hits

21:51 | 01.02.2018

Ikke bruk vpn-apper for å nedgradere snapchat

Det som skjer når man laster ned vpn-apper for å få tilbake gamle snapchat er at man åpner det virtuelle private nettverket for andre så de lettere kommer inn. Vi deler altså innformasjon om oss selv og vår mobil ved å "allow'e" på disse appene. Bildene våre, ip-adressen vår, meldingene våre, etc. Alt blir mye lettere å få tak i fordi vi åpner små hull som det er mulig å krype inn i på en måte, haha. Ved å dele ip-adressen din vil folk finne navnet ditt, nummeret ditt og adressen din. Så dersom du ikke vil dele det du har på mobilen din vil jeg anbefale deg å leve med den nye oppdateringen til snapchat, det er ikke verdens undergang.

Jeg skal innrømme jeg ble litt gretten når jeg så den nye oppdateringen til snapchat på Tirsdag. Jeg var fornøyd med hvordan det så ut før, og at jeg ikke fikk opp alt slags mulig dritt på mystory. Jeg hoppet i skyene når jeg fant ut at det fantes en app som gjorde at man kunne få "gamle" snap tilbake, og kjørte på. Allowet uten å tenke over konsekvensen bak det, men nå for typ ti minuttersiden fikk jeg med meg at om man gjør dette så deler man typ all informasjonen man har på mobilen og en god del mer informasjon om en selv. Så skummelt. Jeg får vondt inni meg av å tenke på at noen kan sitte å gosse seg med bildene jeg har på mobilen min, så jeg slettet appen med en gang. Og nå tenker jeg at jeg skal informere dere om hvorfor dere ikke skal laste ned disse appene.Helena Westergren


02.02.2018 kl.03:54

veldig bra at du skriver dette! jeg hadde akkurat tenkt til å gjøre det hahah

Ingrid Marie


02.02.2018 kl.09:40

Helena Westergren: ble ganske stressa når jeg innså hva jeg hadde gjort når jeg hadde gitt appen tilgang til mobilen min! Den ble sletta fort, haha!

frkfrontend


02.02.2018 kl.20:39

VELDIG viktig innlegg! Snapper du mottar blir i tillegg mellomlagret et døgn eller noe på mobilen din i en skjult mappe, og er man flink til å hacke kan man få tak i disse bildene. Ikke trygt å tillate hva som helst!

Ingrid Marie


02.02.2018 kl.21:48

frkfrontend: helt sykt at det er mulig, litt skremmende egentlig!


06.02.2018 kl.22:49

https://www.expressvpn.com/no/what-is-vpn

Response postDesign by DesignMagasinet