenner jeg trenger en avslapnings kveld hvor jeg kan få pleie meg selv litt. Jeg var på shopping sammen med Eirik sist Tirsdag, det var salg som det holdt. Jeg handler bare på salg, om det ikke er noe jeg har veldig lyst på. Så jeg fikk shoppet mitt, og var godt fornøyd når jeg kom hjem og hang opp det jeg hadde kjøpt.
Settet er fra BikBok.
Buksen er fra HM og generen er fra BikBok.Black and White Squares

Hallo kjære dere!

I dag har jeg tatt turen ned på jobb igjen etter flere uker ferie. Siste rest av barnehagen måtte vaskes, siden når vi var der sist holdt de på å pusse opp bleierommet. Og det var fult av et gammelt stellebord. Så nå var det borte og vi var klare til å vaske, støvsuge og tørke. Så nå er vi ferdige med helårs vasken og i morgen starter vi på nytt igjen med og vaske etter barnehagen, for nå er ferien over. Nå er Eirik her og har snart tenkt oss ut en tur, med litt kjeks og godteri også skal vi på en ordentlig piknik. I går skulle vi egentlig starte og plukke bringebær og jeg kjente meg super klar for å starte med det, men siden sommeren har vært så dårlig blir ikke det noe av. Men jeg har fått solgt scooteren, så penger har jeg uansett, he-he :-)Genser: BikBok   //   Bokse: Cubus   //   Solbriler: Ebay


Smile because you can


Bukse: Cubus   //   Topp: BikBok    //    Sko: Polen   //   Jakke: Monki

 

Hei dere! Jeg håper dere nyter sommeren, i mine øyne bare flyr den forbi. Om bare litt over en måned begynner vi på skolen igjen, og vi har ikke en gang for kjent skikkelig på sommervarmen enda, her i Norge i hvert fall. Nå skal jeg og Eirik ta oss en tur ned til sjøen og fiske, det er opplett og litt varmt i dag, så det skal nytes! Fisken skal slippes ut etter at vi har fanget den, sånn at den får leve videre.

 

Gårsdagens

Heihei!

I går var jeg på campingen, og jeg og Eirik tok turen ned på bryggen for å sitte, kameraet var med så vi bestemte oss for å ta noen bilder. Bildene ble egentlig veldig kule selv om fokuset ikke var like bra på alle sammen. Det er foresten 70% på en goood del varer på alle NLY Brands, i 18 timer til. Jeg har funnet meg noen god biter, så jeg bare annbefaler dere å ta turen innom dit å se om dere finner dere noe fint dere også! :-)
Fine Eirik!<3

Slasking

Heihei!

Musklene mine koker over, og de svir noe sykt. Hvorfor? Det skulle jeg likt å visst også. For noen uker siden, var jeg på sykehuset og tok beinmargsprøve i ryggen, etter dette har jeg hatt vondt i ryggen. Og når jeg sto for å gi drikke til sykelistene på Ironman har jeg sikkert stått feil eller noe, for etter det har jeg hatt vondt i ryggen, rumpen, lårene og det ene kneet. Nå er det heldigvis på bedringens vei, og jeg klare å reise meg uten å slite meg helt ut på grunn av smertene. Jeg kjenner jeg gleder meg til det er ordentlig grodd, både på utsiden og innsiden. I dag har jeg ikke tatt meg tid til å fikse håret eller sminke meg, og sitter i joggebukse, slike dager er så herlige. Jeg tror jeg snart skal lagge vaniljeboller, for det har jeg hatt lyst på i flere dager.
-Hvilke planer har du for kvelden?

GOING GREY
Kjole: BIKBOK // Jakke: Gina Tricot

AnAnAs

Hellu!

Om bare 8 dager kan jeg skryte på meg at jeg har bursdag, for om en uke og en dag blir jeg 17 år! I fjor hadde jeg en plan om å ta scooter lappen, noe det ikke ble noe av etter som at sommeren var full stappet med jobb, og jeg ville helst ikke droppe jobb for å ta lappen, også begynte skolen, og jeg sakte men sikkert bare bestemte meg for at denne frøkenen her aldri skulle ta scooter lappen. Så om ikke så lenge skal jeg selge min nesten ubrukte scooter, så om du vet om noe som er interesserte er det bare å gi beskjed.I dag er befinner jeg meg i Sverige sammen med familien, vi skal på ordentlig harry shopping. Jeg virkelig elsker Sverige og godteriet deres, mm!Den dotten du ser på toppen av hodet mitt er noe av det lureste jeg noengang har laget!

Bukse: Cubus   //   T-skjorte: Carlings   //   Cardigan: Bikbok

Straight Puggin´

Heihei! De siste dagene har bare flydd bort, og jeg er ikke en gang sikker på hva jeg har brukt dem til. I går var jeg på byen å kjøpte meg nye støvler, en genser og en super søt singlet. Det er godt jeg har fått sommerjobb og vasker i barnehagen resten av året, slik at jeg har litt penger å bruke, haha.Cool kidHeihei dere! 

Har dere hatt en fin dag så langt? Gårsdagen feiret jeg hjemme sammen med familien, vi spiste grillmat og jordbær. I dag har jeg kjøpt meg nye støvler og genser. I morgen skal jeg sette meg ned å filme spørsmålsrunden jeg startet for, snart to måneder siden. Men, nå skal jeg ta meg tid til å filme den. Så den kommer snart! 

Ready for work

Heihei!

I morgen skal jeg på skolen for aller siste gang dette skole året. Siste gang jeg må huske å skru alarmen på om kvelden, før jeg skal begynne og jobbe i sommer da, haha! Jeg har en god følelse inni meg og kjenner det skal bli godt med sommer ferie, selv om jeg har hatt det i over en uke allerede. Men det blir liksom ikke skikkelig sommerferie før alle i huset kan sove lenge. Det er ikke lenge igjen til jeg får sommerferie fra jobben også, så nå er det siste innspurt med ordentlig vasking de neste dagene. I morgen reiser jeg til Stavanger på NM sammen med en hel haug herlige folk, også skal jeg i kongeparken på Lørdagen, etter vi har spilt. Dere kan forresten se oss spille på TV2 sumo klokken 1105. Jeg kjenner det litt ekstra i magen når jeg snakker om det, selv om jeg egentlig ikke blir nervøs før konkurranser. Men, jeg regner med det skal gå fint, for vi har vært flinke til å øve hele gjengen :-)Bukse: Cubus // Jakke: Monki // T-skjorte: Cubus // Sko: Nelly


Les mer i arkivet » November 2017 » Mai 2017 » April 2017

gratisdesign av Tonjemt