hits

16:05 | 08.08.2018

VELKOMMEN!

Hallo alle sammen! 


Long time no see. Altså, nå har det gått over et halvt år, nærmere syv måneder faktisk. Gu jeg har savna å skrive, ta og redigere bilder. Jeg har vurdert, skrevet for og mot, og vært så heftig nede i tenkeboksen at jeg har nesten ikke visst hvordan jeg skulle klare å komme meg opp igjen. Men nå, har jeg bestemt meg! Og her sitter jeg da, med beina på stuebordet og macen på magen. Dobbelhakene får lufta seg godt og magen rumler nok snart kjenner jeg den riktig. Bloggdesignet mitt skal fikses i løpet av de neste ukene, jeg skal snart sette meg ned å ta meg ordentlig god tid til og gjøre det skikkelig. 

Nå er jeg klar til å virkelig være 100% ærlig, dele mine nye strekkmerker, dobbelthakene mine og hvordan det føles å vær i et langdistanse forhold. Jeg holder på å komme inn i treningsrutiner igjen, det er ikke bare bare, haha! Jeg skal dele personlige innlegg om fortiden min, nå-tiden og fremtiden og om hvordan den også påvirker meg i dag. Hverdagsinnlegg, motinnlegg og antriksinnlegg. Det blir tips og triks, og myemye glede. Herlige fred jeg gleder meg!! Nå jobber jeg med å finne ut om jeg vil ha teksten midtstilt eller sidestilt, plis gi meg beskjed om hvordan du liker det best! Håper du vil følge med meg videre, vi blogges!


Jeg aner ikke hvorfor bildet fikk så dårlig kvalitet, det er ikke slik før jeg laster det opp. Men det får bare gå for denne gang! emmadrevvatne


08.08.2018 kl.17:31

Så gøy, gleder meg til å følge med videre så da legger jeg deg til her på blogg.no! :D

Ingrid Marie


08.08.2018 kl.18:41

emmadrevvatne: så utrolig koselig! <3

Charlotte


08.08.2018 kl.19:58

Så koselig se du blogger igjen :)

syns var fint bilde av deg :)

Ingrid Marie


08.08.2018 kl.20:01

Charlotte: tusen takk! Gleder meg til å komme skikkelig i gang igjen! :-D

Response postDesign by DesignMagasinet